2374
  • totus
    Hy!Kellene egy kis segítség!Bent vagyok egy teremben,itt van az a nagy isten szobor ,középen van 1 kis kör alakú placc, fa meg egy kis oszlopocska van rajta,az intróban lara rájött h a faterja véste bele a szöveget.A kezemen van az a karkötő szerű ki akármi.Kéken világítanak a kövek amikhez hozzáérek. el kellene valahogy fordítani az egész placcot amin a kis fa meg az oszlop van.Lemásztam a kis fa mellett,egy kicsit tudom forgatni az egész platformot,de nem érek vele semmit.SEGÍTSÉÉÉÉGG!
  • rage
    Savegame

A mentés ott készült, ahol Lara beront a motorral az alvilág kapuján.
    A rámpa lent lesz.
  • gregtom6
    pls küldjön vki egy mentést....nem akarok vele újra szívni...
  • gregtom6
    FENE!!! Még a javítás sem oldotta meg
  • elite
    Ez bug. Én is megszívtam. Vissza kell töltened a pálya elejét...
  • gregtom6
    Üdv. Én most azon a pályán vagyok, amikor motorral kell az egyik tekerős vmitől a másikig menni esőben a dzsungelben. Sztem egy bugba akadtam, mert eltekertem mind2-t, ki is nyílt a kijárat, de nem értem vissza időben, és visszazáródott, de a 2 tekerőt már nemtom tekerni. Vki mondja meg, h ez most bug-e, vagy lehet ilyenkor még ezzel vmit kezdeni. Ha bug volt, akkor meg pls töltse fel vki az ezutáni nyitott úti mentést.(közvetlenül a bejáratánál)Kösz.
    Kösz
    Most itt akadtam el valaki tudna segiteni
  • sjucus
    Azért köszi! :)
  • Evin
    Hú, tényleg. (ezt miért nem tudták normális gombra rakni)
  • raga
    Ja, ok. :)
  • raga
    Át tudsz ugrani , hiába látod úgy hogy nem, pedig de. :)
  • raga
    capslock
  • Evin
    TAB
    Hello tudna vki segíteni?
    Legyőztem a Krákent Kis idő után bejutottam egy helysége ahol elvileg a
    2 kis sziklát ki kel hajítani de nem tudom hogy lehet eldobni a sziklákat
    Elöre is kösz
  • ACE
    Innen tudod letölteni.
    "Tomb Raider: Underworld [MULTI6] No-DVD/Fixed Image" -nek hívják, és a "File Archive [9 KB]" melletti lemez ikonra, és utána valamelyik MIRROR-ra kattintva tudod letölteni.
  • bogyoka
    pedig alapvető, hogy az E az használ gomb, nem értem, hogy ezt miért nem veszik észre sokan, és nem is próbálkoznak vele.
  • sjucus
    Á! Meg van! Bonyolultabbra gondoltam!
  • Evin
    Lehet, hogy velem van a baj, de én rutinból az E-vel kezdtem.
  • sjucus

Ebben a teremben hogyan tudom megszerezni a kincset? (Mexikóban ott ahol a motorral kellett lemenni. 4 ajtó mögött kell 1-1 követ felvenni. Ez az egyik ajtó mögötti rész.A kőtábla már meg van.)

Előre is köszi!
  • Biriboy
    Valaki egy ötletet a mini image letöltéséről?
  • rage
    Szerintem ez a játék legnagyobb fejtörője, mert eddig 10 játékosból 9 megkérdezte :) Nyomogoasd az E betűt gyorsan egymás után.
  • stultus78
    Helló mindenki

1 Kis segítség kellene elakadtam annál a résznél amikor a kalapácsok össze vissza himbálóznak és az utolsó teremben ahhol a monster van nem tudom hogy lehet gyorsan mászni a láncon merthogy visszafele megy és nem vagyok elég gyors hogy átérjek a másik óldalra. nyomkodom a W+Shift-et de nem megy gyorsabban nem megy.
    Help!!!
  • bogyoka
    Én nyomkodtam a spacet, W-t és ugráltam, nagyon könnyű végezni velük, csak mozogjál.
  • rage
    Attól, mert elakadtál, még lehet jó.
    Nézz meg egy végigjátszást a youtube-on arról a részről, ahol elakadtál, aztán menj tovább, az igazán jó pályák utána jönnek, te még a legelején tartasz.
  • Seth
    Ugráljatok mint a bolhák, kurva egyszerű
  • ffxi
    Igaz nem akcióról szól, de az akciót naon idegesítővé tették. Nem tudom megölni az ellenfeleket, ha 2 jön egyszerre. :@
  • tomcsa4
    TR nem is a töméntelen akcióról szól. Arra ott van a rahedli kritikán aluli fos :)
  • Danryu82
    Imádom a Tomb Raider sorozatot, de ebben a részben nem jön ellenfél sokáig. El is akadtam, a polip után. Az Anniversary veri ezt a részt, de nagyon.
  • bogyoka
    Talán valami bővebbet róla, mert gőzőm sincs miről beszélsz, így nem tudok én speciel segíteni.
  • bogyoka
    egyáltalán nem szarták el, akkor Te nagyon igényes vagy, vagy más játék nálad a menő, minek játszottál vele akkor. Játszható volt és jó volt, nekem tetszett.
  • rage
    Szerintem is jó volt, jól játszható, hangulatos, és jól is nézett ki. Bugokba nem futottam bele, szerencsére.
  • ACE
    Szerintem jó, éppen most játszottam végig, a vége nem a legjobb, de azért elmegy.
  • Danryu82
    Nagyon elszarták ezt a részt sajnos!:(
  • Rudee
  • koj
    Hali! A reloaded verzió magyar? vagy melyik verzió az?
  • Biriboy
    A G...eco..w....d-önlévővel nem müxik.
  • Biriboy
    Oké, köszi. Most leszedtem, de megpróbálom ezt a verziót is.
  • ACE
    Ja és természetesen a mini image használatával semmiféle crack-el ne írd felül az eredeti indító file-t, az eredetivel jó csak.
  • ACE
    Nem jó az 1.1 patch krekkje, nálam is ez volt a baj, töltsd le a mini image-t hozzá, és mountold be a legújabb Daemon tools-,ba, nekem így simán indul patch-el, és nem fagy sosem.
  • rage
    A patch állítólag javítja ezt a bugot