2374
  • Dante73
    Én is a végére értem sajnos.
    Most a relic-eket keresgélem. Apropó! tudja valaki, mi a jutalom, ha mind megvan?
    Egyetlen gondom volt a játékkal, a kamerakezelés. Messze van a tökéletestől, de legalább tudták a fejlesztők, és nem raktak bele olyan ugrálós részt, mint ami az ani végén volt...
    Grafikailag szuper volt a játék, és a látványt folyamatos (jó, majdnem folyamatos) 60 FPS-el produkálta, ami ma nagy szó! Jó néhány játék fejlesztő, kiadó példát vehetne róluk, mi is az az optimalizáció....
    Játékmenet, történet, Tomb Raideres, pont a megfelelő arányban az ugrálós, a fejtörős, és lövöldözős részek. Én, különösebb bugot nem találtam benne, mindössze két zsákutcát, amit nem értek... (az utóbit képként be is tettem, azt hittem, arra kell tovább menni, de nem...)
    Szóval, nálam 95%-os a játék, viszont ha a többi játékot is figyelembe veszem, akkor egyértelmű a 100%....
  • royaltom
    Sziasztok!
    Már megszereztem Thor övét,meg följöttem a felső szintre,ahol bejöttem de most merre kellene menni vissza felé vagy van valami járat vagy mégis merre?
    a válaszokat előre is kösz!
  • Klemice
    nekem különösen az tetszik hogy az első rész/anniversary és a legend történetének egyfajta folytatása a dolog, tehát új történetet kapunk régebbi szálakkal

kíváncsi vagyok, a következő rész mikor kerül bejelentésre
  • davidka003
    Végeztem én is a játékkal.
    Nekem nagyon tetszett. Jó a grafikája és nem is akad maxon. Simán 10/10.
    Könnyebb volt, mint az előző részek, mert sehol nem akadtam el.
    Az Anniversary nehezebb volt.
  • mama 2
    Hello. Én is leszedtem, tetszik, de itt elakadtam:

Az addig meg van, hogy itt felmegyek átugrok balra, azt ott lesz egy barlang szerűség, de ott csak ilyen gyémántok voltak, amiket felvettem. Mit kell csinálni?:(
  • royaltom
    Sziasztok!
    Már megszereztem Thor övét,meg följöttem a felső szintre,ahol bejöttem de most merre kellene menni vissza felé vagy van valami járat vagy mégis merre?
    a válaszokat előre is kösz!
  • InfectedMann
    Áhhh... megvan :) Vissza kell csak menni az első naptárhoz...
  • InfectedMann
    Fasza... és most?
    Szívhatom a fogamat? :(
  • Klemice
    45 másodperced van hogy odaérj
  • InfectedMann
    Nem tudom, hogy ez bug -e van én csináltam valamit rosszul.
    Mind két naptár a helyén van, volt is szép kis animáció ahogy a föld alatti járat kinyílik. Visszamegyek, erre ez fogad:

• tapir69
    HI igen igen megint elakadtam szal ott tartok ahol a demo is kezdődött.
    van ez a siva sokkezü nő szemben velem igy indul a map. Na, szóval itt találtam egy botot is:) de akkor mivan mert elvinni nem tom. meg egy kis mászás után nem tudok hova ugorni szal kész káosz nekem
    aki érti amit kérdezek az segítsen pls.
  • strebacom
    Ilyen láma lennék, hát tényleg az vagyok elmentem mellette...Köszi!!
  • MrAndree
    Rögtön a pálya elején, a legelső romban. Szerintem elmentél mellette. Pedig még kis video is van amikor először megérkezel oda.
  • strebacom
    De az elsö naptárnál ott van a koponya csak aközépsö forgatóról hiányzik a "kutyafej"...Hol van a másik koponya egyik a sziklával bezúzott kötábla alatt,ezt tudom!!??
  • MrAndree
    Két koponyát kell elhozni, két különböző helyről.

Egyébként éppen ez előtt vittem végig az Anniversary-t, nekem az se tűnt bonyolultabbnak mint ez a rész. De jó is így. Elakadni tényleg nem igazán lehet benne de azért kellemesen megdolgoztat némely feladvány. A régiek azok azért néha kicsit túl durvára voltak véve.
  • strebacom
    A lényeg az hogy megvan a koponya a naptáras résznél, az egyik naptárat ott ahol nem volt koponya be is tudom vele állítani, de az elsö naptár ahol hiányzik az a "kutyafej" a középsö forgatón azt meg se tudom mozdítani,miért mit hagytam ki???
    Segitsetek légyszi!!
    Köszi!!
  • Maxtreme
    pedig a demó nem is szép igazán :)
    A full sokkal jobban néz ki (a külső tereket nem sikerült igazán szépre megvalósítaniuk)
  • GUBA80
    van ott még egy oszlop,ami elött le van zuhanva egy nagy kö. ott kell a két oszlop között felugrálni a falon
  • GUBA80
    azzal a gombal dobod át a köveket az ajton,amelyikkel gránátot dobsz. asszem CAPS LOCK.
  • VvD
    Nos, tegnap kipróbáltam a demóját. Mivel a Legend az egyik kedvenc játékom, ezért elég sokat vártam ettől a résztől.
    A grafika valami brutális. Rettenetesen jól ki van dolgozva, gyönyörű, és a design is elsőrangú (persze a demóban). Percekig gyönyörködtem Thaiföld lélegzetelállító őserdejében, a szobrokban, a templomokban.
    Viszont ami nem tetszett, hogy rohadtul nincsen optimalizálva, legalábbis a demó. A teljes ezzel hogy áll? 1280-800 - ban ugyanúgy szaggatott, mint 1024-ben és néha már élvezhetetlen volt. A kamera mozgás is egy kész katasztrófa, bár meg lehet szokni. A TR-nek sosem ez volt az erőssége :)
    Tetszettek az új mozgások is, van néhány nagyon kreatív ötlet. Viszont minél bonyolultabb Lara mozgásrepertoája, annál nehezebben lehet rájönni, hogy jelen pillanatban mit is kell csinálni. :P
  • sjucus
    Nekem is eltartott egy pár órát, míg rájöttem, mert aki már járt erre senki nem válaszolt erre a kérdésre.
    A lényeg, hogy fel kell ugrani a rudakra, ami a falban van. Egyikről a másikra, majd át a másik oldalra, onnan a mellette levő párkányra.
    A következőnél pedig majd a faltól falig ugárlással kell feljutnod a felső karóhoz, onnan át szembe a falra. A testsúlyával húzza le az oszlopot. Így már mehetsz tovább.
  • [Jakuza]
    Hat akkor keresgeld.
    Mivel baloldali toronyban van ketto es nem talalod, ezekszerint ott kellene keresgelni.
    Az emlekeim szerint pedig az egyik egy vizalatti toronyszobaban van (baloldali bejaro), a masik pedig egy viz felettiben, amihez ki kell maszni fent es tornaszni felfele kicsit.
  • neptum
    erre rájöttem de akkor is kell 1 kő még mert 4 kell és az tuolsó követ nem találom ehol az nélkül meg nem működik az a hülyeség
  • tapir69
    thx
  • barany
    Caps Lock
  • tapir69
    hello! help valaki az elején amikor a kék színű kezet egy ajtó zárja el a két szélén sárkány és a mellékhelyiségben:) két kő ügye.
    Na szal a köveket hogy rákba lehet átvinni a nagy terembe esetleg a követ elkell dobni? de hogy.
    köszke
  • tapir69
    hello én is vok ahol te esetleg te rájöttél már?
  • Neton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lesz egy hely, ahol kommandósok támadnak rád. Ott be kell jutni az oszlopokon ugrálva a belső részéhez a romnak, a nagy kockát lezúzni az oszlopról. Ha igaz, akkor ott lesz a hiányzó fej a másik naptárhoz.
  • Maxtreme
    a legendnél nem 1xűbb! :)
    a többinél igen, tény.
  • bakkerocsem
    Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget! A Mexikói pályán vagyok és tele van már a ....-om a motorozással! Ott akadtam el, amikor megvan a két naptár, bejöttem a föld alá a motorral és van egy szakadék, amit az istennek sem tudok átugrani! Ahogy visszaolvastam, úgy látom lesz még több is, de már az elsőt sem tudom átugrani.... Kérnék egy kis segítséget, please valaki, hogy csináljam???

Előre is köszi....
  • Kandurex
    Megérkeztem Mexico -ba motorozni....zsíros, jól el is ütöttem a fekete pumákat (fav animal) :(...viszont még egyszer nem akadtam el :/...mintha egyszerűbbnek tűnne a régebbi részekhez viszonyítva :( viszont észerűbb is, ami jó!
  • Viktor9202
    Köszi
  • strebacom
    Erre
    Valaki!!!
  • Robez84
    Hogy dobod el a dobozokat?
  • Klemice
    oké :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén amelyik kapun kijöttek.. arról lehet tudni hol van? mert elvileg nepál is és bolivia is felrobbant nem?
  • MerlinW
    Benne van a nevében:) Amit nem szedtél eddig össze azt most összeszedheted.
  • Klemice
    na végigtoltam, ez az utolsó rész idegölő sosem oda ugrik ahova kéne, ed túl vagyok rajta.. mi ez a treasure hunt mode?
  • [Jakuza]
    A baloldali toronyban van ketto a jobboldaliban egy.
  • xido
    mégse akar menni:)..na lehet mindjárt képet rakok be,mire gondolok hol:)
  • strebacom
    Légyszi valaki:
    Beállítotam az egyik naptárat, de a másikat nem tudom megmozdítani, mit kell tennem???
    Köszi!!!