78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
még nincs itt a csúcsidőszak, most még jól megy
majd este 7 körül látszik a helyzet -
Newfronter #32403 Ez nem igaz. Ez a játék évekig nem lesz 10000 Ft alatt. -
Faszt 17... bocs. Az más.
8 évük. -
Ferrari23 #32401 Mi a helyzet a szerverekkel srácok? Nincs időm visszaolvasni, most értem haza a melóból diablo 3-al a kézben :D Ugye jók már? -
Volt rá 17 évük (WoW óta)... nem jött össze nekik. -
Lám, mégis reagáltam... :) -
Egen a Blizzardnak 2012-re sem sikerült várakozási sort leprogramozni, hogy ne neked kelljen spammelni jelszóval a szerót. Pedig van ahol ez működik, de ők nem képesek rá (meg a terhelés elosztásról is csak a mesékben hallottak, nem beszélve a placeholderekről, míg a netrű meggyön a zanyag). -
Erre nem reagálok, mert egyetértek azokkal, akik a "szolgáltatásért fizettem, nem azt kaptam amit vártam" elvet hangsúlyozzák, példákkal és azok nélkül is.
Nekem is kinyílna a nem létező bicska a zsebemben (pedig türelmes ember vagyok), ha az elvárt szolgáltatást nem, vagy csak sokkal később kapom meg, nem olyan minőségben, mint várom.
A Blizzard elcseszte. Lehet szépíteni, de így van. -
10K alatt nemhiszem, hogy megtudod venni majd az elkövetkezendő 4-5 hónapban. -
Pénzért? -
Én pedig megveszem inkább a Torchlight 2-őt:) -
A serverekkel nem is volt gond, a beta alapjan belottek jol a dolgokat. A login server fosta ossze magat (ahogy szokta neha WoW-nal is) :) Aki bejutott koran, meg a kritikus idopont elott, az keso estig jatszott, ha nem logolt ki. -
Akinek kell Guest Pass az pm! -
ööö nem hiszem -
Én most elleszek a kapott Guest Code-dal egy darabig, és ha sikerül belemerülnöm a játék világába, akkor bizonyosan fizikai fájdalmat fog okozni a 13-as szint korlátot és a szabad játék határát elérés, de anyagilag nem tehetem meg, hogy rohanjak egy digitális terjesztőhöz megvenni [Blizzard], vagy megvegyem a nagy árréssel dolgozóktól a bontatlan játékot - vagy Collector's-t.
Mondanám szívesen, hogy 1-2 év múlva úgyis olcsóbban kapható lesz, de ezt mindannyian tudjuk, hogy nem így lesz. -
Na 7 ora alatt at vitem az ACT 1-et, ilyen stattal ertem at.
-
Pont ezért nem veszek semmit előrendelésben. Drágább is és felesleges is. Mire megoldják a szervergondokat, kijön az első 2-3 nagyobb javítás, 10k alatt meg lehet venni a játékot:) -
Akkor legalább ne lökték volna a sódert a Blizzard felől, hogy az Open Beta gyakorlatilag a szerver park belövéséről szól...
[Tévedés ne essék, én nem "hater" vagyok, összes Diablo eredetiben, több tucatszor végigjátszva, több száz óra 1. és 2. résszel a Battle.net-en a hátam mögött] -
who am I 7 #32386 haha, jó hát ha pontos leírást akarunk, akkor itt ugye 1 emberre 1 kocsi jut...és teljesen mind1 milyen okból, de az átvétel időpontjában nem tudnának elindulni és menni vele, mert valami hibás a "rendszerében" elektronikájában mind1... :) lényeg a lényeg.
Szerver kapacitás nem véges ebből a szempontból, az agyi kapacitás véges náluk :D , hogy nem lőtték be az open bétához/annual/preorderhez..vagy megy a nagy sumákolás, hogy x idő múlva úgyis lanyhul a tendencia, nem kéne sajátkézben annyi szerver..de lehet, hogy kölcsönözni sem akartak annyit, lowcostbuild..ez az egyik megoldás, nem tuti!A másik, h a queue rendszer nem volt megfelelő a rengeteg login kezeléséhez..de ezt is tudták volna openbétánál tesztelni..és ha a programozóknak nem elég a 3 nap, akkor legyen 1 hét, hogy tudják fixálni a rendszert.És akár egy több milliós logint és tudjanak kezelni...nem kell a süket duma, a számadatokkal tisztában voltak.
Én csak startkor nem tudtam játszani végülis..tegnap már harmincadik próbálkozásra ment a game.Türelmes vagyok meg toleráns, de az emberi hülyeséget nehezen viselemm úgy, ha nem önhibáján kívűl történik.Márpedig ezek a vacakolások emberi hülyeségből származnak, mivel mindennel tisztában voltak, és hájpolták is a gamet 1000L...a játék pedig kőkemény dollárokért volt, nem 2 használt kotonért, vagy 1 pusziért, akkor nem is lenne felháborodás... -
4 kutya + sacrifice + next of kin rúna komolyan mondom tiszta haxx már
Nem tudom mennyi az esélye hogy újraéledjenek robbanáskor de sok.
-
Azért ez nem ilyen egyszerű. Azt hiszed a neted (akármilyen szolgáltatód is van) nem halna le azonnal ha minden előfizetője egyszerre lép fel böngészni? A startnál neki feszül mindenki, de később már szépen beáll a dolog. Erre nem lehet rá készülni. Megvan az optimális kapacitás és az elején túl kell élni azzal. Pár óra után már nagyjából be áll a dolog. -
Valaki megdobna egy guest pass key-yel, KÉREMSZÉPEN? ^^ -
? -
who am I 7 #32381 Normális szemmel nézve ez tróger hozzáállás kész.Ha meg valaki kicsit érzékenyebb erre és ideges emiatt, én annak inkább adok igazat mint a blizznek.Hogy miért?dollár ezrek/százezreket (milliókat?) szedtek be előre..nyilván nem tartottak senki fejéhez stukkert, h fizessen, de fizettek a játék/szolgáltatásért, ilyenkor szerintem a szolgáltatónak már van kötelessége.Szóval nem 2 zacskó mogyiról van szó, amit kibaxol a kukába, ha rossz.azt kész..hanem arról, hogy a blizz TUDTA!!!!!! hogy ennyien akarnak majd belépni, és mégis baszott rá!!! NA ez a qva nagy probléma, érted?és azon sem lepődnék meg, ha valaki beperelné őket a picsába...és biztos lennék benne, hogy nyerné a pert fogyasztóvédelmi szempontból.Mert ugye, az elég átlátszó duma, hogy jajj nem készültek fel rááá :D:D:D:D hát ezek tök hülyének nézik az embert??csak az open béta teszten 300-400 ezer!!! játékos volt..ki osztottak rengeteg annualt és ott voltak a pre orderek...na akarják már hülyére venni az embert, ezt mindt tudták és mégis ez lett..A hülyének nézés és a trógerség nem pozitív tulajdonság!szerintem na.Nagy hype-hoz, komoly játékhoz nagy szerverpark és queue rendszer kell...openbétából tudták volna leszűrni, ha kb 1 hétig megy és az alapján belőni az erőforrásokat, nem lett volna gond.tuti. -
Vicodine #32380 Hát mivel nem egy világmegválto grafrol van szó,elképzelhető ez az adat! -
köszi! -
Strayerke #32378 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen hogy mivel lehetne a grafikát javitani? Én mindent High-ra raktam de olyan csunyácskának tünnik még , akarom mondani nem tünik tül élesnek a kép. A gépem 5éves körüli és Geforce 8800GT van benne igy teljes grafikán 120fps-el megy a játék. Ezt kicsit sokalom nem hiszem hogy ilyen jol kellnee futnia. Arra gondoltam lehet valamit nem vettem észre a beállitásoknál.
Válaszotokat elöre is köszönöm -
Vicodine #32377 azert a kiado nyilván nyilvántartja hogy hány darabot adtak el ebböl a dio3bol, és tudják mennyit bir el egy szerver,hogy a fenébe lehet ugy élesben elindulni h ez a két dolog nem passzol?lehet szépiteni,de ez fail.én kb pont leszarom dio3at,de egyszerüen hihetetlennek tartom h megannyi obt meg más tesztek után hogyan nemtudja egyik cég sem az online játékát zökkenömentesen elinditani,akkor minek vannak a béták?késöbb is ugyanennyien akarnak majd belogolni...ha csak nem unják meg,mondjuk én az ob alatt meguntam a dio3at:D kicsit többet vártam,szimplán csak jol sikerült,van pár érdekesség,de én évekig zuztam 1-2öt,akkoriban isten volt,de ez a 3 valahogy nem sok vizet zavart fel bennem:D -
Tokikee #32376 Sziasztok 1 beta kulcsot nemtudna valaki adni?:) amivel iylen lvl 12 ig probálhatom ki?:) Nagyon megköszöném:) -
karajjj #32375 megy a lehúzás rendesen -
Nightmare-en kezd el potyogni, bar nekem 1db esett normalon is. -
Santit a dolog. Inkabb: egy egesz videki falu kedd reggel kapott egy-egy kocsit ajandekba a falu hataraban uzemelo autogyarbol, promocios jelleggel. Kicsik, nagyok, idosek, fiatalok, vekonyak, koverek, nok, ferfiak, egyszoval mindenki kapott. A helyi fuggetlen polgarmaster, a Jeno, ismerve ezt a tervet, direkt erre a jeles alkalomra lebetonoztatta a korabbi falubol a foutra vezeto foldutat, es igy mar szep es uj utja is volt a falunak.
Ekkor a falu lakossaga ugy gondolta, ideje vegre megnezni, milyen is a vilag a kukoricason tul, ideje kiprobalni az uj autokat, ezert kakasszora kedd reggel mindenki bepattant a sajat kocsijaba, es elindult a kozeli "nagyvarosba". Igen am, de az uj es frissen aszfaltozott utat nem arra terveztek, hogy egyszerre tobb szaz auto induljon neki, egymasra fittyet hanyva, tulekedve, csorda modjara. Mar a sarki vegyesbolt elott kialakult egy kisebb dugo, amelyet kesobb tetezett, hogy ossze is koccant a helyi lelkesz es a nagyhangu Mariska neni, a cipesz felesege, arrol nem is beszelve, hogy Jozsi, a helyi tsz ezermestere epp' a falu hataraban robbant le a traktoraval, es allt neki szerelni az ut kellos kozepen, mert a traktor ha egyszer megall, az ugy is marad. Volt, aki estere beert a varosba, mert megvarta Jozsit. Volt, aki vegig uvoltozott lehuzott ablaknal, es nyomta a dudat amig az aksi birta. Volt, aki a polgarmester lemondatasaban latta a megoldast. De volt olyan is, aki fogta magat, hazament es attette a varosnezo programot masnapra.
Hibas itt a polgarmester is, mert nem 32 savos autopalyat epittetett. Hibas az autogyar, hisz' a francnak adta oda egyszerre a kocsikat. Hibas volt a falu is, mert minek akartak egyszerre elindulni, amikor mai emberiseg mar a wcre se kepes kulturaltan varni. Hibas Jozsi is, aki rossz helyen rossz idoben szopott a traktorral. Es meg lehetne sorolni, de felesleges, azok jartak jol, akik hazamentek, es aludtak egy jot, es masnap mentek a varosba :) -
Aztak*rva. Mekkora mázlim van. Milyen jó kis upgrade cuccot sikerült kraftolnom :DDD
-
nah a diablot megpicsáztam:)
kérdés:
Blacksmith nél 5ös szintre akarok fejleszteni és valami pages of traning kell neki pénzen kívül.
azokat hol találom meg?
köszönöm -
error 108-nál ötletek? először letöltöttem a battle.net-ről a clientet azzal letöltöttem az isntallert ami el is kezdte telepiteni és kb 50%-nál error 108. most szedem újra, a klienssel, igy menni fog? -
szép egy maszk :D
-
Nincs valakinek 1 felesleges guest kulcsa? Kiszeretném próbálni hogy milyen játék, hogy fut a gépemen és ezután megvenni .:) köszönöm -
Eula-ban meg úgyis benne van hogy nem perelhetsz azért ha nem megy épp a szolgáltatás. Wow eula-ban is benne van hogy bármikor lenyomhatják előzetes figyelmeztetés nélkül is! Gyanítom hogy a bnetes jogi blablában is le védték magukat. -
Így van, a google szolgáltatásai is minden nap leállnak... -
Árnyvadász #32365 Nem ez olyan, hogy megvetted az autót és utána az egész rokonság egyszerre próbálna beülni a vezető ülésre és elindítani, de az Istennek nem menne, mert senki nem férne hozzá és a kocsit nem 10 emberre tervezték a vezető ülésen, hanem egyre.
Ez egy szoftver, a szerver kapacitás meg véges. Felhasználók tömkelege akart bejutni, nem bírta kész. Dolgoznak rajta, kivárod (közben azért csak be belehet lépni) és pár nap múlva jó lesz. Ennyi.
A játék évekre szól, nem erre a pár napra.