78998
  • j0nNyKa
    ja a War Hero! az op!!
  • Carlos
    War Hero...
  • Carlos
    Public game veszélyes, meg lett mondva...
  • j0nNyKa
    melyik az a WH?
    egyébként perpill infernon gyengének tűnik a WD sajnos, summon 2 ütést nem bír, WD summon nélkül 1et se :)
  • Crokin
    Na, több mint 10 énvyi mmo-zás után sikerült feltörni engem is. Miközben nyomtuk öcsémmel infernón, jött az üzi, hogy disconnecting, mert valaki belépett ezzel a userrel. Bnet-re léptem be egyből, nem változtattak semmit, a jelszavamat szerintem tuti nem tudják, mert elég erős. Email-be is be tudok lépni, onnan írtam a supportnak. BattleTeg-get változtattam, ezt tudom javasolni mindenkinek, ha valóban ezt a session ID-s mókát nyomját, ami elég valószínű, mert miközben kipakoltak az öcsém nem látta hogy online lennék. Hát ennyi.
  • MaRee
    ROhadtul megbántam hogy WH-t indítottam mainnek, pedig még csak Nightmare act 2-n járok, 41-es szinten
    ...
    Egyszerűen nincs egy normális skill/spell, még 4 legendaryval meg agyon gemelt cuccokal is lópikula a sebzésem, pedig a main statom 800 körül van. Emiatt a hp-m rohadt kevés(3000 valamennyi), és az első kisebb mob pakk 1 másodperc alatt megfektet. Zombi kutyák szart sem érnek, gargantuan normál mobokkal bír, jobbak megölik 5mp alatt, kis csontik (fetish asszem) elmennek sebzés szempontjából, de sok rajtuk a CD. Első + másodlagos támadó spellekből kuka mindkettő, egyedül a denevérek sebeznek normálisan, amiből viszont kb 7-8-at tudok ellőni(ami kb 1-2mobra elég, combosabbak közül még 1-re sem), aztán kifogy a mana és futkározhatok körbe fél óráig mire vissza tölt, ha ugyan nem ölnek meg.

Szólóban egyszerűen lehetetlenné vált számomra a játék, csapatban is kb annyit tudok tenni, hogy támogatom a többieket mana visszatöltős totemmel(ez a legjobb spellje a WD-nak szerintem, rare mobokhoz és nagy pakkokhoz nagyon jól jön a kifogyhatatlan mana, csak ugye érthetően sok rajta a CD), meg charmmal, esetleg snare... Lövöldöznöm felesleges mert úgysem tudok semmit megölni.

Valaki aki hellen/infernon jár mondhatna valami jó WD buildet ,mert már ez így nevetséges.
  • Klemice
    lassú szintlépés? 24-es szintig kellett eljutni, előtt tristrunok, aztán tombrunok, és jöhettek a normal, nightmare, hell baalrunok.
  • sz4bolcs
    A legföbb probléma az az, hogy akinek van nagy karija az tudna érte fizetni, de ő inkább a nagy karit fogja tápolni ezerszer értelmesebb cuccal ennyi pénzből, minthogy egy kiskarinak vegyen egy olyan tárgyat, amit 3 órán keresztül tud használni, aztán kuka.
    Attól, hogy barna, még egy rakás fos. Már most is csak a magas szintű legendaryknak van értékük. Dio2-ben a lassabb szintlépés miatt vmivel értékesebbek voltak ezek a tárgyak, mint a 3-ban.
  • Fabio Capello
    No, a normal monkkal is kivégezve :)
  • j0nNyKa
    nebassz, rosszabb gearje van, mint neked
    szerintem hívjuk muldert meg scully-t, nélkülük esélytelen rájönni a rejtély megoldására
  • Carlos
    e! 380 és 170? mennyi ideig karmoltok egy mobot mire eldől?

Szar a felszerelése...
  • Savmacska
    Nemértem, nightmaren vagyunk partyba kérdezi tőlem az egyik monk mennyi a dps-em mondom neki 380, miért neked ? - 170.... az meg hogy lehet ? 1h+shield van mint nekem.
  • DJ RX7
    igen, mert mikor beraktam akkor volt bent kb 10 db hasonló árban.

ma reggel nézem és van már csillió darab a legolcsóbbat már 15k-ért el lehet venni.
  • j0nNyKa
    Blizzard on Elective Mode, Artisans, and Firing Bashiok
  • Carlos
  • ZsZso
    Vampiric Extra Life Humour immunity :D
  • Zenszkij
    alig várom hogy hazaérjek és folytassam a W Doctorom :D
  • Carlos
  • DopeBob
    authentikátor ingyen van, és rengeteg telefonra elérhető, az sms alert, pedig nem azt jelenti, hogy sms-t kapsz, ha beléptek a accoddal... btw ez is ingyenes
  • yesname #36869
    Jaja. Blizzard nagyon ért az üzlethez. Először kiadnak egy coop WOW-ot Diablo néven az előd ismeretségét és sikerét felhasználva, majd mondvacsinált hackerrohamot generálnak, hogy a 7-8 millió első hetes vásárló még authentikátort is vegyen hozzá :)

/sarcasm too :)
  • Maak
    ezt most mivel is csinaltad?:D
  • Carlos
    Rájöttem mi megy itt!
    Lehet, hogy nincs is hackertámadás meg session ID hijacking, csak így akarják az embereket rávenni, az authenticator és a mobil sms alert használatára. :D

/sarcasm
  • Avenger
    Pont az a lényege pedig. :)
  • tarti19
    Annak az a célja, de több szemét fog esni, mint sem gondolnád:)
    Act. 2 pedig exponenciálisan növekszik nehézségben:P
  • SLICK
    már megoldottam.... Nem tudtam hogy az authenticator kód az folyamatosan változik...
  • Zozzancs
    Hát remélem addig jön majd valami jó drop..D:
    egyébként az a tapasztalatom, hogy NV-vel többet dobál de a legtöbb szemét :(
  • tarti19
    butcherig nem lesz gondod...
  • Zozzancs
    Srácok: 28K hpval 11k dmgvel(wizard) neki állhatok infernónak?
  • SLICK
    bnet accomon sem fogadja el
  • Maak
    valaki kerdezett itt wd build felol...nalam kabe ugynez ki, hogy poison dart, soul harvest,grasp of death,haunt, zombi kutyuk es gargantua...

passzivok : circle of life, jungle fortitude, zombie handler

petek megidez, lassit, arat, es szöszö szöszö, meg neha rakuldom meg a hauntot es meg szöszö szöszö :D
    nightmaren ez jo volt...majd most kell valszeg valtanom...ha nagyon nem megy akkor mondjuk barbarra
  • ToCsEk
    I got hacked and all my items were stolen...

I logged on today and all my items were gone. My friends say that awhile back bots were joining public games and stealing IDs. I was wondering if this happened to anyone else, and if blizzard was prompt on restoring your account

Same thing happened to me a moment ago. I sent a ticket but I don't think they will restore accounts in a game like this one.

Was logged in and they just hijacked and changed my password. All items gone within a minute. Sent a ticket about an earlier incident, haven't had a reply in 2 days.

They will restore you items. This has happened to quite a few people.

Don't worry, be patient and answer all their questions as honestly as possible. The more information you give them the easier and faster the process will be.

Sorry about your stuff, hope this helps.

Same happened to me but I had never joined a public game, only played with friends. They also only took my gold, didn't bother with my items.

Same happened to me, got money restored in 5 minutes :D.

:/ bárkit fel tudnak törni ezek a faszrágók
  • SLICK
    na csináltam egy kódot, leírtam. azt regisztráltam a bnet-accomon is...
    felírtam egy restore kódot is. meg van a serial is... A játékban kéri az authenticator kódot, beírtam de nem jó. Azt írja "incorrect" mi a baj?
  • Egoraptor
    Robbanó csirkés WD build min. lv40 kell hozzá.
    Nekem nagyon bejött. 10 másodperc immunity
    Klikk
  • antgecc
    Reálisan gondolj bele, hogy te azt a tárgyat mennyiért vennéd meg. Új a játék, mindenki próbálgatja az árakat, nincs még standard.
  • Egoraptor
    AH alapján maybe?
  • Voyager5
    Szvsz teljesen mindegy. Egyikért fizetsz, másikért nem :D
  • Savmacska
    Értem, akkor teszem buyoutra, csak nem tudom hogy miért kevés és miért sok, nem tudom mi alapján határozzam meg az árakat :\
  • SLICK
    Melyik authenticator jobb? A sima vagy a mobilos?
  • antgecc
    Btw jelenleg nálam a monk nagy csalódás. 34-es szintig vittem, 90%-ban a bal egeret kell nyomva tartani és annyi. Tölti a hp-t life/hit-es cuccokkal, néha heal, 55% dodge és majdnem elalszok. Nightmare-en 1-2 elite packnál már izgisebb volt, de közelében sincs a dh-nak vagy wd-nek, amikkel futkosni kell rendesen és változatosan tolni a spelleket.
  • Traky70
    A játék gyenge zoom-olási lehetőségével kapcsolatban: szerintem ez főleg azoknak jelent problémát, akik régi, 4:3-as monitorral tolják (mint pl. én). Ebben az esetben egy 19" motitoron natív felbontást beállítva (1280x1024) tényleg nagyon keveset látni, viszont tegnap kísérleteztem egy picit és 16:10-es aránnyal sokkal nagyobb területet be lehet hozni(annak ellenére, hogy ez kevesebb pixelt jelent...).

Próbáltam három montiros eyefinity-vel is, ami alapból nem támogatott, de windowed módban előcsalogatható. Ebben az esetben a kép bal felső része (nálam a bal oldali) egy kis részen, véletlenszerűen beszürkül, ami elég zavaró, szóval élvezhetetlen, pedig a belátható tér nagyon jó (lenne).