Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyébként pont ott van ahol most Te vagy, csak épp az ellenkezõ irányba
Nothing is True, Everything is Permitted
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De teljesen ugy tunik semmi pluszt se kapnak a pc-sek, sot szerintem az xbox fele teljesitmenye is unatkozni fog jatek kozben 😊
Azer egy picit feltupirozott texurakkal mar jobban nezni ki. Nem olyan latvanyos 2 cm-rol nezni a mosadekokat 😊 Meg mar tullephetnenek azon, hogy minden szikla 4 haromszogbol all, amin kocka kilepok vannak, de meg veletlenul se lepne oda. Na nem szidom jobban, mert amugy jol el lehet szorakozni vele aki szereti ezt a stilust.
szerintem
De teljesen ugy tunik semmi pluszt se kapnak a pc-sek, sot szerintem az xbox fele teljesitmenye is unatkozni fog jatek kozben 😊
szerintem
3 evvel ezelott kb meg elment volna.
Amugy az osszehatas annyira nem veszes, a hangulattal es a zenevel sincs semmi baj, leszamitva a ratyi kameramozgast.
Az videok alapjan azt ittem sokkal nagyobb lepest tettek elore tevedtem.
szerintem
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Csak a kamerakezelést kéne gatyába rázni, mert az nagyon ótvar szûk helyeken.
#354: Valóban. 😮
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
1kis visszatekintés:
Underworld:
Anniversary
Legend:
Angel of darkness
(tovább ne menjünk 😄) Szvsz akkor is az új a legjobb eddig.
feje van
Miért hót koszos mindig a bõre, még akkor is, amikor kijövök a vízbõl? Vagy csak bõrbetegsége van?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Már megy ez a cigánykerekezés vagy mi <#vigyor>#vigyor>
és sikerült lemennem a Síva szoborhoz is
Már elnézést de akkor mi a lónak a f*szát keresel itt? Senki nem kíváncsi arra hogy a konzol mennyivel szebb vagy jobb.. Ezt még hány topikba akarod eljátszani? bezzeg vérig lennél sértõdve ha a PC-sek mennének a konzol részlegbe fikázni.
Más:
Szvsz a fullban sem lesz nextgen kapcsoló. De ha lesz is, tuttó hogy ez a NG gfx 😊 Ps2-höz túl szép. (mellesleg semmi baj nincs vele szerintem. Legalább nem kell nek 222 magos cpu 😊) )
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A tigrisek megölése után hova kell menni, mert felszenvedtem magam az oszlopokon ,de csak kincset találtam, nem pedig a továbbvezetõ utat?
Eddig csak képeket láttam, meg árkádban próbáltam ezt-azt.
És 100% hogy tomb jelen esetben ahhogy áll messze elmarad ..bár ez nem lenne nagy gond, ha legalább a játékmenet újszerû lenne, és nem a kinézettel törõdne az ember, de a régi részektõl max ez különböztethetné meg..de nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tomb Raider
Tomb Raider II
Tomb Raider III
Tomb Raider: The Last Revelation
Tomb Raider: Chronicles
Tomb Raider: The Angel of Darkness
Tomb Raider: Legend
Tomb Raider: Anniversary
!!!
Tomb Raider Underworld
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én inkább erre nem tudok mit mondani:
(szerintem be vót baszva, vagy lõve akkor és az aki és amikor ezt kijelentette!!!)
"és a készítõk forradalmi újításokat ígértek"
Mi a forradalmi újítás ebben...kérdezem én, aki már az elõzõ 8 résszel játszott???
Hogy most kis bogarak is támadhatnak???<#idiota>#idiota>
a pókok fõleg de minden ránk támadó állat gagyi.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. A tigrisek túl erõsek (IQ Nuku)
2. A kamera, valami rettenetes
Amúgy nem rossz a demo, itt-ott igen szépen is néz ki, és 7600-as kártyámon teljesen jól fut. Egy baj volt, hogy a vége felé Alt/Tab-bal letettem tálcára, s mikor visszahoztam, onnantól kb 1 fps-sel ment, ki is kellett belõle lépni.Amúgy meg a szokásos, ugrabugra, egyre érdekesebb mozdulatokkal, amire inkább már csak egy majom volna képes.Szokásos feeling, mikor tizedszer esünk vissza, hogy kezdhessünk elölrõl a percek óta tartó mászást, 0 IQ-jú ellenfelek (a tigris felülrõl morogva nézett rám, s várta meg mozdulatlanul, míg lelövöm) s valami egészen borzasztó kamerakezelés, amitõl vagy elszédül az ember, vagy csak pont azt nem látja amit kellene, s csak sejtése van, hogy mi is lesz, ha innnen most elugrik jobbra, vagy balra. A víz, a víz alatti részek tetszettek (bár ilyen gyorsan úszva Lara esélyes volna az olimpián) illetve tetszett a környezet, a fel-fel rebbenõ papagájok, a falon futó gekkó, illetve a hangulatos zenei aláfestés is.
Hát sok újat nem fog mutatni, a rajongók úgyis el lesznek vele pár hétig, elvégre újabb pályák, újabb kalandok.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont egy demo-hoz hozzátartozik minden. Vagyis eszerint fog dönteni a játékos, hogy megveszi-e vagy sem legtöbb esetben.
Ez nem jó reklám így ha igaz persze..
mert errõl nem halottam semelyik fórumon sem.
Vagy a demóba nemlehet??????
OTT AZ ELEJÉN TÛZ A NAP ÉS SZEBB A GRAF.
De feldobta az elõbb valaki, hogy ebben még nincs nextgen content, és mint legendnél, majd külön lehet bekapcsolni a fullban.
CSAHOGY akkor mi értelme volt ezt így kiadni???
Én azt mondom így elõre (eddigi tapasztalatok alapján), hogy az ég világon semmit nem fog változni ehhez képest a full.
Egyedül crysis-ban volt eddig ilyen effect kivétel, de attól még benne volt a menürendszerben. itt meg nem hinném, hogy ezt külön átalakítják ez miatt.
demóban még nincs
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
már elég volt elindítanom az elejét.
Boxon a hajó orrának irányából tûz a nap!!!
PC-n semmi. egy háttér van és ennyi.
Szánalom!!!
Sebaj. cserébe ronda a növényzet és akadozik.
télleg igazad van.
Szép, de unalmas már ez a lerágott csont. Meddig akarják még ezt eladni a népnek?