2374
  • Desiderata #892
    mentéseket vagy cheat-et honnan lehet letölteni?
  • Maxtreme
    Igen.
    Visszaolvasol.
  • Quler
    A mexikói pályán vagyok,az egyik naptárat már sikerült jól beállítanom,de a másikat nem tom semerre eltekerni!Ötlet?
  • CroftManor
  • CroftManor
    Egyébként az a rész benne is volt egy pár videóban
  • Quler
    Megvan!
  • Quler
    Hogy a lótúróba kell eltekerni a hidat a 2. pályán a kéken világító cuccal?
  • CroftManor
    Nah, már Xibalbába járok, de már kifolyik a szemem
  • sjucus
    Mindegyik karhoz a földszintről tudsz feljutni, a fal mellett megjelenik a "Q", ott tudod kilőni a mágnest és felhúzni magad a következő szintre.
  • sjucus
    Na, ez maradt ki! Köszönöm!
  • PunkZoli
    faké:D elsirámolok erre egyből sikerül átmenni:D
  • PunkZoli
    elakadtam :(
    help!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott vagyok ahol használod először a kezedre tehető kék baszást:D, és a hidat csapatjut még vele... viszont van mögötte egy olyan ajtó ami után egy vizes árok van, lent egy zárt ajtó, fent meg egy leszakadt átjáró és egy Q-zható karika, amivel sehogy sem tudok átlendülni

merre?

• MerlinW
    Nekem nem. Legend egy, a mozi miatt pikkpakk összedobott konzolos izé volt. Nem mondom, hogy rossz volt, csak rövid és fantáziátlan. 3-4 este alatt végigszaladtam rajta, míg a többi részhez hetek kellettek (általában esténként 1-3 órát tudok játszani).

A 3. és 4. részes dolog jogos, ki is javítottam:)
  • rage
    Nekem a Legend ennél azért jobban tetszett. (Mármint nem az Underworldnél, hanem ahhoz képest, ahová soroltad)
    A 4-es meg pláne jobban tetszett, mint a 3-as :)
  • MerlinW
    "Végre igazi pompájában tundokol a játék."

Két résztől eltekintve (Angels és a Legend) az előző 5 része mind igazi pompájában tündökölt... De mind a 7 része magasan színvonal felett volt a saját stílusában.

"Grafika kiválló, hangulat remek és végre az iranyitas is jo."

Az irányítást tekintve, amióta létezik TPS, a TR volt (a 95-ben megjelent első rész óta nem változott az irányítás a Legend-et leszámítva) a tökéletes irányítás és kamerakezelés példaképe (főleg mióta kitalálták a transzparens közelnézetet. Tudjátok azt, amit most pont nem használnak:)). Egyébként a TR történelmében ennek a résznek a legrosszabb a kamerakezelése.

"Vergre van egy igazan jo Tomb Rider !"

Lásd első pont:) Egyébként minőségileg így raknám sorrendbe a TR részeket:
    2,1,7,8,4,3,5,6
  • Lowosan
    A Demóba is itt akadtam el hogy felmásztam a sziklán és valahogy fent megkéne kapaszkodni de sehogyse sikerül? Valaki elmondaná hogy kell?
  • matkovec
    A Coastal Thailand reszben vagyok es most hasznalta eloszor a magikus kesztyut, rajta all ehy hidon lehet mozgatni mindket oldalra a hidat de csak keveset attkellene forditani 180 fokot de nemtudok rajonni hogy mi a megoldas.Elore is koszi a segicsiget
  • Szasza20
    Na most sikerült kipróbálnom, de eszméletlen jó lett sztem, eddig ez tetszik a legjobban!

• CroftManor
    ha a koponyás izét balra húzod, akkor a rúdos forgatható izét lehet máshogy is tekerni és akkor egy vonalba lesz a három jel.
  • neptum
    azt a hülye tekergetős részt hogy kell megcsinálni a Mexicói pályán ? bárhogy próbálom nem tom egyvonalba hozni azokat a hülye jelekete
  • CroftManor
    Rossz fiú, nagyon nagyon rossz fiú
  • neptum
    ááá én nem vagyok kispályás én inkább az időutazást szeretem :D
  • ricsa008
    thx
  • zotya10002
    Köszi!!:-)
  • Klemice
    printscreen és paint
  • dante3
    Ohh, és neked sikerült kijutni onnan?
  • zotya10002
    Sziasztok!!Nagyon jó a game!!Gyönyörű a grafikája!!Már el is akadtam itt-ott:-))Az lenne a kérdésem hogy fotót hogy lehet csinálni játék közben?!!Milyen progival?
  • Klemice
    dehogy is.. kijött egy patch a demohoz :D
  • neptum
    mi mind jövő utazok vagyunk és 18-ából szereztük meg eredetibe :D
  • proway
    sziasztok...tudom h warez off de csak azt kérdezném h lehet-e már tölteni vlhonnan? lécci válaszoljatok...köszi
  • matkovec
    Sziasztok a tukros resznel jarok mar beraktam a jobb kezebe a tukrot de valahogy nemtudok atjutni a bal kezehez mi a megoldas?elore is koszi a segicseget
  • xido
    aki jól előre tart benne,egyet áruljon el nekem,ami nem spoiler...1 héttel korábbi a történet az elejéhez képest...lehet itt is a kastélyban mászkálni?..a Legend és az Annirversary baromira bejött az ugrálós edzőtermeivel:)
  • dante3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kockát told oda közel a mérleghez, kar lehúz, gyorsan leugrasz, és mérleg alá tolod a kockát!
  • Klemice
    én meg kertészkedtem egész nap és a maradék erőmet az első pálya elvette :D
  • Eisenhower
    vki help shiva szobornál vagyok az egyik gömbszerű izé már bent van de a másikat nem tudom betenni mert a mérlegszerű izébe nem tudom betolni a ketrecet:D nem jön le teljesen a kar.... hogy lehet megcsinálni hogy leengedje teljesen?
  • Stefibaba
    Nyöhö én is itt tartok :D
  • zzeN
    összesen 3 olyan kart kell megtalálni, egy kint van egy barlangban, majd úgy kell forgatni h a szem legyen a középső körön
  • dante3
    Itt tudja valaki, hogy hogyan tovább?

• LoCk
    Végre igazi pompájában tundokol a játék.
    Grafika kiválló, hangulat remek és végre az iranyitas is jo.
    Vergre van egy igazan jo Tomb Rider !
  • ricsa008
    elég gyorsan kiderült hogy én ehhez mennyire hülye leszek
    az elején amikor az vízalatt az a 3 részes ajtó van amit forgatni kell ott mit kell? 1 kart megtaláltam ott előte a kövön de sztem kell még1 nem?