2374
-
Deni21 #972 az elsőnél meg van, és másikkal mit kell, hiányzik a második tekerő, azt hol találom -
Dénes é #971 nem igazán értem sajnos.
oda szeretnék átjutni, de a karika fel van hajtva és nem tudom hogyan s miként
-
raga #970 Nemnem én már megjöttem a lenti kék mérgező víztől a Thor belt-el és fejem nincs még. -
#969 Hát ez a sonar map semmire se jó, nem mutat ez semmit, csak azt hogy Lara éppen hol áll -
#968 Most írtuk vaze 2en is :) -
raga #967 A behajtott karon levő karikat először kihúzod a kötéllel, utána le tudsz ereszkedni.
Kőfej ügyben senki? -
Vincentcloud #966 Akkor elárulhatnád nekem is, mert pont itt vagyok és fogalmam sincs hogy kell újra aktiválni. :) -
raga #965 A jeleket kell egyszintbe tekerni, ha beraktad a fejet, utána tudod tekerni. -
Dénes é #964 ahol a kristályba kell a napfényt ott az egyik kezet lehúztam a nagy szobornál de a másik oldalra hogyan lehet átjutni? látom hogy van a karika be fel van hajtva és nem igazán tudom hogyan kéne átjutni.
köszi -
Deni21 #963 A mexikó pályán mit kell csinálni a tekerőkkel. Az egyik oldalon megsem lehet mozdítani a másikon meg hiányzik a szélén a lekerő, a jaguár fej meg van. -
#962 Na én pont az az utáni részen akadtam el
-
raga #961 Az ok, és lentről már megvan Thor belt-je és jövök vissza és nincs kőfejem. :( -
#960 köszi közben meglett :))) -
#959 Hogy én mekkora 1 hülye vagyok. Hisz ott a motor :) -
PunkZoli #958 elforgatod a szobrokat ugye, rátolod a fogaskerekekre, majd mind a 2 gombot lenyomod, egyiket a mocival másikra ráállsz:) -
#957 lehet megvan, csak még nem tudom hogy kell megoldani.
Abban a teremben ahol vannak a szobrok. Van 2 kő amire rá kell állni, és történni fog valami (de csak akkor ha mind2 l van nyomva 1xre)
Kéne valami kő.
Egyik teremben van is (ahol van az a préselős izé) csak onnan nem lehet kihozni. -
#956 köszi megy a mentés
ez a második pálya? -
#955 Megvan. -
#954 Amiket beraktál, és benne vannak, azokat forgassad, közben a szimbólumokat nézzed, a két külsö nagy kerekek szimbóluma egyezzen a középső nagy kerek szimbólumával. Már nem emlékszem melyik szimbólum, valami kerekféle.
Alulra már nem kell semmi, ha jól csinálod kinyilik a kapu. -
raga #953 [IMG] Szóval itt.[/IMG] -
#952 Küldtem mailt. -
nab #951 Ok kösz meg is van :P -
raga #950 Igen! Itt akadtam el én is! :( -
#949 jesssz én is elakadtam végre xD
A szobroknál mikor a helyére kell pakolni a 4 színes követ. Ezzel megvolnék. és utána mit? Mert kinyílik a visszavezető ajtó, de ugyebár arrafelé nem tudok menni mert zsákutca.
Viszont a visszaút legvégén van 1 kapcsoló, ahonnan a változatosság kedvéért hiányzik 1 kőfej :)
Gondolom ezzel kéne valamit kezdeni, de hol az a kecseg fej? :) -
#948 Rám még várni kell egy kicsit, mivel nem töltöttem le, majd megvárom a hivatalost, így nem is játszottam vele
De gondolom, csak van valakinek mentése a 2. pálya elejétől, többen írták, hogy mentegetnek a pályák elején... -
#947 Gyorsan leugrasz és alátolod a ketrecet. -
nab #946 Na ezt most hogy? :)
-
#945 Adott a mexikói pálya. Összeforgattam mindkettő naptárat, megnyílt a "kapu", de fogalmam se volt, hogy spurizni kell... hogyan lehet újra kinyitni? -
Scharnhorst #944 üdv!
mikor megszereztem a Shiva-Kali szobrokhoz való kis cuccokat utána elakadtam egy kicsit. Azt mondja menjek vissza a szobrokhoz azonban nem tudom merre, amerről jöttem arra nem tudok menni más utat meg nem találtam. ötlet? (ja és Bogyóka köszi a tippet) -
guru18 #943 Hello en meg az elso palyan vagyok a vizalattis-on. nagyon kezdo vagyok . megtalaltam a harom izet amit beraktam es kihuzza es forognak az ajtok vagy mikott lent meg egy hely valaminek,azt a valamit hol talalom meg? koszi a segitseget latom ti mar nagyon vagjatok -
#942 nem sajnos
egy olan mentés kéne ami utána van
a dokumentumok-ba menti -
#941 A videot nem lehet átugratni valamelyik gombbal ? -
Deni21 #940 Hali! A naptáras pályán mit kell csinálni? meg van a jaguár fej de utánna az egyiknélsem lehet semmit csinálni a tekerőknél? hova kell az a fe?
-
#939 ezt irja az elsö videonál
ezért valakit megkérek az elsö pálya mentését vagy a második elejének mentését küldje már el mert a gyerek nemhagy már békén ezzel a játékkal
-
Quler #938 Ezt a szopatós részt,ami utána van!Érdekes lesz azt átugrani,szinte lehetetlen átmenni!:( -
Quler #937 THX:) -
#936 Sikerülta láncon végig másznom E betűt nyomkodva tehát a használ funkció, gyorsabban halad és végig bír mászni rajta. -
#935 valaki küldene egy mentést a legelsö pályárol amikor a néger lövöldözik,mert a video után kilép
[email protected]
-
#934 Megnéztem miért nem lehet bekapcsolni a magyar nyelvet, mint a demóban. Azért, mert egész egyszerűen nincs benne. Ez elég nagy baromság, de ez van. Talán okkal nincs benne. -
Quler #933 Nekem is ez a bajom:(