Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #32386 haha, jó hát ha pontos leírást akarunk, akkor itt ugye 1 emberre 1 kocsi jut...és teljesen mind1 milyen okból, de az átvétel időpontjában nem tudnának elindulni és menni vele, mert valami hibás a "rendszerében" elektronikájában mind1... :) lényeg a lényeg.
Szerver kapacitás nem véges ebből a szempontból, az agyi kapacitás véges náluk :D , hogy nem lőtték be az open bétához/annual/preorderhez..vagy megy a nagy sumákolás, hogy x idő múlva úgyis lanyhul a tendencia, nem kéne sajátkézben annyi szerver..de lehet, hogy kölcsönözni sem akartak annyit, lowcostbuild..ez az egyik megoldás, nem tuti!A másik, h a queue rendszer nem volt megfelelő a rengeteg login kezeléséhez..de ezt is tudták volna openbétánál tesztelni..és ha a programozóknak nem elég a 3 nap, akkor legyen 1 hét, hogy tudják fixálni a rendszert.És akár egy több milliós logint és tudjanak kezelni...nem kell a süket duma, a számadatokkal tisztában voltak.
Én csak startkor nem tudtam játszani végülis..tegnap már harmincadik próbálkozásra ment a game.Türelmes vagyok meg toleráns, de az emberi hülyeséget nehezen viselemm úgy, ha nem önhibáján kívűl történik.Márpedig ezek a vacakolások emberi hülyeségből származnak, mivel mindennel tisztában voltak, és hájpolták is a gamet 1000L...a játék pedig kőkemény dollárokért volt, nem 2 használt kotonért, vagy 1 pusziért, akkor nem is lenne felháborodás...