78998
  • Carlos
    Nem mondanám, hogy nincs rá esély, de úgynézki, hogy azokat törték föl akik olyan Public -ba mentek, ahol volt egy AFK játékos (aki valszeg egy bot volt aki halászta (sniffing) a session ID-kat.
    De tény, kerüld a Public game-eket és ne is tedd a játékodat public-á.
  • PiszkosFred
    Meg mielott lekapcsolja a Blizz a d3 servereket (amire varhatsz meg kb 10-15 evet), akkor jonni fog egy utolso nagy peccs, amelyben megkapod a jatekhoz a singleplayer felteteleket, ugymond fuggetlenitest. Ez igy ment minden hasonlo esetben. De ettol nem kell tartanod.

Az internetfuggosegrol annyit, hogy bezzeg ha barmilyen mas szamitastechnikai vagy irodatechnikai (sot, lassan mar haztartasi is) eszkozt veszel, es "nincs benne internet", te vagy a legjobban felhaborodva, mert neked kell az nonstop :) De ha jatek jon igy ki, az mar rossz.

Ez lesz a jovo, az internet mindenhol elerheto lassan (most ne a hazai balkani visoznyokbol indulj ki, a fejleszto studiok azt sem tudjak merre vagyunk), es igy minimalizalhato valamilyen szinten a warez, es biztos lehetsz benne, hogy a haverod/jatszotarsad/vadidegen karaktere se 64player+mfdrop moddal keszult.

Vannak hatranyai is, hiszen a server allapotatol fugg a jatekod, de ahogy minden, ezt is normalizalodik 1-2 heten belul. Sot, mar most is keves a gond vele, de meg akad azert. Ne a premier koruli kaoszt vedd alapnak, lesz ez jobb is, addig pici turelemmel kell lenni.
  • ZsZso
    Ha nem a haverod a hacker, akkor jelenleg úgy tűnik, hogy biztonságban vagy.
  • sata75
    csak, hogy értsem: ha nem voltam / leszek public gameban akkor gyakorlatilag nincs esély arra, hogy levadásszanak?
  • Carlos
    Nem aki akarja, hanem aki ezt csinálja, de nagyjából most úgytűnik erről van szó.
  • Carlos
    nem. mivel a géped kiküldi a session ID-t a servernek.
  • ZsZso
    Pénz. Aki mást mond, az hazudik.
  • tarti19
    RMAH miatt van ez.
  • Avenger
    Érdekes ez a NM fokozat, Act 1-et végig toltam, egy boss sem dobott rare cuccot. :D Vagy átveszi a normál fokozatból, hogy leöltem, és azért nem dob? Mondjuk a sima mobok elég szépen szórják, szóval nem gond.
  • poori
    Egyet nem értek.Miért kellett internet függővé tenni a játékot?Több ember vette meg igy?Ha elő akarom venni öt év mulva,biztos hogy meg lesznek hozzá a feltételek?Ügyes hackerek akár törölhetik több millió ember karakterét ahogy "fejlődnek"!Ezek az állandó "karbantartások" sok ezer játékost kergetnek az őrületbe.Én a helyükbe csinálnék egy kiegészitőt hozzá,hogy internet nélkül is lehessen játszani vele.Mondjuk ötezer forintot rögtön adnák érte.Nem lennék egyedül vele azt garantálom.Aki meg tudja magyarázni miért jó a Blizzardnak ez az internetfüggő baromság,nagyon szivesen meghallgatom.
  • botyika
    azt ne mondd ha bemegyek egy public playbe akkor simán feltörheti az accomat az aki akaja.(?)
  • botyika
    ehhez előbb kell egy vírusprogi ami rátelepül a gépemre nem?
  • ZsZso
    Ja és még vmi. A backdoor nem a Te gépedben van, hanem a játékban. Tehát védekezhetsz Te bármivel - lehet saját Chuck Norrisod is - akkor se fogod tudni magad megvédeni, ha be akarnak támadni.

Jelenleg egy dolgot tehetsz: csak azzal partizol, akiket ismersz, vagy szólózol.
  • ZsZso
    Lényeg, hogy nem a jelszavad találják ki, hanem egy backdoort használnak ki. Ha többet akarsz tudni, akkor keress vissza (max pár oldal).
  • botyika
    én így nyomom, sose lett se vírusom se semmi. ha ne is akart jönni valami, nod32 megfogta. ja és nem rendszergazda jogokkal netezem.
  • Carlos
    Man in the middle támadás
  • botyika
    miért? hogy tudnak feltörni?
  • ZsZso
    OMG ... ez fájt :(. Leülhetsz, 1es!
  • Carlos
    "feltörni meg sztem csak a hülyéket tudják. befrissített winfos, nod32, befrissített flash, java, vírusos oldalak meg játékok nem látogatása / letöltése, ennyi a titka."
  • botyika
    mivel kapcsolatban?
  • Carlos
    Hú de nem vagy képben!
  • jazzy
    Ha kaptam volna 10 forintot mindahányszor ezt hallottam d2-ben 4 év hczás alatt, hogy lagba halt, akkor valószínűleg ma az új Audimmal mennék vásárolni. :)
  • tarti19
    Valóban kapott nerfet az infeno sima mezei mobjai... persze továbbra is 1 hit vagy:D
  • botyika
    egyetértek. én még csak tegnap jutottam el nightmare-re :) előző diókkal nem játszottam, de már a nightmare most elég kemény dió :) feltörni meg sztem csak a hülyéket tudják. befrissített winfos, nod32, befrissített flash, java, vírusos oldalak meg játékok nem látogatása / letöltése, ennyi a titka.
  • BladeW
    Ha igaz a jelenlegi security bug, akkor az authenticator "az ellen nemvéd"
  • Ohyner
    Amúgy van akinek tetszik és van akinek nem.

Mondjuk nagyon sokan egy nem létező idealizált játékhoz hasonlítják a hármat, ami talán soha nem is létezett.

Te azt mondod butítás én azt hogy változatosság. Nem kell 4 ugyanolyan karaktert 80 plusz szintesre felhúznom, ha meg akarok nézni egy másik buildet, ami lehet hogy szar lesz a végére. Akik sírnak a skill pontok, meg attributum pontok miatt azok rakták leginkább sztenderden egy előre elkészített fejlesztés szerint. Istenem de kár, hogy nem én oszthatom el az A. pontokat, olyan jó lenne mindet a vitalytire rakni. Mennyivel komplikáltabb lenne a játék. Egy 45-ös WD-m van, és már most sokszínűbb ezzel az egy karakteremmel a játék, mint a D2-ben 4-5 karakterrel.

Nehézség. Most komolyan. Szerintetek x millió embernek ugyanaz a nehéz vagy a könnyű? Lehet úgy megalkotni egy játékot ennyi embernek, hogy a fele ne erősítésért a másik fele meg ne könnyítésért sírjon? Szerintetek a Diabló 2ben nem volt olyan, akinek hell is marha unalmas volt, vagy akinek nightmare is nehéz?

A random pályák mert azért lettek elhagyva, mert élő környezetet akart a blizard, ami omlik, dől, mozog és egységes. Nem egy random egymás mellé hányt objektumrendszer. És bár itt érzem talán legjogosabbnak a kritikát, de azt mondom, hogy sokkal teltebb élők a pályák. A randomban mindig benne van, hogy vagy nem passzol össze vagy sivár lesz. De lemerem fogadni, hogy ezt is azok hozzák fel hibának leginkább, akik talán még elsőre sem derítettek fel semmit, csak átszaladtak légvonalban a következő chakpointig. Tessék szépen mindent bejárni a háromban, van elég dolog amire rá lehet csodálkozni.

Szerverhibák. Nos igen, nem akarok egy régebbi vitát felmelegíteni, de egy netes játéknál mindig is lesznek. Több millióan vagyunk, egyszerre ugrottunk neki. Nekem az első nap óta semmi baja a játéknak.

Feltörések. Komolyan? Ezért szar a játék? Mert van egy hatalmas név, amit a hackereknek preztizs feltörni? Más netes játékban nincs feltörés? Dehogy nincs, csak arról már senki nem beszél. Lefogadom wowban még mindig több accot törnek fel naponta, csak az már megszokott. Na meg itt lesz RAHM. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy kiemelt célpont a Diabló 3. Ezt ne varrjuk a játék nyakába. Én nem sajnáltam azt a pár ezrest egy kódgeneráló szerkentyűre, ha már ennyit fizettem egy játékért.

Ami igazából nekem szúrja a szemem, az a legendary és a rare\magic tárgyak erejének balanszolatlansága.
  • Omlás
    Pontosan.
  • Carlos
    Mondtam én egy szóval is ,hogy nehezebb volt?
    Szerintem rosszra nyomtál reply-t. :)
  • PiszkosFred
    Hat nem orulok neki, az ketsegtelen. Abban bizok, hogy ha tenyleg nerfelik, akkor az csak a sima "feher" monsztakat erinti, ahogy a forumbejegyzes irta, es nem kollektive mindent. Viszont a Blizznel tudom, hogy barmilyen dontesuket vissza tudjak allitani par napra ra egy hotfix kereteben, ha kell. En szopni akarok infernon, meg ha ez igy elmebeteg otletnek tunik, akkor is. Legyen csak para lemenni 1-2 orara par honap mulva is.
  • Dant0r
    D2-ben mi volt a nehéz?
    Emlékszem, hogy egy hetes lanparti alatt hárman végigtoltuk /players 8-ban, első szintről kezdve hell cow levelig mindent, magatalálósan offline mindenféle mod meg hero editor nélkül.
    Pedig játszottunk mással is bőven.
  • Bigpigrib
    "a D2 sokkal összetettebb,hosszabb,nehezebb mint a D3."

Nehezebb?? :)
    Kényszerít valami hogy ezzel a 3. résszel szenvedj?, mert ha nem akkor menj vissza:) (MoooMoooMOooo- jönnek az alabárdos tehenek megint(enchanted lightiniggal)
    A hosszat illetően igaz, de amikor kerget egy helyes kis csoport, ami menet közben gyarapodik, akkor bizony nagyon hosszúnak tűnik az út:)
  • who am I 7
    ja ha valaki ekkora nagy sztár meg kemény gyerek, menjen HC karival fegyó nélkül vagy normálos 3dps-es fegyóval infernon, nakedbe, skill nélkül :D ha úgyis végig viszi, hogy kinyír minden elitet meg boss-t, akkor lehet ugatni :D
  • tarti19
    Sajnos a többségnek fogalma sincs milyen az inferno act. 2...
  • Omlás
    Jogos de azért véleményem szerint szerinted se sok jót jelent ha már egy héttel a start után inferno nerfről csepegnek infók sok jót nem sejtet a jövőbeni dolgokra :(
  • who am I 7
    Te milyen kihívásról beszélsz?normálon mindegyik könnyű volt, utána meg hellen bociztak únásig..rögtön meg is lett a lvl 99.Nem volt több kihívás az előző részekben sem egyáltalán.Talán unalmasabbak voltak.
  • Carlos
    Ha nehézséget és kihívást akartok, akkor ott a HC.
    Fasznak megy itt a rinya, hogy mi volt a D2-ben? Az akkor volt, most meg most van. Ha nem tetszik, akkor ne játsz vele. Ha könnyűnek tartod, akkor szaladgálj a kezdő fegyverrel hell-en, vagy ruha nélkül (erre még acsi is van).
  • BladeW
    A monk nerf official, kék post is van róla, igaz nem az EU fórumon.
    Boon of Protection Hotfix

Az, hogy ez él-e már EU serveren nem tudom, de én pont ezt a rúnát használom.
  • who am I 7
    én is haltam már meg lagg miatt..ezért nem is indítok HC-t.1 másodpercet sem ér nekem az idegelés vele...főleg így, hogy a blizz szervertől és connectiontől is függ nagyban.Ha offline menne gépről, még talán talán.
  • denevérember
    de itt most nem erről van szó,hanem arról hogy akárhogy is nézzük a D2 sokkal összetettebb,hosszabb,nehezebb mint a D3... Talán idővel patchekkel kiegekkel ez is az lesz... de csak majd... és itt a MAJD on van a hangsúly...
  • PiszkosFred
    Most is van kihivas, de midnig is lesznek olyan uberpr0 hc gamerek, akik 24/7-ben tolva a premier napjatol arra mennek, hogy "letudjak" az aktualis contentet. Aztan uninstall, es johet a kovetkezo jatek. Ne ezeket vegyuk alapul.