• who am I 7
    Normális szemmel nézve ez tróger hozzáállás kész.Ha meg valaki kicsit érzékenyebb erre és ideges emiatt, én annak inkább adok igazat mint a blizznek.Hogy miért?dollár ezrek/százezreket (milliókat?) szedtek be előre..nyilván nem tartottak senki fejéhez stukkert, h fizessen, de fizettek a játék/szolgáltatásért, ilyenkor szerintem a szolgáltatónak már van kötelessége.Szóval nem 2 zacskó mogyiról van szó, amit kibaxol a kukába, ha rossz.azt kész..hanem arról, hogy a blizz TUDTA!!!!!! hogy ennyien akarnak majd belépni, és mégis baszott rá!!! NA ez a qva nagy probléma, érted?és azon sem lepődnék meg, ha valaki beperelné őket a picsába...és biztos lennék benne, hogy nyerné a pert fogyasztóvédelmi szempontból.Mert ugye, az elég átlátszó duma, hogy jajj nem készültek fel rááá :D:D:D:D hát ezek tök hülyének nézik az embert??csak az open béta teszten 300-400 ezer!!! játékos volt..ki osztottak rengeteg annualt és ott voltak a pre orderek...na akarják már hülyére venni az embert, ezt mindt tudták és mégis ez lett..A hülyének nézés és a trógerség nem pozitív tulajdonság!szerintem na.Nagy hype-hoz, komoly játékhoz nagy szerverpark és queue rendszer kell...openbétából tudták volna leszűrni, ha kb 1 hétig megy és az alapján belőni az erőforrásokat, nem lett volna gond.tuti.