Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
AZ ÚJ LARA ETALON MEGRKEZETT!!!
EMBERI GRIMASZOK!
ÉLÕ TEST ÉS KÖRNYEZET!
A VÍZTÕL CSÖPÖGÕ BARLANGOK, NA APÁM EZ MÁR NEM PIXELKALAND? HANEM MAGA AZ IGAZI KINCSKERESÉS!
MOST ÖLTEM MEG A POLIPOT ÉS EDDIG SZUPER MINDEN!
VALAHA EZÉRT A VILÁGÉRT SZERETTÜK MEG INDIANA JONES-T MAJD LARA CROFTOT.
ÉS MOSTMÁR A LÁTVÁNYVILÁG HIBÁTLAN!!!!
DÖBBENET HOGY MIRE KÉPESEK A FEJLESZTÕK!!!!
EREDETIBE IS MEGVESZEM,MERT ENNEK A GAME-NEK ÖRÖKRE MEG KELL MARADNIA!!!!
IMÁDOM!!!!!!!!!
MINDENKINEK KÖSZI A LASSÍTÁS ELLENI MEGOLDÁSOKAT!
ZITA<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Na mind1, csak 1 észrevétel volt részemrõl, nem kell rá reagálni illetve helyeselni sem 😊
Itt nem arról van szó hogy ki mennyire okos, (mert ehhez a játékhoz sok ész nem kell) csak némi logika. Sajna a mai 1x évesek többsége a serious sam szintnél leragadt agyilag. (tisztelet a..)
raga@
Igen, lerántom, a bal oldali alá a 2 doboz, 2 retesz kinyílik, tûz begyullad, videóbejátszás lemegy, és utána? Ajtó nem nyílik ki, márha a kát sárkány közt ki kéne neki. Vagy a leszakadt fejû sárkány felett található üregbe kéne felmésznom? mert a sonar-on látszik hogy ott van valami kis üreg, de hogy mászok fel oda? teleport? 😛 (nincs vodka az inventory-ban 😄)
Ha egy kicsit gondolkodni kell 1 játékban már a nagytöbbség elvérzik? 😊
...és itt most nem olyanokról beszélek akik esetlegesen tényleg 1 fejtörõsebb résznél dobták be a kulcsot, hanem akik a legprimitívebb feladatnál adják fel 😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nothing is True, Everything is Permitted
miért??
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
csak a két tükröt találtam meg, hol a kristály?
Nothing is True, Everything is Permitted
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Nekem az idei év egyik legjobb játéka cimet viseli 😄
Mentem is vissza játszani 😄 <#gun>#gun>
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Egyik fórumban azt írták, valamelyik tûzfallal összeakad pl.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10