78998
  • sata75
    aki esetleg nem ismerné egy kis időtöltés a megjelenésig:)
    darkensang online
  • Sáska
    Gamescom 2011:
    The winners of the gamescom award 2011 have been determined. At the launch of this year's gamescom trade fair, the independent expert jury from the field of publishing and media designated the best products. Battlefield 3 (Electronic Arts) was unanimously elected the "Best of gamescom 2011". The "Best PC Game" is Diablo III from Blizzard Entertainment . Star Wars: The Old Republic (Electronic Arts) is the winner of the "Online Games" category. The award for the "Best Mobile Game" went to Sony Computer Entertainment for its Uncharted: Golden Abyss, while The Sims Social (Electronic Arts) excelled as the "Best Browser Game". PlayStation Vita from Sony Computer Entertainment beat the other nominees in the "Hardware Accessories" category. The "Best of Family Entertainment" award was given to Warner Bros. Interactive Entertainment for its game Sesame Street: Once Upon a Monster.
  • bélanéni #8204
    Jaja, de ezt már nem is mertem írni.
    Amúgy csak fél üveg bor beszélt belőlem. Tudod, spiccesen tisztábban látod a dolgokat és bátrabban elmondod az amúgy szerény véleményedet.
  • Sáska
    meg ez is onnan:
  • Sáska
    Facebookrol:
    "Diablo III is up for a People's Choice Award at IGN UK. If we win we'll release the beta, or will we!? Only one way to be sure."
  • Különc
    #8192 #8193 Ezen felnevettem
  • Aradebil2
    je lesz windforce dio3ban is!:D
  • Klemice
    faszom ha a legnagyobb rúna csak 60as szinten érhető el akkor hogy lesz jó kis 1sec-es cooldown a teleportomon ?????
  • TurboX
    lényege u.az lesz
  • TurboX
    sőt én még a necrót is simán átemeltem volna a doki helyére
  • elitehun
    a doki nem olyan mint a 2 nekromantája?
  • TurboX
    milyen tanktípusú karaktert tettél volna a helyébe? ha követem a gondolatmenetedet akkor a pala kiesett, esetleg warrior? bár a lényegén mit sem változtat. apropó akkor a wizard is kuka sorciklón:(
  • elitehun
    Én nem igy látom, igaz a legtöbb játékban ahol lehet inkább lopakodok akkor is ha van más módszer de az rpg-ben valamiért a brutális erőt választom folyton :D
  • bélanéni #8193
    Ha már várunk 11 évet, ugyanazt nyomják le a torkunkon még százszor?
  • bélanéni #8192
    +1
    Amúgy nem is értem, hogy a picsába gondolták, hogy a D2-ből csak úgy átemelik. Érthetetlen.
  • silverchain
    Pedig nincs is jobb, mint belegázolni a szörnyek sűrűjébe, és osztani a fejszecsapásokat, miközben az ütéseiket leveszi a páncél simába:)
  • zzeN
    +1
  • Daell Drow
    Nalam a barbar az utolso, tok sablon uncsi karakter.
  • Különc
    +1 barbár
  • silverchain
    Barbár az alap, nanáhogy.
  • elitehun
    Én akkor is maradok a barbárnál, utána nem tom mi jön de az száz hogy a monk kimarad XD
  • Akra
    Miért nem adnak vmi anyagot a Gamesconon? vmi videot amit lehessen csodálni :D Messze még a szeptember :(
  • böröczk
    Szintén
  • Doom 4
    Nekem meg a Monk tetszik a legjobban, aztán a DemonHunter
  • SLICK
    tisztában vagyok vele, de ez mit sem változtat ezen :)
  • Különc
    Pedig a Hellfireben is vót
  • SLICK
    meg úgy egyáltalán ilyen tipusú játékokba sem
  • SLICK
    azt a karaktert el se kezdem :| Nem jön be egyáltalán. Valahogy nem érzem a Diablo világába illőnek
  • Klemice
    akinek nem tetszik a színes csicsa akkor át kell kapcsolni fekete fehérre a monitort
  • sirdond
    majd kikapcsolod ;)
  • morcosqtya
    Kösz, kell még az agyam. :)
  • Terence007
    Áhh, de jó, hogy anno játszottam pár napig a BeatHazard nevű játékkal. Próbáld ki te is, utána stroboszkóp gondod richtig nem lesz egy játékkal sem. :D
  • Különc
    HC karakterrel kell tolni és nem lesz ott bealvás
  • morcosqtya
    Nem is a színekkel van nekem bajom, a színvilág eltaláltabb és ízlésesebb mint a Torchlight (az már túl színes, néhol zavaróan csicsás), a villogás zavar.
    Játszon ki-ki amivel akar, személy szerint én nem szeretem ha egy stroboszkópot irányítok a harcmezőn.
    Nem hinném, hogy monk nélkül bealudnánk a játékban... :)
  • Newfronter
    Az egész D3-ra jellemző ez hogy megannyi színben pompáznak a harcjelenetek. Inkább ez legyen minthogy bealudjunk harc közben. :D
    Majd megszokjuk és örülünk neki hogy pár év múlva is mennyire látványos a játék.
  • Sir Cryalot
    Az LCD-s álmonitorok még villogni sem tudnak rendesen, nem kell fofni ;D
  • morcosqtya
    Tetszene a kaszt, de ahogy ugrál meg villog összevissza, epilepsziás rohamot kapok tőle...
  • ProGabe #8169
    "Elosszor aug eleje, utana aug kozepe"

eddig egy büdös szó sem volt hónapról. csak és kizárólag a média találgatott

ez olyan, mint amikor valaki anyáz, mert csúszik a játék. honnan? megjelenési dátum szintén nincs, így nem is tudják elhalasztani
  • elitehun
    Am a monk csak nekem nem tetszik? :D
    Valamiért nagyon antipatikus
  • sirdond
    Inferno:
    Max Level Difficulty
    Player's Level = 60, Inferno Level is 61
    Inferno-Only Items
    Harder and more interesting monsters
    Monsters are faster, stronger, tougher
    Monsters aggression levels are raised
    And they have more diverse powers