2374
-
o0tomy0o #1012 És a kalapácsról merre? Próbáltam a bejárat felé ugrani azokra a kis kapaszkodókra, de nem ugrik el addig, azt 2-3 lengedezés és felön a víz :(:(:( -
#1011 Pedig jól csinálod, csak fel kell hintázni szembe a bejárathoz ott fent! -
#1010 Nekem a legelső naptárat lehetett végül állítani. A külső kört. Azt amelyiknél a kapu alatt kell átmenni. Utána meg motorral spuri, de a motort vigyed ;) -
#1009 nem 1xű mutatvány :D
Nekem is csak 2x sikerült.. de úgy döntöttem a sotis + killemall megoldás jobb lesz nekem :D -
#1008 szólok :D
Ide fel így?
Az övet már összeszedtem, de hogy jutok fel. A képen látható módszerrel az istenért sem sikerül. Azért kérdem mert ha nem gy kell, akkor nem szopok vele :D -
Japper #1007 Hali!
Hogy kell kivitelezni egy headshot-ot? -
Vincentcloud #1006 Vagy a pálya legelejéről is lehetne. -
Djemba #1005 az miért lehet, hogy elindítom a játékot a éd rámegyek az új játékra betölti és semmit nem lehet látni lara szemét és haját:(
pedig a videókártyám x1650 512 mb ddr2
vagy az lehet baj, hogy 1 gb ramom van? -
Vincentcloud #1004 Nagyszerű, valószínűleg beleszaladtam 1 bugba vagy én vagyok ennyire béna. Volt 1 mentésem korábbról, mielőtt felvettem volna a második naptárhoz a fejet. Gyorsan megcsináltam odáig, bejárat fel, mire odaérek visszacsukódik, megyek első naptárhoz és semmi. meg se tudja mozdítani a karokat. Szóval ha valakinek van 1 mentése az ezutáni ponttól azt szivesen venném. -
#1003 Ha megvan az öved betolod az oszlopot a helyére, felmész a Q-val a következő szintre, nem baj ha feljön a víz! Utána már rá tudsz ugorni a betolt oszlopra- át a másikra, és a szobor kezére! utána már menni fog sztem -
#1002 Én is azt akartam, csak nem tudtam, hogy lehet dobni. :D
Köszi -
#1001 állj rá a gombra a kövel a kezedben, és dobd ki mindkettőt caps lock-al
-
o0tomy0o #1000 amikor felveszem thor övét akkor merre lehet kijutni? Csak addig jutottam hogy a nagy kéklő oszlopot arrébb toltam 2 méter abba a kis mélyedésben. Ennyi, de a tetejére már nem jutok fel és nemtom hogy kell! -
#999 A polip után van egy olyan rész, ahol egy kesztyűt kellene megszerezni az ajtó mögül.
De két bigyót le kell nyomni kővel, amit nem tudok a másik helyiségből kihozni, mert annak a csapószerkezetéhez is 2 kő kell. Ha meg felveszek egyet, nem érek el az ajtóig.
Hogyan lehet mégis kihozni? -
#998 sziasztok egy kis help kellene. szoval most vagyok a mexiko után aho la nagy thor szobor van és lehet variálni a vizszintekkel. vki mondja mar el a menetét. mert kinyitottam a karjait benne volt az a kék vilagitos ize amit az övére rakott, de onnan hova tovább mit kell csinálni? -
#997 kössz :) -
Dj Toto #996 ez tökéletes. nagyon köszi :) -
#995 nekem meg az elsö pálya végének a mentése kéne -
raga #994 Vissza kell menni a hajódhoz. -
Dj Toto #993 amikor a van két nö szobor és a legyezöjükröl visszatükröződik a fény és kinyilik egy "barlang" -
#992 mentés
ezt én is kaptam de nem tudom hanyadik pálya -
#991 helló akkor nekem segíthetsz is! :)
még az elején járok, amikor jön sok rabló és elveszik ami lara a kezére rakott! és ott vok most hogy látom, hogy szalad az egyik, de követtem, de semmi.. mit csináljak?:) -
Dj Toto #990 második vagy harmadik nemtom pontosan, az után van amikor a fénnyel kinyitottam egy kaput ahol lekellett esni. -
#989 az hanyadik pálya? -
Dj Toto #988 hali. pls vki felrakna egy coastal thailand-i mentést? véletlen letötröltem és ott tartottam, mind1 azon belül hogy hol csak nem akarom elölröl kezdeni a gamet. elöre is köszi -
raga #987 Akkor bukta, :( kimenni nem tudok, pálya elejére, hogy tudok menni, csak aut
auomentésem van.
Megvárom maxtreme-t ha odajut hogy megy át .
-
#986 Amikor szemben állsz a gyűrűvel, nyomj Q-t és, kezdj oldalazni jobbra, és nyomj E-t! Így a kötéllel lehúzod a nagy követ! -
Deni21 #985 és ott hol a fej nem találok sehová utat, lekell lökni azt anagy követ és beszakad a talaj? de hogy? már ott is megöltem mindent és csak arra látok esélyt de nem tudom lelökni a követ -
#984 Ha jól emlékszem azt még a pálya eleje fele kellett felvenni, amikor még nem mentél le oda, ahol most vagy. -
raga #983 Nekem ott simán ment, beállítottam megint és ok. -
raga #982 Nekem! Hol a kőfej? Túlvagyok a "mérges" kék vizen jövök fel és nincs fejem! :) -
Quler #981 A boss-fight elég érdekes,nem egyszerű,majd valaki mondja meg,hogy a másik két "izéhoz" hogy lehet feljutni? -
Vincentcloud #980 Leírom így, hátha gyorsabban kapok választ. Szóval ott vagyok hogy beállítottam mindkét naptárat, feljön a bejárat, és mire odaérek a motorral lecsukódik az első. Gondoltam hol itt a probléma visszamegyek beállítom megint, de nem lehet sehova mozdítani egyiket sem. Itt hogy kell továbbmenni? -
raga #979 Oda is kell 1 fej útközben van egy "kastély balra ott megszerzed a fejet utána tudod a 2.tekerőt. -
#978 Na kivégeztem a gamet, faxa volt nagyon! Ha kell segítség valakinek , szóljon! :) -
nab #977 Azt a kart onnan nem tudod lehúzni. Amúgy is előbb legalulra kell lejutnod a zuhanó lifttel, amivel lesz egy kis kerülő :) -
matkovec #976 lod meg a magnes fegyverrel az a Q betun es amikor rakapcsolodik huzd meg a E betuvel -
raga #975 Nemtudom így sajna kéne 1 kép. -
raga #974 Ja oda majd akkor érsz, ha lent lemész teljesen (a szoborral szemben a folyosó végén van a két folyosó), és majd utána jutsz oda fel. -
matkovec #973 A masik naptaron nemnagyon sikerul mind a 4 jelet egyszintbe raknom mert a utolso korbol hianyzik a kis babu mi a megoldas? Elore is koszi a valaszt