78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Prof William #34088 Nem tudom mi van az 5-10 órás végigjátszásokkal.
Én 8 óránál tartok és most járok ott az act 1-ben hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cain halott és a nigger angyalt kell kiszabadítani.
Mennyi van még után az act 1-ből?
Amúgy találtam egy bugfélét. Már 2 alkalommal volt olyan nem tudtam felvenni Leah naplóját mert csak simán eltűnt a az asztalról amikor rákattintok. Már két bejegyzést buktam el így.
-
imba: 2kezes+force armor+hydra,többi gyakorlatilag tök mind1 -
do2 #34086 milyen wizardot fejlesszek ? Milyen rúnapontokat hova nyomjak ? lézerest nem szeretnék annyira nem tetszik.
-
SuLtAN17 #34085 Itt a build:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aWUdTQ!cZW!cbZZZY -
SuLtAN17 #34084 Én ezzel tolom a utility (stun, slow stb) miatt remek, bosson annyit változtatnák, hogy béke eső helyett haunt life drainnel és soul harvest helyett (ahol nem idéz a boss minimum 3-4 miniont) fire bat's dire bat's runával. -
Jönnek majd a patchek, buffolják majd a karit, ettől nem kell tartani. Hivatalos fórum egyébként tele van buildekkel, érdemes nézegetni! -
Lehet lassú, mégis jóval hamarabb leöli a mobot, eddig dagger 1.70 -el meg mojo-val mentem. -
MrRAP #34081 Csá all!
Nektek már volt olyan, hogy elmetette a játék egy checkpoint-nál és amikot be léptem még jó volt, de csak meg néztem valamit a karimon, de másodjára már Act 2 elején voltam, de előtte már jóval előrébb jártam!? A szntem,cuccaim is meg voltak a segítőm se volt mellettem, ki kellet választani! -
bár én még csak NM act3,de Wd darál mint a gép végig,nem tudom,ajánlom ezt berlinboy:
http://www.youtube.com/watch?v=1oE4m2i8QrE
vision quest! -
two handed mace gecilassú.Néztem én is,h mi lenne ha,de 0,99 attack/sec vs 1,40..egyértelmű.+veszi a helyet a mojotól.amiben lehet akármi jó.sok vita,mf,int akármi. -
Kicsit olvasgattam hivatalos fórumon...
WD így üt nagyot:
Two handed mace lehetőleg valami tápos sebzésű
Poison dart + Flaming dart rúna = single target dps
Kipróbálltam 4773 dps-el crittelt mobra 9600-at a Poison dart
-
Én csak azért nem Wizardot indítok, mert inkább Dex-es cuccok estek...
De majd megnézem Bálint Gazdát, hátha van neki is valami. -
Jah, én most DH és Wizard között vakerálok.
Wizard-ra is mondják hogy viszi Hellt/Infernot
solo mint kés a vajat...
Nem tudom ennek mennyi a valóságtartalma.
Viszont party-ban hamar be szokták zúzni őket...
mint mindent... szóval nem tudom még
-
Nálam ugyanez.
Soloba lenyomtam, de a folyamatos szívás Hell-en kezdi felbaszni az agyam (és kezd elmenni a kedvem is a játéktól).
Szóval valszeg indítok majd egy kis n00b DH karit. Levezetésképpen.
AH: na igen. Folyamatosan nézem, pl most vettem egy gyűrűt (socketes kék, semmi extra 8-16 dmg-vel 7500-ért) ebbe beletolog egy ruby-t aztán kész.
De semmi jó nem esik. Gyűlik a sok cucc az egyéb kariknak, semmi a Barbárnak...pénz meg csak megy... (általában a halálok miatti javitásra) -
Különben solo sokkal könnyebb, amit 4 emberrel nem tudtunk átvinni
azt egyedül WD-vel megcsináltam utána elsőre.
Viszont most full elment a kedvem tőle, nagyon nyögvenyelősen megy
már solo is - kellenének jobb cuccok de annyi gold a világon nincs
amennyibe kerül AH-ba. Én nem fogok hetekig farmolni...
Lehet hogy carebear-ül hangzik de olyan fasza lenne ha néha esne
valami amit fel tudna venni a karakterem... -
Nálam ugyanez. Ez az illúziós skill nagyon nem kéne amit a boss-ok nyomatnak. Lézerezik vagy mérgező pocsoját húz plussz leklónozza magát. aztán akkor kakukk.
4-es party hullott mint a szar 10x. Abbahagytuk mert esélytelen volt. :( -
De kurvára szeretem, hogy connection to server losttal kibasz menübe, aztán mire visszalépek ugrott a két rare tárgyam, amit a pókkirálynő dobott. :(((
Már asszem ennyi elég volt. -
Jah kb. ugyan ezek a tapasztalataim, rakás fos.
Különben ma sokat játszottam online Hell-en
és döglöttünk mint a legyek nem csak WD... mindenki,
első rare szörnypakk és mindenki hullik.
Nem tudom még hogyan fogok átjutni Inferno-ra,
lehet nem is akarok...
-
Legalább AH jó.Gondoltam kipróbálom ma.Elpasszoltam vagy 5-6 itemet. -
Skill #34069 lusta vagyok végigolvasni de én wizardal 3-4 spellt tudok eltolni míg várnom kell. =) -
Mint ahogy a sherman tankok a tigris-t afrikában: KIKERÜLÖD JÓ MESSZIRE!
-
Sajna én hamar ráuntam a WD-re, mert már level 17-en tapasztaltam hogy gyenge... a kutyák semmit se érnek. Most elakadtam HELL-en. (vagyis feküdtem vagy 10x az égő falunál amikor magda okoskodik miután átmentem a csónakkal).
Most indul majd holnap vagy valamikor egy DH... vannak jó cuccok félretéve neki. -
NM Act 2 vki? PM ide. -
meglehet a fő mob rakja a többire a shieldet pár sec-re... -
Na ez is érdekes:
Sárga darázs és haverjai invulnerable-t kaptak.
Szó szerint van egy kis átlátszó burka és nem lehet megsebezni... és ez nem olyan mint a shielding hogy idővel lejön róla nem ez fix.
Hogyan kell megölni valamit amit nem lehet megölni? :) -
Én ugyan még lófaszjóska 30-as vagyok wd-vel, de kb ugyan ezeket tapasztalom én is. -
pillanatnyi dps :
-
Trubi15 #34061 Sziasztok az miért van hogy próbálom feltelepíteni de egyszerüen megáll 1 idő után az install... 1x 9%-nál állt meg most másodjára meg 40%-nál.. Ilyenkor várnom kéne 1 jó 10 percet és elindulna? -
Érdekes WD-t alig látni...
Mióta játszok,lvl 54,hell act 1,talán 2-t ha láttam.NM óta partyban tolom..2DB! Az lófasz.
Tele van monkkal meg barbbal,aztán DH és végül WD.
Végülis megértem..Halom moslék az a kari.Itt hellen már kezdem megbánni,h WD-t indítottam..
Egy kikúrt értelmes skillje nincs..Ami jó,az vagy fos(Jó' megaszontam) v kurvasok manába kerül...
Pl zombie medvék.100 vmennyi..Sok is,meg vagy 2 métert futnak oszt cső.Tehát ott kell lenni előttük..de jól sebez..De hiába,ha a seggem kitörölhetem vele..
Ezek a szar skillek meg a manámmal együtt skálázódnak.Minél több a manám annál többe kerülnek a spellek...Mi ez már?
Lőném el a nagy sebzésű értelmes skilleket,mint denevérek,de ellövök vagy 6-ot oszt cső..Aztán várhatok évekig mig az a szar feltöltődik...
Moslék skill,amiknek helye sem lenne a játékban.
Hex:Megidéz egy kis fetish akármit,ami csirkévé változtatja az ellent..Már ha változtatja és nem a faszát veri vhol..Ott áll 3 méterre az ellenségtől,oszt néz..Ennyi.Meg nem mozdulna,nem.Néz...Követni nem követ...De van amikor meg igen.
De legtöbbször egy semmire se való fos..Dekorációnak jó.
zombi kutya:Elején még jó volt.Aztán már normal végén is szinte one shotolták őket..Hellen már a Gargantuan is felesleges,mert a legalapabb zombi is kettőből leüti.
Amit most haszánlok az spirit barrage,de elég moslék a dmg,főleg partiban.
Poison dart - kígyó rúna:elég fosmoslék az is...Van 3800DMG-m,az alap skill 100%-ot ír..Erre sebez 1400-at..WTF?
U.ez - splinter rúnával...3-at lő..Elég harmat sebzés az is.
Grasp of deadem van hullaesővel..Ember azt gondolná,hogy olyan mint act 3 bossnál,de nem...8mp alatt leesik v 2DB hulla..Wow...80%-ért.
firebomb:Egy nagyon fasza skill,moslék sebzéssel.85%.komolyan?WC papírnak jó az a 85%.
Gargantuan:Rúna nem lényeg,mert akármith asználok kettőből leverik.
Pókok:fos.Elején jó volt,de már gagyi.250 körül üt 1 pók.*4.De ugye nem ugyanazt támadják.
Békák:jó dmg,de az,h maga elé engedi,az vmi nagyon szánalom.Össze-vissza elugrálnak kikerülik az ellenséget.És még drága is.
Soul harvest:elején még jó,de aztán hellen ha vmihez közel megy az ember ki már nem jön.
Mást nem használok,mert CD-je van.Ami magas...Wall of zombies...Legalább megállítaná az ellent,ha már wall..Nem.Átsétálnak rajta.
Fetish army jó,cask sok CD.Big bad voodo jó kis buff,sok CD.
És nem sz a gear...4000dmg.em van...De lófaszt se ér.indítottam egy DH-t is,majd felhúzom azt is.Remélem jobb lesz.Jobbnak tűnik..Chakram olcsó ellövök belőle 12-t 150%-ért.Multishot is kb 155.Gránátok is 122 rúnával.És nem maga elé eregeti.
Ha vki tud vmi értelmes buildet jöhet Wd-hez,mert minél többet játszok vele annál szarabbnak találom...Láttam barbot,megkérdeztem,2100 dmg-e volt,mégis ütött egyett és kb 4X annyi élete ment le a mobnak,mint az én legerősebb támadásom,ami 190% weapon dmg.Akkor volt nekem 2600dmg. -
azám!:D mint a logód kb!:D -
Act I 7.23
Buchernek elsőre annyi -
Khaosz5 #34057 Sziasztok.
Segítség kellene.
Mit jelent a barbárnál a Tough as Nails passiv skill?
Az értem, hogy a 25% növeli az Armort.
De mit jelet, hogy 50% növeleni a Thorns sebzést?
Mit takar a Thorns sebzés melyik fegyvereket és skilleket ?
Tough as Nails
-
nem, néhány hsz-el lejjebb volt egy live stream asszem -
eLiXir #34055 neked sikerült megölnöd? -
sexy az a sisak :D -
Jaja... csak azt mondom, hogy a rare itemeket nem kell leírni attól, hogy most még percről percre csökken a level 30-as tárgyak értéke és nincs rá kereslet. -
Szívesen fogadnék én is valakitől guest pass-t,ha akad még fölösbe:
BattleTag: Caveira#2447
E-mail: [email protected] -
cassio1987 #34051 Ha esetleg valakinek maradt még kódja, elfogadnék én is egyet :) -
coolpet#2467 -
Na akkor itt az enyém is:)