Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ne magyarázz, próbáld ki harc közben az Y-t... 😄

[merlinw.org]

Evin
Megjött, thx.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Azt a követ hogy lehet betolni?

Klemice
majd kíváncsi leszek a rewardok megszerzésére 😊 mexicoban biztos hogy a 4 köves terem tetején volt csak nem volt kedvem felmászni 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Evin
Az nem gond. Én is gyûjtöm, de nem ez az elsõdleges célom.
Meg tudtommal ha meghaltál, attól megmarad az, amit felszedtél. De lehet, hogy csak checkpoint után.

Dante73
Nem is kell. Elég egyszer felszedni. Hiába halsz meg, a cucc megvan.

http://www.freetvmaci.info/

bogyoka
Én nem tudok sehogysem átlendülni a plaptformra, hiába húzom a hidat amig lehet, a kötéllel próbálok átlendülni de nem megy. Hogy csináltad? Valamit rosszul csinálok?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

böröczk
Persze, ha az nem gond, hogy nincs felszedve minden "titok". Mert általában felszedem mind, illetve arra hajazok, de amikor már hatodjára halálozik el szegény, nincs kedvem minden egyes újraélesztés után ugyanazt a kincsgyûjtögetõs procedúrát végigcsinálni.

Kumiho #2179

Evin
Én már befutottam az egész pályát, sehol semmi. A csapdákon meg ugye gyalog nem lehet átkelni.

CroftManor
Mikor egyszer kétszer meghaltam motorozás közben, akkor nekem se volt motorom, Lara ott állt motor nélkül, de megfordultam és ott volt a hátam mögött a motor.

Nothing is True, Everything is Permitted

Evin
Én is ott tartottam, mielõtt meghaltam és "elkobozták" a motorom. Meg tudnál dobni egy mentéssel?

böröczk
Köszi szépen, meg is lett. Most a Maya naptáras résznél járok, az egyiket belõttem a megfelelõ pozicióba, most átverõgdtem magam a másodikhoz, amibõl az egyik forgatórúd hiányzik. Azt merre találom?

Kumiho #2179

CroftManor
Ezt honnan veszed, hogy Y-al van idõlassítás? Azt nem te szabályozod, hogy mikor lassuljon be.
Ellenfélnél, Qval jön be az adrenalin dodge, de azt, hogy mikor lassuljon be (pl a polipos résznél volt idõlassítás), azt nem te szabályozod.

Evin
Mexikó: Motorral beleestem az egyik ugratós csapdába, és mikor visszadob, motor sehol. És most trénerrel kell próbálkoznom. 😞

Klemice
tudom hogy jó, el is kezdtem de nem jutottam benne sokáig nem tudom miért talán mert jött az 5 azt toltam és elfelejtõdött a 4

na most meg a jeges pályán rámjön 4 viking hát kösz mára ennyi volt 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

MerlinW
A 4-est pótold, mert jóság nagyon.

[merlinw.org]

áhááá Neton magyarázata alapján rájöttem bár néhol kicsit zavaros volt az írása de igazából nem is nehéz <#vigyor3>

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Klemice
az angel of darkness-t és a 4-et kivéve minden alapjátékot végigvittem 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

MerlinW
Ebben a részben vannak a legkönnyebb fejtörõk a TR történelmében😊
Próbáld ki az Anniversary-t, a TR 2-õt vagy a TR4-et😊 Több hetes fejtöréseid lesznek😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az életerõd melletti Lara alak az adrenalinmutató.

[merlinw.org]

MerlinW
- rúdra ráugrasz, a kéz leereszkedik, leesel, gyorsan alátolod a ketrecet
- lemászol a földszintre, elindulsz hátra fele, bemész az egyik bejáraton megkeresed a két tükröt
- visszaérkezel a felül a túloldalon, leengeded a szobor másik karját, beteszed a kezébe az egyik tükröt,
- visszamész visszaemeled a szobor karját
- párkánynál lehúzod a gyûrûs kart, lemászol
- felmászol a túloldalra beleteszed a szobor jobb kezébe a tükröt
- kihúzod a ketrecet, felemelkedik a jobb karja is
- lemászol és a két szobrot úgy állítod be, hogy a legyezõjük visszatükrözze a fényt. Nem lehet elrontani, addig forgatod, amíg videóbejátszás nem jön.

[merlinw.org]

kirol
Ezt nekem is csinálta.

Klemice
kösz a tippet!
eszméletlen fejtörõk vannak a játékban amúgy 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kirol
Adrenalin szint? Hát nem figyeltem még.

Igen, de mire a játékban elolvastam volna, eltûnt a felirat. Mindig akció közben írta ki szerintem.

Úgy, mint az X-Aktákban: A gyilkos - szinkron alámondás: FBI központ 14:25 perc - volt. 😊

MerlinW
Visszamászni vidám lesz. Remélem nem felejtesz el eltolni egy oszlopot...😊

[merlinw.org]

A fejed fölé tudod a rudat rögzíteni:a kéz jel mutatja
MerlinW
Én úgy csináltam két lépésben, hogy elforgattam jobbra, majd a jobb oldalon maradt egy igen kis párkány, oda ugrottam a fal jobb oldalán lévõ gyûrû segítségével, ahonnan végig lehetett forgatni.

De a hivatalos megoldás, az hogy elforgatod jobbra, felmászol, végigszaladsz rajta és a végén lemászol, forgatod, visszamászol forgatod. Az elõbbi megoldás nehezebb, de gyorsabb.

[merlinw.org]

Klemice
na megvan az öv, de mostanság ha save game-t nyomok kilép a játék hibával :W

MerlinW
De van, csak itt te csinálsz mindent. Te lassítasz ugrálsz spécizel. A speciális dolgokat H gombbal tudod csinálni, mikor maxon van az adrenalin szinted. Tutorialban is írta.

[merlinw.org]

bogyoka
Én addig jutottam, hogy a baloldali párkányra ráugrottam, és ott is lehet a hidat húzni, aztán sehova nem tudok menni.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Klemice. Meg lehet csinálni, mert nekem is sikerült. Nem olyan vészes. Ha padlóra kerül egy, akkor taposd el sz E-vel. Viszont utána én sem tudom mit kéne csinálni. 😞
kirol
Tényleg, ebben nincs olyan, mint a korábbi részekben, hogy pl. amikor támadott a dínó, és rácéloztam és az adott idõben bemozdulva+lõve spéci lövést csinált? Meg belassult ekkor az idõ is.

MerlinW
Le kell sodorni. Beállsz a túloldalra, úgy hogy ne legyen közted és a gyûrû között a kõ, kilövöd a kampót, majd elkezdesz jobbra sétálni, és a kötél letolja a követ.

[merlinw.org]

MerlinW
Y-gombbal van idõlassítás, R gommbal váltasz fegyvert, CTR+iránnyal el tudsz vetõdni. Thor energialényeket E gombbal tudod végleg kiiktatni ha már a földön vannak.

[merlinw.org]

Elakadtam a mexikói pályán, kéne egy kis help 😊. Megtaláltam a tigrisfejet vagy mit, be is raktam a helyére, azonban a másik felén lévõ forgatós bigyóhoz sehol se találom azt az izét ami a nagy kört forgatja. Merre lelem? 😊
Le kell mászni az alljára és el tudod forgatni a cuccost, ha közel állsz hozzá. Lara kezén világítani fog a cucc, amit fent a kestyûben talált. Ha el tudtad forgatni maximálisan, akkor vissza kell mászni a tetejére. Amit elforgattál, annak a végén van 1 kis leejtõ, elvileg azon le tudsz csúszni egy szintet. De a grapling hook is megteszi, ha oldalra ki tudsz lendülni. Itt megint meg tudod fogni a követ, újra el kell forgatni, ameddig csak tudod, majd 1 helyen át tudsz ugrani oda, ahol elsõre elforgattad. Ott megint forgatod kicsit és kész is. Remélem érthetõ volt. 😊

Én viszont Mexico-ban akadtam el, a nagy követ kéne a grapling hook-kal a földre taszajtani, de sehogy se sikerül. Mi a rákot kell csinálni? 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Klemice
najó lejutottam mexicoban a 4 köves cucc alá.. állandóan megölnek azok a genyók 😄

üdv!
köszönöm a tippeket a Shiva szoborhoz való eljutáshoz. viszont újra elakadtam <#vigyor3> nem igen találom hova tovább a bal oldali párkányról nem igen merre lehetne v nem is oda kéne?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

böröczk
Itt csúnyán elakadtunk, és bár olvastam, hogy írták, mit kell tenni, abból az érthetetlen, értelmetlen szóhalmazból nem tudtam semmi használhatót kihámozni,
szeretném, ha valaki érthetõen leírná, mit kell pontosan csinálni, mozdulatról mozdulatra : D
Elõre is köszi szépen. Egy óra tökölés után meguntam a próbálkozást, és végsõ megoldásként most a segítségeteket kérném.

Kumiho #2179

Köszi, megvan, de én még elõbb akadtam el, még a falon ugrálásnál, de már 2* sikerült átugranom, csak megint ebénáztam. Köszke még 1*.
Klemice
ö én is azt szedtem fel utoljára, ha a kínzóoszlopokon vagy akkor onnan át a nagy kõoszlopra átmászni a másikra, utána onnan egy ilyen kiálló izére és onnan a kinyílt ajtóhoz

szia Klemice. Én még csak 3 kõtáblát szedtem össze, és a 4.-nél nem tudom hogy ugorjak, hogy átugorjon a fa mási oldalára. az a rész, amikor két keskeny falrész között kell felugrálni, majd a kilógó köveken felkapaszkodi a párkányig, és ott kéne átugrani gondolom a másik oldalra. Mögöttem azok az oszlopok vannak, amejyeken a csontvázak vannak. gondolom, ha át tudok ugrani a fal másik felére, ott végigmászom a köveken és kiugrok a legszélsõ oszlopra, és onnan egyikrõl a másikra.Csak nem tudok a másik falrészre átkerülni 😞 .
Klemice
mexico 4 kõizé berakva szobrok betolva ajtó kinyitott visszamotorozom (oda ahol elõzõleg beestem emlékeztek 😄 ) és a kart nem tudom meghúzni.. ez is idõre megy? vagy mi van ilyenkor?

Köszi, tárgytalan. Rájöttem, csak nem tudom hogy lehettem ennyire "egyszerû".
Sziasztok. Azt ne írjátok, hogy olvassak vissza, mert azon már túl vagyok. Mexikó, mikor motorral kell menni a föld alatt, és van 3 szakadék, és a 3.-nál nics ugrató. Tövig huzatom a gázt a motoron, de egyszerûen képtelen vagyok átugratni a szakadékon. A 2. szakadéknál feltolatok egészen az utolsó gerendáig a lendület miatt, de nem sikerül sehogysem. Az ötleteket elõre is köszönöm. Vagy egy savegamét, de azt csak végsõ megoldásként 😊.
MerlinW
A folyosó végi szakadék esetén gondoltam farolásra, ha akciófüggõ lenne a video. Ha az elõtte lévõ szakadékba esik bele, akkor csak gáz😊

[merlinw.org]

CroftManor
*peremre

CroftManor
Ha jól emléxem itt vissza kell menni oda, ahol bent a teremben az a két bibaz megy föl-le, feljutsz és felugrasz a kalapácsra és kioldalazol a szélére és mikor átlendült a másik oldalra, átugrasz a perere, ami a falon van.
De nem vagyok benne biztos. <#vigyor0>

CroftManor
de lezuhansz a motorral a végén? Dehát te nemz zuhanhatsz le, hiszen ott egy videó jön, amibe Lara lefékezi a motrot. Amúgy nem értem mért mondja mindenki azt, hogy ha vki gyorsítani akar, akkor space+irány, hát ha a space-t nyomjátok meg pl balra gombot, akkor igencsak lefékezi a motrot, nemhogy begyorsítana.

Maxtreme
1-2 gyors kérdés 😊

Jól sejtem hogy innen a másik oldalra átjutni fail? 😊)

Vissza kell dzsalnom oda ahonnan jöttem, az elsõ kalapácsos részhez ha jól sejtem igaz? (ugyebár azzal a láncos szerkezettel azt indítottam be)

Másik: Ha összegyûjtöm a Treasures/relics-ek 1 részét mit kapok a végén? 😊 Gondolom valami extrát csak ad.