Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#confused>#confused>
Mit nem csináltam jól?
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Átnevezés/txt kitöröl, helyette beírod reg
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"SubtitleLanguage"=dword:0000000c
Ez egy szõveg. Ezen nincs mit elindítani.
Mindjárt rálesek.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ezt hova a fenébe kell beírni??????????????????????????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Anniversary szebb volt, ha csak a tombrájdereket veszem figyelembe.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Pl itt is
Nothing is True, Everything is Permitted
#428: írhattad volna ezt is: "Itt hogy kell tovább jutni?" <#hehe>#hehe>
Én még minimumon is mikor kiértem egy nagyobb nyílt terepre (ahonnan le kell ügyeskedni magunkat a földre, ahol egy patak megy), megálltam és csak néztem a tájat pár másodpercig. (Nemsokkal utána töröltem is mondjuk, mert szaggatott. xD)
#411: nincs rá esély: ennyi, elavult a gépünk a mai játékokhoz maximálisan.. Nekünk kell tartani az iramot.
Azért a Legend pöttyet gyengébb volt ennél!
És érdekes az a koncepció is, hogy "régészek" vagyunk, mégis régi és értékes vázákat törünk össze, némi plusz tárgyért.
Nem, de hamarosan.
Én mondom (aki nem kedvelem az ilyen játékokat), ez ütõs lesz.
És a grafikával/irányítással sem lesz semmi gond.
Baromi jól szórakoztam evvel a játékkal.
Lehet készíteni a pénztárcákat!
Ahogy megjelent, teszek fel videós segítséget is.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
De legalább tudjuk, ha megjelenik, már magyar lesz, nem kell a fordításra várni.
Készítesz egy txt fájlt, ha tudod, akkor már most reg legyen a kiterjesztése és ezt belemásolod:
Windows Registry Editor Version 5.00
Mentés, indítás, Ok, Ok. Azzal már nem volt kedvem szenvedni, hogy a többi magyar anyagot hogy lehet elõhozni. Majd ott lesz a full. õû karakter nincs benne!
Mert még a mentési helyeit se találom, ahol lenne valami *.ini vagy valami.
Amúgy már túljutottam. 😄
Szerencsére tegnap sikerült elmentenem, így nem kellett elõlrõl kezdeni, de itt hogyan tovább?
Az elõttem lévõ ródról hova ugorjak?

Na szóval ezt nézzétek 😄