78998
  • pike011
    Srácok valakinek akinek volt gondja fps droppal, akadással sikerült megoldania?
    Vettem egy hete egy új notit, főleg a dio 3 miatt, hátha ezen már fut normálisan. Elvileg kellene is.
    i5-5200U, 8gb ram, GTX950m.
    1600x900 maxon megy 60fpsel ha be van kapcsolva a vsync. Ha kikapcsolom 90-130 között van de nagyon szétesik a kép. 60fpsről random leugrál 59-55,re de már ez megakasztja 1 másodpercre a képet és rohadt idegesítő. Sajnos elég gyakran csinálja. Néha csak sima séta közben, néha csata közben, vagy ha betörök egy ajtót.
    Minden létező dolgot próbáltam, d3pref fájl babrálás, wifi, kábel, nvidia beállítások(dedikált kártya van kiválasztva), amiket offi. fórumon írkálnak, néztem magyar dolgokat is, windowed, fullscreen windowed(itt még rosszabbul futott). Mindegy hogy teljesen minimumon van és minden kikapcsolok akkor is ezt csinálja. Próbáltam hangkártya letiltást, mindent.
    Mindenki írta ssd lesz a baja, mert a hddről olvassa a dolgokat és nem bírja. Oké ezt is vettem, jobb lett de maradt az akadozás.
    Most már a fejem verem a falba mert fogalmam sincs mi baja lehet. Valakinek valami ötlet?
    Előre is köszönök minden tanácsot, gondolatot.
  • dante3
    nem
  • sztar007
    Lehet még pénzt keresni a Diablo 3-mal?
  • Grove4
    Köszönöm szépen, közben már megoldottam. :)
  • SLICK
    igen a kódot ugyanúgy be kell írni mint az összes többi játéknál.
  • Grove4
    Esetleg be kell írnom a dobozban lévő kódot a "redeeming code" helyére?

Bocsesz a noob kérdésekért. :$
  • Grove4
    Köszönöm a válaszokat.

Lenne még egy utolsó kérdésem:

A hétvégén letöltöttem a Starter Editiont, hogy megnézzem fut-e a gépemen. El is jutottam a Skeleton King megöléséig, kiírta, hogy vége a SE.-nek, mondom oké, bejött a game, így ma meg is vettem a boltban az alapjátékot és a kiegészítőt is. Elindítottam a játékot, sajnos előröl kellett kezdenem. Elverekedtem magam a Skeleton King megöléséig ismét, majd ismét kiírta, hogy Upgradeáljam a játékot... WTF, holott már telepítettem lemezről.

Mi lehet a gond? Megoldás?
  • Coradiel
    2. Teljesen onnan tudod folytatni a játékot ahol abbahagytad.
  • SLICK
    1. A kiegészítőhöz kell az alapjáték is

2. Bárhol, bármilyen gépen játszhatsz vele ha megvetted a játékot, mivel a játékhoz csak a b-net accod kell, vagy ha van Authenticatorod akkor az is.
  • Grove4
    Sziasztok!

Két elég noob kérdésem lenne (régen volt már a gamer korszakom):

1) Ha megveszem a Reaper of Souls kiegészítőt, akkor az tartalmazza az alapjáték tartalmait is , vagy a kiegészítő csak az alapjátékkal együtt működik?

2) Ha elkezdem a játékot, de időközben veszek egy másik laptopot (és arra is telepítem a játékot), akkor tudom ott folytatni, ahol abbahagytam?

Köszönöm segítségeteket.
  • Vincentcloud
    Havernak lenovo g580-a van az i3-as verzióval, én melóban azon szoktam diablozni. igaz minden minimumon, de a 4 fős se fogja meg, szóval ami annál erősebb
  • TBTPumpa
    Tessék.

Ez már képes futtatni egész jól, persze grafikai kompromisszumokkal a játékot.
  • hawkie22
    Sziasztok! Adjatok már ötleteket laptopra, Amin elfut rendesen a Dio 3, de nem is annyira drága (150-160 lenne a plafon, több jelenleg nincs). Jelenleg van egy tabletem, Amin 800x600-ban elfut és még jól is lehet játszani (T7-en elvagyok vele publicban is), de azért kéne egy jobb gép. Az asztalit nem mindig tudom használni, például ügyelet unalmas óráiban jól jönne. xD
  • SLICK
    soloban még mindig a ww a menő, mióta rájöttek, hogy az Area dmg, végre jól működik, hirtelen le is szakadtak a HotA-sok...

amúgy ez a statisztika is remekül mutatja, mennyire unbalanced a játék és a sok casual csak az aktuális legerősebb karakterrel hajlandó játszani.

Tovább kijavíthatnák végre, hogy a WD ne lagoltassa be a játékot a FIre Wallal...
  • morcosqtya
    A barbárnak jött az új patchel valami új build ami jobb mint a whirlwind?
  • Cortinaar
    Ezért kéne már egy kis változtatás a Crusadernek is, eléggé elhanyagolják. Most a Hammerdin builddel valami elkezdődött, de ez még mindig kevés pl. a barbárhoz képest.
    Persze a barbárt imádom, azzal kezdtem...
  • Lammer
    akkor is déhá a mainem!!44negz
  • BladeW
    Mintha kicsit egysíkú lenne ez a S4. Kellett nekem DH-val indulni :)
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2015.09.26. 18:46:09
  • morcosqtya
    CSAKABARBÁR! :DD
  • Systore #73813
    érdekesség boyz

season 4 durva

Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.09.26. 15:05:06
  • dantor7
    Mert 4 kategória van. T1-T6-ig esik 3, T7+ pedig 4.
    Értelme az, hogy bountyzás közben is eshet nagyobb eséllyel legendary, és death's breath.
  • skinnyman
    Amugy abban mi logika van, hogy T6-on 3 cucc esik bounty-bol, T8-on 4, T10-en pedig szinten csak 4? :S Semmi ertelme T8-nal nagyobbon bounty-zni..
  • Cortinaar
    Aha, külön köszönjük a dupla bónuszt, de nem lehet végigcsinálni az egész küldetést, mert állandóan kidob.
    Köszönjük...
  • pimpi001
    double-caches-this-weekend
  • SLICK
    az nem Turbo Hud volt amit a gyerek használt, hanem in game fícsör. Be lehet álíltani hogy kiírja vagy ikonokkal jelezze a lootot.
    A TurboHUD "legális", bár ne hírdesd hogy használod. Nem bannolnak érte elvileg, a memóriát használja és nem a játékot babrálja meg.
  • Savmacska
    Hehe, jo bena vagyok mar megvan :)
  • Savmacska
    Sracok!

24:10-tol mi az a mod, addon vagy micsoda hogy igy mutatja a targyakat ?

Koszonom

UI: TurboHUD legális, vagy sem ?
    Utoljára szerkesztette: Savmacska, 2015.09.23. 14:25:05
  • Jagi
    Sziasztok!
    Tolja valaki ps4-en? Konzoléknál láttam, hogy van fórum k3mény 11 posttal :)

Esetleg valaki meg tudná mondani hogyan installáljam ps4-re discről? Vagy nem lehet? Ps3-as verzióban volt a menüben install button. Itt nem lattam.
  • Systore #73804
    nem hellfire amuletre gondolsz? meg lehetett szerezni az összes passzívot az exploittal
  • undY1ng #73803
    Mi volt ez a Banhammer? Hellfire ring exploit?!
  • Mutans Zombi
    HELLó mindenki!

Szóval azután érdeklődnék, hogy függetlenül attól, hogy milyen hatásfokkal teljesítem a Greater Rift-et, csak nekem szúr szemet a teljesítés dátuma?
    Mert csak mihez tartás végett, korábbi dátumot mutat, mint a D2(!) megjelenési dátuma (2000. VI. 27.).
    Ennek a hibás dátumnak mi lehet az oka?
    Emellett még annyi furcsaságot látok, hogy az én profilom, olykor 48 óra elteltével sem frissül a bnet oldalán, és nem világos egészen, hogy miért (miközben akivel játszani szoktam, neki ~8 órán belül frissül, de max. 24 óra), ja és persze neki valós időt is ír ki a g.rift befejezésekor.
  • Ytar
    Az zsír. Köszi!
  • SLICK
    megmaradnak
  • Ytar
    Mberek!
    Hogy van ez a kockás dolog? .. Ha szezonális karakterrel kinyerek egy legendary power-t, az a szezon végeztével meglesz a normál karaktereknek is, vagy ott újra ki kell nyerni a kockával? Értitek .. ?!
  • Jani Hun
    Amugyis internet konneksön kell hozzá, és ha van valami baj/bug/frissités akkor jön egyböl, nem kell manuálisan patchelgetni.
  • undY1ng #73797
    Várható új kiegészítő amit majd a Blizzconon jelentenek be. Sokszor szokott lenni D3 + RoS akció féláron. Peccsek? Ez már nem régi világ.. :D Amint felteszed a RoS-t, onnantól max 1 gigányi javítást letölt (2.3-ig) és már mehet is.
  • steweee
    várható még hozzá kiegészítő vagy dlc vagy vmi ? és van már olyan kiadása ami fullos -? alapjáték + peccsek + reaper of souls ?

nagjyából innentől kezdve érdekel egy játék.
  • Vincentcloud
    Nekem, míg a battle net launcheren keresztül belépek, hátomszor van kiírva, alapból a launcherben 2 helyen, illetve míg jelentkezik be a diablo
  • hawkie22
    Lehet, hogy neked ott van, nekem a Battle.net Launcherben semmiféle problémáról nem tesz említést. Ilyenkor azért elég meglepetés, hogy hirtelen elhull a karakterem egy DC miatt.
  • Daermon
    Egész Blizzard rendszerben gond van.
    Ott az üzenet a bnet panelen.