Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
kukubenko66 #74838 Nem vészes a 2 perces rift. Persze pályafüggő a dolog. Mi egy 4-es partyban csináltuk meg. Elindultunk és már az elején látszott hogy nagy a pálya (Weeping Hollow-t adta be) és rengeteg az ellenfél. 2 dh, 1 monk és én a dokimmal. Akkor már tudtam mit fogok csinálni. :-) Ahogy megpusztult a boss, azonnal leadtam Oreknél és így lett meg a 2 percen belüli rift. :-) Rohadtul nem érdekelt mik estek, mindent otthagytam, ez fontosabb volt. De amugy azt is lehet csinálni, hogy egy ember a városban marad és azonnal leadja ahogy kész, akkor még a teleportálással se megy ez idő.
De ott van a 350+ -os cursed chest conquest is, az se olyan rettentő nehéz. Act5 Path of the Drowned pályán a waypointtól felfelé kell elindulni és HA van egy kanyargós út ami egy emelvényszerűségre visz, ott a láda, annál meg lehet csinálni. Megcsináltuk 5. vagy 6. kísérletre (2 sentry dh, 1 monk, 1 helltooth pet wd). A láda elég sűrűn ott van és nem kell hogy a bounty questek között legyen.
Ami még érdekes lenne az az összes boss leölése 20 perc alatt. Ezt még nem csináltuk meg de lenne tervem hozzá. Kell 3 gyors karakter akik elrobognak sorban a bossokhoz és egy dps kari aki a városban marad (mondjuk egy petes wd, a petek mindent szétkapnak pillanatok alatt). A gyors karik mennek a bosshoz, a dps odaportol, leöli a bosst aztán port a következőhöz. :-) Szerintem így meg lehetne csinálni.
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2016.05.12. 13:54:36