78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Lancus #73472 Bementek a botosok, meg csíterek közé T6-ra és csipegetitek utána a lootot, grat. ! Ez nem játék emberek, ez így tényleg nagyon gyenge... Hawkie22 akkor maradjunk annyiban hogy nem te csináltad meg azt sem hanem lezúzták előtted erős szinten, te meg rohantál utána. Na pont ezekről beszélek, ez így nem játék ! -
" A játéknak sajnos így Torment I-II. a vége ennél feljebb nem működik."
Az a baj, hogy fingod nincs. T1-2-n van vege?? T1 ala soha le se kellett mennem, elso vegigjatszasnal sem. Az igazi jatek pedig T6-on kezdodik, de az is nagyon gyenge ma mar, pont ezert lesz T10 hamarosan. -
hawkie22 #73470 Lancus, 5 óra jatekidovel simán megcsinalhato a dolog, csak kell egy haver, akinek van 70es karija és tudod hogy merre kell menni. Nem értem, simán megy T6 és a 30-32-és Grester rift mindenféle cheat nélkül. Mondom, hogy nem egy játékról beszélünk. De ha ennyire zavar, csinálok neked screenshotot, most járok kb. 10-11 óra jatekidonel a DHval, és megvan full set, már csak 2 ring hiányzik. Azért a heti 3-4 óra összejön a játékkal és egyáltalán nem találkozom azokkal a problémákkal, amiket te emlitesz. Igaz, mint mondtam, én hardcore karival nyomom. -
Lancus #73469 Látom mindjárt 2 embernek is felhabzott a szája, olvasván, és meg nem értvén a kiábrándító igazságot. Mindjárt meg is néztem jelenleg hányan vannak torment II-őn, hát hogy hogy nem napok óta 1 ember sincs rajta. Néztem feljebb is, ott még úgy se. Maradjunk annyiban hogy Torment 2 felett cheatek nélkül játszhatatlan, akinek nem az, az botozik vagy csaló. A játéknak sajnos így Torment I-II. a vége ennél feljebb nem működik. Ez pont az a hiba mint mikor kiadáskor Act 4 gyakorlatilag játszhatatlan volt, mert Blizzardnak nem volt a 11 év fejlesztés alatt 1 embere 1 átlag karakterrel aki letesztelte volna. Hónapokba telt mire kijavították ezt a hibát, gondolom a következő hónapok fejlesztése lesz Torment 2-6-ig a játszhatóvá tétel, miután ezt sem sikerült elsőre összehozni kb. 3 év alatt. hawkie22 a szám adataidon csiszoljál egy kicsit, utána ugorjál neki még egyszer hátha valami hihetővé kezd majd válni. ( itt erre gondolok : "felhúztam egy DH-t, 5 óra játékidö után ott álltam full setben, 1M dmg-el és 15M tough-al HC-n" ) :D:D:D Jobban hangzik mint amiket én írtam, kár hogy nem igaz...Na de mindegy, ez már nem engem minősít.
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.06.24. 09:01:59 -
hawkie22 #73468 Te most vagy nem ezzel a játékkal játszol vagy nagyon rég nem logoltál be. Igaz, az SC részröl nem tudok nyilatkozni, de HC-n a legtöbb public T6-on megy, mindegy, hogy bounty, rift vagy grift. Szóval valamit nagyon, de nagyon benéztél. Nem logolok be sokszor sajnos, idöhiány miatt, viszont ha játszom, akkor mindig találok T6 partit, sose kell várnom.
Cheaterek? Okosítók? Mit kell itt cheatelni? A mostani droprate-el még öreganyámnak is kiesik minden kívánt cucc (na jó, mondjuk a statokról lehet vitatkozni xD), 1, max 2 napon belül. A minap felhúztam egy DH-t, 5 óra játékidö után ott álltam full setben, 1M dmg-el és 15M tough-al HC-n. Most már csak azon kell dolgoznom vele, hogy jobb cuccok essenek. Na az eltart egy darabig, de T6-os szintre egy karit felhúzni tart kb. 1 napig. Nincs szükség se cheatre, se okosításra.
Amúgy meg milyen egyjátékos módról beszélsz? A játék a multiról szól, miért akarsz solozni? Több drop esik multiban, gyorsabban lemegy a bounty, rift, grift, akkor meg minek a solo? De hát te tudod. -
Lokker #73467 Mik azok az okosítók? :D Hol vannak játszhatatlan szintek? Milyen cheaterek? Én is 2 perc alatt tolom a riftet barbárral de csak ha olyan map-ot kapok és sok rajt a mob, amúgy 3 körül mozgok. Én nem találtam csapatot t1-2 publicra csak t6-ra. :(
Ritkán járok már ide de ilyen hsz után te lehetsz itt a topic bolondja.
-
Lancus #73466 Miután buktak jó pár millió vásárlót a kiegészítőre, sikerült összekalapálniuk a játékot, Jay Wilson távozását követően. A harácsolás nagymestere tett róla hogy a legendából mára egy legyen az ezer másik "kényszer" online játék közül. A kérdés továbbra is, hogy mihez ennek az állandó online 1 játékos módban ? Régen az AH-val magyarázták, most mivel ....(?) A játék továbbra is rogyásig van cheaterekkel, okosítókkal, a pályát másodpercek alatt ledaráló barbárokkal stb. Miféle torment X-ről beszélünk ? Senki nincs soha aki publicban torment I. vagy max II. felett megy. Konkrétan a játszhatatlan szinteket a fizető botosoknak, cheatereknek rajzolgatják gőzerővel, a helyett hogy levennék végre legalább 1 játékos módban az egészet az online-ról. -
pimpi001 #73465 "New Artifact: Kanai’s Cube"
na erre azert kivancsi leszek :D -
Semmilyen jatekkal nem jo tul sokat jatszani, de nem hiszem, hogy a te dolgod barki hobbijaba beleszolni. Egy ideje amugy tok jo jatek lett vegul D3, es hamarosan valszeg megjobb lesz - mondjuk teny, hogy baromi addiktiv :)
De ha mar ajanljunk masnal vagyunk: a LOL-nak mi koze van hozza? (amugy ha mar DOTA klonok: a most kijott Heroes of the Storm sem rossz elvileg.)
Kategorian belul is azert lehet jokat ajanlani, ott van peldaul a Magicka, Torchlight, vagy a hazai fejlesztesu Van Helsing. Vagy ott a Dark Souls. Kell hozza nemi szadista hajlam, de mocskosul jo jatek, sztem eloveszem meg ujrajatszani :)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.06.23. 22:48:22 -
látom, te még mindig buta vagy
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.06.23. 21:04:22 -
Jaja, a 6 tenyleg nevetseges volt mar sok ideje, gyakorlatilag minden ellen 1-2 hit utan hullik ott meg nalam is. Kivancsi vagyok a T10 milyen GR szintnek felel meg. A T6 ugye 25 korul volt, a T10 akkor mondjuk lehetne 50 korul. -
néha játsszatok mással is... nagyon gyenge már a dió, nagyon gyenge. az ingyenes pl. LOL is köröket varrnak rá...
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2015.06.23. 20:57:11 -
na pont most akartam linkelni én is... Nagyon várós lesz, én már személy szerint javasolni is akartam újabb Torment szintek behozatalát, mert a 6 az már vicc kategória.. Kiváncsi leszek a Cube-ra is, hogy mit lehet vele mesterkedni -
Vorrhess #73459 Első ránézésre nagyon-nagyon ígéretesnek tűnik. Ez a sok jó tartalom könnyen jelentheti a season 4-re való visszatérésem :) -
PATCH 2.3.0 PTR PREVIEW
Beszaras hogy mik jonnek. Kanai’s Cube, Torment X -
hawkie22 #73457 My bad. :) -
undY1ng #73456 Már 2.2 óta jobboldalt van a Halál fej. -

Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.06.16. 09:47:36 -
Lokker #73454 Akkor 0:48-nál az csak szerkesztett felirat hogy Hardcore Seasonal? -
hawkie22 #73453 Nézd meg a Barbi ikonját, nincs halálfej mellette. Sima Pussycore. -
hawkie22 #73452 Egy a baj ezzel, hogy ez se nem Season, se nem HC. :D De a többi stimmel. :D -
NA HC GR56 solo barbi^^

-
gondolom töbre is, de egyszerre úgyis csak 1 gépen tudsz bejelentkezni. -
Olyan kérdésem lenne, hogy egy fiókkal hány gépre tudom a játékot feltelepíteni? -
Ha megvan regebbrol egy mostani seasonal cucc meg nem-seasonal valtozata, akkor a season vegen az atvaltozik seasonal-le vagy nem? -
Legjobb tudomásom szerint ez a 3. szezon ami most fut. -
Mi? Vége a season 2-nek??? -
Én úgy érzem ezeket a seasonöket nem tudják normálisan belőni. Az első és a harmadik túl hosszú, a második túl rövid volt. :( -
ktm99 #73444 Kovetkezo season leghamarabb augusztusban lesz. -
Season 2 vajon meddig tart? Lesz utána egy kis szünet? -
Megy ez:)
Erdemes 2fole juttatni az ast- gogokkal legalabb-, es 50% fole tolni a chc-t. -
kukubenko66 #73441 Fegyó dmg-et átütöttem as-re, másik amu van és az új offhandet is adta Kadala, amire rátettem az elit dmg-t. AS most 1.92, majd játékban megnézem, hogy gogokkal és voodooval mennyi. Egyelőre ennyi a változás és így 45-ös is lement. Mondjuk a gemeim gyengébbek mint neked (41-43 között) de van idő fejlődgetni. :-) -
nekem 2,19 alapból, gogokkal és vodoval 2,71
A chc-d 50% fölött van? Ha nem akkor érdemes lenne amubol olyat szedni amin van chc is -
kukubenko66 #73439 AS: 1.86
Sajna nincs most olyan nyakláncom amin van poison dmg bonus vagy tudnék rakni rá hogy socket is legyen.
Övből sincs olyanom raktáron amire poison dartsot tudnék rakni.
Fegyón lévő dmg-et átpörgetem AS-re, egyelőre ezt tudom csinálni. -
Hasonló de azért akad itt-ott eltérés:)
Mennyi az AS-ed?
A nyakláncot én cserélném, illetve a fegyveren lévő dmg is kérdéses az AS javára
Övből fontos lenne egy olyan amin van Posion darts, illetve szerintem az új mojo hatékonyabb egy kicsivel, hogyha pörgetsz rá elit dmg-t
-
kukubenko66 #73437 Köszi a linket.
Az 54-es soloban ment le ? Hasonló dokim van, még a paragonunk is majdnem ugyanannyi és a 41-es 13 perc alatt ment le. Valamit rosszul csinálok vagy nem tudom mi van.
Carnevil dokim:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Misilaci-1165/hero/34138741 -
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sanci-2368/hero/51273525 -
kukubenko66 #73435 Kaphatnék egy battle.net linket ehhez a dokihoz ? -
Már javitották:)
54-s GR done vele -
ktm99 #73433 elvileg ezt mar fixaltak