2374
-
nab #1132 Nekem is ez a bajom az összes kalapács már működik és nem tudom merre kéne menni. Aki tudja a megoldást szóljon :) -
Vincentcloud #1131 Átmentem a csillagkapun, és vége?
Azért valami ütősebb befejezésre számítottam.
De arra azért kíváncsi vagyok hogy hova került. -
#1130 én is erre fele vagyok :D eddig még nem akadtam el, de most fogalmam sincs merre menjek, mivel egész nagy a bejárható terület itt amit belinkeltél, vannak azok a hatalmas nagy kalapács szerűségek egy párat beinditottam, talán mindet, nem tudom biztosra, de nem tudom merre kéne menjek :( vki segitsen pls ... -
#1129 Az egyik korábbi részben volt egy alakváltó Lara. Lehet, hogy visszatért?!
Hát majd meglátjuk. :) -
#1128 Ok NE is, de sejtettem. :) -
#1127 shiva után hogy kell forgatni a kék hidat? -
nab #1126 2 lara van de a poént nem lövöm le :) -
nab #1125 Na ez az ami elég esélytelen tűnik :D
-
#1124 Na megnéztem. :)
Tényleg jó, el is felejtettem mi történt, ez meg ahhoz kapcsolódik. És mennyivel szebb ez a rész mint anno az volt!
Megnéztem a trailer-t is, dea játék úgy kezdődik, hogy Lara bent van a házban és felrobban a ház.
Akkor Lara sötét utazója robbantja fel a házat kintről? Vagy mi? -
#1123 Én is ott vagyok most elakadva, nem tudom tovább forgatni, mert nincs amin mehetnék, de még ügyeskedem, hátha rájövök:)) -
#1122 big THX
-
#1121 Amúgy nekem a tüzes résznél ugyanúgy ment ha minden efektet bekapcsoltam és ha mindent ki, akadt a tűztől. Pedig nagyon hangulatos :) JÓl néz ki az egész :) -
nab #1120 Scharnhorst át kell jutnod ennek az ajtónak a másik oldalára. A falon fel lehet mászni és ajtó fedő kövére rá lehet majd ugrani.
-
#1119 köszi! -
#1118 Ahol felvetted a tárgyakat, az egyik alatt lehet visszafelé jutni. -
#1117 http://mihd.net/59g68cm
na ide sikerült
-
#1116 A csákányoddal ereszkedj le, és szembe mész a fal felé, ott feltudja lőni a csákányt és felmászol és ott vagy fent. Keresd, hogy megjelenjen a Q betű. -
#1115 a data.hu szarakodik
adj email-t azt oda küldöm -
#1114 köszi! Amúgy nekem is vistám van, 2gb rammal és 320-as vinyóval, de nvidia karival. Mitől lehet a hiba? A videókari driverem is egész új.
Légyszi tedd fel datára vagy akárhova, csak ne rapidra! Épp töltök onnan és utána 15percet kell várni :( -
#1113 nekem ugyan ez volt
ez a mentés
elvileg az utána levö tengeres pálya -
#1112 Valakinél volt ez, s kapott is mentést utána. -
#1111 Másnak nem volt olyan, hogy az első pályán, amikor az ajtónál van egy ősz hajú öreg hapsi meg egy néger aki ránk lő, akkor lefagy?
Tudna valaki adni egy ezutáni mentést? Ez után rögtön jó lenne, nagyon az elején van, de hátha többször nem fordul elő. -
IgH #1110 Nemtom hogyan bírom ki december 5-ig,mert sztem én beruházom rá,akkor viszont nem szeretem előtte letölteni. A zenék tényleg olyan jók benne? Mert az nekem mindenben elég fontos tényező. -
Scharnhorst #1109 üdv!
miután megszereztem a Shiva köveket hogyan juthatok vissza erről a helyről a szoborhoz?
-
#1108 Szép ez a szögletes kör. : ) -
#1107 sry lehet hogy én vok a béna
most ha szemben állok a szoborral akkor a bal karjából jön fény
hogyan tudnék átkerülni a jobb oldalihoz
bocsi lehet nekem nehéz a felfogásom -
#1106 a másik karjánál lévő "lift" fent lévő karjára fel kell ugrálni, hogy leereszkedjen, de előtte a lift meglévő része alá kell tolni a ketrecet -
#1105 sziasztok
thaiföldön járok és a shiva szobor bal karjából már odavezettem a fényt a fejjel lefelé állóhoz, de hogy kell átjutni a masik karhoz? -
#1104 Továbbra is december 5, amennyire tudom. -
#1103 köszi -
#1102 Első, mert a lángoló Croft Manor csak az epilogus. Második Thaiföld, harmadik Manor, negyedik Mexico, stb -
#1101 a polipos a második pálya? -
nab #1100 Nincs mit :) -
#1099 na amikor fent vagy a legamagasabb forgo bigyon vagy egy szikla ahova rá kell ugranod majd körbemászni az oszlopot ugy jutsz fel ahol ujabb gombot kell megnyomni :) -
#1098 Nemsoká jön a Prince is
nab: Köszi a mentést! -
#1097 Ok! :)
Megnézem, mert nagyon király játék!
Más mondjuk nincs is ilyen platform ugrálós, mászkálós stílusban. Csak ez, meg Prince. -
#1096 Nézd meg, mert jól összevágott előzmények video:) -
#1095 /facepalm -
#1094 Én nem néztem meg, mégse csinálja! :D
Biztos az a baj, hogy megnézted. -
DON GABO #1093 Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne,hogy mikor elakarom indítani,azt írja ki,hogy nézzem meg az extrásban a videót,amit én megis tettem,újra elíndítom,de ekkor is ugyan ezt írja ki...Mi a gond?