2374
  • zeus89
    vagy akár Te mond meg, hogy jutottál túl azon a kalapácsos részen, én ott lent valahol bolyongok lent :D meg néha fent ... :-))
  • zeus89
    Hogy jutottál ott végül tovább pls ird le!!!!
  • rolika43
    nemtudom mi van, a ketrecet alá tolom igen akkor nem megy fel, de viszont nemtudok semmi féle tükrök beletenni, szerintem nem vettem fel tükröt, vagy bug vagy mentésbug, vagy újrakezdem azt a pályát, de azért köszi!
  • Dante73
    Közben rájöttem. Csak kissé rágörcsöltem, azért nem ment. de amúgy, bár tényleg könnyű kissé, de azért jó! Nagyon is! Véleményem szerint igazi Tomb Raider! Csak azt a kamerakezelést tudnám feledni.... Mind1, valami hiba kell a játékba....
  • Pharaoh
    Hi!

A magyar verzióban is csak a felirat lesz magyar vagy egyébb dolgok is magyarul lesznek?
  • MerlinW
    Földet éréskor rögtön Space+irány+gáz vagy fék+irány
  • Klemice
    ha pörgeted az egyik naptárat és lejár az idő akkor át kell menni a másik oldalra ott újra lehet forgatni a külső gyűrűt
    és mindig odaérek de lezuhanok a motorral a végén :\
  • raga
    Én meg itt :)

A zenéje döbbenetesen jó, és illik a helyszínekhez.
  • MerlinW
    Ez érdekes, én azt hittem csak akkor záródik be mikor odaérsz, azaz a video része. Kószálj még egy kicsit, ha nem sikerül, akkor újra kell kezdened...:/
  • HeadHunter86
    Forgatni nem lehet az órákat, beálltak mint a kő.
  • MerlinW
    Gondolom az órákat kell újra beforgatni. Csak tipp, én odaértem elsőre.
  • MerlinW
    Most értem Mexico végére, jó volt. Egyébként szerintem ez az egyik legkönnyebb TR. Legalábbis eddig az elakadás legkisebb esélyét sem tapasztaltam. A motoros bolyongással együtt kb. 4 óra alatt Mexico végére értem.

Ettől függetlenül jó, de emlékszem mikor TR2 vagy 4-ben napokat tököltem egy helyszínen:)
  • HeadHunter86
    Mexikóban ha becsukódik a lejáró akkor ki tudom nyitni újra? Mert sehol nem értem oda időbe a mocival.
  • MerlinW
    Ne a széléről ugorj, hanem menj kicsit balra, majd még a széle előtt ugorj.
  • CroftManor
    Na most kb itt tartok.
    Kitörtem Natla üvegét
  • raga
    Nem mert felül fogsz kiérni pedig alul mentél le.
  • CroftManor
    nem tudsz visszamenni, csak előre.
  • skyli991
    Végre megy, nagyon nagy játék! :D
  • Dragooon #1154
    valaki segítene?
    thailanden megvan a két tükör, vissza kéne jutni Shiváék szobrához.
    ugyanarra kell menni, ahonnan jöttem, vagy van egy másik út?
    csak azért, mert most ugyanarra próbáltam visszajutni, de nem megy, mert nem tudok feljutni a folyosó végén (ahol leereszkedtem).

[közben olvasgatom alul a kérdéseket, hátha találok választ, srry ha volt]
  • raga
    Nem emlékszem a részletekre, csak arra hogy az ajtótól jobbra a beugróba kell indulni aztán jobbra (távolodva az ajtótól egy nagy szikla sima tetejéről tudsz a legtávolabbi csontvázas oszlop felső részére ugrani, és onnan könnyű.
  • Dante73
    Onnan jövök.
  • Klemice
    én úgy látom hogy ha még mennél jobbra befordulnál és ott van egy kis létra nemde?
  • Dante73

idáig jutok. Itt gondolom, a kék kocka a cél, de hiába próbálkozok, nem tudok odajutni. Próbáltam az oszlopot is, mellé ugrik.
    Ha valaki bejelölné, honnan, merre ugorjak, megköszönném....
  • Che
    aha.sejtettem hogy valami ilyesmi csak az valahogy most nem megy.de köszi akkor legalább jóhelyen keresek :)
  • raga
    Nem kell teljesen hanem csak kicsit jobbra balra futkosol a falon a kötél tart és mikor a túloldali platform felé vagy akkor ugrás rá.
  • Che
    fel is másztam de a karikáig megy csak...onnan?
  • Klemice
    lövöd a kötelet Qval ugrasz közben E és felfelegomb
    ugrás közben felmászik a kötelen
  • Kandurex
    Nah, közben nekem is sikerült megnézni az elejét (polip "csillár" fejre ejtésig), szimpatikus a játék menet, hasonló ötletességgel van feltöltve a játék? Mert akkor talán megvenném.

(havernál nézte boxon)
  • Che
    sziaszok.én annál a résznél akadtal el amikor azt a nagy átjárót elforgattam azzal a "kesztyűvel" és átmentem a másik oldalra.lóg egy karika a falon meg víz van. ott mit kel csinálni? sajnos valahogy nagyon nem értem mit kéne pedig ált rájövök.
  • raga
    Ja bocs most látom a képet , szal. nem erre ide majd fentről jössz.
  • raga
    Első szabály, soha ne arra ahonnan jöttél, adja magát általában, sajnos nem írtatok konkrétumot így nehéz segíteni.
  • raga
    A ketrecet be kell tolni gyorsan a lejövö "tálca" alá és a kar nem megy vissza.
  • Klemice
    hát ha eljutottál a kézmozgatásig akkor útba kellett ejteni a tükrüket tartalmazó termet, mivel ha felvetted a tükröket csak akkor nyílt ki a továbbvezető út
  • raga
    Két fal között lehet feljutni az új felugrásos módszerrel, és a csontvázas koponyák feletti "tiszta" részre érkezel az utolsó tudnak meg a tetejére kell ugrani.
  • rolika43
    szerintem nekem nincsenek tükreim, de mindjárt megném! amúgy azok hol vannak/voltak?
  • Klemice
    bele kell tenni a tükröket, közel mész és E gomb
  • rolika43
    hali!
    már végiolvastam nemtom hány kommentet, lehet vak vagyok, de nem atláltam megoldást!
    a Thailand pályán járok, ott amikor jöttek a krokik, azt egcsináltam, de itt van egy ketrec meg egy ilyen emberi szobor az egyik kezébe egy hintának nevezhető tárgy lóg, a másik kezénél eg van egy rúd ráugrottam meg minden, és tőle 90 fokba jobbra ha elnéztem, ott volt egy kar, ami lejött és a kezébe volt valami karika! na ott akadtam el, vagy fel kéne menni azzal a karral, vagy nemtudom!
    valaki pls írja le, hogy mit kell csinálni!

köszi
  • Dante73
    Kis segítség kellene...
    Van körben egy csomó trón, középen állvány, 4 "könyv" vagy mi menne bele. 3 megvan, a negyedikhez nem jutok el. Sárgához. Gondolom, egy rúdra kellene átugrani, de tele van ilyen száraz növényekkel, meg koponyákkal. Hogyan tovább?
  • Klemice
    nah irány mexico
  • skyli991
    Bezártam pár dolgot a feladatkezelőben(hátha gyorsabb lesz) és azóta már indulásnál kifagy a játék, újrainstalálás után is. :S Talán restart majd segít rajta.