2374
-
#932 Kalapácsos helyszínen már átjutottál? Mert én elakadtam a szörny megölésénél a teremben. Megölni megtudom, de merre kell menni? A gépezetre feljutok, de a láncon nem jutok át. -
Quler #931 Sikerült már ezen a részen túljutnod?Mert ha igen,segíthetnél,és is itt akadtam el! -
#930 kemény!
-
#929 nem baj, én is így szoktam járni:DD -
PunkZoli #928 jó, kellett nekem beírni, megint sikerült... de elég fura megint amit ott mutatványozni kellett -
#927 csak 2-őt kell megtalálnod, a harmadik benne van, nézd meg jobban, ha a kéz megjelenik húzd meg. -
PunkZoli #926 van egy terem:D ahol 4 színes követ kell 4 foglalatba betenni, és rátolni a fogaskerekre a szobrokat! 3 megvan de a sárgához nem tudok feljutni: két szűk fal, közte ugye felugrálok, majd falmászás, és szembe vele rudak, amiken csontvázak vannak... oda nem tudok átugrani, a mellette levő mászófalra meg szintén nem :\ merre kell onnan? -
#925 hát srácok ez annyira jól sikerült, hogy na még :) -
#924 Menj ki innen és majdnem szemben ezzel a barlanggal lesz egy szikla amiben szintén be lelhet menni ott van benne! -
ACE #923 Én nagyon hülye vagyok de már az első pályán a víz alatti "bázisnál" elakadtam, ahol a három kőbizbaszt kell tekergetni, de nem találom a második tekerőt, amit a 3. kerékbe lehetne beletenni, merre van az? -
o0tomy0o #922 stefibaba: Hol találtad meg a hiányzó jaguárfejes szobrot? megöltem azt a 3 faszit a másik oldalon, bent is voltam de passz. végigsétáltam a közte lévő ösvényt... -
o0tomy0o #921 Köszi, rájöttem hogy akkor ugrik le a kötélen csimpaszkodva a szalról merőlegesen ha nem nyomok semmit, és akkor a jó helyen elugrik a faltól.
Most a naptáras pályával szopok. Jaguár fej a helyén, naptár megforgatva, anim bent, a lenti platform fele át is mozgott, erre mondja hogy át kéne jutni a másikhoz, de hogy? merre? -
#920 gyűrű segítségével átpattansz a túlolaldra, felmászol a kiálló póznára, az leereszkedik, kinyitja az ajtót, majd usgyi a víz alá átúszni rajta. -
Torda5 #919 Idoutazok!! -
Quler #918 Annál a résznél,ahol ülő szobrokat kell toligálni,meg 4 tárgyat megszerezni,a legmagasabb helyiségbe hogy lehet feljutni? -
#917 közös megállapodás alapján előre utaztunk az időben és természetesen eredetiben megvettük -
Torda5 #916 Mar lehet venni?? vagy letolteni?? -
#915 Balra van lépcső mennyél le.
Én is itt tartok ezen a pályán, az egyik kapunyitót megtaláltam, a másikhoz nem tudok eljutni:) -
o0tomy0o #914 Az a híd tologatós után van mikor elmegy a kesztyű ereje és van egy ajtó a víz alatt és szemben vele egy gyűrű a falon. Passz. Nem tudom mit kell ott csinálni. Nincs semmi a teremben. Körbeúsztam már, csimpaszkodtam minden magasságban a gyűrűn, ugráltam róla minden irányban, de semmi sem megy. Segítség! -
Scharnhorst #913 remélem most már jó lesz...
-
Scharnhorst #912 na a kép az lemaradt mindjárt pótolom :D -
Scharnhorst #911 üdv!
a Thaiföld-n levő pályán elakadtam kicsit. Miután a Shiva-Kali szobrot elhagytam lefelé és ott átmásztam egy kapu felett ide jutottam ami a képen látszik. A jobb oldalon levő kapuhoz eltudok jutni de igazából a sűrű növényzet miatt nem látom h onnan hova tovább, vagy esetleg más kiinduló pont kellene?
-
#910 faq első pont: caps lock-al dobunk :D
mondjuk látom nem csak én szívtam vele :\ -
nab #909 Kösz meg is van :) -
#908 Caps Lock -
nab #907 Aham hát próbáltam dobni de csak lerakni tudom. Hogy kell eldobni? :) -
#906 Jobbra betudsz menni, majd az ott lévő kicsi kockákat kidobálod az ajton és használod kint mint nehezék, a másik nehezéd meg te leszel. Köteleddel meg lenyitod távolról az ajtót. -
nab #905 Nem vágom itt hogy hozzam ki a két kis dobozt mert lecsukódik előttem az ajtó.
-
#904 Nekem is kellene egy kis segítség elakadtam a Jan Mayen Island pályán. A teremben nagy kalapácsok lengnek a fejem felett, és leszakították az egyszerűbb átjutáshoz szükséges utat. nagy nehezen átrágtam magam a túlsó felére ahol egy gyűrű van, ott átlendültem a túlsó felére és megöltem egy nagyobb szörnyet. A teremben van az egyik kalapácsot vezérlő berendezés. De ha felmászok rá akkor nem tudok átjutni a kalapács fejének szintjére mert a láncok ami áttudnék mászni pont rossz irányba haladnak, lehet, hogy nem is kell átmásznom? Ha nem kell akkor hogyan tudok feljutni arra a szinte amit a kalapácsok széttörtek? -
#903 Milyen kombóval lehet fejest lőni az állatoknak? valahogy nem jövök rá.
nagyjából vágom, de mégsem megy. -
#902 Az kell a másikhoz a külső körre ha jól emlékszem. -
Quler #901 Van még egy jaguárfej szobrom is,azt hova kell tenni?Vagy lehet,hogy pont ez kell,megpróbálom! -
Quler #900 De azon alapban ott volt egy koponya! -
#899 A másikhoz is kell egy fej (a külső gyűrűhöz) az irányításhoz. -
Quler #898 Amelyikhez a koponya kellett,az már megvan,azt tudtam jól beállítani,a másikat nem tom,ahhoz pedig minden megvan! -
#897 Szerezd meg az irányításhoz szükséges koponyát. Ami az uton az egyik elágazás után lesz -
#896 Tanács: játsz! :) -
Quler #895 Semmi válasz a gondomra!Arra nincs válasz,hogy a másik naptárat miért nem lehet megmozdítani!Se jobbra,se balra nem mozdul!Tán le van fogatva valamivel!Vagy mi? -
#894 Én minden pálya elején mentek egyet. Ha elfogy a hely, készítek egy újabb save könyvtárat. Ez egy megoldás:) -
#893 Azért az gáz, hogy nincs replay level