78998
  • morcosqtya
    Na megvan a 3 db leg gem level 65 conquest.
    A többi nagyon nehéznek tűnik.
  • Lammer
    Mit javasolsz?
    Működik erre a célra (gyors boss) az action shotos vault*** + Warzechian Armguards kombó?

***azért kérdem mert mennyire tud fogyni a hatred ha danettázol? (seethe gondolom aktív meg van RCR paragonból is ugye)
  • Lammer
    sziv! :)
  • mooo
    "a 20 perces boss mode is megcsinálható soloban, de szerintem elég sok időt elvesz mire sikerül 20 alatt megcsinálnod..."
    Nekem elsőre meglett valami 15 másodperc maradt kb. Danetta DH. majd bossra fegyvercsere
  • Mutans Zombi
    köszi
  • morcosqtya
    Közepesen kidolgozott petes HT witch dokim van. Para 530 vagyok. Minden tárgy megvan csak a sacred harvester nincs.
    2 db ancient cucc van még csak sajnos.
    GR 63 a max amit birok, még marad is idő, de GR 64 soha nem sikerül... :(
    Cal. despair 1 tárgyon van csak (50-es gem) mivel nincs még elég topaz-om.

Innen mivel tudom feljebb húzni, hogy bírjam a 64+ gr-t?
    Ancient items + cal. despair mindenre?
    Attól annyira megugrik majd a sebzés?
  • Lammer
    csak egy picit kellene figyelni a szöveg mit ír :)
    ha figyelmes vagy ott a végén, hogy: REMAINING ;)

másik: köze sincs hozzá, igen a GR level határozza meg :)
  • Mutans Zombi
    Valaki segítsen már, hogy a Greater Rift Complete időszámítása hogy megy (lvl mindegy jelen esetben).
    Mert mikor végzek vele, akkor azt írja, 6 perc, de mikor beszélek Orek-kel, akkor a Lvl xx: 8:57. Akkor most mi van?
    Mi számít még bele? Az, hogy fejlesztem a gem-ket, meg hazaportálok, meg minden egyéb cselekedet, amíg nem beszélek Orek-kel?

Illetve egy nagyon amatőr kérdés: GR-n számít, hogy milyen torment szinten vagyok, vagy teljesen mindegy, mert a GR lvl határozza meg kizárólag a GR nehézségét?
  • Chaoslord3
    Csak azt ne felejtsd el hogy mindenkinek ott kell lenni a bossnál 4-es party-ban mert amúgy nem számolja a boss killt...
  • Chaoslord3
    S6 Conquest-ek
    -Ezek közül szerintem a lvl 75 GR solo, és a lvl65 3db gem elég könnyen behúzhatóak...
    -A curses! elég nehéz abból a szempontból, hogy ami teljesíthető az elég ritkán spawnol ACT5 Paths of the Drowned-en ---> Curses! conquest
    -a 2 perces Rift: nem tudom milyen karakterrel nyomulsz de One Punch monkkal pl elég könnyen meg lehet csinálni sőt UE DH-val is.... Monk
    -a 20 perces boss mode is megcsinálható soloban, de szerintem elég sok időt elvesz mire sikerül 20 alatt megcsinálnod...

Utoljára szerkesztette: Chaoslord3, 2016.05.12. 14:17:51
  • kukubenko66
    Nem vészes a 2 perces rift. Persze pályafüggő a dolog. Mi egy 4-es partyban csináltuk meg. Elindultunk és már az elején látszott hogy nagy a pálya (Weeping Hollow-t adta be) és rengeteg az ellenfél. 2 dh, 1 monk és én a dokimmal. Akkor már tudtam mit fogok csinálni. :-) Ahogy megpusztult a boss, azonnal leadtam Oreknél és így lett meg a 2 percen belüli rift. :-) Rohadtul nem érdekelt mik estek, mindent otthagytam, ez fontosabb volt. De amugy azt is lehet csinálni, hogy egy ember a városban marad és azonnal leadja ahogy kész, akkor még a teleportálással se megy ez idő.
    De ott van a 350+ -os cursed chest conquest is, az se olyan rettentő nehéz. Act5 Path of the Drowned pályán a waypointtól felfelé kell elindulni és HA van egy kanyargós út ami egy emelvényszerűségre visz, ott a láda, annál meg lehet csinálni. Megcsináltuk 5. vagy 6. kísérletre (2 sentry dh, 1 monk, 1 helltooth pet wd). A láda elég sűrűn ott van és nem kell hogy a bounty questek között legyen.
    Ami még érdekes lenne az az összes boss leölése 20 perc alatt. Ezt még nem csináltuk meg de lenne tervem hozzá. Kell 3 gyors karakter akik elrobognak sorban a bossokhoz és egy dps kari aki a városban marad (mondjuk egy petes wd, a petek mindent szétkapnak pillanatok alatt). A gyors karik mennek a bosshoz, a dps odaportol, leöli a bosst aztán port a következőhöz. :-) Szerintem így meg lehetne csinálni.
    Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2016.05.12. 13:54:36
  • morcosqtya
    50 milliós gold streak-et kivették a conquestek közül és új conquestek vannak. Most melyiket érdemes legkorábban megcsinálni?
    3 db legendary gem 65-re vagy a 2 perces kisrift?
    A 2 perces kisrift nagyon vaddisznónak tűnik nekem, nem tudom hogy lehet megcsinálni, még publicban is durva....
  • krisztajo
    Köszi szépen.
  • pimpi001
    infernal machine
    5:30-tol lessed onnan erdekel teged
  • krisztajo
    Egy kis segítséget kérnék.
    Eddig nem foglalkoztam vele, de már van négy darab infernal machine-om.
    Ezekkel mit lehet csinálni?
    Azt láttam hogy teleportok, de hol és hogy lehetne őket használni?
    Illetve nemrég megtaláltam Leoric csontját is, azzal lehet valamit kezdeni?
  • Lokker
    Desolate Sands-es bugra meg van még az a fix ami régebben ki volt rakva banner alá?
  • Lokker
    köszi
  • Nomad90Hun
    Számomra:

Dh: Marauder vagy Shadow (mindkettő jó csapatozni is, de legjobb bennük, hogy 2 külön játékstílust képviselnek),
    Wizard: Firebird (bár elég hamar megunható) esetleg Delsere szerintem csapatozni jobb,
    Barb: Might of the Earth vagy Wrath of Wastes (Earth szerintem jobb a durva aoe sebzése miatt),
    Wd: Számomra 1 Zunimassa + Deadtooth kombó az ideális (petek tankolnak, te meg szénné aoe-zel mindent),
    Monk: Inna ha csapatozni akarsz, bár most eléggé elhanyagoltak a monkok,
    Crusader: Roland-ra esküsznek sokan, esetleg Thorn set de utóbbi a Wizard Firebird setjéhez hasonlóan hamar megunható
  • Lokker
    Classokra lebontva mely set-ek a leghasználhatóbbak?
  • böröczk
    Wizard kezdőset s6-ban Delsere, előzőben volt firebird..
  • McHaals
    majd segítek, ha kell
  • Frank99
    thx! level 67 vok crusader season6.
  • McHaals
    kapsz egy full setet, persze nem 'ingyen'...
    1. lvl70-et eléred
    2. megölöd izualt (torment 2)
    3. eléred a griftben a solo 20-at
    mindegyikért kapsz 2-2db set itemet, kaszttól függően:
    Barbarian: Legacy of Raekor
    Crusader: Armor of Akkhan
    Demon Hunter: Embodiment of the Marauder
    Monk: Inna’s Reach
    Witch Doctor: Zunimassa’s Haunt
    Wizard: Delsere’s Magnum Opus

mindez persze season karakterrel csak, és csak egyszer használhatod, tehát ha már kibontottad a csomagot akkor hiába csinálod meg újra a feladatokat nem kapsz újat.
    Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.04. 16:01:48
  • Frank99
    hol van ingyen gear?
  • Systore #74824
    azért vicces ez az ingyen set, mert valamelyik classnak nem túl hasznos a 2-es set bónusz. pl. én dh-val elég hamar tudtam volna menni t6-ra marauder miatt, de haver meg szopott, mert firebird volt a kezdő setje. volt köztünk különbség elég sokáig
  • Nomad90Hun
    Azért az "ingyen gear" eléggé megdobja a dolgokat a 2db a setből épphogy csak megvolt a lvl 70 miatt, és máris T2 simán 1-1 hasalással, most, hogy Izual-t lecsaptam már 4 részessel simán megy.
  • Jabar
    Köszönöm a válaszokat!
  • Nomad90Hun
    Furius Charge stunnolja az ellenfelet akinek nekirohansz, mást nem létok ami stunnolna.

Nekem valahogy mégis magához tért a game, és rebirt-öltem az előző szezonbeli dilidokimat.
  • ktm99
    A furios charge cold rush runaval triggereli az APD bracert, annak ellenere, hogy a cold rushnal freeze van irva nem stun. A raekor settel pedig megkapod a furious charge osszes runajat.
  • Jabar
    Üdv,

Ennél a buildnél a ládába az Ancient Parthan Defenders van berakva ami védelmet ad ha a közelben stunolt ellenfelek vannak, de ebben a buildben mi stunnol?
  • böröczk
    Leaderboardson a wizard azert jol elhuzott a tobbiekhez kepest.
    80-83 gr a tobbi class, mig wizard 88.
    Elozo szezonban nagyon tetszett a wohs tal rasha meg delseres builddel, de a mostani metabuild eleg uncsi. Dht inditottam, de unom, mindenesetre 250es paragonig elhuzom, aztan nezek valami masik classt erre a seasonre szerintem.
  • Nomad90Hun
    Nah az eltűnö textúrás bug, ami városban jött elő többeknek (pl. nekem), az úgy néz ki, hogy a régi inventory-s / ládás kifagyós bug 1 újabb variánsa, ami csak a 32-es oprendszerrel rendelkező játékosokat érinti elvileg 2.4.0 óta, a graf-nál textúraminőség minimumra lecsavarása elvileg fixálja átmenetileg a gondot, de az igazi az lenne, ha blizz oldaná meg, már hivatalos fórum is meg reddit is tele van ezekkel a postokkal.
  • ktm99
    Feltetelezem, hogy campaign modban vagy, adventure modban alapbol ki vannak lockolva a kovetok. Szoval leggyorsabban ugy tudod, ha atvaltasz adventure modra, felszereled(azt is meg tudod csinalni, hogy a sajat gyurut/amuletet adod ra egy pillanatra, majd elveszed tole, persze a follower item az kell), majd visszavaltasz campaignre es folytatod azt.[ha abszolut elso karakter, vagyis meg soha nem jatszottad a campaignt korabban, akkor nem tudom, hogy ez mukodik-e, lehet, hogy nem]
  • Pityu0
    ok és 70 szintül vagy hogyan szerezzek követöt?
  • Nortai
    Felöltöztetni teljesen. Minden slot-ba dobj be valamit. Mármint valamelyik Follower-be, pl Templar.
    Utoljára szerkesztette: Nortai, 2016.05.01. 22:43:49
  • Pityu0
    Fully equip one of your follower itt mit kell csinálnom?
  • Nomad90Hun
    Haverom szolt, hogy elindult S6, mondom ok, akkor kezdek 1 dilidokit, erre belépek és már az új szezont bemutató ablakban előjött a jó öreg textúra hiányos bug, ami jellemzően s5 act 5 városában jött elő, illetve random itt-ott a többi városban ( legtöbbször party-ba verődve ), de büntik illetve riftek alatt sose, nem vagyok ezzel a buggal egyedül ( blizz egyelőre hallgat az okáról mélyen mint a **** a fűben, illetve megoldást sem igen tudnak még rá ). Szóval ez így nekem játszhatatlan, hogy sose tudom éppen mi van nálam, vagy mi nincs, mennyi hely van inventory-ban/ládában, stb... Azért aki tolja annak GL&HF.
  • bendáj17
    Természetesen ezek nem non seassonbe is megvannak, már szerencsére nincs only-seasson item.
  • Lokker
    Ezek nonseasonben is elérhetőek?
  • jocika
    Találtam egy star helmet-et. Van valami szerepe a játékban, vagy csak jól néz ki? Mert az értékei siralmasak.