Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
ás különben is megmondtam a választ, de nem azt mondtad hogy köszi vagy vmi, hanem hogy nem minden percben lógsz a demó elött...
bagoly mondja verébnek...

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Hát nem is tudom ki kötött belém: 566 hsz

Klemice
jó te meg beraksz egy képet gizdulni hogy hohó de fasza gyerek vagyok hogy nekem még ez is bejön a demóban.
mivel nem igen fedeztem fel ilyet és nem is játékbeli felbontás volt, igen megkérdõjeleztem
ennyirõl van szó, nem kell ennyire verned magad

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

CroftManor
Az 549-es hsz az enyém, és erre mit mondott te nagyokos?
-ez nem te általad készitett screen
Akkor nyílván nem a te kérdéseddel foglalkozok, hanem azon vagyok hogy igenis bebizonyítsam hogy az én képeim

Az 549-es hsz a tied, nem? Te nagyon okos!
Az 550- es meg az enyém. Arra nem voltál képes válaszolni. (Csak mert témába vágott.)
Vagy csak minden 3. hszt olvasod?!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

CroftManor
Õ kérdezte, hogy lehet oda eljutni és mikor válaszoltam, mit mondott?
-jó, nem forog minden percem egy demó körül
Hát most erre mit lehet mondani? akkor ne kérdezzen semmit, te meg száljál le rólam

Bírom azokat az okosokat, akik ha kérdeznek tõlük valamit úgy reagálnak rá, mintha a rajtuk kívül mindenki komplett idióta lenne. Egy egyszerû kérdésre miért nem lehet egyszerûen megadni a konkrét választ, ahelyett hogy fényezné magát az illetõ?!

Ez sajna nem egyedi sok olyan témát láttam, ahol ez a megoldás a divat.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

CroftManor
Nekem se,dolgozni járok, de minimum napi egyszer ránézek a TR oldalaira.

CroftManor
Oké, csak te is kérdezted, hogy lehet ide eljutni...

Klemice
jó, nem forog minden percem egy demó körül

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

CroftManor
Ha kicsit tájékozottabbak lennétek, tudnátok, hogy kijött a demóhoz egy fly mód trainer

Te ez már van PC-n?Vagy ez vmi konzolos izé? 😊
kirol
Szóval hogy?
Bár már letöröltem. 😄

CroftManor
Hát egyszerûbb lett volna már ezzel a kérdéssel indulni, mint hogy a szavamat kétségbe vonod...

Klemice
és ide hogy lehet eljutni?

CroftManor
tessék

kirol
Akkor menj már a mögötted lévõ fa alá és csinálj egy kézenállós képet.

CroftManor
És szted a magyar feliratot ki tette bele? Toby Guard?

Köszi!!
Klemice
youtube > tr underworld demo gameplay

kéne egy kis segítség!!! Már a demo elején elakadtam. Nem tudok átugrani a falrol a sziklára. Mindig leesek. Tudom én vagyok a béna, de segítsen valaki hogy tovább mehessek! Elõre is köszi!
Klemice
ez nem te általad készitett screen 😛

Ez még a demóban van? Hogy jutottál el eddig? <#wow1>

CroftManor
Tök jó, még a Thor is benne van a demóban <#taps>
kép1
kép2

KaszaN
Hát má ennyierõbõl lehetne az options menüben egy beállítás hogy beszéljenek veled ki be kapcsolás és igy aki beakarja kapcsolni az bekapcsolja. Ez igy jólenne 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Ezt is nézzétek meg <#nyes>
Ok, tom, játszottam régi részekkel is + Anniversary-ban se volt duma és nem is voltak unalmasak. Azonban a Legend még szórakoztattób volt úgy, h nyomták a szöveget (sztem). Habár ez ember függõ. Kinek a pap, kinek a paplan <#idiota>
CroftManor
Hát ez baromi jó <#vigyor>

Maxtreme
Ejj de félrement ez a post most nézem 😊 Természetesen nem erre a kommentre akartam válaszolni, hanem az 530-ra.

Prince23
Sajnos ilyen lesz, no diszpécs... el kell fogadni.

CroftManor
Mért, az old gen részekbe nem volt headset és mégis élvezhetõ volt a játék

Ez nekem is feltûnt. Remélem, h ez csak a demonak tudható be, de nem valószínû. Nagyot növelt a Legend hangulatán, h egyfolytában nyomták a szöveget. Fura lenne az Underworld-öt "tök csöndben" játszani.
Prince23
Csak kár h a komornyik meg a technikás srác ezuttal nem diszpécsel velünk😞((((((

PhantomAss
maga a játék nekem is tetszik, olyan mint a legend <#eljen>
ami szokatlan, az a sebesség
olyan, mintha az egész játék az alaphoz képest fel lenne gyorsítva +20%-kal
pl. jön egy rahedli pók, csak annyit látsz, hogy egy csomó piros célkör van, Lara tüzel mint a meszes, összevissza forog, és elintézi õket 2 másodperc alatt
vagy a mozgása... mintha speedet szívott volna
(vagy az a programozó aki csinálta)
ennek ellenére várom a játékot

GOOBY, pls

KaszaN
Megint játszottam a demóval de amikor egyszercsak harc közben a kamera teljesen beragatt és a tigrisek megöltek. Ezután megyek és egy cigánykerék közben az egyensújozásnál egyszercsak átesek a rudon és belehalok-.- nemigaz mennyi hibával találkozok és minél töbször viszem ki annál több lesz. És ez még csak a demó! Ha ezeket a hibákat nem javítják ki én elpártolok a játéktól.

Szerintem is úgy jó ahogy van, nem kellett volna a kameramozgáshoz sem hozzányúlni. Biztos csak jobbra akarták csinálni, mint eddig, de ez nem jött be. Nekem a Cronicles tette be a kaput a legjobban. Azt kár volt kiadniuk. A többi nagyon bejött. Várom már a fullt. Ha minden igaz, már csak 22 nap. <#nyes>

kirol
Szerintem is jó ez!

Csak a kamera nem, néhol már ezalatt a rövid demóban is rosszul lehetett lenni az kamera forgásától. Ill. pont azt nem láttam, amit kellene.

De ez már így lesz a teljesben is, mert úgyse javítják ki sajna.

Nekem nagyon tetszik eddig a demo alapján. Kevés résszel játszottam: 4, 6, 7, Anniversary. Ezek közül mondjuk a 6 (AoD) ritka nagy genny volt sztem. A többi bejött, egyedül az Anniverasry-ban az nem tetszett, h 2007-es játékhoz képest nagyon IQ szegények voltak az ellenfelek. Tudom, h az "csak" egy felújított változata volt az elsõnek, de akkor is elég gáz volt az AI.
Szerintem sem kellene variálni rajta, ezért Tomb Raider a Tomb Raider. De az Anniversary alatt nem szédültem el annyiszor a kamerakezelés miatt az egész játék során, mint most a demo alatt...

Amire még kíváncsi vagyok, hogy hány olyan frusztráló elemet tesznek bele, amitõl az ember legszívesebben beleállítaná a billentyûzetet a monitorba. Az Anniversaryban volt pár ilyen 😊
Maxtreme
Jajj úgy szeretem az ilyen postokat. Komolyan mondom szánalmas amit egyesek csinálnak. Nektek semmi nem jó?
Ha maradnak az alapoknál, lényegesen nem sokat módosítanak a gameplayen az a baj, ha próbálnak valami új színt vinni a játékmenetbe az a baj...
Remek példa erre a cod4, illetve a közelgõ Cod5.. Nagy részben azt olvasnia topikjába/topikjaikba hogy fúúúj mekkora szar, ez már nem is cod.. ..és itt a remek példa a másik oldalra is..
NC..

Szvsz a Tr sorozatot épp azért szeretjük mert olyan amilyen. A 6-dik részben szerettek volna szakítani a hagyományokkal,jól be is buktak vele. Nem kell itt semmit variálni. Egyedül a kamerakezelésen kell javítani, és ennyi.

XuChi
Hát nekem eddig ez a legjobb TR.

Nekem megvan az összes eredeti elsõ kiadásokban. És igen büszke tulaj vagyok 😄.

A TR1 még szép kartondobozos kiadásban van meg. Már csak az Unfinished Bussines kellene meg az UW és kész a gyüjteményem.

Anno hajnalokig toltam a tr-t. Most sincs másképpen. Csak jelenjen már meg végre 😄.

fery02
😮

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Pont ezt mondom.
unalmas. küldetéslemeznek hívják az ilyet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rage
A játék is ugyanolyan, mint eddig 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DarkSector
Szerintem az irányításon nem is érdemes variálni. szerintem úgy jó, ahhogy van.
inkább a játékkal van gáz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
full ugyanaz mint eddig

Milyen a jatek iranyitasa van olyan mint az anyverseryben

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

Áhám megvan a gond. Újból felraktam a játékot, h megkeressem a gamepad-dal történõ kameraforgatást, de megint nem találtam. Utána néztem a neten és kiderült, h az 1.0-ás verzió (ami nekem is megvan) bugos, nem támogatja a forgatást, de az 1.1-es patch kijavítja a dolgot <#nyes>
CroftManor
Trainer

KaszaN
Nade most komolyan hogycsináltad?