Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stefibaba
Még mindig nem találom a szobrot :S valaki help 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

zeus89
Sziasztok 😄 kéne egy kis segitség. Megszereztem a 2 tükröt és vissza kéne menni a Shiva szobrokhoz, csak ott ahol jöttem ott nem tudok visszamenni ... merre menjek vissza a szobrokhoz?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Klemice láthatod megvan, mert ég a sárkányok alatt a tûz...
Klemice
jobbnak leszeded a fejét bal alá két súlyt raksz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
fú na kraken fejbeszúrva gondolom még visszatérhet, thornál valami segítséget tudna adni valaki mert csak sólyokkal kinyitottam egy ajtót ahova bejutottam :S ..

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Baxa meg ez is ilyen sokáig települ vistán....másnak is ilyen sokáig települt....<#conf>

MerlinW
Tegyél már be egy képet, mert most nincs elõttem.

[merlinw.org]

wedge31
Be fogsz rekedni<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Merlin: Azt tudom, azt elmagyarázta, és ha nem tudnám akkor már a kastélyban lévõ ajtónál sírtam volna. Azt mond meg nekem, hogyha megvan eddig a 3 kis treasure, letéptem a jobb sárkány feját, rátettem a bal oldalira a két kis követ és meghúztam a kart, bejött az anim amien kameráz utána nyitva kéne lennie az elöttem lévõ ajtónak? Mert ha igen akkor bug azt kezdem újra a pályát, ha nem akkor meg mondja el valaki mi kell még! ls
rage
S hogy oldottad meg, hogy ne lassuljon be ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
Caps Lock vazz...

[merlinw.org]

MerlinW
Csillár jobb és bal oldalán fogaskerekek.

[merlinw.org]

TÖKÉLETES JÁTÉK!!!!!
AZ ÚJ LARA ETALON MEGRKEZETT!!!
EMBERI GRIMASZOK!
ÉLÕ TEST ÉS KÖRNYEZET!
A VÍZTÕL CSÖPÖGÕ BARLANGOK, NA APÁM EZ MÁR NEM PIXELKALAND? HANEM MAGA AZ IGAZI KINCSKERESÉS!
MOST ÖLTEM MEG A POLIPOT ÉS EDDIG SZUPER MINDEN!
VALAHA EZÉRT A VILÁGÉRT SZERETTÜK MEG INDIANA JONES-T MAJD LARA CROFTOT.
ÉS MOSTMÁR A LÁTVÁNYVILÁG HIBÁTLAN!!!!
DÖBBENET HOGY MIRE KÉPESEK A FEJLESZTÕK!!!!
EREDETIBE IS MEGVESZEM,MERT ENNEK A GAME-NEK ÖRÖKRE MEG KELL MARADNIA!!!!
IMÁDOM!!!!!!!!!
MINDENKINEK KÖSZI A LASSÍTÁS ELLENI MEGOLDÁSOKAT!

ZITA<#mf1><#mf1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
Klemice
az egyik barlangban

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
a polipnál jár már valaki? mert feljutottam egészen a feje fölé de nem tudom merre tovább, a "csillárra" nem tudok átugrani, nem lehet vagy csak szarul csinálom?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

MerlinW
Nem tudjuk milyen a géped...

[merlinw.org]

Stefibaba
Tájföldön hol találom meg a külsõ körbe való szoborszerûséget? Mer már átfésültem az egész pályát de nem találom:S (elején a naptáros izé)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

MerlinW
Tutorial írja az elején hogy kell használni. Q aztán nyomogasd az E gombot, ekkor maga fele húzza a témát.

[merlinw.org]

Nekem miért nem indul el a game? Inditanám , és nem történik semmi csak lefagy az egész gépem mi lehet a baj?
MerlinW
Kíváncsi vagyok mennyien akadnak majd el az elsõ szigeten lévõ ruin elõtt álló kapu oszlopainál😊

[merlinw.org]

Nos. Ha az a Q betû nem jelenik meg a jobb oldali sárkány orrán, eszembe nem jutott volna hogy a kiscsaj egy kötéllel ledönti a hatalmas sárkányfejet... De hiába, még mindig nem történik semmi, a PDA-s súgóban is csak azt ismételgeti hogy végre az ajtón lévõ két csúszka visszament a falba (szabad fordítás). :S
bogyoka
Itt az a baj, hogy lusták kicsit körbenézni, gondolkodni, én is gondolkodom, ha elakadok, és megtalálom a kiutat. Csak a végsõ esetben szoktam kérdezni mikor már tényleg nem látok semmi olyat, amivel tovább haladhatnék.😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

MerlinW
A 1x évesek nagy része gyakorlatilag Larababa feneke miatt játszik a játékkal😊

[merlinw.org]

MerlinW
Döntsd le a jobb oldali sárkányt.

[merlinw.org]

Maxtreme
Én most nem az iylen "rejtettkaros" részekrõl beszélek, de ha kicsit olvasnál látnád.
Na mind1, csak 1 észrevétel volt részemrõl, nem kell rá reagálni illetve helyeselni sem 😊

Maxtreme
Énsem sokkal többel elhiheted.
Itt nem arról van szó hogy ki mennyire okos, (mert ehhez a játékhoz sok ész nem kell) csak némi logika. Sajna a mai 1x évesek többsége a serious sam szintnél leragadt agyilag. (tisztelet a..)

Jah, meg az hogy a készítõl elrejtenek egy kicsi kart valahol a falon enyhe félhomályban, ahoz neked milyen logika kell? Semmi, vagy megtalálod kitartással, vagy b@szhatod... Kb ez is olyan. Logika? Egész gázvezeték és piezo begyújtású sárkányfejek... van benne, de nem azért játszom ezzel...
Maxtreme, én pl a TR második részével játszottam, azon kívül csak ezzel. Nem lehet mindenki annyira okos mint te TR terén, örülj neki.

raga@

Igen, lerántom, a bal oldali alá a 2 doboz, 2 retesz kinyílik, tûz begyullad, videóbejátszás lemegy, és utána? Ajtó nem nyílik ki, márha a kát sárkány közt ki kéne neki. Vagy a leszakadt fejû sárkány felett található üregbe kéne felmésznom? mert a sonar-on látszik hogy ott van valami kis üreg, de hogy mászok fel oda? teleport? 😛 (nincs vodka az inventory-ban 😄)
már megcsináltam kicsit próbálkoztam és már a kövi pályán vagyok
Maxtreme
gyerek = gyerekek 😊)

Maxtreme
gyerek...azért ez tiszta szégyen 😊
Ha egy kicsit gondolkodni kell 1 játékban már a nagytöbbség elvérzik? 😊
...és itt most nem olyanokról beszélek akik esetlegesen tényleg 1 fejtörõsebb résznél dobták be a kulcsot, hanem akik a legprimitívebb feladatnál adják fel 😊

A Jobb oldai sárkányszobrot le kell szakítani a gyûrûbe beakasztod a kötelet ...
válaszoljon valaki Dave0092 üzenetére pls mert nekem is kéne help!
zzeN
itt gondolom át kéne ugrani a túl oldalra, de hogyan?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CroftManor
A thor teremben csak forgasd át egyik oldalról a másik oldalra a hidat, elõször ahol van a fa, ott menj le ott jobbra elhúzod, ameddig engedi, aztán asszem a jobb oldali részre menj, ahol falonfutással menj át a kis részre és told ameddig csak lehet a hidat, aztán ha jól emléxem újra visszakel jönni oda ahol a fánál lementél és megint jobbra tolni és ennyi

Nothing is True, Everything is Permitted

Ehj... Mentésnél néha kidob a game hibajelentéssel, a betöltés akadozó és lassú, de amúgy marha jó TR rész 😛
nem kell semmi kristály a tükröket kell belerakni Shiva kezébe
valaki már eljutott adik amikor egy hidat kell mozagni Thor kesztyûjével ? mert az lehetetlen tudom mit kéne csinálni de nem tud addig elugrani és így szívok
urbijoe
a legelsö videonál mikor talállkozik a néger-el akkor mindig kilép a játék hibával
miért??

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

itt amikor rakosgatni kell a dobozokat a sárkyánokra mit kell csinálni? a bal odlalira ráraktam azt a 2-t... meghuztam vmi kart elkezdett tüuzet okádani, és most?

bogyoka
De, azok is jók voltak, de most ez jobban tetszik😊)

CroftManor
A thai pályán nem találom a kristályt <#gonosz3>
csak a két tükröt találtam meg, hol a kristály?

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Miért, TR5 és az Angels-en kívül volt rossz epizód?

[merlinw.org]

Kandurex
Nah, lassan beindul a nagyüzemi "elakadtam" :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Elakadtam annál a résznél mikor a 2 szobrot kell úgy mozgatni,hogy a kezükben lévõ legyezõ a napfényt 1 kristályon keresztül az istennõ fején lévõ kristályra vetítse.Hogy kell a szobrokat beállítani hogy mûködjön?
bogyoka
Teljes mértékben egyet értek Veled, nagyon jó a game, bár még a polipos résznél tartok egyelõre, még az utat keresem, hogy hogy öljem meg azzal a csüngõ valamivel.😊)

Tobacco
Na a játéknak sikerült felhuznia, az automata mentés jol lementet minden majdnem az elejéröl kezdhetem a játékot

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

zeus89
hát kipróbáltam 😄 Azt hittem ez is vmi szar Tomb Raider lesz, erre fel csalódnom kelletett. Nagyon tetszik a játék, olyan régi igazi yó kis Tomb Raider lett 😄 nem tudom leirni az élményt, de mindenki feltétlenül próbálja ki, mert megéri! Csodálatos a környezet, a vizrõl nem is beszélve. Jelenleg a Dzsungelbe vagyok 😄 túljutottam a vizalati/ hajós pályán. Remélem nem fogok elakadni sehol, mert akkor szokta általában felbaszni az agyamat a sorozat 😄 (eddig minden ment mint kés a vajon, a történet is tetszik) De ha elakadok el kell viseljétek majd a sok hülye kérdésemet 😄 készüljetek fel elõre 😄
Nekem az idei év egyik legjobb játéka cimet viseli 😄
Mentem is vissza játszani 😄 <#gun>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

rage
Nézd meg a feladatkezelõben, hogy a játék futása alatt mennyi a felhasznált CPU, mi az, ami a legtöbbet eszi ekkor.

Egyik fórumban azt írták, valamelyik tûzfallal összeakad pl.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10