78998
  • Looooser
    két rövidke kérdés a későbbiekben kinyílik a világ, vagy csak act 1 elején van az hogy fuss előre egy kacskaringós pályán?
    második valahogy be lehet állítani hogy ha közell van az ellen akkor ha BEG-el rá nyomok és akkor megüti és nem spellt lő, értem azt hogy valahogy kilehet venni a spellt balklikkről?
  • Bhalage
    nekem is kb 8 oram van benne a 2 nap alatt es most vagyok valami highlandsen ^^
  • olymind1
    Kb 8 órát toltam tegnap, de még mindig csak az Act 1-ben járok, és úgy érzem mintha a játék elején lennék csak
  • Voyager5
    Ebben teljesen igazad van.
    Ezt a játékot egy mai COD-on felnőtt kölyök sosem fogja úgy értékelni, mint azok akik már tolták az 1-el, 2-vel is. (Jellemzően 30 év körüliek)

Sajnos a gamer társadalom butulása azért kihatott DIII-ra is úgyérzem.
    De ettől függetlenül baromi jó :)
  • Avenger
    Én így level 13-on a következő skilleket használom wizard-al:
    -Magic missile, általános használatra, első rúnával, bal egérgombon.
    -Arcane orb első rúnával, távolsági aoe az 1-es gombon.
    -Arcane torrent single target arcane powerből, a jobb egérgombon.
    -Wave of force a 2-es gombon, ha körbe állnának nagyon.
    -passzív meg a blur, hogy ne haljak könnyen.

Arcane torrent helyett kell majd egy jobb, mert hasonlóan sebez mint a magic missile, de annyira tetszik az animációja. :)
  • Carlos
    Barbárral utolértem a WD-t (majdnem) sokkal könnyebb... Act 1 főgonosz pl a WD-met 2x kinyirta (nem is a boss, hanem a "környezet") a barbár simán lecsapta.
  • TBTPumpa
    Amúgy a játék Cinematics videói FullHD-sak. Baromi részletesek és aprólékosan kidolgozottak - Igen, a Disney és a Pixar is megirigyelné ezt a magasfokú részletességet.
    Pláne a Kis Vuk!

És valamilyen Filter-t is nyom a játék a videókra, mert sokkal színesebbek és nem olyan "üresek" mint a YouTube-os videókban!
    Baromira hangulatos!
    Bár az nem mondom a játékra, hogy megérte rá 11 évet várni. Nem érte meg! Már réges-rég jönnie kellett volna, hogy azt a sok borzadáj más RPG-t és játékot kenterbe verje!
  • titani
    A titkos Cow pályát elő tudta már hívni valaki ?
    ...vagy azért titkos ?
  • ZsZso
    Naja, nem véletlen lehet hármassával summonolni őket :). Kár, hogy csak 1 summoner karakter van a játékban és az se igazán az :S.
  • Carlos
    Én csak annyit jegyeztem meg a WD-vel kapcsolatban, hogy életképtelenek a kutyák. Act 1 második felétől már csak arra jók, hogy feláldozd őket... sajnos.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Korábban olvastam róla, hogy battle neten fel lehet valahogy tölteni a karaktert minden cuccával együtt (meg lehet osztani). Hol tudom megtenni ezt?
  • BigPunisher

mindig is voltak speed run-ok...de talán inkább csak azok csinálták akik már 1000 órát toltak a játékkal és próbálgatták a határokat. Egyetértek veled...elvész a lényeg ebben. Emlékszem, hogy oltottam fel a lámpát a D1-ben amikor lementem egy új szintre a pokolban és jöttek a sikolyok mindenhonnan vagy hogyan gyászoltam 1 perces néma csenddel a Drakan-ban egy kard elvesztését mert bár jól szolgált de nem fért el az inventoryban...szerintem ez az adott játékostól függ leginkább....
    irigyellek benneteket.....már régóta nem játszom, de ma reggel azért hangosabban vert a szívem! love this game...
  • Pretorian
    Na most buktam volna egy kis pénzt mert 36 óra alatt nem jött össze a 3000 hsz, de még a 2000 sem :D

Eddig nem nagyon kerültem húzós szituációba én sem, kb. kétszer volt olyan normal-on Act 1-ben, hogy 30% alá esett a HP-m, akkor is elképesztően sokan jöttek rám (ránk), Diablo 2-es Tal Rasha's Tomb-ra aki emlékszik: na annyi buflák mint anno ott biztos ütött egyszerre SK előtt, de ugye normalon nem nagy művészet mindenkit szanaszéjjel vágni. Ettől függetlenül kurvajól elvagyok, eddig 10/10 a játék. A zenével kapcsolatos korábbi bétás kijelentéseimet is visszavonom, a teljesben odavág az is.
  • bélanéni #32111
    Még egy dolgot mondanék a nehézséggel kapcsolatban. Wizard-al tolom. Iszonyatosan tetszik, hogy nem állhatsz vele egy helyben és osztod az áldást, sokszor kell menekülni, nagyobb monsztáknál hátrál + lő, hátrál + lő és egyéb cselek kellenek. Egyszer haltam meg eddig figyelmetlenség, illetve amiatt mert nem ismertem az ellenfél "trükkjét".

Meg még egy dolog: az meg aztán végképp tetszik, hogy szituációktól függően többször KELLETT cserélnem a skilleket, nincs aduász. Vannak varázslatok, amik tömegekben jól működnek, viszont pl. KL előtt cserélnem kellett, úgy kellett kombinálni, hogy területre ható is legyen (ismert okok miatt, ugye nem egyedül van), illetve hatékony egy monsztára ható skill is legyen betéve. Nekem sokkal jobban bejön mint a skilltree, a rúnák sokszínűségéről már nem is beszélve, kiváló!
  • TBTPumpa
    Nekem baromira tetszik a játék. Sőt igazából a WarCraft 3 tetszett ennyire utoljára. Baromira addiktív a cuccos. Rettentő nehéz letenni.
    Pedig a WarCraft 3 is már 10 éves...
    StarCraft 2-t is élveztem, de ennyire nem szegezett a monitor elé, mint a Diablo 3.
    Baromi régóta vártam már egy ilyen jó RPG játékra. Sajnos a BioWare elmúlt 10 év munkássága sem ér annyit számomra mint a Diablo 3.
    Bocs, de ez van... Ez egy remekmű és sértés lenne más szenny RPG-khez hasonlítani!
  • Prof William
    Köszönöm a válaszokat. De messze van még csütörtök délután. :)
  • bélanéni #32108
    Valahol az egész játék velejét, zamatát az adja, hogy "vajon abban a sarokban milyen szörny és tárgy fog rám várni?". Ha csak mész a villogó felkiáltójelek és körök felé, az egész játék lényege elveszik. Aki nem Diablo1-2-zött, vagy esetleg a mai játékokon nőtt fel, tényleg nem érti mitől jó ez a játék. (Arról persze nem akarok beszélni, hogy a körítés: grafika, művészi kivitelezés, muzsikák, hangok, szinkronok mennyire kibaszottul libabőr szinten vannak, mert az Blizzard-nál magától értetődik)
  • eLiXir
    most volt időm olvasni hivatalos fórumokat, ott is megy is a sírás (nem mondom, hogy te sírtál wd miatt), hogy milyen szar a wd barbárhoz és monkhoz képest. én csak röhögök, bár hell már nem vicces
  • Carlos
    No, Barbárral Act 1 olyan 5 óra volt, WD-al kábé 6 és fél. :)
  • Omlás
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól tudom 5 összesen és nincs ok panaszra :] EPIC mindegyik.
  • TBTPumpa
    5 cinematic és hozzák a szinteket!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem főleg a Tyrael vs. Imperius illetve az Imperius vs. Diablo cinematics videók tetszettek a DVD-ről.

• TBTPumpa
    Mai gyerek nem fogja élvezni...
    Tegnap beszéltem egy sráccal, aki 10 óra alatt végignyomta a játékot.
    Úgy hogy be sem járta a területet, csak célirányosan ment arra, amerre a játék jelezte...
    Így a területet és a barlangokat, épületeket sem fedezte fel és nem is írtott ki minden monsztát.
    Kérdeztem, hogy miért nem járta be a teljes területet?
    Válasz: Unalmas volt, hogy van egy nagy terület...
    Ezek a korcsok Dragon Age-n és olyan fos játékokon nőttek fel, ahol egy csőben kellett menni. Manapság az összes játék ilyen. Csak egy csőben kell menni.
    Itt viszont vannak hatalmas területetek és az már nem tetszik az embernek? 11 év tényleg hosszú idő. Alaposan elkorcsosult a játékostársadalom egy része ennyi év alatt...
    Diablo-ban mindig is nagy területek voltak és nem érezted azt, hogy egy csőben mászkálsz, mint a Dragon Age-ban, Dungeon Siege 3-ban vagy a Torchlight-ban. Nem tudom, hogy a Diablo-tól mit vártak ezek az emberek...
    A másik réteg pedig még nem is élt, amikor a Diablo 1 megjelent, sőt még akkor is csak 5-6 évesek voltak, amikor mi már a második részt toltuk. És ezek feszülnek azzal, hogy 10 óra alatt kijátszották a játékot...
    Jah. Elfutni az A pontból a B pontba mind a 4 Act-ban baromi menő... Aztán a Blizzard a hibás, mert rövid a játék... No Comment!
  • VanDaal
    Köszönöm szépen a gyors válaszokat :)
  • Prof William
    Hány cinematic van benne? ÉS hozzák a blizarddos minőséget?
  • Omlás
    Nincs "ottani kovács" ő kísér végig ezért ajánlott fejleszteni ;]
  • Avenger
    Bár még act 1-ben vagyok, de a kovács átörökli a szinteket szerintem mindig, szóval nem veszik el a pénzed ha már az elejétől fejleszted. :)
  • VanDaal
    Szép napot mindenkinek!

Valaki meg tudná mondani, hogy érdemes-e a kovács fejlesztésére költeni az aranyat?
    Úgy értem, nem szeretnék úgy járni, hogy nagy nehezen felfejlesztem mondjuk 3-as szintig, aztán act II-ben meg például alapból kezdene 5-ös szinten az ottani kovács :)
  • Omlás
    Nálam működik klántársamnál nem szóval valami random bug lehet. Amúgy azt észrevettük hogy fáziskésésesek az acsik néha később csippan van hogy 5 perccel előtte "teljesült" de csak később dobta fel :]
  • BladeW
    Az eventekben az a szép, hogy randomra jönnek, szóval lehet, hogy az aktuális játékodban nem is fogod látni. Ez így kevéssé spoiler szvsz.
  • Susarc
    NAH végigvittem:P lvl 34-en fejeztem be mindenhova bementem /600-as DPS em lett a végére/ 18 óra 59 perc........szerintem korrekt annak tudatában,hogy kb az 1/4 a játéknak még korrektebb:D

a játék 11/10-es! összes nosztalgia ide vagy oda szerintem egy "mai gyerek" is élvezni fogja!
    Grafika,történet,akció,változatosság fullos!
    Félelmetes mennyi féle kombináció lehetséges a skillekre és még csak 3/4-ét lockoltam ki ugye a skilleknek!

egy két BUG ami lehet nem BUG ,de fgurcsa.....kb zéró magic find-al /15-20%/ szarásig dobja a raret+kéket gemeket.....viszont a szintek nincsenek belőve rendesen! 30 felett is 10-15-20-as cuccok esnek! igazán szintemre való dolog nagyon kevés esett!
    Az XP-s achievementek nem minden esetben kerülnek jóváirásra sokszor csak kiirja,hogy mighty blow 15 enemies ,de a bónusz XP-t nem kapod meg.,....sebaj 60-on úgyse kell,de furcsa.

pénzem 1500 gold volt a végén:D igaz a kovácsolást+gemezést felvittem ameddig tudtam és az alap tárólóslotokat is megvettem.......

ui: NE NE ÉS NE!! nézze meg senki a stáblistát kb. 15 perc!:D és nem ad semmilyen achievementet vagy leirást valéami extra tartalomról!:D
  • ZsZso
    Ez most egy komoly probléma ... van aki kap, van aki nem. Van aki egyszer kap, egyszer nem. Van aki a már megszerzett achijait elvesztette. A hivatalos fórum hemzseg ettől a problémától. Tragédia :(.
  • TBTPumpa
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem küldeni Privátban Guest Passt?
    Sajna én elosztogattam mind a kettőt, az illető azt ígérte, hogyha megkapja a játékot, akkor visszaadja. Megkapta, de nem adta vissza...

Pedig most szükségem lenne rá, mert egy ismerősöm is ki akarja próbálni a játékot!
    Előre is köszönöm!
  • geristar
    Ti kaptok achi-kat? Én egyet sem kaptam meg. Valamit be kell állítanom, vagy mi lehet a baj?
  • Omlás
    Természetes nem akarom én senki játékélményét rombolni ;]
  • bélanéni #32090
    Np, de azért használjátok szorgalmasan a sopiler tag-et :)
  • Omlás
    Utolsó infóim szeritne SC ladder reset nem lesz hogy HC kariknál lesz e nem tudom. Ugyebár SC kariknál ott a pénzes AH valszin ezért HC kariknak viszont nincs pénzes AH így ott simán lehet.
  • bélanéni #32088
    Mintha a legutóbbi videó óta hízott volna.
  • zsozsoo
    Ladder maradt, vagy az már nincs a dio3-ban? :)
  • BaLeeX
    futár hívott=futár hozott
  • BaLeeX
    Ne gondolkodj sokat, rajt, hívd fel őket, hogy van-e még és ha igen vedd meg. Mert ha még van is, szerintem hamar el fog fogyni.

Viszonylag korrektek.

Azért csak viszonylag, mert az előrendelőket biztosították róla, hogy 10990-es áron kapják, majd még1x leírták ezt, utána felemelték annyira amit látsz.
    Igértek kompenzációnak egy 1000Ft-os vásárlási utalványt fájdalomdíjként, amit én nem találtam a csomagban amit a futár hívott, bár annyira nem is hiányzik.