2374
  • Stefibaba
    Még mindig nem találom a szobrot :S valaki help :D
  • zeus89
    Sziasztok :D kéne egy kis segitség. Megszereztem a 2 tükröt és vissza kéne menni a Shiva szobrokhoz, csak ott ahol jöttem ott nem tudok visszamenni ... merre menjek vissza a szobrokhoz?
  • o0tomy0o
    Klemice láthatod megvan, mert ég a sárkányok alatt a tűz...
  • Klemice
    jobbnak leszeded a fejét bal alá két súlyt raksz
  • o0tomy0o
  • Klemice
    fú na kraken fejbeszúrva gondolom még visszatérhet, thornál valami segítséget tudna adni valaki mert csak sólyokkal kinyitottam egy ajtót ahova bejutottam :S ..
  • strebacom
    Baxa meg ez is ilyen sokáig települ vistán....másnak is ilyen sokáig települt....
  • MerlinW
    Tegyél már be egy képet, mert most nincs előttem.
  • wedge31
    Be fogsz rekedni
  • o0tomy0o
    Merlin: Azt tudom, azt elmagyarázta, és ha nem tudnám akkor már a kastélyban lévő ajtónál sírtam volna. Azt mond meg nekem, hogyha megvan eddig a 3 kis treasure, letéptem a jobb sárkány feját, rátettem a bal oldalira a két kis követ és meghúztam a kart, bejött az anim amien kameráz utána nyitva kéne lennie az elöttem lévő ajtónak? Mert ha igen akkor bug azt kezdem újra a pályát, ha nem akkor meg mondja el valaki mi kell még! ls
  • rage
    S hogy oldottad meg, hogy ne lassuljon be ?
  • MerlinW
    Caps Lock vazz...
  • MerlinW
    Csillár jobb és bal oldalán fogaskerekek.
  • zitababa
    TÖKÉLETES JÁTÉK!!!!!
    AZ ÚJ LARA ETALON MEGRKEZETT!!!
    EMBERI GRIMASZOK!
    ÉLŐ TEST ÉS KÖRNYEZET!
    A VÍZTŐL CSÖPÖGŐ BARLANGOK, NA APÁM EZ MÁR NEM PIXELKALAND? HANEM MAGA AZ IGAZI KINCSKERESÉS!
    MOST ÖLTEM MEG A POLIPOT ÉS EDDIG SZUPER MINDEN!
    VALAHA EZÉRT A VILÁGÉRT SZERETTÜK MEG INDIANA JONES-T MAJD LARA CROFTOT.
    ÉS MOSTMÁR A LÁTVÁNYVILÁG HIBÁTLAN!!!!
    DÖBBENET HOGY MIRE KÉPESEK A FEJLESZTŐK!!!!
    EREDETIBE IS MEGVESZEM,MERT ENNEK A GAME-NEK ÖRÖKRE MEG KELL MARADNIA!!!!
    IMÁDOM!!!!!!!!!
    MINDENKINEK KÖSZI A LASSÍTÁS ELLENI MEGOLDÁSOKAT!

ZITA
  • Klemice
    az egyik barlangban
  • Klemice
    a polipnál jár már valaki? mert feljutottam egészen a feje fölé de nem tudom merre tovább, a "csillárra" nem tudok átugrani, nem lehet vagy csak szarul csinálom?
  • MerlinW
    Nem tudjuk milyen a géped...
  • Stefibaba
    Tájföldön hol találom meg a külső körbe való szoborszerűséget? Mer már átfésültem az egész pályát de nem találom:S (elején a naptáros izé)
  • MerlinW
    Tutorial írja az elején hogy kell használni. Q aztán nyomogasd az E gombot, ekkor maga fele húzza a témát.
  • marco2
    Nekem miért nem indul el a game? Inditanám , és nem történik semmi csak lefagy az egész gépem mi lehet a baj?
  • MerlinW
    Kíváncsi vagyok mennyien akadnak majd el az első szigeten lévő ruin előtt álló kapu oszlopainál:)
  • o0tomy0o
    Nos. Ha az a Q betű nem jelenik meg a jobb oldali sárkány orrán, eszembe nem jutott volna hogy a kiscsaj egy kötéllel ledönti a hatalmas sárkányfejet... De hiába, még mindig nem történik semmi, a PDA-s súgóban is csak azt ismételgeti hogy végre az ajtón lévő két csúszka visszament a falba (szabad fordítás). :S
  • bogyoka
    Itt az a baj, hogy lusták kicsit körbenézni, gondolkodni, én is gondolkodom, ha elakadok, és megtalálom a kiutat. Csak a végső esetben szoktam kérdezni mikor már tényleg nem látok semmi olyat, amivel tovább haladhatnék.:))
  • MerlinW
    A 1x évesek nagy része gyakorlatilag Larababa feneke miatt játszik a játékkal:)
  • MerlinW
    Döntsd le a jobb oldali sárkányt.
  • Maxtreme
    Én most nem az iylen "rejtettkaros" részekről beszélek, de ha kicsit olvasnál látnád.
    Na mind1, csak 1 észrevétel volt részemről, nem kell rá reagálni illetve helyeselni sem :)
  • Maxtreme
    Énsem sokkal többel elhiheted.
    Itt nem arról van szó hogy ki mennyire okos, (mert ehhez a játékhoz sok ész nem kell) csak némi logika. Sajna a mai 1x évesek többsége a serious sam szintnél leragadt agyilag. (tisztelet a..)
  • o0tomy0o
    Jah, meg az hogy a készítől elrejtenek egy kicsi kart valahol a falon enyhe félhomályban, ahoz neked milyen logika kell? Semmi, vagy megtalálod kitartással, vagy b@szhatod... Kb ez is olyan. Logika? Egész gázvezeték és piezo begyújtású sárkányfejek... van benne, de nem azért játszom ezzel...
  • o0tomy0o
    Maxtreme, én pl a TR második részével játszottam, azon kívül csak ezzel. Nem lehet mindenki annyira okos mint te TR terén, örülj neki.

raga@

Igen, lerántom, a bal oldali alá a 2 doboz, 2 retesz kinyílik, tűz begyullad, videóbejátszás lemegy, és utána? Ajtó nem nyílik ki, márha a kát sárkány közt ki kéne neki. Vagy a leszakadt fejű sárkány felett található üregbe kéne felmésznom? mert a sonar-on látszik hogy ott van valami kis üreg, de hogy mászok fel oda? teleport? :P (nincs vodka az inventory-ban :D)
  • neptum
    már megcsináltam kicsit próbálkoztam és már a kövi pályán vagyok
  • Maxtreme
    gyerek = gyerekek :))
  • Maxtreme
    gyerek...azért ez tiszta szégyen :)
    Ha egy kicsit gondolkodni kell 1 játékban már a nagytöbbség elvérzik? :)
    ...és itt most nem olyanokról beszélek akik esetlegesen tényleg 1 fejtörősebb résznél dobták be a kulcsot, hanem akik a legprimitívebb feladatnál adják fel :)
  • raga
    A Jobb oldai sárkányszobrot le kell szakítani a gyűrűbe beakasztod a kötelet ...
  • o0tomy0o
    válaszoljon valaki Dave0092 üzenetére pls mert nekem is kéne help!
  • zzeN
    itt gondolom át kéne ugrani a túl oldalra, de hogyan?

• CroftManor
    A thor teremben csak forgasd át egyik oldalról a másik oldalra a hidat, először ahol van a fa, ott menj le ott jobbra elhúzod, ameddig engedi, aztán asszem a jobb oldali részre menj, ahol falonfutással menj át a kis részre és told ameddig csak lehet a hidat, aztán ha jól emléxem újra visszakel jönni oda ahol a fánál lementél és megint jobbra tolni és ennyi
  • csgj
    Ehj... Mentésnél néha kidob a game hibajelentéssel, a betöltés akadozó és lassú, de amúgy marha jó TR rész :P
  • neptum
    nem kell semmi kristály a tükröket kell belerakni Shiva kezébe
  • neptum
    valaki már eljutott adik amikor egy hidat kell mozagni Thor kesztyűjével ? mert az lehetetlen tudom mit kéne csinálni de nem tud addig elugrani és így szívok
  • urbijoe
    a legelsö videonál mikor talállkozik a néger-el akkor mindig kilép a játék hibával
    miért??