Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Mai gyerek nem fogja élvezni...
Tegnap beszéltem egy sráccal, aki 10 óra alatt végignyomta a játékot.
Úgy hogy be sem járta a területet, csak célirányosan ment arra, amerre a játék jelezte...
Így a területet és a barlangokat, épületeket sem fedezte fel és nem is írtott ki minden monsztát.
Kérdeztem, hogy miért nem járta be a teljes területet?
Válasz: Unalmas volt, hogy van egy nagy terület...
Ezek a korcsok Dragon Age-n és olyan fos játékokon nőttek fel, ahol egy csőben kellett menni. Manapság az összes játék ilyen. Csak egy csőben kell menni.
Itt viszont vannak hatalmas területetek és az már nem tetszik az embernek? 11 év tényleg hosszú idő. Alaposan elkorcsosult a játékostársadalom egy része ennyi év alatt...
Diablo-ban mindig is nagy területek voltak és nem érezted azt, hogy egy csőben mászkálsz, mint a Dragon Age-ban, Dungeon Siege 3-ban vagy a Torchlight-ban. Nem tudom, hogy a Diablo-tól mit vártak ezek az emberek...
A másik réteg pedig még nem is élt, amikor a Diablo 1 megjelent, sőt még akkor is csak 5-6 évesek voltak, amikor mi már a második részt toltuk. És ezek feszülnek azzal, hogy 10 óra alatt kijátszották a játékot...
Jah. Elfutni az A pontból a B pontba mind a 4 Act-ban baromi menő... Aztán a Blizzard a hibás, mert rövid a játék... No Comment!