2374
  • gabesz752
    és tényleg :) köszi, bár ekkora szakadékot átugratni...utána meg a videóbejátszásban ugyanezt megcsinálja csák 3szor ilyen messzire
  • Klemice
    shiva megoldva mentést tud valaki adni? köszke..
  • raga
    A szobor fej az hol volt?
  • PunkZoli
    az ok, q-zható gyűrű és lefele? arra már voltam :\ utána merre?
  • Vincentcloud
    Amit kiszabadítottál kalapács, azon kell átlengeni a terem másik oldalára, és ott folytatni kalandozásod. Ha idáig eljutottál nem lesz nehéz.
  • Eisenhower
    nyomod a space-t majd a gázadás gombot turáztatja a moccit space elenged te meg kimaszol a motorral
  • gabesz752
    Sikerült elakadnom. A mexikói álya végén vagyok. Megvan az öv is, kint vagyok a nagy kapcsolónál ahova kellett a szobor fej. Lehúzom a kapcsolót nyílik az "ajtó", de egy nagy szakadék tátong amit motorral sem lehet átugratni. Megoldás?
  • PunkZoli
    óriási kalapácsok lengedeznek ide oda, az egyik beragadt, azt működésre bírom, és utána hogyan tovább?

leszakadt a híd ugye, és nem tudok a kövi kalapácsra , az utolsóra átjutni :(
  • lalakov
    Köszi:)).
  • Klemice
    shiva két tükör benn mentést tudna küldeni valaki mert leestem az első tükör után de túléltem és felülírta a cuccost meg minden :W wáá
  • Dénes é
    megvan elforgatod teljesen jobbra majd le mész a végénél úgy hogy a szélénél el tudd tolni és utána vissza középre majd megint jobbra tekered felmászol majd átmész
  • lalakov
    Ha rájöttök írjátok be, én mentem aludni:).
  • CroftManor
    Ezek a maskarák elég viccesen néznek ki
  • Dénes é
    én is ott tartok és csak nem akar menni
  • gabesz752
    Nekemis kifagyogat mentéseknél :(
  • lalakov
    Én is pont ott akadtam el. Hova ereszkedni? Mert az aljára nem tudok és elugranom sem sikerül.
  • bon
    8 pálya

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Croft Manor, Med, Thailand, Croft Manor again, Southern Mexico, Jan Mayen Island, Andaman Sea, Arctic Sea
  • raga
    Le kell a híd jobb oldalán ereszkedned a kötéllel...
  • shenmuedc #1034
    Hogyan kell továbbmenni annál a résznél ahol a kesztyűvel lehet forgatni körbe egy hidat (ahol a thor szobor mellett egy kis fa van mellette egy kőbe vésett üzenettel) itt azt mondja lara hogy menni kéne vissza a hajóra de a hidat egy pontig elforgatom onnantól megáll a tudomány az oldalán van két karika amin lenghetek de ahová lengek sem juttat előbbre.
  • csgj
    kb fél órás időközönként, ha mentek a játékban, hibajelentéssel kidob "-.- Van erre vmi megoldás? Vagy várhatok patch-re? (Vagy ami a legrosszabb eset... nem javul patchel sem :P)
  • rage
    Hány pálya van összesen ?
  • Vincentcloud
    És meg bírtam csinálni :D
    Nem kellette állítani a naptárakat másodszor, mikor legelőször felnyílt a bejárat, be bírtam rajta menni :D
  • bon
    Nekem kb 17 óra volt, de több elakadásom is volt, abból az egyik szerintem két órámba került.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A befejezés alapján lesz folytatás, tovább keresi az anyját Lara
  • CroftManor
    Ha felmegy Lara ikonja sárgára, akkor Q betűt nyomsz az ellennél és akkor bejön az adrenalin dodge és a piros célkeresztet meg a szürkébe húzod és lövés
  • gabesz752
    nekem így működött :(
  • raga
    Elhúzod és alatta 3"kincs" semmi fontos.
  • Maxtreme
    Mondom passz. én sem használom :D
    De minek is.
  • Maxtreme
    oks, akkor úgy próbálom majd :)

#1023: Jaja arra én is emléxem, csak még nem jutottam el odáig ugye:)
    Kósza 5let: Elvinni oda ahol le van zárva az út Tudod ahonnan jöttél motorral.
  • Japper
    Adhatnál pár billentyű combot mert a nem 1xű-ből nehéz rájönni :DD
  • CroftManor
    A párkány részre. Na de van fent a sarokban egy kő, ami ugyanúgy kék lessz, ha megfogod, na azzal mi a rákot kell csinálni?
  • raga
    Nem teljesen fel, hanem a legalsó kapaszkodóra az oszlopon.
  • Maxtreme
    és hova esett? A párkány részre, vagy rögtön fel?
  • raga
    A kalapácsról kötéllel a fenti sárkányba akasztva emelkedni fog a víz de nem baj és előre fellendülve fel lehet jutni. Azt várom hogy nektek a kőfejnél nyílni fog e?
  • CroftManor
    Én is ezzel szívtam elég sokat, akárhányszor mentem körbe ott alul, állandóan csontik jöttek, de lekaratéztam mindet, nekem elsőre át hintázott hála istennek oda, ami a képen van
  • Vincentcloud
    Igen, gondoltam hogy az elsőt kell állítani, de nem megy semerre :(
  • o0tomy0o
    Treasure-ök mire jók? Mit kap a játékos ha mindet összeszedi egy pályán?
  • Seth
    Mennyi idő volt? Folyt köv.-es a vége?
  • bon
    Na végeztem, jó kis játék volt, várom a folytatást.
  • Maxtreme
    én a párkányt próbálom elkapni, de nem akar sikerálni:)
  • o0tomy0o
    lol, frissítek legközelebb