78998
  • Prof William
    Nem tudom mi van az 5-10 órás végigjátszásokkal.

Én 8 óránál tartok és most járok ott az act 1-ben hogy...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cain halott és a nigger angyalt kell kiszabadítani.

Mennyi van még után az act 1-ből?

Amúgy találtam egy bugfélét. Már 2 alkalommal volt olyan nem tudtam felvenni Leah naplóját mert csak simán eltűnt a az asztalról amikor rákattintok. Már két bejegyzést buktam el így.
  • Aradebil2
    imba: 2kezes+force armor+hydra,többi gyakorlatilag tök mind1
  • do2
    milyen wizardot fejlesszek ? Milyen rúnapontokat hova nyomjak ? lézerest nem szeretnék annyira nem tetszik.
  • SuLtAN17
    Itt a build:
    http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aWUdTQ!cZW!cbZZZY
  • SuLtAN17
    Én ezzel tolom a utility (stun, slow stb) miatt remek, bosson annyit változtatnák, hogy béke eső helyett haunt life drainnel és soul harvest helyett (ahol nem idéz a boss minimum 3-4 miniont) fire bat's dire bat's runával.
  • ProGabe #34083
    Jönnek majd a patchek, buffolják majd a karit, ettől nem kell tartani. Hivatalos fórum egyébként tele van buildekkel, érdemes nézegetni!
  • Egoraptor
    Lehet lassú, mégis jóval hamarabb leöli a mobot, eddig dagger 1.70 -el meg mojo-val mentem.
  • MrRAP
    Csá all!
    Nektek már volt olyan, hogy elmetette a játék egy checkpoint-nál és amikot be léptem még jó volt, de csak meg néztem valamit a karimon, de másodjára már Act 2 elején voltam, de előtte már jóval előrébb jártam!? A szntem,cuccaim is meg voltak a segítőm se volt mellettem, ki kellet választani!
  • Aradebil2
    bár én még csak NM act3,de Wd darál mint a gép végig,nem tudom,ajánlom ezt berlinboy:
    http://www.youtube.com/watch?v=1oE4m2i8QrE
    vision quest!
  • berlinboy6329
    two handed mace gecilassú.Néztem én is,h mi lenne ha,de 0,99 attack/sec vs 1,40..egyértelmű.+veszi a helyet a mojotól.amiben lehet akármi jó.sok vita,mf,int akármi.
  • Egoraptor
    Kicsit olvasgattam hivatalos fórumon...
    WD így üt nagyot:

Two handed mace lehetőleg valami tápos sebzésű
    Poison dart + Flaming dart rúna = single target dps

Kipróbálltam 4773 dps-el crittelt mobra 9600-at a Poison dart
  • Carlos
    Én csak azért nem Wizardot indítok, mert inkább Dex-es cuccok estek...
    De majd megnézem Bálint Gazdát, hátha van neki is valami.
  • Egoraptor
    Jah, én most DH és Wizard között vakerálok.
    Wizard-ra is mondják hogy viszi Hellt/Infernot
    solo mint kés a vajat...

Nem tudom ennek mennyi a valóságtartalma.

Viszont party-ban hamar be szokták zúzni őket...
    mint mindent... szóval nem tudom még
  • Carlos
    Nálam ugyanez.
    Soloba lenyomtam, de a folyamatos szívás Hell-en kezdi felbaszni az agyam (és kezd elmenni a kedvem is a játéktól).
    Szóval valszeg indítok majd egy kis n00b DH karit. Levezetésképpen.

AH: na igen. Folyamatosan nézem, pl most vettem egy gyűrűt (socketes kék, semmi extra 8-16 dmg-vel 7500-ért) ebbe beletolog egy ruby-t aztán kész.

De semmi jó nem esik. Gyűlik a sok cucc az egyéb kariknak, semmi a Barbárnak...pénz meg csak megy... (általában a halálok miatti javitásra)
  • Egoraptor
    Különben solo sokkal könnyebb, amit 4 emberrel nem tudtunk átvinni
    azt egyedül WD-vel megcsináltam utána elsőre.

Viszont most full elment a kedvem tőle, nagyon nyögvenyelősen megy
    már solo is - kellenének jobb cuccok de annyi gold a világon nincs
    amennyibe kerül AH-ba. Én nem fogok hetekig farmolni...

Lehet hogy carebear-ül hangzik de olyan fasza lenne ha néha esne
    valami amit fel tudna venni a karakterem...
  • Carlos
    Nálam ugyanez. Ez az illúziós skill nagyon nem kéne amit a boss-ok nyomatnak. Lézerezik vagy mérgező pocsoját húz plussz leklónozza magát. aztán akkor kakukk.
    4-es party hullott mint a szar 10x. Abbahagytuk mert esélytelen volt. :(
  • lwb
    De kurvára szeretem, hogy connection to server losttal kibasz menübe, aztán mire visszalépek ugrott a két rare tárgyam, amit a pókkirálynő dobott. :(((

Már asszem ennyi elég volt.
  • Egoraptor
    Jah kb. ugyan ezek a tapasztalataim, rakás fos.

Különben ma sokat játszottam online Hell-en
    és döglöttünk mint a legyek nem csak WD... mindenki,
    első rare szörnypakk és mindenki hullik.

Nem tudom még hogyan fogok átjutni Inferno-ra,
    lehet nem is akarok...
  • berlinboy6329
    Legalább AH jó.Gondoltam kipróbálom ma.Elpasszoltam vagy 5-6 itemet.
  • Skill
    lusta vagyok végigolvasni de én wizardal 3-4 spellt tudok eltolni míg várnom kell. =)
  • Carlos
    Mint ahogy a sherman tankok a tigris-t afrikában: KIKERÜLÖD JÓ MESSZIRE!
  • Carlos
    Sajna én hamar ráuntam a WD-re, mert már level 17-en tapasztaltam hogy gyenge... a kutyák semmit se érnek. Most elakadtam HELL-en. (vagyis feküdtem vagy 10x az égő falunál amikor magda okoskodik miután átmentem a csónakkal).
    Most indul majd holnap vagy valamikor egy DH... vannak jó cuccok félretéve neki.
  • Mydgard
    NM Act 2 vki? PM ide.
  • Tatyla
    meglehet a fő mob rakja a többire a shieldet pár sec-re...
  • MEdievil
    Na ez is érdekes:
    Sárga darázs és haverjai invulnerable-t kaptak.
    Szó szerint van egy kis átlátszó burka és nem lehet megsebezni... és ez nem olyan mint a shielding hogy idővel lejön róla nem ez fix.
    Hogyan kell megölni valamit amit nem lehet megölni? :)
  • antgecc
    Én ugyan még lófaszjóska 30-as vagyok wd-vel, de kb ugyan ezeket tapasztalom én is.
  • Tatyla
    pillanatnyi dps :

• Trubi15
    Sziasztok az miért van hogy próbálom feltelepíteni de egyszerüen megáll 1 idő után az install... 1x 9%-nál állt meg most másodjára meg 40%-nál.. Ilyenkor várnom kéne 1 jó 10 percet és elindulna?
  • berlinboy6329
    Érdekes WD-t alig látni...

Mióta játszok,lvl 54,hell act 1,talán 2-t ha láttam.NM óta partyban tolom..2DB! Az lófasz.

Tele van monkkal meg barbbal,aztán DH és végül WD.

Végülis megértem..Halom moslék az a kari.Itt hellen már kezdem megbánni,h WD-t indítottam..

Egy kikúrt értelmes skillje nincs..Ami jó,az vagy fos(Jó' megaszontam) v kurvasok manába kerül...

Pl zombie medvék.100 vmennyi..Sok is,meg vagy 2 métert futnak oszt cső.Tehát ott kell lenni előttük..de jól sebez..De hiába,ha a seggem kitörölhetem vele..

Ezek a szar skillek meg a manámmal együtt skálázódnak.Minél több a manám annál többe kerülnek a spellek...Mi ez már?

Lőném el a nagy sebzésű értelmes skilleket,mint denevérek,de ellövök vagy 6-ot oszt cső..Aztán várhatok évekig mig az a szar feltöltődik...

Moslék skill,amiknek helye sem lenne a játékban.

Hex:Megidéz egy kis fetish akármit,ami csirkévé változtatja az ellent..Már ha változtatja és nem a faszát veri vhol..Ott áll 3 méterre az ellenségtől,oszt néz..Ennyi.Meg nem mozdulna,nem.Néz...Követni nem követ...De van amikor meg igen.

De legtöbbször egy semmire se való fos..Dekorációnak jó.
    zombi kutya:Elején még jó volt.Aztán már normal végén is szinte one shotolták őket..Hellen már a Gargantuan is felesleges,mert a legalapabb zombi is kettőből leüti.

Amit most haszánlok az spirit barrage,de elég moslék a dmg,főleg partiban.
    Poison dart - kígyó rúna:elég fosmoslék az is...Van 3800DMG-m,az alap skill 100%-ot ír..Erre sebez 1400-at..WTF?

U.ez - splinter rúnával...3-at lő..Elég harmat sebzés az is.

Grasp of deadem van hullaesővel..Ember azt gondolná,hogy olyan mint act 3 bossnál,de nem...8mp alatt leesik v 2DB hulla..Wow...80%-ért.

firebomb:Egy nagyon fasza skill,moslék sebzéssel.85%.komolyan?WC papírnak jó az a 85%.

Gargantuan:Rúna nem lényeg,mert akármith asználok kettőből leverik.

Pókok:fos.Elején jó volt,de már gagyi.250 körül üt 1 pók.*4.De ugye nem ugyanazt támadják.

Békák:jó dmg,de az,h maga elé engedi,az vmi nagyon szánalom.Össze-vissza elugrálnak kikerülik az ellenséget.És még drága is.

Soul harvest:elején még jó,de aztán hellen ha vmihez közel megy az ember ki már nem jön.

Mást nem használok,mert CD-je van.Ami magas...Wall of zombies...Legalább megállítaná az ellent,ha már wall..Nem.Átsétálnak rajta.

Fetish army jó,cask sok CD.Big bad voodo jó kis buff,sok CD.

És nem sz a gear...4000dmg.em van...De lófaszt se ér.indítottam egy DH-t is,majd felhúzom azt is.Remélem jobb lesz.Jobbnak tűnik..Chakram olcsó ellövök belőle 12-t 150%-ért.Multishot is kb 155.Gránátok is 122 rúnával.És nem maga elé eregeti.

Ha vki tud vmi értelmes buildet jöhet Wd-hez,mert minél többet játszok vele annál szarabbnak találom...Láttam barbot,megkérdeztem,2100 dmg-e volt,mégis ütött egyett és kb 4X annyi élete ment le a mobnak,mint az én legerősebb támadásom,ami 190% weapon dmg.Akkor volt nekem 2600dmg.
  • oneal1
    azám!:D mint a logód kb!:D
  • Frank99
    Act I 7.23

Buchernek elsőre annyi
  • Khaosz5
    Sziasztok.

Segítség kellene.

Mit jelent a barbárnál a Tough as Nails passiv skill?

Az értem, hogy a 25% növeli az Armort.

De mit jelet, hogy 50% növeleni a Thorns sebzést?

Mit takar a Thorns sebzés melyik fegyvereket és skilleket ?

Tough as Nails
  • elitehun
    nem, néhány hsz-el lejjebb volt egy live stream asszem
  • eLiXir
    neked sikerült megölnöd?
  • elitehun
    sexy az a sisak :D
  • sz4bolcs
    Jaja... csak azt mondom, hogy a rare itemeket nem kell leírni attól, hogy most még percről percre csökken a level 30-as tárgyak értéke és nincs rá kereslet.
  • vixo
    Szívesen fogadnék én is valakitől guest pass-t,ha akad még fölösbe:
    BattleTag: Caveira#2447
    E-mail: [email protected]
  • cassio1987
    Ha esetleg valakinek maradt még kódja, elfogadnék én is egyet :)
  • coolpet
    coolpet#2467
  • oneal1
    Na akkor itt az enyém is:)