2374
-
#1052 és tényleg :) köszi, bár ekkora szakadékot átugratni...utána meg a videóbejátszásban ugyanezt megcsinálja csák 3szor ilyen messzire -
#1051 shiva megoldva mentést tud valaki adni? köszke.. -
raga #1050 A szobor fej az hol volt? -
PunkZoli #1049 az ok, q-zható gyűrű és lefele? arra már voltam :\ utána merre? -
Vincentcloud #1048 Amit kiszabadítottál kalapács, azon kell átlengeni a terem másik oldalára, és ott folytatni kalandozásod. Ha idáig eljutottál nem lesz nehéz. -
#1047 nyomod a space-t majd a gázadás gombot turáztatja a moccit space elenged te meg kimaszol a motorral -
#1046 Sikerült elakadnom. A mexikói álya végén vagyok. Megvan az öv is, kint vagyok a nagy kapcsolónál ahova kellett a szobor fej. Lehúzom a kapcsolót nyílik az "ajtó", de egy nagy szakadék tátong amit motorral sem lehet átugratni. Megoldás? -
PunkZoli #1045 óriási kalapácsok lengedeznek ide oda, az egyik beragadt, azt működésre bírom, és utána hogyan tovább?
leszakadt a híd ugye, és nem tudok a kövi kalapácsra , az utolsóra átjutni :( -
#1044 Köszi:)). -
#1043 shiva két tükör benn mentést tudna küldeni valaki mert leestem az első tükör után de túléltem és felülírta a cuccost meg minden :W wáá -
Dénes é #1042 megvan elforgatod teljesen jobbra majd le mész a végénél úgy hogy a szélénél el tudd tolni és utána vissza középre majd megint jobbra tekered felmászol majd átmész -
#1041 Ha rájöttök írjátok be, én mentem aludni:). -
#1040 Ezek a maskarák elég viccesen néznek ki -
Dénes é #1039 én is ott tartok és csak nem akar menni -
#1038 Nekemis kifagyogat mentéseknél :( -
#1037 Én is pont ott akadtam el. Hova ereszkedni? Mert az aljára nem tudok és elugranom sem sikerül. -
#1036 8 pálya
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Croft Manor, Med, Thailand, Croft Manor again, Southern Mexico, Jan Mayen Island, Andaman Sea, Arctic Sea -
raga #1035 Le kell a híd jobb oldalán ereszkedned a kötéllel... -
#1034 Hogyan kell továbbmenni annál a résznél ahol a kesztyűvel lehet forgatni körbe egy hidat (ahol a thor szobor mellett egy kis fa van mellette egy kőbe vésett üzenettel) itt azt mondja lara hogy menni kéne vissza a hajóra de a hidat egy pontig elforgatom onnantól megáll a tudomány az oldalán van két karika amin lenghetek de ahová lengek sem juttat előbbre.
-
csgj #1033 kb fél órás időközönként, ha mentek a játékban, hibajelentéssel kidob "-.- Van erre vmi megoldás? Vagy várhatok patch-re? (Vagy ami a legrosszabb eset... nem javul patchel sem :P) -
#1032 Hány pálya van összesen ? -
Vincentcloud #1031 És meg bírtam csinálni :D
Nem kellette állítani a naptárakat másodszor, mikor legelőször felnyílt a bejárat, be bírtam rajta menni :D -
#1030 Nekem kb 17 óra volt, de több elakadásom is volt, abból az egyik szerintem két órámba került.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A befejezés alapján lesz folytatás, tovább keresi az anyját Lara -
#1029 Ha felmegy Lara ikonja sárgára, akkor Q betűt nyomsz az ellennél és akkor bejön az adrenalin dodge és a piros célkeresztet meg a szürkébe húzod és lövés -
#1028 nekem így működött :( -
raga #1027 Elhúzod és alatta 3"kincs" semmi fontos. -
#1026 Mondom passz. én sem használom :D
De minek is. -
#1025 oks, akkor úgy próbálom majd :)
#1023: Jaja arra én is emléxem, csak még nem jutottam el odáig ugye:)
Kósza 5let: Elvinni oda ahol le van zárva az út Tudod ahonnan jöttél motorral. -
Japper #1024 Adhatnál pár billentyű combot mert a nem 1xű-ből nehéz rájönni :DD -
#1023 A párkány részre. Na de van fent a sarokban egy kő, ami ugyanúgy kék lessz, ha megfogod, na azzal mi a rákot kell csinálni? -
raga #1022 Nem teljesen fel, hanem a legalsó kapaszkodóra az oszlopon. -
#1021 és hova esett? A párkány részre, vagy rögtön fel? -
raga #1020 A kalapácsról kötéllel a fenti sárkányba akasztva emelkedni fog a víz de nem baj és előre fellendülve fel lehet jutni. Azt várom hogy nektek a kőfejnél nyílni fog e? -
#1019 Én is ezzel szívtam elég sokat, akárhányszor mentem körbe ott alul, állandóan csontik jöttek, de lekaratéztam mindet, nekem elsőre át hintázott hála istennek oda, ami a képen van -
Vincentcloud #1018 Igen, gondoltam hogy az elsőt kell állítani, de nem megy semerre :( -
o0tomy0o #1017 Treasure-ök mire jók? Mit kap a játékos ha mindet összeszedi egy pályán? -
#1016 Mennyi idő volt? Folyt köv.-es a vége? -
#1015 Na végeztem, jó kis játék volt, várom a folytatást. -
#1014 én a párkányt próbálom elkapni, de nem akar sikerálni:) -
o0tomy0o #1013 lol, frissítek legközelebb