Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen gyorsan terjed az ilyesmi...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ide pedig nem szoktak FAKE cuccok felkerülni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ezen az oldalon letesztelheted a géped és kiírja, hogy mi nem elég a játékhoz. Csak a játék nevét kell kikeresni itt .(A gépeden legyen fenn Java, különben nem fut.)
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
A kártyák között nem vagyok otthon. Az én ATI 9600XT-m a küszöb alatt van?
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nothing is True, Everything is Permitted
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Jópofa bemutató a játék helyszíneibõl.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egész jó kis flash-játék, jó kedvcsinálónak 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
:-)
Részemrõl dettó. <#kacsint>#kacsint>
Erre a mondatodra reagáltam azzal hogy hagyjuk ezt abba, mert sok baromságot hordasz itt össze.
Igen írtam neked privit, pontosan azt, hogy ha azt írom hogy talán ha tájékozottabbak lennétek...ebben nincs semmi nagyképûség. Erre te? Te szarfaszú barom, te köcsög, te barom!
És még te osztod másnak az észt hogy mekkora bunkó?
De ez tetszik a legjobban<#taps>#taps>
"Sokat kell még tanulnod arról, hogyan kell "beszélni" az emberekkel!"
Te hordasz le mindenféle szarfaszú köcsögnek priviben, de én nem tudom hogy kell beszélni az emberekkel. Ja és én vagyok a beképzelt fasz, akit te lenézel. Bagoly mondja verébnek!
Hát édesem te most vagy önbizalom túltengésben szenvedsz, vagy alapból egy beképzelt picsa vagy. <#levele>#levele>
Több lehetõség nincs
Valaki mutatna nekem a patch-hez egy linket? Tudom, gugli a barátom, viszont hirtelenjében csak ilyen regisztrálós oldalakat dobál, ami nem a szívem csücske.
Más.
Valahol ki lehet kapcsolni az automata kamerát? Ismét nincs ugyanis a helyzet magaslatán a kamerakezelés. Mondhatnám, kissé agyoncsapja a játékot. Imádom a TR sorozatot, minden darabja itt figyel a polcon, de az Ani-t például pont ezért már nem volt türelmem befejezni. Sokszor nem látod azt, hová kellene ugrani, mindig Lara mögé áll a kamera, közvetlen elõtted így nem látod mi van, és sorolhatnám.
Szóval valaki, tudna segíteni az én "nagy" problémáimon?
http://www.freetvmaci.info/
Ebben mi a nagyképû?: Ha kicsit tájékozottabbak lennétek, tudnátok, hogy kijött a demóhoz egy fly mód trainer
Semmi.
"Sokat kell még tanulnom hogy kell ebszélni az emberekkel" Hát végülis igazad van, azért dolgozok telefonos ügyfélszolgálton már két éve, mert biztos oylan sazrul tudok bánni az emberekkel.
Tudod más ha egy fórumon írsz és más ha tudod hogy pénzre megy a dolog
Isten ments, hogy rád szálljak. (egyébként 2 l-el írják) Nem az én dolgom lenne a nevelésed.