Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bagoly mondja verébnek...
Nothing is True, Everything is Permitted
mivel nem igen fedeztem fel ilyet és nem is játékbeli felbontás volt, igen megkérdõjeleztem
ennyirõl van szó, nem kell ennyire verned magad
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
-ez nem te általad készitett screen
Akkor nyílván nem a te kérdéseddel foglalkozok, hanem azon vagyok hogy igenis bebizonyítsam hogy az én képeim
Az 550- es meg az enyém. Arra nem voltál képes válaszolni. (Csak mert témába vágott.)
Vagy csak minden 3. hszt olvasod?!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
-jó, nem forog minden percem egy demó körül
Hát most erre mit lehet mondani? akkor ne kérdezzen semmit, te meg száljál le rólam
Ez sajna nem egyedi sok olyan témát láttam, ahol ez a megoldás a divat.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ami szokatlan, az a sebesség
olyan, mintha az egész játék az alaphoz képest fel lenne gyorsítva +20%-kal
pl. jön egy rahedli pók, csak annyit látsz, hogy egy csomó piros célkör van, Lara tüzel mint a meszes, összevissza forog, és elintézi õket 2 másodperc alatt
vagy a mozgása... mintha speedet szívott volna
(vagy az a programozó aki csinálta)
ennek ellenére várom a játékot
GOOBY, pls
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Csak a kamera nem, néhol már ezalatt a rövid demóban is rosszul lehetett lenni az kamera forgásától. Ill. pont azt nem láttam, amit kellene.
De ez már így lesz a teljesben is, mert úgyse javítják ki sajna.
Amire még kíváncsi vagyok, hogy hány olyan frusztráló elemet tesznek bele, amitõl az ember legszívesebben beleállítaná a billentyûzetet a monitorba. Az Anniversaryban volt pár ilyen 😊
Ha maradnak az alapoknál, lényegesen nem sokat módosítanak a gameplayen az a baj, ha próbálnak valami új színt vinni a játékmenetbe az a baj...
Remek példa erre a cod4, illetve a közelgõ Cod5.. Nagy részben azt olvasnia topikjába/topikjaikba hogy fúúúj mekkora szar, ez már nem is cod.. ..és itt a remek példa a másik oldalra is..
NC..
Szvsz a Tr sorozatot épp azért szeretjük mert olyan amilyen. A 6-dik részben szerettek volna szakítani a hagyományokkal,jól be is buktak vele. Nem kell itt semmit variálni. Egyedül a kamerakezelésen kell javítani, és ennyi.
Nekem megvan az összes eredeti elsõ kiadásokban. És igen büszke tulaj vagyok 😄.
A TR1 még szép kartondobozos kiadásban van meg. Már csak az Unfinished Bussines kellene meg az UW és kész a gyüjteményem.
Anno hajnalokig toltam a tr-t. Most sincs másképpen. Csak jelenjen már meg végre 😄.
unalmas. küldetéslemeznek hívják az ilyet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
inkább a játékkal van gáz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7