2374
  • sjucus
    Basszus! Te olvasod a hozzászólásokat, vagy csak a képeket nézegeted?????

1432!!!!!
  • sjucus
    Amikor ismerkedtem a számítógéppel, azt mondják, hogy miután azt sem tudom hol kell bekapcsolni, ne is próbáljam többé, most nem ülnék a gép előtt. Ha nem érzi még valaki a logikáját, attól még később belejöhet. Na nem veszekedés képp...
  • bakkerocsem
    Bakker, próbáltam én már úgy is, h motor nélkül próbálok átugrálni valahogy a másik oldalra, de nem megy, sehol sincs semmi ugrási, vagy mászási lehetőség, egyedül a falra tudok úgy rátapadni, vagy mi...
  • MerlinW
    Bal oldaladon van egy rúd. Felugrasz rá, hátat fordítasz, nekiugrasz a falnak, majd falról felugrasz a feletted levő másik rúdra, ahonnan át tudsz ugrani a párkányra, ami felnyitja a rámpát.
  • MerlinW
    Kb ugyanolyan hosszú. Nem is mondtam, hogy Underworld a legjobb TR. Ezt csak azok mondják akik nem játszottak a régiekkel:) Nagyon jó lett, de messze nem a legjobb.
  • Dante73
    Szállj le a mociról, és nézz körbe. Ugrálni tuti lehet valahol. Ha jól ugrálsz, akkor a híd felhúzódik. (Azt hiszem, itt átjutsz a túloldalra, és az egyik sarok megindul alattad lefelé, ezzel felhúzva az ugratókat. Visszaslattyogsz a mociért, és mehetsz tovább....
  • bakkerocsem
    Hali!

Már egyszer írtam, h ne tudok tovább jutni, a mexikói pályán onnan, amikor a naptárak kész vannak, lejöttem a föld alá és az első szakadéknál befuccsoltam, semmi, már vagy 50x próbáltam átugrani motorral, de sehogy sem sikerül. Valaki el tudná magyarázni, h mit kell itt csinálni????
    Erről a helyről lenne szó:
  • CroftManor
    Nekem meg az volt ott, hogy ha kicsivel később is indultam, akkor is ha odaértem, egyik szobor sem fújt lángot, de nem is záródott be a kapu.
  • MerlinW
    Tudtam, hogy valamiért ki kellett volna költöznöm Angliába...:)
  • Kandurex
    Sajnos a Hardwired kezd leépülni, gyatra, elmaradott cikkek, hiányos demók, lásd: Vampyre Story. Szóval ha így folytatják eltűnik a süllyesztőben, az amúgy szebb napokat is megélt portál :(
  • Kandurex
    Mert az Underworld mennyivel hosszabb a legendnél?
  • MerlinW
    a leszakadt híd alatt mozogj a faléceken visszafele.
  • Evin
    Olvastátok a hardwired-en a legutlsó TRU-s hírt? Ha ez nem kamu, akkor nem semmi. :)
  • Kandurex
    hm,...
  • MerlinW
    2 dolog:

1: A TR-eknek mindig pont ez volt a lényegük. Találd fel magad, legyél figyelmes, nézz körül, mozogj logikusan. Mindig van kiút. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban végigszaladj rajta. Azon kevés játékok egyike, ami kihívások elé állít fejtörést és sikerélményt okoz.

2: A linkelt kép alapján fingom sincs éppen hol vagy...
  • Evin
    De ha ez az, amivel a demó is kezdődött, akkor a többiekkel értek egyet.
  • Evin
    Azért ne általánosítsunk!
    És a képből nem lehet látni, hol van. Csak az tudja, aki most járt ott, vagy játék közben minden elérhető területet bejárt.
  • Klemice
    remek játék az utóbbi 3 rész (az anniversary hiába remake, szerintem méltó arra hogy 'új' részként kezeljük) kinek mi jön be, attól függ melyik a jobb rész
    a legendben inkább az újdonságokra helyezték a hangsúlyt melyek kipróbálására kaptunk egy nem elakadós, nem is több hetes játékot
  • MerlinW
    Legend a mai irányvonalat követi. Csilivili grafika, egyszerűbb feladatok, sok video, rövid játékmenet, míg az Anniversary az TR1 remake-je.
    Számomra egyértelműen Anniversary a nyerő. Szép is, jó is, és piszol nehéz:)
  • MrAndree
    Anniversary. Legend se volt rossz de marha rövid volt és röhejesen könnyű.
  • Klemice
    mama kuss
  • Krisztiam #1471
    szerintem a Legend
  • Kandurex
    Egyébként visszamenőleg melyik jobb, az Anniversary Edition vagy a Legend? Figyelembe véve a játékmenetet és a grafikát is!
  • Emcsy
    Valhalla résznél vagyok. Leszakadt alattam a padló. Átugrottam a másik részhez. Egy irányba vezet, de ott forró kékszínű folyadék van, zsákutca elé néztem. Valaki tud segíteni?
  • sjucus
    Ne törődj velük! Amint kipörgették a játékot eltűnnek a fórumról, közben meg nem nagyon képesek segíteni.
    Ha nekimész a falnak (vagy ráugrasz) elvileg megkapaszkodik utána elkezdhetsz mászni, ha a megfelelő nyilakat nyomod.(Bár nem tudom konkrétan merre vagy.)
  • sjucus
    Ahol bejöttél a föld alá a motorral (itt zuhant le majdnem a bejátszásban), ott van egy húzókar, az nyitja ki újra a felszíni ajtót. Kell hozzá egy koponya is!
  • Maxtreme
    Ha már ennél a résznél elkadsz, 5 percenként itt fog sírni a szád..
  • Dante73
    Ha az nem segít, hogy menj a másik irányba, azaz fel, amíg tudsz, majd jobbra, akkor tényleg, itt hagyd abba. Késöbb sokkal, de sokkal nehezebb feladatok lesznek. Ez a játék a felfedezésről, útkeresésről szól. Én 2 helyen akadtam meg, Az egyik egy kis irányítási malőr, a másik egy zsákutca volt, értelem nélkül. Mindet végig játszottam, és így is meg tudtam akadni. Órákra. Szerintem, ez nem neked való játék.
  • mama 2
    Hát bazzeg. Ahelyett hogy ilyeneket írtok hogy hadjam abba, inkább nem írnátok le mi a francot kell csinálni? Mert próbálom azt amit Dante mondott, hogy másik irányba menjek, de melyik másik irányba? Nem lehet sehova se menni, még ugrani sem. A vízben próbáltam bejáratot keresni, de nincs...
  • MrAndree
    Most nem bántásból de szerintem várj még ezzel a játékkal pár évet. Ha már itt elakadsz akkor később kb. 3 percenként képeket fogsz berakosgatni ide, hogy segítsünk...
  • InfectedMann
    www.webforditas.hu

Mivel én inkább a németet preferálom ezért ezt használom.
    Viszonylag érthetően lefordítja. Azért egy nagyon minimális tudás nem árt.
  • Dante73
    Valamivel összeakad a játék, vagy valami eszi a procit.
    alt+tab, és nézd meg a feladatkezelőt, mi fogja a gépet. De ha már filmnézésnél is csinálta, akkor kodek probléma nagy valószínűséggel.
  • rage
    Hello ! Én ugyanezt tapasztaltam ugyanezzel a kártyával, a hivatalos fórumon azt írják, hogy készül hozzá majd javítás, de az Nvidianak is kellene új drivert készítenie, mert az sem tökéletes

A hang hardware-es gyorsítását levettem basicre, az segített nekem
    (Start menü - futtatás - dxdiag - sound fül, s ott a csúszka.)
  • Dante73
    Ez az a szintű elakadás, amire azt kell mondjam; nem kell ezzel mindenkinek játszani... Egyébként, másik irányt, próbáltad?
  • gregtom6
    Ha lentebb veszem a grafot, akkor is ugyanígy csinálja, talán 1 fokkal ritkábban. Elvileg a Tomb Raiderhez simán megvan a gépem.
  • Dante73
    Hát, azért egy egy szűk alagútból leesés nélkül kijönni... nem volt egyszerű... A kamera azt se tudta, merre áll arccal, így én se nagyon....
    De ez legyen a legnagyobb hibája a játéknak.
    Én már várom a következőt!
  • mama 2
    #1448-ra valaki! Tudom most linkelték a végigjátszást, de én nem tudok angolul:S. Kösze!
  • InfectedMann
    Aki elakadna annak itt egy angol végigjátszás:

TRU Végigjátszás
  • gregtom6
    Hy mindenki! Mitől van az, hogy a Tomb Raider Underworld és a Silent Hill Homecoming is ugyanúgy akad, ha fordatom az egeret, a kép megáll 4,5 másodpercre, és a hang meg ismételgeti magát? Ha megállok egy pontba, akkor tökéletesen fut akadásmentesen a játék. A gépem GeForce 7600 GT, AMD Athlon 64 3500+ 2,2 Giga ram. Amúgy a múltkor még egy videó lejátszásakor is ugyanezt csinálta, de azt csak 1x. PLS HELP!!!!!!
  • Maxtreme
    Viszt azért (sztem.. aztán lehet placebo :D) valamivel tűrhetőbb volt a kamerakezelés mint a demoban. Nem ugrál olyan szinten össze vissza a kép.