Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"e" betût nyomogasd

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II

Evin
Miért nem lehet visszaolvasni? Miért?!?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hello!

Melyik gombbal mászik gyorsabban?Most el kéne,mert ellentétesen kéne mennem a láncon.Hiába nyomom a shiftet,nem mászik gyorsabban.Minden alapbeállítás.
ffxi
Ok! THX, megvan

Fákjúal!

köszönöm a segitsegeket. mihejt lesz gép azt a következö 10 évbe már nem akarom majd lecserélni. egyszerüen rühellek ujitgatni. ezt eddig is megtehettem volna 😊 ugyhogy most csakis a legjobb cuccokat vesszük 😊 van néhány fanatikus gépes barátom akik értenek hozá, az alkatrészekhez, igy nem fognak a boltban átvágni. még egysze kösz<#integet2>

pentium II 450 Mhz s3 trio extrém 64 mb sd rom seaget 10gb + 40 gb

Én tudom javasolni a három magos AMD Phenomokat, 2 vagy 4 giga memória (2 visszafogja, de ha 32 bites OS-t használsz, akkor mindegy), Radeon VGA-t (mindenképpen Radeon legyen).

Például az öcsém ezt tette össze: Phenom X3 8750, Radeon HD 4850 (sláger kártya) és 2 GB ram (memórialimites a gép, de most marad így, örülök, hogy ezt sikerült megvenni) és egy Gigabyte alaplap 790X chipkészlettel. Ez kijött egy 100-asból a régieket eladva természetesen.

Én márciusban tervezem, mivel nekem még AGPs van és még el tudom adni az alkatrészeket. Következõt néztem ki: Gigabyte alaplap P35, Pentium Dual Core E5200, 4 giga ram és Radeon HD 4830. Költséghatékony, de nekem tökéletesen elgé lesz. Többször már nem akarom cserélni. Ez kb 60k, a régieket eladom, remélhetõleg 30k-ból megúszom.

Én nagyon szeretem a Pentium Dual Core-okat és a Phenomokat (de ezek drágábbak).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

XD 400ból hasonló gépet vehetsz mint nekem van most. Ha szeretsz játszani vegyél nagy monitort,vagy valami jobb HD tévét, megéri! Ég és föld egy olyanon játszani, mint valami kis pöcsköszörün <#banplz> Ha van pénzed kérj bele 2 darab 4870 X2-es videokarit, most az a legjobb egyenlõre XD. Na ezt a gépet utána odaadhatood az unokáidnak is majd XD. Bár lehet addigra ez annyit fog érni mint most a tied jelenleg <#banplz>.
Hja végigtoltam a játékot 2-odjára is, de még mindig nagyon rövid XD. Anniversary 3-szor hosszabb, meg 5-ször szopatósabb.

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II

CroftManor
400 ezer? Hát annyit ne is költsél rá már 200 ezerbõl is nagyon fasza gépet tudsz venni.
A lényeg a proci és a VGA, ha abból jót veszel, gond már nem lehet a játékokkal.

Nothing is True, Everything is Permitted

igen asztali gép. hát valoban nem mai darab, már kicsit sárga is, még megboldogult nagyapám használta.ha csak ez a gond az megoldhato. ünnepek után megyek veszek valami komplet ujat. van kis sporolt pénzem de 400e nél többet nemigen szánnák rá. ennyiböl remelem lehet venni valai kicsit jobat amin elmegy. köszönöm a segitseget<#worship>

lemész oda a legyezõs szobrokhoz, és a jobb oldalt lesz egy karika ott felmászol. felmész a lépcsõn felugrálsz az oszlopokon és ráugrasz egy rudra ami leengedi a jobboldali kart, de ha lejösz róla visszafog menni, ami ottvan fent iylen ketrec azt told a lift alá és akkor nem engedi le

ffxi
Thaiföldön a nagy szobornál. El kell helyezni a tükröt, hogy lefelé menjen a fény. Nah, ha szembern állok a szoborral. Akkor a baloldali megvan, de jobb oldali karhoz hogyan jutok el?

Fákjúal!

Én nem értek egyet. A játék nagyon jó.

Jocó: az asztali gép vagy mi? Nem akarlak megbántani, de P2-n nem fog elindulni a cucc. Ráadásul meg is van szabva, hogy mely videókártyákat támogat a játék, alatta hibaüzenettel megtagadhatja a futtatást (én pédámmal élve: MoH:Airbone anno 6600GTn tökéletesen futott 1024 max, míg egy DDR3-mas, sima 6600-as teljesítményû GF 6200-ason meg nem is engedte telepíteni, pedig architektúrálisan ugyanaz, kivéve pár shader processzort). Mert haverom X700XT-én nem ment az Airbone, azt mondom jaja, hisz nincs benen SM 3.0. De egy SM3-as GF 6200? Mindegy.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

CroftManor
Így van, ha kicseréled pl egy 9600 GTre, vagy ati 4850re, akkor elfog indulni full grafon.

Ezt a videót meg érdemes egyszer megnézni <#vigyor0>
Egy-két dologban egyet értek a manussal

elite
Végigvittem. Szép volt, jó volt, könnyû volt, rövid volt...<#worship>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

azt amit a falba kellett dugni hogy tudjam forgatni a 3 kör alaku követ hogy a szem nyitva legyen középen 😄 én meg fel akartam vinni a hajóra LOL 😄

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

rage
Kár, mert épp szerettem volna megkérdezni, mit akarsz a hajóra vinni 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Evin
Nem csak a kártyával van gond, hanem az egész géppel. Ez már 3-4éve is õskövületnek számított, ha játékról van szó. Mai játékokról meg ne is álmodj. Márha tényleg azon játszanál, ami az aláírásban szerepel.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nem kérdeztem semmit :S 😞 😄

Heló! Elkezdtem a játékot, már a felszinre is hoztam a cuccot a vízbõl, de a hajóra nem tudom felvinni! Hogy kell?

ezen a gépen sajnos soha nemfog elindulni, ha elis indulna 1 alatti FPS-t produkálna.

s3 trio miatt nemindul? de ezz az extreme versio vagy mi. ha kicserelem megy maj?

Ugyanolyan kártyám van, mint neked, s nekem is ezt csinálta.
A hang gyorsítását vedd basic-re, s tedd fel a 180.84-es drivert.
Az elején, ahol a nagy tûz van, fogja csinálni ezt a szaggatást, bár hamar túl lehet jutni azon, s nem is lesz vészes, onnantól viszont végig simán fut a játék.
Pharaoh
Hi!

Most juttam el odáig, hogy feltegyem és kipróbáljam a játékot. Sajnos azonnal jöttek a hibák.
Elõször az elsõ pálya betöltésekor azonnal kilépett, ezt egy regedittel megoldottam. Most az a gond hogy pár másodpercenként baromira elkezd szaggatni majd megy tovább egy kicsit és újra szagatt. Olvastam hogy a hang gyorsítást le kell venni,de ez se segített sokat. Van aki tudja a megoldást a próblémámra?
A gépem GF7600GT. Intel E6400, 2GB ram.

rage
Az az illetõ, akinek az emlékére ajánlották a játékot a készítõk.
Gondolom, láttál már hasonlót könyvben vagy filmen is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kijátszottam, tetszett nagyon, várom az új részt, a végén amikor kivolt irva hogy For Kyle az kicsoda 😄?

közbe megtaláltam!

http://www.cheathappens.com/download_file.asp?id=24801

Doki17
Tudom hogy ott van nem vagyok hülye 😊, de egyébként már rég végigvittem a játékot.

kalama
Naon köszi

bogyoka
Én adtam neki egy jó oldalt, ott részletesen vannak a mentések.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

nem találom most hirtelen a neten 😞 de beirtam a játék cimét meg hogy save game, és valaemlyik link között volt

bogyoka
Baloldali menûben válaszd ki a játékrészt, azon belül a végigjátszásnál valahol ott vannak mentések.

Mentések itt

kalama
De az a baj hogy a legközelebbi mentésemnél már elvan tolva, az azelõttinél meg még mexikóban vagyok. Tehát max úgy tudnám még egyszer megpróbálni ha mexikóto lvégigjátszanám megint.

kalama
Dave0092 elküldenéd nekem azt a linket ahonnan leszedted a mentéseket?

ibrik
Kalama:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem az nem hiba. Az utolsót nem alulról kell megközelíteni, hanem belül a koncentrikus körökben és beljebb haladva mindig kicsit magasabban repülõ kõtömbökön menj a központ toronyhoz, mássz fel és a legfelsõ forgó részrõl "pottyanj" le az utolsó hídra. Azon fogsz lecsúszni és már ott is vagy, hogy tönkretehesd a pöröllyel.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Doky17: Az általad berakott képmentésen látszik, hogy balra van egy másik, csáklyával elérhetõ gyûrû...

Na én most vittem végig a játékot - nagyon tetszett.
Kicsit furcsa volt elõször, amikor a belassításoknál nem a megszokott nyilak voltak, hanem nekem kellett kitalálni, hogy milyen akciót kell végrehajtani (pl. leguggolás vagy ugrás, stb...)
És még egy: a pöröly király fegyver! <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

kalama
Hali eljutottam ahoz a részhez ahol el lehet kúrni az egész munkádat 1 etlen rossz mozdulattal. A végén egy oszlopot vagy mit hamarabb betoltam mint kéne vagy vmi ilyesmi és nem tudok átmenni 1ik peremrõl a másikra, hogy leromboljam a hidat. Ha vki meg tudná oldani, hogy küld nekem 1 save gamet onnan amikor elkezdõdik az a rész (Natla ott repülget lent kék folyadék van és jönnek ki elõlle az óriások).

bogyoka
igen jól emlékszer, gyorsan kell nyomkodni.

MrXL
Ha jól emlékszem az "E" betüt kell szorgosan ütögetni.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

itt elakadtam

megöltem a szörnyet, felmegyek oda láncra, de nemtudok elõre menni, mert a lánc ellentétesen megy és visszahuz, probáltam SHIFT-el elõre menni de nem hatott, mit csináljak?

megoldódott, netrõl töltöttem le oylan mentéseket ami az összes pályát tartalmazza és szétvannak szedve pályarészenként, mostmár jó minden.

Kongy
Igazából nem lehet újratölteni pályákat, csak ismét bejárni õket kincsek után.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
PDAba Revisit Location

valaki mondja már meg hogy lehet urjabetölteni egy pályát

sb1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akit esetleg érdekel, már fennt van a neten a magyar verziós game ! Tomb.Raider.Underworld.Hungarian-2*DVD5

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

HoReSz1975

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
Felraktam a játékot, megpatcheltem és elinditás után windows hibával kidob (Vista x64 -et használok)<#confused>

újrahúztam a gépet, de azelött jó volt <#confused>

<#help><#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

CroftManor
Hát S3 trióval akkor se indulna el neki, ha megvenné eredetibe <#idiota>

Valaki <#help> lécci.
Az elején hány tengelyt kell összeszedni,hogy minden klappoljon?
Van 2 tengelyem ,meg 3 darab a tárcsákból,de még mindig azt írja ,hogy fel kell fedeznem a tengelyeket a világító belsõ terekben.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

szasztok!
letõltõttem ezt a játékot, tök jol fel is teleptettem meg is crackoltam, mindent ahogyan leirták mit hogyan kell csinálni. mégsem tudom elinditani pedig nagyon játszanák vele mert a videok nagyon szépek róla. mi lehet a gond vaalki segitsen lécci<#worship>