• Ohyner
    Amúgy van akinek tetszik és van akinek nem.

Mondjuk nagyon sokan egy nem létező idealizált játékhoz hasonlítják a hármat, ami talán soha nem is létezett.

Te azt mondod butítás én azt hogy változatosság. Nem kell 4 ugyanolyan karaktert 80 plusz szintesre felhúznom, ha meg akarok nézni egy másik buildet, ami lehet hogy szar lesz a végére. Akik sírnak a skill pontok, meg attributum pontok miatt azok rakták leginkább sztenderden egy előre elkészített fejlesztés szerint. Istenem de kár, hogy nem én oszthatom el az A. pontokat, olyan jó lenne mindet a vitalytire rakni. Mennyivel komplikáltabb lenne a játék. Egy 45-ös WD-m van, és már most sokszínűbb ezzel az egy karakteremmel a játék, mint a D2-ben 4-5 karakterrel.

Nehézség. Most komolyan. Szerintetek x millió embernek ugyanaz a nehéz vagy a könnyű? Lehet úgy megalkotni egy játékot ennyi embernek, hogy a fele ne erősítésért a másik fele meg ne könnyítésért sírjon? Szerintetek a Diabló 2ben nem volt olyan, akinek hell is marha unalmas volt, vagy akinek nightmare is nehéz?

A random pályák mert azért lettek elhagyva, mert élő környezetet akart a blizard, ami omlik, dől, mozog és egységes. Nem egy random egymás mellé hányt objektumrendszer. És bár itt érzem talán legjogosabbnak a kritikát, de azt mondom, hogy sokkal teltebb élők a pályák. A randomban mindig benne van, hogy vagy nem passzol össze vagy sivár lesz. De lemerem fogadni, hogy ezt is azok hozzák fel hibának leginkább, akik talán még elsőre sem derítettek fel semmit, csak átszaladtak légvonalban a következő chakpointig. Tessék szépen mindent bejárni a háromban, van elég dolog amire rá lehet csodálkozni.

Szerverhibák. Nos igen, nem akarok egy régebbi vitát felmelegíteni, de egy netes játéknál mindig is lesznek. Több millióan vagyunk, egyszerre ugrottunk neki. Nekem az első nap óta semmi baja a játéknak.

Feltörések. Komolyan? Ezért szar a játék? Mert van egy hatalmas név, amit a hackereknek preztizs feltörni? Más netes játékban nincs feltörés? Dehogy nincs, csak arról már senki nem beszél. Lefogadom wowban még mindig több accot törnek fel naponta, csak az már megszokott. Na meg itt lesz RAHM. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy kiemelt célpont a Diabló 3. Ezt ne varrjuk a játék nyakába. Én nem sajnáltam azt a pár ezrest egy kódgeneráló szerkentyűre, ha már ennyit fizettem egy játékért.

Ami igazából nekem szúrja a szemem, az a legendary és a rare\magic tárgyak erejének balanszolatlansága.