Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
pike011 #73832 Srácok valakinek akinek volt gondja fps droppal, akadással sikerült megoldania?
Vettem egy hete egy új notit, főleg a dio 3 miatt, hátha ezen már fut normálisan. Elvileg kellene is.
i5-5200U, 8gb ram, GTX950m.
1600x900 maxon megy 60fpsel ha be van kapcsolva a vsync. Ha kikapcsolom 90-130 között van de nagyon szétesik a kép. 60fpsről random leugrál 59-55,re de már ez megakasztja 1 másodpercre a képet és rohadt idegesítő. Sajnos elég gyakran csinálja. Néha csak sima séta közben, néha csata közben, vagy ha betörök egy ajtót.
Minden létező dolgot próbáltam, d3pref fájl babrálás, wifi, kábel, nvidia beállítások(dedikált kártya van kiválasztva), amiket offi. fórumon írkálnak, néztem magyar dolgokat is, windowed, fullscreen windowed(itt még rosszabbul futott). Mindegy hogy teljesen minimumon van és minden kikapcsolok akkor is ezt csinálja. Próbáltam hangkártya letiltást, mindent.
Mindenki írta ssd lesz a baja, mert a hddről olvassa a dolgokat és nem bírja. Oké ezt is vettem, jobb lett de maradt az akadozás.
Most már a fejem verem a falba mert fogalmam sincs mi baja lehet. Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönök minden tanácsot, gondolatot.