2374
-
#1533 Ha felvetted az övet, fel a kalapácsra, és onnan át kell lengeni. Nem biztos, hogy elsőre sikerülni fog! -
gregtom6 #1532 Én azt hittem eddig, hogy a proci. A Silent Hill a Tombtól sokkal jobban akadt a tolókocsis résznél, amikor meg in-game lett, nem is mutatott képet. Most olyat csináltam, alapgyorsításról kikapcsoltam a hardveres gyorsítást a hangról, így már 1,2 sec helyett csak 6,7 sec-ként akad meg a játék, valamint az első in-game jelenet is látható lett, és amikor megáll a kép, a hang is megszűnik, nem akad, csak ha megint megindul a kép, akkor megy a hang megint. Fraps-al megnéztem, mind2 játékban 25-30 FPS-el fut lazán, amikor épp nem akad be. -
#1531 kép -
#1530 Innen hogyan lehet kijutni ?
-
sjucus #1529 Az utolsó pályán hogyan tudom betolni a legalsó követ, ahol hiányzik a híd? -
#1528 rewardos videó végigjátszás van amúgy? kíváncsi vagyok hol vannak azok amiket nem találtam meg -
#1527 Király vagy! köszi hogy feltetted!!! -
Neton #1526 Megoldottam, végig vittem. Köszi mindenkinek a segítségét. Jó volt a játék, bár úgy érzem kicsit rövid volt a story. A feladványok viszont sokkal nehezebbek, mint a Legendben. A zene nagyon táposra sikerült, szóval összességében egy 7/10-es a játék. Még mindig a Legend a király(nő). :) Mondjuk Lara baba rövidszárú úszófelszerelése állat volt. :) -
#1525 Egész nap erről volt szó. Tessék visszaolvasni. -
sjucus #1524 Ebben sajna nincs benne az a rész, ahol tartok.:(
Nincs kész végig? -
#1523 Köszönöm:). A második; én minden játéknál átállítom. -
#1522 tessék:
végigjátszás -
jirzi #1521 sziasztok A motoros résznél az utolsó csapó hogy nyílik föl ? Valaki segítsen ,légyszi. -
#1520 Uram, ez nem az ön játéka... -
#1519 E-gombbal tudsz gyorsan mászni, széttaposni véglegesen a Thor lényeket, verekedni, magadhoz húzni a kötelet, megfogni, felemelni, használni a tárgyakat.
Az összes TR-ben így volt. Ha átállítgattad a gombokat, ez lehet az első TR-ed:) Mert az alapbeállítás tökéletes:) -
#1518 Szerintem a Youtube-on kellene megkeresni róla egy walkthrough-videot, aztán onnan kiderül, hogyan lehetne megoldani ezt. -
sjucus #1517 Akkor vagy te b@sztál el valamit, vagy bugos! -
#1516 Amíg nincs felhajtva a faugrató, addig nem is tudsz. Valahogy mássz fel a falon és lógj egy párkányon, hogy feljöjjön. (A te oldaladon van) -
#1515 Úgy tűnik ez a rész még előttem van, az E gomb mit takar? (minden billem át van állítva) -
bakkerocsem #1514 Ugyan ez van a másik oldalon is, motorral meg nem tudok annyira fölgyorsulni, h át tudja ugorni... -
#1513 E-E-E-E-E -
#1512 Mászás közben nyomogasd az E gombot -
Neton #1511 Hali! Én a Jan Mayan résznél akadtam el. Két kalapácson ami megy jobbra balra már átjutottam, de a harmadikhoz nem jutok fel. Legyőztem az ott levő behemótot, fel is tudok ugrani a két súly bármelyikére a falról, de mivel a láncok visszafelé jönnek, így nem tudok rajtuk végigmászni. Mi a rákot kell csinálni? Thx! -
#1510 másik oldalon sincs semmi? -
bakkerocsem #1509 Biztos én vagyok a hülye, de itt nincsen egy rúd se balra ki a falból ezen az oldalon. A szakadék másik oldalán van, ha megnézed a képet, amit az előzőekbe föltettem ott vannak a rudak a falból, de oda nem tudok átjutni, a szakadékon nem tudok átjutni...
Ezen az oldalon meg nincsenek rudak bal oldalon:
-
sjucus #1508 Ennél a szakadéknál simán balra fordulsz, feletted 2 rúd áll ki a falból. Simán ráugrasz az elsőre felállsz és felugrasz a 2.ra. Azon végigmész és a szemközti falból kiálló rúdra ugrasz. Arról meg a tőled jobbra levő párkányra.
(Ez nehéz szülés lesz!!!!!!!) -
#1507 kösz -
#1506 Ahol bejöttél. Mögötted a vízből tudsz kimászni az egyetlen ajtón. -
#1505 Fordulj már jobbra vagy balra. oldalt nézz körül, ne szemben az isten szerelmére:) -
bakkerocsem #1504 Az elsö szakadéknál, a legelsőnél, látok a mások oldalon kiálló rudakat, de oda nem tudok átjutni, szerintem te azokra gondoltál...
Itt a kép mégegyszer, a másik oldalon vannak kiálló rudak és valami párkányt is látok, de az a másik oldalon van!
-
#1503 sziasztok innen hogy jutok vissza a hajóhoz?? mert már elegem van..ahol vagyok -
sjucus #1502 Most nem tudom melyik lyuknál állsz, de az egyik rúdnál úgy tudsz felugrani a másikra, ha a rúdról a falra, onnan a felsőbb rúdra ugrasz. -
#1501 Köszi, pedig próbáltam, de akkor még gyötröm magam:))). -
#1500 Basszus, a jobb oldalon csak szeretnék:((, szóval a bal oldalon tudok. -
#1499 Nem az oszlopra kell ugrani hanem a jobb oldali köves falra. Ne a széléről próbálj ugrani, mert nem tudsz, hanem kicsit balra mászol, majd jobbra indulva elugrasz még a széle előtt. Tehát simán jobb gomb és ugrás. Nem kell kicentizned. -
#1498 Mexikóban vagyok, egy teremben hét ülő szoborral. Már kinyitottam velük mind a négy ajtót, viszont a sárga színűhöz nem tudok eljutni. A falmászos részen csak a jobb oldalon tudok mászni, de onnan nem tudok az oszlopra ugrani. Van egy félig kidölt nagy vastag oszlop, aminek a tetején van egy relikvia, ha oda feljutnék, eljuthatnék az ajtóig is, de a másik irányból se tudok rámászni/ugrani. -
#1497 Basszus... #1489
A rudrol kell a két fal között feljebb ugrálnod a felső rúdig, majd onna a párkányra. Ennél érthetőbben nem lehet leírni. Nézz már körül bal oldalt:)
Baromi egyszerű a dolog, fogni fogod a fejedet, csak figyelmetlen vagy. Használd a T gombot, nézz vele körül, keress egy fehér párkányt bal oldalt fent. Az nyitja fel a rámpát amin majd motorral kell tovább menned. -
bakkerocsem #1496 Vazze, hát én föladom, vagy én vagyok egy eszméletlen nagy hülye, vagy valami nem smakkol a játékkal, én nem tom, de az ideg már szét...asz! -
bakkerocsem #1495 de nem tudok akkorát ugrani, túl messze van a másik fal... -
sjucus #1493 Nem a szakadék másik oldalára kell elsőnek átugrani, hanem a melletted levő falról az annak szemközti falára!