Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Susarc #32095 NAH végigvittem:P lvl 34-en fejeztem be mindenhova bementem /600-as DPS em lett a végére/ 18 óra 59 perc........szerintem korrekt annak tudatában,hogy kb az 1/4 a játéknak még korrektebb:D
a játék 11/10-es! összes nosztalgia ide vagy oda szerintem egy "mai gyerek" is élvezni fogja!
Grafika,történet,akció,változatosság fullos!
Félelmetes mennyi féle kombináció lehetséges a skillekre és még csak 3/4-ét lockoltam ki ugye a skilleknek!
egy két BUG ami lehet nem BUG ,de fgurcsa.....kb zéró magic find-al /15-20%/ szarásig dobja a raret+kéket gemeket.....viszont a szintek nincsenek belőve rendesen! 30 felett is 10-15-20-as cuccok esnek! igazán szintemre való dolog nagyon kevés esett!
Az XP-s achievementek nem minden esetben kerülnek jóváirásra sokszor csak kiirja,hogy mighty blow 15 enemies ,de a bónusz XP-t nem kapod meg.,....sebaj 60-on úgyse kell,de furcsa.
pénzem 1500 gold volt a végén:D igaz a kovácsolást+gemezést felvittem ameddig tudtam és az alap tárólóslotokat is megvettem.......
ui: NE NE ÉS NE!! nézze meg senki a stáblistát kb. 15 perc!:D és nem ad semmilyen achievementet vagy leirást valéami extra tartalomról!:D