Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stefibaba: Hol találtad meg a hiányzó jaguárfejes szobrot? megöltem azt a 3 faszit a másik oldalon, bent is voltam de passz. végigsétáltam a közte lévõ ösvényt...
Köszi, rájöttem hogy akkor ugrik le a kötélen csimpaszkodva a szalról merõlegesen ha nem nyomok semmit, és akkor a jó helyen elugrik a faltól.
Most a naptáras pályával szopok. Jaguár fej a helyén, naptár megforgatva, anim bent, a lenti platform fele át is mozgott, erre mondja hogy át kéne jutni a másikhoz, de hogy? merre?
MerlinW
gyûrû segítségével átpattansz a túlolaldra, felmászol a kiálló póznára, az leereszkedik, kinyitja az ajtót, majd usgyi a víz alá átúszni rajta.

[merlinw.org]

Idoutazok!!<#idiota>

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

Annál a résznél,ahol ülõ szobrokat kell toligálni,meg 4 tárgyat megszerezni,a legmagasabb helyiségbe hogy lehet feljutni?

Klemice
közös megállapodás alapján elõre utaztunk az idõben és természetesen eredetiben megvettük

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Mar lehet venni?? vagy letolteni??

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

bogyoka
Balra van lépcsõ mennyél le.
Én is itt tartok ezen a pályán, az egyik kapunyitót megtaláltam, a másikhoz nem tudok eljutni😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Az a híd tologatós után van mikor elmegy a kesztyû ereje és van egy ajtó a víz alatt és szemben vele egy gyûrû a falon. Passz. Nem tudom mit kell ott csinálni. Nincs semmi a teremben. Körbeúsztam már, csimpaszkodtam minden magasságban a gyûrûn, ugráltam róla minden irányban, de semmi sem megy. Segítség!
remélem most már jó lesz...

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

na a kép az lemaradt mindjárt pótolom 😄

üdv!
a Thaiföld-n levõ pályán elakadtam kicsit. Miután a Shiva-Kali szobrot elhagytam lefelé és ott átmásztam egy kapu felett ide jutottam ami a képen látszik. A jobb oldalon levõ kapuhoz eltudok jutni de igazából a sûrû növényzet miatt nem látom h onnan hova tovább, vagy esetleg más kiinduló pont kellene?

Klemice
faq elsõ pont: caps lock-al dobunk 😄
mondjuk látom nem csak én szívtam vele :\

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kösz meg is van 😊
bon
Caps Lock

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Aham hát próbáltam dobni de csak lerakni tudom. Hogy kell eldobni? 😊
bon
Jobbra betudsz menni, majd az ott lévõ kicsi kockákat kidobálod az ajton és használod kint mint nehezék, a másik nehezéd meg te leszel. Köteleddel meg lenyitod távolról az ajtót.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem vágom itt hogy hozzam ki a két kis dobozt mert lecsukódik elõttem az ajtó.
bon
Nekem is kellene egy kis segítség elakadtam a Jan Mayen Island pályán. A teremben nagy kalapácsok lengnek a fejem felett, és leszakították az egyszerûbb átjutáshoz szükséges utat. nagy nehezen átrágtam magam a túlsó felére ahol egy gyûrû van, ott átlendültem a túlsó felére és megöltem egy nagyobb szörnyet. A teremben van az egyik kalapácsot vezérlõ berendezés. De ha felmászok rá akkor nem tudok átjutni a kalapács fejének szintjére mert a láncok ami áttudnék mászni pont rossz irányba haladnak, lehet, hogy nem is kell átmásznom? Ha nem kell akkor hogyan tudok feljutni arra a szinte amit a kalapácsok széttörtek?

ult1mate
Milyen kombóval lehet fejest lõni az állatoknak? valahogy nem jövök rá.
nagyjából vágom, de mégsem megy.

bon
Az kell a másikhoz a külsõ körre ha jól emlékszem.

Van még egy jaguárfej szobrom is,azt hova kell tenni?Vagy lehet,hogy pont ez kell,megpróbálom!

De azon alapban ott volt egy koponya!

bon
A másikhoz is kell egy fej (a külsõ gyûrûhöz) az irányításhoz.

Amelyikhez a koponya kellett,az már megvan,azt tudtam jól beállítani,a másikat nem tom,ahhoz pedig minden megvan!

bon
Szerezd meg az irányításhoz szükséges koponyát. Ami az uton az egyik elágazás után lesz

MerlinW
Tanács: játsz! 😊

[merlinw.org]

Semmi válasz a gondomra!Arra nincs válasz,hogy a másik naptárat miért nem lehet megmozdítani!Se jobbra,se balra nem mozdul!Tán le van fogatva valamivel!Vagy mi?

MerlinW
Én minden pálya elején mentek egyet. Ha elfogy a hely, készítek egy újabb save könyvtárat. Ez egy megoldás😊

[merlinw.org]

CroftManor
Azért az gáz, hogy nincs replay level

Nothing is True, Everything is Permitted

Desiderata
mentéseket vagy cheat-et honnan lehet letölteni?
Maxtreme
Igen.
Visszaolvasol.

A mexikói pályán vagyok,az egyik naptárat már sikerült jól beállítanom,de a másikat nem tom semerre eltekerni!Ötlet?

CroftManor

CroftManor
Egyébként az a rész benne is volt egy pár videóban <#vigyor0>

Megvan!

Hogy a lótúróba kell eltekerni a hidat a 2. pályán a kéken világító cuccal?

CroftManor
Nah, már Xibalbába járok, de már kifolyik a szemem <#guluszem1>

Mindegyik karhoz a földszintrõl tudsz feljutni, a fal mellett megjelenik a "Q", ott tudod kilõni a mágnest és felhúzni magad a következõ szintre.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Na, ez maradt ki! Köszönöm!<#worship>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

faké😄 elsirámolok erre egybõl sikerül átmenni😄
elakadtam 😞
help!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott vagyok ahol használod elõször a kezedre tehetõ kék baszást😄, és a hidat csapatjut még vele... viszont van mögötte egy olyan ajtó ami után egy vizes árok van, lent egy zárt ajtó, fent meg egy leszakadt átjáró és egy Q-zható karika, amivel sehogy sem tudok átlendülni

merre?

MerlinW
Nekem nem. Legend egy, a mozi miatt pikkpakk összedobott konzolos izé volt. Nem mondom, hogy rossz volt, csak rövid és fantáziátlan. 3-4 este alatt végigszaladtam rajta, míg a többi részhez hetek kellettek (általában esténként 1-3 órát tudok játszani).

A 3. és 4. részes dolog jogos, ki is javítottam😊

[merlinw.org]

rage
Nekem a Legend ennél azért jobban tetszett. (Mármint nem az Underworldnél, hanem ahhoz képest, ahová soroltad)
A 4-es meg pláne jobban tetszett, mint a 3-as 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
"Végre igazi pompájában tundokol a játék."

Két résztõl eltekintve (Angels és a Legend) az elõzõ 5 része mind igazi pompájában tündökölt... De mind a 7 része magasan színvonal felett volt a saját stílusában.

"Grafika kiválló, hangulat remek és végre az iranyitas is jo."

Az irányítást tekintve, amióta létezik TPS, a TR volt (a 95-ben megjelent elsõ rész óta nem változott az irányítás a Legend-et leszámítva) a tökéletes irányítás és kamerakezelés példaképe (fõleg mióta kitalálták a transzparens közelnézetet. Tudjátok azt, amit most pont nem használnak😊). Egyébként a TR történelmében ennek a résznek a legrosszabb a kamerakezelése.

"Vergre van egy igazan jo Tomb Rider !"

Lásd elsõ pont😊 Egyébként minõségileg így raknám sorrendbe a TR részeket:
2,1,7,8,4,3,5,6

[merlinw.org]

A Demóba is itt akadtam el hogy felmásztam a sziklán és valahogy fent megkéne kapaszkodni de sehogyse sikerül? Valaki elmondaná hogy kell?

A Coastal Thailand reszben vagyok es most hasznalta eloszor a magikus kesztyut, rajta all ehy hidon lehet mozgatni mindket oldalra a hidat de csak keveset attkellene forditani 180 fokot de nemtudok rajonni hogy mi a megoldas.Elore is koszi a segicsiget
Szasza20
Na most sikerült kipróbálnom, de eszméletlen jó lett sztem, eddig ez tetszik a legjobban!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

CroftManor
ha a koponyás izét balra húzod, akkor a rúdos forgatható izét lehet máshogy is tekerni és akkor egy vonalba lesz a három jel.

azt a hülye tekergetõs részt hogy kell megcsinálni a Mexicói pályán ? bárhogy próbálom nem tom egyvonalba hozni azokat a hülye jelekete