78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Néhány gondolat ami eddig D3 kapcsán az eszembe ötlik, kis fikcióval.
A diablo egyik (szerintem első számú) lényege a trade. Na meg HC módban 9x-en villogni ütős cuccokban :) Lehetséges, hogy ez az egyik nyomós oka a potik elhagyásának, amit most a monsterek dobnak: a botok használatát a játékos-intelligencia faktorral szeretnék nehezíteni. Az auto pickit kezdeti csírájának is adtak egy pofont, mert mindenki csak a saját dropját szedheti fel.
Nincs olyan kicsi látótáv (legalábbis eddig), mint a D2-ben, mert sokakat hosszú távon idegesített, mintsem hangulat fokozó elemként szolgált. Szvsz mh-t használt a beugró, alkalmi vagy makacs játékosokon kívül mindenki, ami többek közt "kikapcsolt" minden környezeti effektet.
A leülök runolok kicsit, gyors partyalkotás továbbra is jellemző marad. A repetitív játékmenetet többfajta elérendő céllal színesítik. Ha a világ kevésbé lesz statikus (modularitás, patchekkel bővítgetik, mint egy mmo-t) és sok olyan elemmel, eventtel spékelik meg mint pl. az über diablo egész kellemes újgenerációs dio-t kaphatunk. -
-
Darc1n #3221 Elkészült a teljes magyar fordítása a Deckard Cain Journal-nak. Immár azok is tisztában lehetnek a játék történetének előzményeivel, akik még nem játszottak az előző részekkel. Kellemes lapozgatást.
-
r4pt0r #3220 Igen de ezek benne lesznek a gameban is. Amit már egyszer megcsináltak nem fogják kidobni. -
Nem sírnak olyan sokan, az emberek döntő többségének tetszik a jelen design.
(Akik jönnek a hülyeségeikkel, azok meg inkább menjenek Doom3-azni, az elég darkos. D3 az is, és mivel gyakorlatilag egy black screen az egész, akármit beleképzelhetnek.)
-
amit mutattak csak egy demonstráció -
r4pt0r #3217 Egyébként nem tudom mit sírnak az emberek. Egy interjuban írták hogy később ahogy halad a játék egyre több "felakasztott holtest lesz", meg egyre sötétebb lesz. Amit mutattak ez még a játék eleje. -
FlyingV #3216 "Egy nagyon lényeges dolog a képekkel kapcsolatban. Ha egymás mellé rakjuk, mindegyik hasonlóan néz ki. Teljesen homogén világot kapunk. Ezt az emberek hosszú távon unalmasnak találnák. Kell az a kis plusz látvány, az a környezet változás, hogy a játékos szembesüljön azzal, hogy ügyes volt, sikerült túljutnia egy-egy pályaszakaszon. Ehhez pedig nem elegendõ egy "XY területre léptél" felirat. Éreznie kell, hogy máshol jár, lezárta az elõzõ részt és valami újba csöppen bele hamarosan.
Emlékezzünk csak vissza a Diablo2-re. 15 percenként változik a környezet, 45 percenként pedig egy teljesen új kinézetû helyre kerülsz, ami lényegesen különbözik az elõzõektõl. Sétálgatsz a zöld mezõn, majd egyszer csak egy baromira sötét alagútban találod magad. Egy világos sivatagból egy bogarakkal teli sötét alagútrendszerbe kerülsz. Hatalmas kontrasztbeli különbség vannak, nem véletlenül"
ennyi a lényeg. illetve még ugye az, hogy kell a vibrálás a játékba és nem jó, ha egy teljesen unalmas, szürke, jellegtelen diablo3mat kapunk. szerintem a grafika tízből tizenegy. -
/egyetért
-
Barnus #3214 Zárójelben jegyszem meg, hgoy nem teljesen pozitiv számomra ez a képek megmagyarázása. elbeszél a lényeg mellett. mondom ezt úgy, hogy nekem tetszik a jelenlegi Blizz grafika és nem értek egyet a petícióval.
De egy sima photoshop képet, ami csak szemléltetés céljából készült, leoltani azzal, hogy erre csak 'noise' effekt lett téve. Tök gáz. olyan szemcsés a kép, hogy nem látod, hogy hol a karakter
Ha jól látom, annak a képnek pont a gótikusabb oszlopok, kövek lenne a lényege, nem pedig az, hgoy szemcsés a kép.
-
Barnus #3213 Közben már magyarul is olvasható:) -
Adják ki a játékot. ^^ -
Zóanagyvarázsló #3211 A StarCraft 2 megjelenése kapcsán is kijelentették, hogy ingyenes marad, a Diablo 3 kapcsán szintén. Beleírták a hivatalos FAQ-ba is (SC2-ébe biztos, D3-ét nem néztem), és interjúban is elég kategorikusan cáfoltak jó párszor. Mit kell még tenniük ahhoz, hogy néhány paranoiás ne terjessze folyamatosan a rémhíreket? (Ettől még egyszer ez megtörténhet, de biztosan nem mostanában.)
A központi accot az új achievement rendszerhez szánják (ami engem mondjuk hidegen hagy), érthető, hogy folyamatosan próbálják bővíteni lehetőségeket. -
remélhetőleg ezzel végképp lezárul a darkos téma:
Jay Wilson elemzi egyesével a képeket!
és nem olyanokat mond, hogy: "őőő izé, ez nem jobb, merthát nem", hanem durván megmondja az igazságot:
"Though it looks really cool, it’s almost impossible to do in a 3D engine...
...If we could do that, we probably would in a few of the dungeons." -
Én se szeretnék havidíjat fizetni, szóval reménykedem... -
Akkor részemről felejtve, nem fogom újra és újra kifizetni a játékot, akkor warez és pont. Ha normális terjesztésben megy, az első között leszek akik rendelik a limited editiont. -
Pedig ez az egy acc az összes játékhoz dolog eléggé ara ad okot. -
nagyon remélem h nem lesz d3-hoz a bnet havidíjas... ha ennek az az ára h a játék 12k lesz akkor nem bánom, viszont ha 12k lesz és még fizetni kell bnet-ért, akkor már pofátlan módon sokat kérnének szerintem, kasználjanak eleget a sok wow-ossal -
Az csak technikai okok miatt van, azért írták, hogy előrendelhess. -
Barnus #3204 pedig az 576 webshopjában már be van irva diablo3 megjelenésére, hogy 2009 

Tudnak valamit haha
-
Csak tipp:
SC2: Azt hittem ilyenkor már nyomatjuk, de már örülök ha 2009 tavaszán jön.
D3: ~2010+++. Valahol ennyi idő alatt egy komplett game-t össze ütnek. :) -
Mikor jelenik meg? 2009 tavaszáig?! -
"amugy csak én vagyok az egyetlen akinek rohadtul bejön ez az új színes graf ?:D"
Valaki írta, hogy a Blizz alap filozófiája szerint nem kell félni a színektől. D2 ben sem féltek. Gondoljunk a hupilila Tal set-re és a rikító zöld bugyogókra stb. D3 stílusa eddig kicsit könnyedebbnek hat. Ha a kitűzött koncepción nem is, a részleteken szvsz rengeteget fognak még gyurmázni.
Szerintem le fog tisztulni a grafika. Erről tanakodni ~2 év vagy több távlatában korai. SC2-nél már megfigyelhető, hogy mennyit csiszolódott az utolsó néhány sshoton, a megjelenés pedig még odébb van [remélhetőleg közelebb, mint távolabb :) ] -
de gáz ez a gamestar, olyasmi lehet mint a blikk?! -
Nem. ;) -
amugy csak én vagyok az egyetlen akinek rohadtul bejön ez az új színes graf ?:D -
Aham, értem:D
Akkor grat Berrynek, nagyon jók lettek:) -
Ah, ez fight!
-
:D -
doni dárkos -
wájtos -
dárkos -
Barnus #3191 Alapvetően a Tudás Fájában semmi nem fordítás. A TF-ben található kerettörténetet nevezetesen ugyanaz követte el, aki most folytatja a történetet Rathma naplója formájában. Berry írta mindkettőt:) Saját kútfő, saját tudás alapján írt történet, nem pedig fordítás:) -
Jó hír:) Köszi^^ -
Értem:) Az a kerettörténet rész nagyon jó amúgy^^ Az honnét van? (mármint gondolom fordítás, nem? vagy csak az infók vanbank összeszedve?, és így szépen tálalva?) -
Darc1n #3188 Ja és a Deckard Cain napló pár napon belül elkészül, még finomítjuk. -
Darc1n #3187 Egyelőre azért kicsit régebbi hírek vannak az oldalon, mert nem akartuk a nyitáskor az egészet egyszerre kitenni, ugyanis már rég lefordítottuk őket. Na de már utolértük magunkat, úgyhogy megnyugodhat mindenki, az esetleges íráshibákat pedig szerintem nem kéne ekkora agresszivitással közölni és talán még meg is köszönném, hogy szóltál, ezeknek csak flamelés a vége. -
Barnus #3186 Na az is igaz. Ettől függeltenül egyik se jobb:P
Na de ne offoljunk, maradjunk a Dio 3-nál:) -
no, azért az index mögött, az olvasót teljesen hülyének néző és stílusosan oltogató stílus mögött nem egy 120 kilós kiöregedett kocka ücsörög -
Idézet a diablo3.hu-ról:
"A Blizzard határozottal elítélte azt a már kb. 50000-en aláírt petíciót"
Már bocs, de ez oltári nagy baromság:) Eltekintve attól, hogy magának a mondatnak sincs értelme(határozottal?), Blizzard sosem mondott ilyet, hogy ő bárkit is elítélt volna. Nem bíróság:) Miért ítélte volna el azokat, akiknek más a véleményük? Főleg, hogy tisztában is vannak vele, hogy nem tudnak mindenkinek a kedvében járni, nem tetszhet mindenkinek minden, ettől függetlenül tisztelik azok véleményét, akiknek nem tetszik. Na de, hogy elítélnék.....milyen lol már :) Vetekszik a GameStaros "Teszünk a fanok kérésére" címmel

Ja és mégegy apró észrevétel az oldal szerkesztőinek:
A tegnapi cikkben 'diabloii.net'-et emlegettek. Namármost diabloii.net már nem létezik.
Mikor bejelentették több, mint egy hónapja a Diablo 3-at, már akkor átnevezték magukat diii.net-re, tehát ők már nem diabloii.net. Egy magára adó Diablo fansite-nak illene ilyenekkel tisztában lennie...
Mellesleg a fordításban már diii.net szerepel, de a cikk felvezetőjében meg diabloii.net
Amúgy nincs gond az oldallal, csak kár, hogy az egy hónappal ezelőtti cikkek jelennek meg sorban:) De előbb-utóbb csak sikerül behozni a lemaradást és felzárkozni a többi híroldalhoz