Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
MaRee #36883 ROhadtul megbántam hogy WH-t indítottam mainnek, pedig még csak Nightmare act 2-n járok, 41-es szinten
...
Egyszerűen nincs egy normális skill/spell, még 4 legendaryval meg agyon gemelt cuccokal is lópikula a sebzésem, pedig a main statom 800 körül van. Emiatt a hp-m rohadt kevés(3000 valamennyi), és az első kisebb mob pakk 1 másodperc alatt megfektet. Zombi kutyák szart sem érnek, gargantuan normál mobokkal bír, jobbak megölik 5mp alatt, kis csontik (fetish asszem) elmennek sebzés szempontjából, de sok rajtuk a CD. Első + másodlagos támadó spellekből kuka mindkettő, egyedül a denevérek sebeznek normálisan, amiből viszont kb 7-8-at tudok ellőni(ami kb 1-2mobra elég, combosabbak közül még 1-re sem), aztán kifogy a mana és futkározhatok körbe fél óráig mire vissza tölt, ha ugyan nem ölnek meg.
Szólóban egyszerűen lehetetlenné vált számomra a játék, csapatban is kb annyit tudok tenni, hogy támogatom a többieket mana visszatöltős totemmel(ez a legjobb spellje a WD-nak szerintem, rare mobokhoz és nagy pakkokhoz nagyon jól jön a kifogyhatatlan mana, csak ugye érthetően sok rajta a CD), meg charmmal, esetleg snare... Lövöldöznöm felesleges mert úgysem tudok semmit megölni.
Valaki aki hellen/infernon jár mondhatna valami jó WD buildet ,mert már ez így nevetséges.