2374
-
#1212 Én is ott tartottam, mielőtt meghaltam és "elkobozták" a motorom. Meg tudnál dobni egy mentéssel? -
#1211 Köszi szépen, meg is lett. Most a Maya naptáras résznél járok, az egyiket belőttem a megfelelő pozicióba, most átverőgdtem magam a másodikhoz, amiből az egyik forgatórúd hiányzik. Azt merre találom? -
#1210 Ezt honnan veszed, hogy Y-al van időlassítás? Azt nem te szabályozod, hogy mikor lassuljon be.
Ellenfélnél, Qval jön be az adrenalin dodge, de azt, hogy mikor lassuljon be (pl a polipos résznél volt időlassítás), azt nem te szabályozod. -
#1209 Mexikó: Motorral beleestem az egyik ugratós csapdába, és mikor visszadob, motor sehol. És most trénerrel kell próbálkoznom. :( -
#1208 tudom hogy jó, el is kezdtem de nem jutottam benne sokáig nem tudom miért talán mert jött az 5 azt toltam és elfelejtődött a 4
na most meg a jeges pályán rámjön 4 viking hát kösz mára ennyi volt :D -
#1207 A 4-est pótold, mert jóság nagyon. -
Scharnhorst #1206 áhááá Neton magyarázata alapján rájöttem bár néhol kicsit zavaros volt az írása de igazából nem is nehéz -
#1205 az angel of darkness-t és a 4-et kivéve minden alapjátékot végigvittem :) -
#1204 Ebben a részben vannak a legkönnyebb fejtörők a TR történelmében:)
Próbáld ki az Anniversary-t, a TR 2-őt vagy a TR4-et:) Több hetes fejtöréseid lesznek:) -
#1203 Az életerőd melletti Lara alak az adrenalinmutató. -
#1202 - rúdra ráugrasz, a kéz leereszkedik, leesel, gyorsan alátolod a ketrecet
- lemászol a földszintre, elindulsz hátra fele, bemész az egyik bejáraton megkeresed a két tükröt
- visszaérkezel a felül a túloldalon, leengeded a szobor másik karját, beteszed a kezébe az egyik tükröt,
- visszamész visszaemeled a szobor karját
- párkánynál lehúzod a gyűrűs kart, lemászol
- felmászol a túloldalra beleteszed a szobor jobb kezébe a tükröt
- kihúzod a ketrecet, felemelkedik a jobb karja is
- lemászol és a két szobrot úgy állítod be, hogy a legyezőjük visszatükrözze a fényt. Nem lehet elrontani, addig forgatod, amíg videóbejátszás nem jön.
-
#1201 Ezt nekem is csinálta. -
#1200 kösz a tippet!
eszméletlen fejtörők vannak a játékban amúgy :) -
#1199 Adrenalin szint? Hát nem figyeltem még.
Igen, de mire a játékban elolvastam volna, eltűnt a felirat. Mindig akció közben írta ki szerintem.
Úgy, mint az X-Aktákban: A gyilkos - szinkron alámondás: FBI központ 14:25 perc - volt. :) -
#1198 Visszamászni vidám lesz. Remélem nem felejtesz el eltolni egy oszlopot...:) -
jirzi #1197 A fejed fölé tudod a rudat rögzíteni:a kéz jel mutatja -
#1196 Én úgy csináltam két lépésben, hogy elforgattam jobbra, majd a jobb oldalon maradt egy igen kis párkány, oda ugrottam a fal jobb oldalán lévő gyűrű segítségével, ahonnan végig lehetett forgatni.
De a hivatalos megoldás, az hogy elforgatod jobbra, felmászol, végigszaladsz rajta és a végén lemászol, forgatod, visszamászol forgatod. Az előbbi megoldás nehezebb, de gyorsabb. -
#1195 na megvan az öv, de mostanság ha save game-t nyomok kilép a játék hibával :W -
#1194 De van, csak itt te csinálsz mindent. Te lassítasz ugrálsz spécizel. A speciális dolgokat H gombbal tudod csinálni, mikor maxon van az adrenalin szinted. Tutorialban is írta. -
#1193 Én addig jutottam, hogy a baloldali párkányra ráugrottam, és ott is lehet a hidat húzni, aztán sehova nem tudok menni. -
kaqkk01 #1192 Klemice. Meg lehet csinálni, mert nekem is sikerült. Nem olyan vészes. Ha padlóra kerül egy, akkor taposd el sz E-vel. Viszont utána én sem tudom mit kéne csinálni. :(
-
#1191 Tényleg, ebben nincs olyan, mint a korábbi részekben, hogy pl. amikor támadott a dínó, és rácéloztam és az adott időben bemozdulva+lőve spéci lövést csinált? Meg belassult ekkor az idő is. -
#1190 Le kell sodorni. Beállsz a túloldalra, úgy hogy ne legyen közted és a gyűrű között a kő, kilövöd a kampót, majd elkezdesz jobbra sétálni, és a kötél letolja a követ. -
#1189 Y-gombbal van időlassítás, R gommbal váltasz fegyvert, CTR+iránnyal el tudsz vetődni. Thor energialényeket E gombbal tudod végleg kiiktatni ha már a földön vannak. -
Evoluti0N #1188 Elakadtam a mexikói pályán, kéne egy kis help :). Megtaláltam a tigrisfejet vagy mit, be is raktam a helyére, azonban a másik felén lévő forgatós bigyóhoz sehol se találom azt az izét ami a nagy kört forgatja. Merre lelem? :) -
Neton #1187 Le kell mászni az alljára és el tudod forgatni a cuccost, ha közel állsz hozzá. Lara kezén világítani fog a cucc, amit fent a kestyűben talált. Ha el tudtad forgatni maximálisan, akkor vissza kell mászni a tetejére. Amit elforgattál, annak a végén van 1 kis leejtő, elvileg azon le tudsz csúszni egy szintet. De a grapling hook is megteszi, ha oldalra ki tudsz lendülni. Itt megint meg tudod fogni a követ, újra el kell forgatni, ameddig csak tudod, majd 1 helyen át tudsz ugrani oda, ahol elsőre elforgattad. Ott megint forgatod kicsit és kész is. Remélem érthető volt. :)
Én viszont Mexico-ban akadtam el, a nagy követ kéne a grapling hook-kal a földre taszajtani, de sehogy se sikerül. Mi a rákot kell csinálni? :) -
#1186 najó lejutottam mexicoban a 4 köves cucc alá.. állandóan megölnek azok a genyók :D -
Scharnhorst #1185 üdv!
köszönöm a tippeket a Shiva szoborhoz való eljutáshoz. viszont újra elakadtam nem igen találom hova tovább a bal oldali párkányról nem igen merre lehetne v nem is oda kéne?
-
#1184 Itt csúnyán elakadtunk, és bár olvastam, hogy írták, mit kell tenni, abból az érthetetlen, értelmetlen szóhalmazból nem tudtam semmi használhatót kihámozni,
szeretném, ha valaki érthetően leírná, mit kell pontosan csinálni, mozdulatról mozdulatra : D
Előre is köszi szépen. Egy óra tökölés után meguntam a próbálkozást, és végső megoldásként most a segítségeteket kérném.
-
kaqkk01 #1183 Köszi, megvan, de én még előbb akadtam el, még a falon ugrálásnál, de már 2* sikerült átugranom, csak megint ebénáztam. Köszke még 1*. -
#1182 ö én is azt szedtem fel utoljára, ha a kínzóoszlopokon vagy akkor onnan át a nagy kőoszlopra átmászni a másikra, utána onnan egy ilyen kiálló izére és onnan a kinyílt ajtóhoz -
kaqkk01 #1181 szia Klemice. Én még csak 3 kőtáblát szedtem össze, és a 4.-nél nem tudom hogy ugorjak, hogy átugorjon a fa mási oldalára. az a rész, amikor két keskeny falrész között kell felugrálni, majd a kilógó köveken felkapaszkodi a párkányig, és ott kéne átugrani gondolom a másik oldalra. Mögöttem azok az oszlopok vannak, amejyeken a csontvázak vannak. gondolom, ha át tudok ugrani a fal másik felére, ott végigmászom a köveken és kiugrok a legszélső oszlopra, és onnan egyikről a másikra.Csak nem tudok a másik falrészre átkerülni :( .
-
#1180 mexico 4 kőizé berakva szobrok betolva ajtó kinyitott visszamotorozom (oda ahol előzőleg beestem emlékeztek :D ) és a kart nem tudom meghúzni.. ez is időre megy? vagy mi van ilyenkor? -
kaqkk01 #1179 Köszi, tárgytalan. Rájöttem, csak nem tudom hogy lehettem ennyire "egyszerű". -
kaqkk01 #1178 Sziasztok. Azt ne írjátok, hogy olvassak vissza, mert azon már túl vagyok. Mexikó, mikor motorral kell menni a föld alatt, és van 3 szakadék, és a 3.-nál nics ugrató. Tövig huzatom a gázt a motoron, de egyszerűen képtelen vagyok átugratni a szakadékon. A 2. szakadéknál feltolatok egészen az utolsó gerendáig a lendület miatt, de nem sikerül sehogysem. Az ötleteket előre is köszönöm. Vagy egy savegamét, de azt csak végső megoldásként :). -
#1177 A folyosó végi szakadék esetén gondoltam farolásra, ha akciófüggő lenne a video. Ha az előtte lévő szakadékba esik bele, akkor csak gáz:) -
#1176 *peremre -
#1175 Ha jól emléxem itt vissza kell menni oda, ahol bent a teremben az a két bibaz megy föl-le, feljutsz és felugrasz a kalapácsra és kioldalazol a szélére és mikor átlendült a másik oldalra, átugrasz a perere, ami a falon van.
De nem vagyok benne biztos. -
#1174 de lezuhansz a motorral a végén? Dehát te nemz zuhanhatsz le, hiszen ott egy videó jön, amibe Lara lefékezi a motrot. Amúgy nem értem mért mondja mindenki azt, hogy ha vki gyorsítani akar, akkor space+irány, hát ha a space-t nyomjátok meg pl balra gombot, akkor igencsak lefékezi a motrot, nemhogy begyorsítana. -
#1173 1-2 gyors kérdés :)
Jól sejtem hogy innen a másik oldalra átjutni fail? :))
Vissza kell dzsalnom oda ahonnan jöttem, az első kalapácsos részhez ha jól sejtem igaz? (ugyebár azzal a láncos szerkezettel azt indítottam be)
Másik: Ha összegyűjtöm a Treasures/relics-ek 1 részét mit kapok a végén? :) Gondolom valami extrát csak ad.