2374
-
sjucus #1252 Köszi!
Utálom az időkapcsolós részeket!!!!!
(Csak reménykedtem, hogy le lehet mászni valahogy.)
-
rolly21 #1251 sikerült thanks -
nab #1250 Nem vágom, hogy lehet hogy nem mozdul? Lapozz vissza és szed le a mentésemet ha más megoldás nincs. Ott csak egy fordítás és kinyílik a kapu. -
rolly21 #1249 szioka lécci segitsetek már a motoros dzsungeles pályán.
2 ilyen körös vackot kell beforgatni. az egyikhez megtalátam koponyát és be is állitottam a másikhoz alapból megvan minden, de nem mozdul. plzzz help -
nab #1248 Én nem sem értem hogy nem lehet megtalálni az oda vezető utat, mondjuk :)
-
nab #1247 Még én küldtem mentést ehhez a részhez, amikor aktiválod felpattansz a motorra és addig kell odaérned amíg be nem záródik. -
#1246 Hogy értve hogy? Hát a motorral -
sjucus #1245 Jól jönne egy kis segítség:Mexikóban ha mindkét naptárt beállítottam, hogyan tudok lejutni a főtérre, hogy be tudjak menni a kapun? (Ahol kétoldalt a tűzköpő sárkányok lassan kialszanak.) Előre is köszi! -
#1244 baahhhhh! megvan köszi... :) -
nab #1243 Amúgy érdekesség hogy én nem az E betűvel jutottam itt túl hanem felálltam a láncra. -
#1242 akkor így ugrik egyet a láncon nem? mert próbáltam de a második ilyennél mindíg leugrik a láncról.... -
sjucus #1241 Lehet, hogy én nem csinálok jól valamit, de az utolsó 2 képed nem jelenik meg. -
#1240 Fel a láncra, és nyomkodd az E-t miközben mászol! -
#1239 sziasztok!
tudna valaki segíteni? az utolsó ilyen teremben vagyok, de nem tudom hoyg lehet feljutni a tetejéna túloldalra, minden más ilyen teremben a fent vízszintesen futó láncok oda illetve vissza irányban mennek de itt mind a kettő visszafele jön mint amerre mennem kéne. sehoyg sem tudok átjutni, hoyg kell?
-
#1238 Piros ix :( -
#1237 wáh valhalla útvesztő -
#1236 yó kis ribanc :D -
nab #1235 Csináltam egy vicces képet :P
-
#1234 Befejeztem a játékot, zseniális volt, mint a régi szép időkben :D ... várom a folytatást (ha lesz) :D -
#1233 appám, meg is van :D -
#1232 hát jó akkor keresgélem tovább.
komolyan vak vagyok :D
azért köszie -
Torda5 #1231 Ez edig a leggjobb TR nagyon zsir nekem tetszik!!!Mar a kozepinel vagyok benne. -
raga #1230 Szóval balra! :)
Ami a hátad mögött van valahol. -
raga #1229 itt simán elmentem neked jobbra lévő folyosón.
Az anniversary sokkal nehezebb. -
nab #1228 Nehezebb mint az Anniversary. Aki nem ezt vallja nem játszott az Anniversary -vel :) Erre a része már nem emlékszem amúgy. -
#1227 Valaki irta h könnyüek a fejtörők! Hát nem tudom,de én az Anniversary-ban egyszer sem akadtam el,itt pedig már a második alkalommal!
Persze lehet h öregszem!
Egyébként ha a fömenüben nem nyomtok semmit bejön egy videó!
Megéri megnézni! -
#1226 -
Valaki rájött h azt a kaput a távolban h kell kinyitni ezzel a két karral?? -
nab #1224 Na közben rájöttem hogy fent kell betolni és ki is végeztem :) -
Scharnhorst #1223 na szóval ahol van a fa a tetején ott tovább mész egyenesen lemászol teljesen eltolod jobbra a hidat. felmászol és végigmész a hídon és lecsuszol a végén, akkor elkezded hátra fele húzni a hidat majd amikor van helyed átmész lenn a híd másik végére h toljad teljesen amíg lehet, ezután átlendülsz a karika segítségével és ott ugrász picit tovább és a hidat a végső fázisba tolod majd felmászol a tetejére és ott már kijutsz... (remélem érthető) -
#1222 Ne magyarázz, próbáld ki harc közben az Y-t... :D -
#1221 Megjött, thx. -
nab #1220 Azt a követ hogy lehet betolni?
-
#1219 majd kíváncsi leszek a rewardok megszerzésére :) mexicoban biztos hogy a 4 köves terem tetején volt csak nem volt kedvem felmászni :D -
#1218 Az nem gond. Én is gyűjtöm, de nem ez az elsődleges célom.
Meg tudtommal ha meghaltál, attól megmarad az, amit felszedtél. De lehet, hogy csak checkpoint után. -
#1217 Nem is kell. Elég egyszer felszedni. Hiába halsz meg, a cucc megvan. -
#1216 Én nem tudok sehogysem átlendülni a plaptformra, hiába húzom a hidat amig lehet, a kötéllel próbálok átlendülni de nem megy. Hogy csináltad? Valamit rosszul csinálok? -
#1215 Persze, ha az nem gond, hogy nincs felszedve minden "titok". Mert általában felszedem mind, illetve arra hajazok, de amikor már hatodjára halálozik el szegény, nincs kedvem minden egyes újraélesztés után ugyanazt a kincsgyűjtögetős procedúrát végigcsinálni. -
#1214 Én már befutottam az egész pályát, sehol semmi. A csapdákon meg ugye gyalog nem lehet átkelni. -
#1213 Mikor egyszer kétszer meghaltam motorozás közben, akkor nekem se volt motorom, Lara ott állt motor nélkül, de megfordultam és ott volt a hátam mögött a motor.