Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
rájöttem bahh 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Csak ötlet, próbáld ki az xp-be, hangtulajdonságok, speciális->teljesítmény->mintavételi konverziós minõség csúszkát viszábbvenni.
urbijoe
az elején a egy ponton mindig kilép a játék
nektek nem?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Prince23
ha amd-s vagy tedd fel a dual-core optimizert

Hát Grebber nem megy! A következõket próbáltam:

1. Játék közben lenyomtam egyszerre az ALT+TAB billentyûket, viszaléptem, de semmi változás!
2. Kiléptem Win gombbal úgy próbáltam egyszerre az ALT+TAB billentyûket, de semmi változás

MEGÕRÜLÖK!!! EZT MIÉRT CSINÁLJA?
ITT A VÁRVA VÁRT LARA KALAND ÉS OLYAN,MINT EGY LASSÍTOTT FELVÉTEL!!!A PÁLYÁK JÁTÉK KÖZBENI BETÖLTÉSÉNÉL IS MEG-MEGAKAD!
DE MIÉRT??????ELÉG IZMOS GÉPEN VAN!
VEGYEK VMIT VISSZA?
MIÉRT CSINÁLJA EZT???????????

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZITA
Tobacco
nem ledönteni kell a szobrot, hanem a szobor segitségével lemászni

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Eisenhower
hali. elakadtam ott ahol a demonál is 😄 szal felmásztam a sziklán ugye elértem egy ilyen templom szerûséghez. hogy a fenébe tudok felmászni a tetejére?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

rage
Mire megjelenik a játék, ti már simán végigjátsszátok, lehet, jobb lenne, ha addig nem olvasnám ezt a fórumot, mert nem sok meglepetés marad nekem így :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

CroftManor
Na én is elakadtam, thaiföldön, a Sva szobornál van két járat lefelé és az Istenért se akarja Lara ledönteni azt a kõszobrot <#rolleyes><#confused>

Nothing is True, Everything is Permitted

Köszi! Megoldottam.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

rage
Milyen videokártyád van pontosan ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sziasztok.Ez lenne a problémám.Ha valaki tud segítssen.Új Vga driver,és új direct x fennt van

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Na végre én is elakadtam. <#confused>
Már túljutottam a kesztyûs részen, sõt már el is vették , merre tudok kijutni?

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

gabesz752
Köszönöm.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

CroftManor
Bemész abba a barlang szerûségbe, ami ilyen csúcsos barlang szerûség... az alján bemész és behelyezed a kulcsokat, kettõt kell találni és elforgatod mind a hármat, úgy hogy kinyíljon a kapu.. a szimbólumokra figyelj, hogy egyezzenek...

gabesz752
Elég láma kérdés, de az elején mit kell csinálni?<#wow1><#banplz><#wow3>
Felveszem a "kulcsot" ami térképen is megvan jelölve, de hova is kell vinni? Valahogy nem látom át a sonar térképet...

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Üdvözlet.
Lenne egy gyors kérdésem, szerintetek valahogy nem lehet megoldani azt hogy ami beállítások vannak a billentyûn, egyet-kettõt átlehessen állítani mondjuk egérre??? értem ezt az ugráson például nekem mindig egér közép gombja volt és most nagyon zavar hogy csak a space mûködik. Valakinek valami ötlet esetleg???
Elõre is köszönöm
kirol
Na csak kicsit játszottam még vele, a polipig jutottam.

Szerintem nagyon jó, szép is, jó is. A kamera se pörög talán úgy, mint a demo-ban. 😊

Nagyon jó szerintem!

Maxtreme
ha itt elakadsz, hajjaj mi lesz késõbb xD

segítséget szeretnék kérni mégpedig azoktól,akik a polipos rész után vannak.na most én ott akadtam el,ahol volt az a lassítás ugye átugrottam vissza arra a részre,ahol szinte eddig is voltam.na most fent vannak a tüskék,amiket gondolom a polipra kell majd valahogy ráereszteni,na de hogy?valaki tudna esetleg segítséget nyújtani?😄a polip alatt van egy kar,amit egyenlõre nem sikerült lehúzni,mert be van ragadba...
ja megvan köszi

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

hali. vki tudna segiteni hogy mit kell csinálni a polip után amikor egy kéz bevan zárva, és 2 oldalt van 2 lenyomható padló, és ha ráállok kinyilik az ajtó zárja de egyszerre csak egyre tudok állni.

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

CroftManor
Hát ezek a matrózok nem vmi okosak

Tobacco
hát szivos egy joszágok ezek a tigrisek

CroftManor
thx <#vigyor>

várjál,még nincs is vége a szezonnak😊
ez a 2db falon mászós nem kicsit domborító kép...nem piskóta nézet<#hehe>
Tobacco
Rá álsz a kapunyitora ugy hogy a kö kezedben van és kidobod a nyitot ajtón a TAB-bal vagy az RB gombal(xbox)

A pc-s verziban is mosodik a kép mozgás közben?

Hirtelen annyi játék van, nem tom melyikhez is fogjak.....<#hehe><#hehe>

CroftManor
Hát ott most én is elakadtam, a bal szélsõ helységben nincs semmi, csak egy reward, a jobb szélsõben pedig két olyan kis "doboz" de ha ráteszem mindkettõt arra a kapcsolóra, akkor nem tom kivinni egyiket sem, mert lecsukódik az ajtó, ha leveszem róla az egyiket. <#rolleyes>

Prince23
Most eléggé kivánatos virtuális csaj lett ez a Lara a képek alapján😊
😄

Tobacco
A leirás majdnem jó mert 2 üres helység és 2 oszlp, de sikerült megoldanom rájöttem mi volt a probléma.

Heuro
Azonosítás: szemben veled a kapu, a helyiségben 2 db süllyedõ podesz, egy kõoszlop, és balra egy üres helyiség?

grebber
Alt tab majd lépj vissza probáld ki!

Next PC upgrade: 2022

SEGÍTSÉG!!!!
Most folytatnám a tengeren lara új kalandját, de úgy mozog, mintha lassított felvételt néznék???
Display settingsbe próbáltam állítgatni dolgokat de a mozgása larának még mindíg lassított felvételes?
Kártyám driver frissítésekkel is áldva van( ATI Radeon 4850) és a demóban semmi gond nem volt a mozgása sebeségével.
Vmi ötlet?? Megköszönném!

ZITA
rotator
A demóhoz képest a grafika (ami ott állítólag nem volt nextgen) vagy a kamerakezelés (szûk helyeken megbolondult) változott valamit?

kirol
Hát akkor biztos nincs ebben a magyar, ha az csak akkor jön. Mert akkor egyidõben jönne az angollal, ami nov. vége. És abban meg csak 5 nyelv van, magyart ugye nem említik.

Jah úgy, mint a FC2:-/

Visca El Barça!

grebber
Caps lock oké már gránátot soha nem dobtam.

Tobacco
ugyan azzal a gombal amivel gránátot tudsz dobni

grebber
Követ hogyan lehet eldobni?

dante3
caps lock

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Igen magyarul jön 2008. december 5-én.

kirol
De a hivatalos álláspont mi, magyarul jön?
Mert ha nem, akkor felesleges keresgélni!

Evin
Hidd el én sem, de mivel nincs még meg a teljes, meg sem tudom nézni, hogy benne van-e a magyar. Majd pár nap múlva.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Hogy kell követ eldobni itt görcsölök már régóta csak nem dobja el!

kirol
Mi logika van abban, hogy a demo magyar, a teljes meg nem? Ezt nem értem.

Viszont az az Evin-er reg szerintem azért nem jó, mert nem is jó helyre mutat.

grebber
Akkor ez a game nem nekem való 1 órája leskelõdök ezen a részen hogy lehetne a kövekkel kombinálni bármit is de nem sikerült rájönnöm 😞

Tobacco
tudom rájöttem, csak elsõ nekifutásnál nem vetem észre mikor kiírta, hogy lehet dobálni a köveket.

Maxtreme
Ejj az pedig mennyire egyszerû 😊