2374
  • Stefibaba
    Egyébként ha valaki megtalálja a (#788) szobrot akkor értesítsen már mer itt tépkedem a hajam...
  • Stefibaba
    E-betű
  • neptum
    jobb oldal felmászás a rúdon be a terembe rá a gombra dobozok kidobása azokat rá az egyik gombra q elétálsz a másik gombi ráálsz és meghúzod a kötelet és kidől a kapu
  • CroftManor
    Hogy kell leszállni a motorról?
  • bogyoka
    a kockákat capslock-kal dobáld ki, ügyeskedjél:)
  • raga
    Akinek néha belassul az próbálja a XP-be hangtulajdonságoknál a konverziós minőséget lejjebb húzni 1el.
  • Stefibaba
    De valaki nekem is segíthetne (#788)
  • urbijoe
    most komolyan
    vga driver a legfrissebb és odáig simán megy a játék de ott kilép
    vista van fent,és mindig kiirja hogy zárjam be a programot
  • Stefibaba
    ez nem az ahol 2 irányba lehet menni? balra nincs semmi jobbra meg nemtom és onnan ki kell varázsolni a kockákat :D
  • raga
    Jobboldalt fent bemászol a lukon, ott bent van 2db kő azt kidobod ebbe a terembe ráteszed a .. a másikra ráálsz majd kötél...
  • Klemice
    de akkor ki kell ügyeskednem a két kockát a teremből?
  • Stefibaba
    Én úgy csináltam hogy összeszedtem a 2 kockát ráraktam a jobb oldalira, ráálltam a bal oldalira és lehúztam a kampóval vagy mivel :D
  • Klemice
    én még mindig itt téblábolok balra semmi jobbra meg bemásztam egy rúdon és kinyitottam az ejtót szintén semmi
  • Stefibaba
    Nekem lenne egy ötletem miért (boom headshot!)
  • Stefibaba
    Semmi baj de ez a rész egy kicsit sz*patós ráadásul hasonló színek vannak, szal nálam az esélye hogy észrevegyem egyenő a 0-val mivel színtévesztő vagyok
  • urbijoe
    itt lép ki hibával mindig a játék
  • Klemice
    bocs hülyeséget mondtam a barlanggal.. másra gondoltam
    1000 bocs
  • LoCk
    Amugy eddig ez a legtutibb Tomb Raider.
  • Tobacco
    de beindult a forum én meg teljesen leálltam a játékal, ugy hogy bele kell huzak:):)
  • LoCk
    Neha belassul a játék.Megy ezerrel, majd csak egyszer belassul. Ha valaki tapasztalt ilyet es van ra megoldas az plz. irja meg ! Thx,
  • rage
    A 7600-as kártyáddal ha leteszed az asztalra a játékot ALT-TAB-bal, s utána visszahozod, s folytatod a játékot, látsz belassulást ?

Azért kérdem, mert nálam a demoban ez volt.
  • wednes
    A demo elég szépen futott gyengébb gépen is. 1950pro-n is szépen futott.
    Nekem 3850-esen maximális részletességgel futott a demo.

Na most HA a teljes játék is ugyan az grafikailag mint a demo, magyarán nincs next-gen kapcsoló (amire csak az tud válaszolni aki már "beszerezte") akkor el fog futni bőven egy olcsóbb VGA-n is.
    Én inkább egy MSI 3850-es OC VGA-t ajánlanék elkezdték tök olcsón kiszórni őket, 16 ezer körül. Azzal biztos nem lesz gond, de más játéknál se.

• Maxtreme
    én is párX mindig a legnehezebb megoldást akarom választani, aztán később jövök rá h b*zdmeg 2 sec az egész xD
  • Dave0092
    köszönöm a segitséget valahogy gondoltam, hogy ezt kell, csak akkor még nem vettem észre a dobozokat, amugy angyon szép és jo játék :) utoljára pS-en a 2. részével jácottam
  • Stefibaba

Az erre a helyre való szobrot keresem (naptár 2.része)
  • InfectedMann
    Húúúú bameg. Ennyire f.láma nem lehet. Azt hittem kicsit bonyolultabb :D
    Minden lehetetlen helyre felmásztam eddig, mindenhova megtaláltam az utat, a megoldást erre ez kifog rajtam :D
    Most egy pöppet csökkent az egóm :D

Köszi a segítséget.
  • Klemice
    nekem még mindig thor első kesztyűjének megszerzése okoz problémát mivel nem találok semmi támpontot hol keressek további nehezékeket hogy lenyíljanak az ajtófélfák és ledönthessem a kaput
  • Stefibaba
    Itt el kel forgatni ameddig tudod, utána lemenni a peremre és ott tolni, de a lényeg hogy balra told :D Remélem érthető :)
  • neptum
    esetleg kép vagy valami ?

IcfectedMann: én ezen a részen 2 órát szórakoztam de egy kis ésszel túl lehet rajta jutni de ha lejebb olvasol már le van írva
  • gabesz752
    Mást is dobott már ki a játék nem írható memóriaterületre hivatkozva?
    Egyébként az első nehézségek után már egész jól haladok. Most járok a 3. pályán.
  • InfectedMann
    Ennél a résznél gondolom át kéne jutni a túl oldalra?

De az a kérdés, hogy hogyan? Fél órája ezzel szenvedek, hiába nézek körbe százszor a terembe, hiába fordítom el jobb azt a 'hidat', nem igazán látom, hogy hogyan lehetne átjutni :(
    Pedig eddig minden részen átjutottam ahol mások feladták.
  • Stefibaba
    Hát komolyan mondom lefejelem az asztalt! Nem találom a tájföldi pályán azt a hülye szobrot a hülye naptárba! pedig már 3x végigmentem az egész pályán... Valaki vmi támpontot adna hogy hol keressem? (barlangot nem találtam...)
  • CroftManor
    Jól látom hogy nincs replay level? csak resume game, meg new game van?
  • o0tomy0o
    nah, nem akadtam volna el és jöttem volna sírni ha nem lenne bugos ez a szar... újrakezdtem és már felnyílt a kapu... ennyit kellett volna írnotok hülye okoskodók hogy annak úgy mennie kéne ha nem megy kezd újra mert bugos egy fos már az első pályán... NC
  • ioinme
    Sziasztok, én eddig az összes TR-t kijátszottam, és ma telepítettema demót, döbbentem tapasztaltam hogy nem megy. Hogy is menne integrált ati kártyán, de azért reménykedni lehet(ett). Ez az egyetlen játék amiért hajlandó vagyok fejleszteni a gépemet, ami nem olyan rossz dupla magos 5ghz 2 giga rammal viszont videókari az csak egy alaplapi bénaság van. Viszont nem vagyok otthon a videókártyák témájában, azt szeretném kérdezni hogy ezzel a kártyával menne-e ha vennék egy ilyet .: (nem várom el a full felbontást egyelőre) ATI 3D RADEON HD2400 XT PCIEX 256 MB Ha nem akkor javasoljatok már vmi normálisat. :D Előre is köszi.
  • neptum
    vannak bene érdekes részek az tény én még mindig a Monorba vagyok megöltem azt a 2 valamit ami azo után jön hogy a 2. kesztyű meglett de most egy kis pihi aztán vissza
  • CroftManor
    Hú, nem semmi ez a játék, mintha vmi mozifilmet néznék, komolyan.
    Most vagyok túl újból a Manoron.
  • zeus89
    Rájöttem :D
  • neptum
    azért Lara apja se volt semmi aki majd Thaiföldön túl jut az tudja mér mondom de azok az állatok vagy mik de legalább mrá meg van Thor 2. kesztyűje is
  • Maxtreme
    Ezzel nincs is semmi baj :) Azzal van gond ha elakad, máris forumozik ahelyett hogy a Zagyát használná :)
    Bizton én is elakadok bent, de nem adom fel olyan könnyen :D