Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Lancus #73469 Látom mindjárt 2 embernek is felhabzott a szája, olvasván, és meg nem értvén a kiábrándító igazságot. Mindjárt meg is néztem jelenleg hányan vannak torment II-őn, hát hogy hogy nem napok óta 1 ember sincs rajta. Néztem feljebb is, ott még úgy se. Maradjunk annyiban hogy Torment 2 felett cheatek nélkül játszhatatlan, akinek nem az, az botozik vagy csaló. A játéknak sajnos így Torment I-II. a vége ennél feljebb nem működik. Ez pont az a hiba mint mikor kiadáskor Act 4 gyakorlatilag játszhatatlan volt, mert Blizzardnak nem volt a 11 év fejlesztés alatt 1 embere 1 átlag karakterrel aki letesztelte volna. Hónapokba telt mire kijavították ezt a hibát, gondolom a következő hónapok fejlesztése lesz Torment 2-6-ig a játszhatóvá tétel, miután ezt sem sikerült elsőre összehozni kb. 3 év alatt. hawkie22 a szám adataidon csiszoljál egy kicsit, utána ugorjál neki még egyszer hátha valami hihetővé kezd majd válni. ( itt erre gondolok : "felhúztam egy DH-t, 5 óra játékidö után ott álltam full setben, 1M dmg-el és 15M tough-al HC-n" ) :D:D:D Jobban hangzik mint amiket én írtam, kár hogy nem igaz...Na de mindegy, ez már nem engem minősít.
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.06.24. 09:01:59