Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

föl mész szembe a gyûrûvel ,átlövöd a "q"t oldalazol jobbra "e"betû,és ahogy a kötél feszül lelöki a követ
Evin
Ha már kiszedted a lenti tartókat (1 vagy 2), akkor a legfölsõ szinten, ameddig csak fel tudsz menni, lesz egy rés, ami fölött van egy gyûrû. A gyûrû falának szélén meg egy élet"izé", fel fogod ismerni. Fel kell lengeni az élet"izéhez".

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

benőmenő
hy!
Mexico-ban van egy olyan rész ahol egy oszlopon van egy kõkocka mellette pedig megrepedezve a talaj
hogyan tudnám itt lelökni azt a követ? mert 1 bapja próbálkozok és még nem sikerûlt
ult1mate
Melyik kombóval lehet fejest lõni?Nem jövök rá.
nagyjából vágom, de mégsem megy.

Kandurex
ühüm 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hogy tudom megnézni milyen a videó kártyám ?
Dante73
Ha még kezdõ vagy, akkor behívod anyut, odaállsz a fal elé, leteszed a kezeid a földre, majd elrúgod magad.... Lehetõleg fel irányba, mert ha elõre teszed, bibis lesz a kobakod....
Amúgy Space (ugrás) hosszan. Immár az elsõ rész óta.... De csak párkánynál mûködik.

http://www.freetvmaci.info/

Kandurex
hogy kell a kézenállást csinálni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bogyoka
mégis segítséget kérnék!!!!!!!!

Még a Groft Manornál járok, valami HEAD pályán, a jobb- és baloldali rácsok fent vannak, középen ég a tûz, hátul 2 lehúzó kar nem müködik, a többi igen, és amit forgatni kéne az sem müködik, valaki segítsen, régi TR-es vagyok, de itt nem tudok már mit felfedezni.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Dante73

Itt, merre? Nem látom az utat. Csak amerrõl jöttem.

CroftManor
Revisit Location fül

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Egyébként a PDAba vannak a replay levelek, de érdekes módon nem lehet benni semmit se csinálni, nincs benne ellenfél se a pályán
Csak rewardokat lehet összegyüjteni.

Prince23
Nekem is sokáig települt. viszont a játék imádnivaló 😄

Ez miért települ ilyen sokáig??? 20perc...

Arctic Sea: Helheim pályán vagyok, 4 darab piros követ kellene, megtalálnom egy meg van, a másodikat csak látom de nem tudok beúszni érte, hogy lehet oda bemenni illetve merre van a többi kõ mert nem találom. A kardokat már kihúztam a láncból.

Maxtreme
Na olyan nincs bent hálisten 😊
Olyan frusztráló rész mint amirõl beszélsz (ott én is majdnem megreptettem az ablakon gépet <#idiota>) nincs. Sõt még hasonló idegtépõ rész sem 😊

Kérdés azokhoz, akik végigvitték :

Hány olyan rész van a játékban, ahol félõ, hogy az ember belerakja a billentyûzetet a monitorba ? 😊 Nálam ezek leginkább a tizedmásodpercre kiszámolt idõkapcsolós részek, illetve mint mondjuk az Anniversary vége felé az a kis falon körbeugrálós, idõre menõ rész, amirõl már Youtube animáció is készült, hogy hogyan lehet legkönnyebben megcsinálni 😊
Maxtreme
Igen ezt tudtam, a baj annyi volt hogy én 1folytában rossz helyre akartam eljutni 😄 (volt 1 oszlop amihez nem vezetett út. Gondoltam valahogy oda kell levergõdni <#idiota>)
De nem. Ahogy rájöttem hogy sokkal inkább felfelé kéne haladni, már nem volt gond 😄

Valaki tud segíteni az 1300 hsz-szel kapcsolatban?
Végül is a kérdés nem csak kaqkk-nak szólt.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Maxtreme
Nekem sem, mivel már kivégeztem 😊

Rövid értékelés tõlem, pontokba szedve:

Ami tetszett:
- Hozza a régi Tr-ek feelingjét (bár megjegyzem így is jóval könnyebb fejtörõk szempontjából mint a legend elõtti részek.)
- Remekül optimizált motor
- Szép grafika (bár helyenként kicsit elnagyolt, de nem vészes a dolog)
- Változatos helyszínek
- Az adott pályához remekül illõ aláfestõ zenék
- Látványos átvezetõk

Ami nem:
- Nincs Croft Manor
- A Sonar mapnak semmi értelmét nem láttam
- Buta AI (mondjuk ez minden Tr-nél így volt)
- Kicsit bugos a fizikai motor
- Az animációk elég összecsapottak
- 1-2 idegtépõ rész
- Lehetett volna hosszabb is

89%

CroftManor
Ott ugye alul kell kitolni a kék köveket, aztán ha a forgó köveken ráugrasz azokra az oszloszerûségekre,amin peremek vannak, akkor ha Natla beléd akarna lõni egyet, akkor jó irányba haladsz. Van egy rész, ahol kampó van a csáklyának, nem az ami alul van, ez felül, ott felmászol és kilendülsz a kis peremre...így feljutsz még egy szintet és a kalapáccsal szét töröd a kéken izzó köveket hátul...
szal hosszú <#vigyor0>

bogyoka
már rájöttem, nem kell segíteni😄

Én is elakadtam Mexikóban a 3 csapdás folyosón. Azt látom, hogy a 3.-nál nincs felnyitva a két széle, de nem tudok továbbjutni. kaqkk, ha elolvastad a prividet légyszi válaszolj!
Vagy, aki tudja a megoldást legyen szíves írja meg! Köszi!<#nemtudom>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Maxtreme
Srácok nekem is kéne help 😊

Ennél a résznél:

kép 1

Merre kell menni?
Remélem nem jól gondolom hogy erre kép 2

A képeket azért csak link formájában tettem be, mert spoileresek lehetnek.

bogyoka
Segítséget kérnék!

A Grof Manornál tartok, ráállok egy kõlapra, kinyilik két oldalt kapu, oda kéne mennem? De nem érek odáig, mert becsukódik a rács.
Vagy más irányba kell haladnom? Csak annyit kérek, hogy jól gondolom-e, hogy a kaput érjem-e el mikor kinyilik, vagy nem.

Elõre is köszönöm.

Maxtreme
huhh hát ez nem lett (lesz) hosszú ahogy nézem 😊
Gondolom a víz alatti map (hajó után) az utolsó.

bogyoka
köszönöm sikerült, jól írtad le nekem <#worship>

Birom ahogyan mászik a falon Lara.Mikor legelõször láttam a Kör film ugrott be.Hasonlít arra mikor a kisértõ csa mászik föl a kútból.<#awink>
Klemice
szar 'vicc' volt bocs..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

EmThor
köszi

Klemice
tudatmódosítóval 8 óráig is el lehet úszkálni az elsõ pálya elején 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

MerlinW
Attól függ mennyien vagytok és hány kiló a játék.

Egyébként kb. 8 óra alatt végezni lehet vele. Ha sûrûn elakadsz lehet 20 is belõle

[merlinw.org]

Ez aláírásba illõ kérdés.
😄DDDDDDDDDDD

hány óra kitolni a játékot
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Evin
Mivel az a magyar megjelenés, meglehetõsen valószínû.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

EmThor
Hány óra kitolni a játékot?

köszi! 😊

Doki17
A dec. 5-én megjelenõ verzióban már benne lesz a magyar felirat?

Krisztiam
semmi sem tökéletes, biztos lesz hozzá amúgy tapasz.. 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

CroftManor
és azt megnézted milyen ha sétálva lépcsõzik? <#vigyor> az egy kissé bugos

Dante73
Szerintem minden idõk legszebb Laráját kaptuk. A mozgása pedig frenetikus. Ahogy szalad, lépcsõzik lefelé, igazi, "csajos"..... Ngyon jól eétalált az egész. Csak az a kamerakezelés.....
Nincsen rá valami hack?

Nagyon korrekt minden tökéletes, de nálam valahogy Lara=Jolie...
😊

fotográfik kolomp edisön :D

CroftManor
Egyébként én megtaláltam hol vannak a replay levelek, de érdekes módon nem lehet benni semmit se csinálni, nincs benne ellenfél se a pályán <#rolleyes>
A PDAba a Revisit Location fül

ha ott vagy ahol gondolom akkor egy koponyát kell tenni a karra,utánna tudod forgatni<#szomoru1>
Az windowsba hangtulajdonságokon belül->speciális-> minavételi konverziós minõség csúszkát húzd le teljesen.
ha ott vagy ahol gondolom akkor egy koponyát kell tenni a karra,utánna tudod forgatni
Szasza20
Ááá hát eszméletlen jó játék, a zene tetszik nagyon benne, mert úgy felviszi a hangulát!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

haliho.
ismét sikerült elakadnom.a maja naptárat hogy a fenében lehet forgatni?mert most ott tartok hogy bementem a omba és megfogom a rudat, hogy forgatni tudjam a naptárat,de kétmilit lökrajta a csaj és annyi.megsem mozdul:S

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Hali.Egyetlen egy problémám van a játékkal, olyan mintha minden 2. másodpercben beakadna(mintha darbos lenne vagy valami) a gépem meg van hozzá, és ugyanezt csinálja low és high grafikán is. Valami ötlet? Driverek frissítve elttek. Ha a cod5 megy normálisan akkor ez miért nem? 😞
Maxtreme
Olyan ami nem sm3 kompatibilis.. Akkor írja ezt az üzenetet a játék.

FEltelepítettem de nem jó😞(((((((((<#gun><#wow3><#wow3><#wow3><#help><#help><#help>
MerlinW
Tényleg, milyen videokártyád van?

[merlinw.org]