2374
  • o0tomy0o
    "E" betűt is nyomkodd mászás közben, de erre nem én jöttem rá, hanem visszaolvastam :P

más: Ha ebben a nag teremben ahol kis kockák forognak körbe körbe a legfelső torony maradt csak meg akkor fel lehet csinálni még? Mert ugye a keringő kockák jó helyen vannak, lehet rajtuk ugrani, de középtájt magasságban még nincs ilyen gyűrű, és a legmagasabb torony tetején is nyitva a kapocs, és ezért hátul már nem lehet felmászni, mert torlasz... így nem tudom hogy jutok a legfelső szétütendő kapocshoz :S HELP!
  • Eisenhower
    bahh megvan xD
  • Eisenhower
    és rájöttél már hogy kell mászni a láncon visszafelé mert én még nem :D help
  • kirol
    Na magyarítás ügyben tud már valaki valamit?

Nem mintha olyan sok szöveg lenne benne. :)
  • Seth
    Én nem respectelném azt az optimalizálást, mert kurvaszarul megy a 4 éves 6600-omon
  • o0tomy0o
    Huhh, az a pálya ahol az a midgod lő ránk meg ilyen nagy buzi oszlopokat kell ledönteni az jól megfingat. Fél órája ugrálok össze vissza az oszlopokon, 2-t ledöntöttem, de a többit nem tudom hogy kell. Ugye a talpuknál ki kell tolni a követ és felül ott lesz amit szét kell verni, de hogy lwehet azokhoz lejutni? :S
  • nab
    Mivel többeknek gondja volt vele feldobtam a naptáras pálya mentését csak el kell forgatni a kart és nyílik is a kijárat.

LINK
  • o0tomy0o
    Jó, megoldódott, kikapcs majd vissza és hál isten onnan kedzte...

Csak tudnám hogy az istenbe másszak a láncon hogy sikerüljön...
  • Attelee
    Igen az a Tigris Fej hiányzik az elsö kerékröl,de h merre van azt nem tudom?!
  • Prince23
    Kipróbáltam én is a teljes verziót. lenyűgöző eddig. Első benyomása nálam sikerült! Grafika gyönyörű, respect az optimalizálásért. Gyönyőrűen fut max felbontással, max beállításokkal a játék tavalyi vga-kon (8800 GT). Hangok jó minőségűek. Kamera kezelés csak akkor rossz mikor ugrálni kéne. Lara szebb lett mint valaha. persze a játék terén.
  • o0tomy0o
    valaki fel tudna tenni rapidshare-re vagy valahova egy mentést a havas pályáról az elött mielött az utolsó kalapácskoz érnél és van egy bejátszás valami földön fekvő óriásról, nekem ott megállt minden :( Senki sem mozog és a menüből sem tudom újratölteni mert ugye ha ESC-et nyomsz akkor csak pause a videóra space meg újraindítja :( Mekkora geci fos szar bugos... hihetetlen, mennyiszer nem működött benne valami, vagy ha meghaltam visszatöltéskor már más volt vagy ki se nyílt meg ilyenek... Menteni meg nem merek mert mindig hibaészleléssel elszáll nekem is :S
  • Dante73
    Menj visszafelé. Meglesz a másik fej is....
  • Attelee
    Na elakadtam én is!
    Azon a pályán vagyok ahol elöször kell motorozni!
    El kell forgatni a Maják idö "kerekét" h megnyiljon a másvilág kapuja!
    Fel vettem egy csontváz fejet,ezzel el is forgattam az egyik kereket,ott alul történt is valami,de hiába megyek le nincs ott semmi,és az elsö kereket pedig még mindig nem tudom elforgatni!

Valakinek ötlete?
  • PunkZoli
    ez az első újgenerációs tr szerintem telitalálat , nekem egyedüli negativum a motorozás, ott nagyon érződik a konzolos hatás... a többi rendben van

és van egy kicsit olyan érzésem, hogy nagyon de nagyon picit lehetett volna még jobb, főleg az óriás szobros részeknél, egy fura érzés, hogy ez rendbe van, de egy csipetnyi akármi és epikus mű
  • Dante73
    Grafika ugyan nem egy Crysis, de majdnem, mindezt nagyon szépen optimalizálva. Egyszerűen gyönyörű! 10/10.
    Hangok a helyükön vannak, zenék jól mennek a történésekhez. 10/10
    Történet. Átlagosnál kissé fordulatosabb, igazi TR sztori. szerintem élvezetes, de nem ez a lényege, ill nem csak ez.10/9
    Kihívás; Általában útkeresés. Filózás, hogyan is jutok oda. Sokszor ravasz. Sokszor pusztán csak anyád! feeling. 10/9
    Irányítás; A gyenge pont. Kamerakezelés miatt sokszor nehezen irányítható, Larára ragad a kamera, fogalmad sincs, előre, vagy oldalra kellene ugrani, ha egyáltalán látsz valamit. Ugyanis olyan is van, hogy semmit... PL a demó végén leszakadó cuccba később bele lehet menni, és bele is ragadtál ezzel a lépéssel. Kamera is bemegy veled, irányérzék egy pillanat alatt semmi... és ilyenkor Lara "magától" kanyarodik, attól függően, hogy áll hozzá képest a kamera. Nekem úgy 3 percig tartott kijönni onnan... Szűk helyeken dettó, ugyanez. 10/6

Összességében az utóbbi idők legjobb TR-je, eddig. (4.pályán vagyok) Igazi TR hangulat, irányítási gyerekbetegségekkel. 10/8 (és fél...)
  • balee4
    nem tudjátok, h ezen a pályán a relic-ot hogyan lehet megszerezni? (ott van a nagy szobor mögött)
  • saxicola
    Helló!

Írna valaki egy értékelést a játékról. Grafika, kihívás, történet stb.
  • nab
    Jah jah már megvan kösz. :)
  • raga
    Nem csak felül hanem mind a kb4szinten el kell forgatni.
  • lalakov
  • nab
    Itt nagyon elakadtam :(

• DarkSector
    meg kell hagyni a demo kicsit szarabbul festett.
    Itt a legelején a házban más álleesős látványt prezentált a játék.
  • CroftManor
    A havas pályán felmásztam arra a forgó oszlopra, elforgattam fent azt a kapcsoló követ, lent a kapu előtt fehér fény jelent meg, lementem de nem történik semmi. Gondolom még kéne vmivel babrálni
  • Dante73
    Croft Manor utáni pályán vagyok, rövid vélemény az eddigiekről.
    Történet, zene, isteni, grafika nagyon jó! Igazi TR! Irányítás ~fogjuk rá, nem rossz, viszont a kamerakezelés, ismét borzalom. Beragad, nem látod hová kellene ugrani, olyanokat ugrik, (persze a legrosszabbkor) hogy az már a vicces kategória.... Ezt remélem, javítják majd, de egyébként, le a kalappal. És nem tudom, megfigyeltétek-e, de mintha a készítők is Lara baba popsijával lennének elfoglalva. Ugyanis állandóan mögé áll be a kamera. Viszont, akkor már lehetne kisebb, hogy látni is lehessen....
  • PunkZoli
    én kb 3 nap alatt nyomtam végig,most fejeztem be: olyan 12 óra van benne, bár lehet méri, de már letöröltem
  • urbijoe
    a második pálya melyik? a tengeres?
    ez most hanyadik pálya?
  • jirzi
    próba
  • Quler
    Kész!Fasza kis game!
  • urbijoe
    a Croft manor az még az elsö pálya?
  • Quler
    BON!A másik két valamihez,amit le kell rombolni,hogyan lehet feljutni?Amik magasabban vannak.A repülő kockákkal sem jutottam semmire egyenlőre!
  • borix
    Küldesz email cimet priviben akkor átküldöm a mentést.Shivától.
  • AtiRadish
    Végigjátszási idö nagyjából mennyi?
  • Vincentcloud
    Onnan már mindjárt megvan a pöröly, ami 1 nagyon mókás kis fegyver :D
  • PunkZoli
    fáradt vagyok nagyon:D kösz
  • raga
    Ó Köszönöm! Hogy mit szívtam ezzel......
  • Vincentcloud
    Falról kell felugrani a súlyokra.
  • PunkZoli
    nice, most volt egy óriás és ugye megint fel kell jutni az utolsó kalapácsig ,de a súlyoknál nincsen mivel felugrani _:\
  • PunkZoli
    jó én voltam a fasz, aszittem voltam ott mivel szinte tükröződik az egész gány... megvan az irány kösz
  • Vincentcloud
    Ha jól emlékszem miután kinyírtad lent a pókot, még lejjebb kell menni, de ha linkelnél 1 képet onnan ahol a pók volt pontosabban megtudnám mondani, mert most voltam ott 15 perce. Most a hajón aprítok Thor pörölyével.
  • gabesz752
    Amikor megtaláltad a 4 táblát és megnyílt a lejáró. Ott mész tovább motorral és ahol már nem lehet csak gyalog menni(úttorlasz)ott lesz lehajintva a földre.