Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Érdekes WD-t alig látni...
Mióta játszok,lvl 54,hell act 1,talán 2-t ha láttam.NM óta partyban tolom..2DB! Az lófasz.
Tele van monkkal meg barbbal,aztán DH és végül WD.
Végülis megértem..Halom moslék az a kari.Itt hellen már kezdem megbánni,h WD-t indítottam..
Egy kikúrt értelmes skillje nincs..Ami jó,az vagy fos(Jó' megaszontam) v kurvasok manába kerül...
Pl zombie medvék.100 vmennyi..Sok is,meg vagy 2 métert futnak oszt cső.Tehát ott kell lenni előttük..de jól sebez..De hiába,ha a seggem kitörölhetem vele..
Ezek a szar skillek meg a manámmal együtt skálázódnak.Minél több a manám annál többe kerülnek a spellek...Mi ez már?
Lőném el a nagy sebzésű értelmes skilleket,mint denevérek,de ellövök vagy 6-ot oszt cső..Aztán várhatok évekig mig az a szar feltöltődik...
Moslék skill,amiknek helye sem lenne a játékban.
Hex:Megidéz egy kis fetish akármit,ami csirkévé változtatja az ellent..Már ha változtatja és nem a faszát veri vhol..Ott áll 3 méterre az ellenségtől,oszt néz..Ennyi.Meg nem mozdulna,nem.Néz...Követni nem követ...De van amikor meg igen.
De legtöbbször egy semmire se való fos..Dekorációnak jó.
zombi kutya:Elején még jó volt.Aztán már normal végén is szinte one shotolták őket..Hellen már a Gargantuan is felesleges,mert a legalapabb zombi is kettőből leüti.
Amit most haszánlok az spirit barrage,de elég moslék a dmg,főleg partiban.
Poison dart - kígyó rúna:elég fosmoslék az is...Van 3800DMG-m,az alap skill 100%-ot ír..Erre sebez 1400-at..WTF?
U.ez - splinter rúnával...3-at lő..Elég harmat sebzés az is.
Grasp of deadem van hullaesővel..Ember azt gondolná,hogy olyan mint act 3 bossnál,de nem...8mp alatt leesik v 2DB hulla..Wow...80%-ért.
firebomb:Egy nagyon fasza skill,moslék sebzéssel.85%.komolyan?WC papírnak jó az a 85%.
Gargantuan:Rúna nem lényeg,mert akármith asználok kettőből leverik.
Pókok:fos.Elején jó volt,de már gagyi.250 körül üt 1 pók.*4.De ugye nem ugyanazt támadják.
Békák:jó dmg,de az,h maga elé engedi,az vmi nagyon szánalom.Össze-vissza elugrálnak kikerülik az ellenséget.És még drága is.
Soul harvest:elején még jó,de aztán hellen ha vmihez közel megy az ember ki már nem jön.
Mást nem használok,mert CD-je van.Ami magas...Wall of zombies...Legalább megállítaná az ellent,ha már wall..Nem.Átsétálnak rajta.
Fetish army jó,cask sok CD.Big bad voodo jó kis buff,sok CD.
És nem sz a gear...4000dmg.em van...De lófaszt se ér.indítottam egy DH-t is,majd felhúzom azt is.Remélem jobb lesz.Jobbnak tűnik..Chakram olcsó ellövök belőle 12-t 150%-ért.Multishot is kb 155.Gránátok is 122 rúnával.És nem maga elé eregeti.
Ha vki tud vmi értelmes buildet jöhet Wd-hez,mert minél többet játszok vele annál szarabbnak találom...Láttam barbot,megkérdeztem,2100 dmg-e volt,mégis ütött egyett és kb 4X annyi élete ment le a mobnak,mint az én legerősebb támadásom,ami 190% weapon dmg.Akkor volt nekem 2600dmg.