Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egyébként ha a botot is futás közben veszitek fel, az is tök menõ <#nyes>#nyes>
Nothing is True, Everything is Permitted
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Érdekes mennyi minden lehet egy demóban, ha valaki kicsit tovább boncolgatja. YouTubeon találtam egy érdekes videót esés Thaiföld alá 😄
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Mert leszedtem és kipróbáltam, de sajnos minimumon is játszhatatlanul akad, amúgy szerintem szép a grafikája, csak ne lenne olyan alacsony az FPS (mert ez már majdnem diavetítés). Mivel nem mai már a gépem, ezért a legújabb játékokról már lemondtam, de ebben még titkon bíztam, mert a Tomb Raider játékokat mindig is szerettem. Ráadásul sosem volt egy gépigényes játék, de úgy látszik most már ezt is elérte az a manapság hódító trend, miszerint a grafika a lényeg mindenek felett. Na mindegy, nem fanyalgok tovább, mert még elveszem a kedveteket attól, hogy a feltett kérdésemre választ adjatok.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Na hogy jutok fel?
Na megvan. De úgy ugrott fel, hogy nem is volt benne a képben! Király!
A Shiva szoborhoz hogy lehet lemenni? Mert simán leugrani nem lehet. 😄 A TombRaiderChronicles.com-on is láttam pár screenshotot. Valami cheat kód? Vagy ügyeskedés?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A másik meg hogy itt fikázzátok a grafikát... hát nem tudom, szerintem marha jól néz ki az egész. Nem érdekel hogy nincs benne ilyen meg olyan effekt, nem olyan éles a textúra mint vmelyik csilivili fps-ben, de tök hangulatos ahogy megcsinálták a pályát meg mindent.
Nem vagyok egy nagy TR fan, sõt a legutóbbi részek egyáltalán nem is tetszettek, de ez a röpke demo bejövõs volt. Aztán lehet hogy a teljes már lapossá válik egy idõ után, vagy hülyeségekkel lesz tele, mindenesetre kiváncsian várom.
ui.: a zene is marhajó a játék alatt
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Egyébként nem szebb ez szvsz.
Kiadnak 1 béta állapotú bugos demot, és hát az ember nyilván ebbõl fog ítélkezni.
Így akár sok sok vásárlót el is elveszíthetnének.
Én is találtam hibát. Lara kb 15 cm-rel lebeg a hajó felett.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A kameramozgás tényleg kicsit gyászos, de mintha ez elõzõ részekben ezzel nem lett volna gond. 😞
A másik az a headshot-ok kivitelezése, ami nekem sok volt. Már csak azért is, mert a tigrisek között ezredmásodpercek alatt kell reagálni, a másik meg az, hogy teljesen nem kézre esõ gombokat ír, hogy állítólag azokat kellene nyomni(G,H,Q).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Jo hajhullast mindenkinek 😊
szerintem