2374
  • Deni21
    az elsőnél meg van, és másikkal mit kell, hiányzik a második tekerő, azt hol találom
  • Dénes é
    nem igazán értem sajnos.
    oda szeretnék átjutni, de a karika fel van hajtva és nem tudom hogyan s miként
  • raga
    Nemnem én már megjöttem a lenti kék mérgező víztől a Thor belt-el és fejem nincs még.
  • CroftManor
    Hát ez a sonar map semmire se jó, nem mutat ez semmit, csak azt hogy Lara éppen hol áll
  • Maxtreme
    Most írtuk vaze 2en is :)
  • raga
    A behajtott karon levő karikat először kihúzod a kötéllel, utána le tudsz ereszkedni.

Kőfej ügyben senki?
  • Vincentcloud
    Akkor elárulhatnád nekem is, mert pont itt vagyok és fogalmam sincs hogy kell újra aktiválni. :)
  • raga
    A jeleket kell egyszintbe tekerni, ha beraktad a fejet, utána tudod tekerni.
  • Dénes é
    ahol a kristályba kell a napfényt ott az egyik kezet lehúztam a nagy szobornál de a másik oldalra hogyan lehet átjutni? látom hogy van a karika be fel van hajtva és nem igazán tudom hogyan kéne átjutni.
    köszi
  • Deni21
    A mexikó pályán mit kell csinálni a tekerőkkel. Az egyik oldalon megsem lehet mozdítani a másikon meg hiányzik a szélén a lekerő, a jaguár fej meg van.
  • CroftManor
    Na én pont az az utáni részen akadtam el
  • raga
    Az ok, és lentről már megvan Thor belt-je és jövök vissza és nincs kőfejem. :(
  • Maxtreme
    köszi közben meglett :)))
  • Maxtreme
    Hogy én mekkora 1 hülye vagyok. Hisz ott a motor :)
  • PunkZoli
    elforgatod a szobrokat ugye, rátolod a fogaskerekekre, majd mind a 2 gombot lenyomod, egyiket a mocival másikra ráállsz:)
  • Maxtreme
    lehet megvan, csak még nem tudom hogy kell megoldani.
    Abban a teremben ahol vannak a szobrok. Van 2 kő amire rá kell állni, és történni fog valami (de csak akkor ha mind2 l van nyomva 1xre)
    Kéne valami kő.
    Egyik teremben van is (ahol van az a préselős izé) csak onnan nem lehet kihozni.
  • urbijoe
    köszi megy a mentés
    ez a második pálya?
  • gabesz752
    Megvan.
  • bogyoka
    Amiket beraktál, és benne vannak, azokat forgassad, közben a szimbólumokat nézzed, a két külsö nagy kerekek szimbóluma egyezzen a középső nagy kerek szimbólumával. Már nem emlékszem melyik szimbólum, valami kerekféle.
    Alulra már nem kell semmi, ha jól csinálod kinyilik a kapu.
  • raga
    [IMG] Szóval itt.[/IMG]
  • gabesz752
    Küldtem mailt.
  • nab
    Ok kösz meg is van :P
  • raga
    Igen! Itt akadtam el én is! :(
  • Maxtreme
    jesssz én is elakadtam végre xD
    A szobroknál mikor a helyére kell pakolni a 4 színes követ. Ezzel megvolnék. és utána mit? Mert kinyílik a visszavezető ajtó, de ugyebár arrafelé nem tudok menni mert zsákutca.
    Viszont a visszaút legvégén van 1 kapcsoló, ahonnan a változatosság kedvéért hiányzik 1 kőfej :)
    Gondolom ezzel kéne valamit kezdeni, de hol az a kecseg fej? :)
  • rage
    Rám még várni kell egy kicsit, mivel nem töltöttem le, majd megvárom a hivatalost, így nem is játszottam vele

De gondolom, csak van valakinek mentése a 2. pálya elejétől, többen írták, hogy mentegetnek a pályák elején...
  • gabesz752
    Gyorsan leugrasz és alátolod a ketrecet.
  • nab
    Na ezt most hogy? :)

• gabesz752
    Adott a mexikói pálya. Összeforgattam mindkettő naptárat, megnyílt a "kapu", de fogalmam se volt, hogy spurizni kell... hogyan lehet újra kinyitni?
  • Scharnhorst
    üdv!
    mikor megszereztem a Shiva-Kali szobrokhoz való kis cuccokat utána elakadtam egy kicsit. Azt mondja menjek vissza a szobrokhoz azonban nem tudom merre, amerről jöttem arra nem tudok menni más utat meg nem találtam. ötlet? (ja és Bogyóka köszi a tippet)
  • guru18
    Hello en meg az elso palyan vagyok a vizalattis-on. nagyon kezdo vagyok . megtalaltam a harom izet amit beraktam es kihuzza es forognak az ajtok vagy mikott lent meg egy hely valaminek,azt a valamit hol talalom meg? koszi a segitseget latom ti mar nagyon vagjatok
  • urbijoe
    nem sajnos
    egy olan mentés kéne ami utána van
    a dokumentumok-ba menti
  • rage
    A videot nem lehet átugratni valamelyik gombbal ?
  • Deni21
    Hali! A naptáras pályán mit kell csinálni? meg van a jaguár fej de utánna az egyiknélsem lehet semmit csinálni a tekerőknél? hova kell az a fe?
  • urbijoe
    ezt irja az elsö videonál
    ezért valakit megkérek az elsö pálya mentését vagy a második elejének mentését küldje már el mert a gyerek nemhagy már békén ezzel a játékkal

• Quler
    Ezt a szopatós részt,ami utána van!Érdekes lesz azt átugrani,szinte lehetetlen átmenni!:(
  • Quler
    THX:)
  • bon
    Sikerülta láncon végig másznom E betűt nyomkodva tehát a használ funkció, gyorsabban halad és végig bír mászni rajta.
  • urbijoe
    valaki küldene egy mentést a legelsö pályárol amikor a néger lövöldözik,mert a video után kilép
    [email protected]

• Evin
    Megnéztem miért nem lehet bekapcsolni a magyar nyelvet, mint a demóban. Azért, mert egész egyszerűen nincs benne. Ez elég nagy baromság, de ez van. Talán okkal nincs benne.
  • Quler
    Nekem is ez a bajom:(