Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

utolsó pályán vagyok ott akadtam el amikor 4 követ kell megkeresni aból 3 meg van de az utolsó követ nem találom sehol a kardokat kiszedtem a láncból az az 1 kõ merre van ?
Empty
Kiáll a kõ tetejére de mint ha fölötte lebegne! Ha szélére megy akkor meg leesik de a kõ meg nem mozdul! "E" betû meg véletlenül sem jelenne meg mint más mozgatható tárgynál! Mindig elszúrnak egy játékot néhány bosszantó mozdulattal. De hát semmi sem lehet tökéletes!

Az mitöl lehet hogy néha indokolatlanul meglassul a játék...100fps-röl visszaesik 15-re és annyin is marad, amig ujra nem indítom???

bogyoka
Én is ott tartok, majd írok ha sikerül valami😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

minimize
az gáz, mert ott járok(nagyobb elakadás nélkül), és most kezdem igazán élvezni a játékot!
talán az eddigi legjobb TR, ott lesz ez is a polcomon!!!

No one can stop Death!

Empty
Köszi! De az istenért nem tudom lelökni! Egyszer lezuhant velem együtt azóta vagy 20X próbáltam de semmi! Tán bugos szegényke! <#confused>

CroftManor
Kell hozzá a másik aranykoponya, amit az egyik elágazásnál találsz, ott leszálsz a motorról és lépcsõs részen kell lemenni, párducok és emberek támadnak rád, ott keresgélj majd koponya ügyben. (be kell szakítani a nagy kõvel a talajt)

Nothing is True, Everything is Permitted

Empty
Az egyik naptár beforgatva! De mi a teendõ a másikkal? Mi kell hozzá és merre található nagyjából? Teljes megakadás! <#nemtudom>

MerlinW
5 helyen lehet megállni. 2 rom ahol az összegyûjtendõ tárgyak vannak, 2 naptáras bejárat és a templom fõbejárata.

[merlinw.org]

Klemice
róma zh-ig sincs sok hátra 😄 azt létesítem elõnyben

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bogyoka
A forgatós naptárnál vagyok de nem tudom elforgatni, pedig ott egy halálfej is.

bogyoka
Én is Mexico-ban járok most kezdem, de eltévedtem, de próbálok minden helyen megállni😊)

Maxtreme
Pedig onnan már nincs sok vissza a játékból :-)

Klemice
hát én továbbmentem motor nélkül és eljutottam a kalapácsos terembe amihez már nincs türelmem

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

na de merre??? ahol a két bot által közrefogott folyosón van egy akadály, próbáltam motorral nekimenni, és valahogy átvergõdni rajta, de nem sikerült. arra kell egyáltalán menni?? mert ezen a pályán több út is van, de eddig ez az, ami jónak tûnik, mert a többi mindig zsákutcába torkollik.
Köszi mindkettõtöknek!!
Kandurex
és ne felejtsd el a szobor kezeket visszaállítani (ergo: a mérlegeket visszanyomni)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Klemice
hát mit bemozgatod a kis szobrokat úgy hoy visszatükrözzék a fényt amíg be nem jön a videó

Sziasztok!
A nagy Síva szobornál akadtam el,a szobor két kezébe már beleraktam a két kis gömböt vagy bogyót,de ott alul az a két kicsi szobor akiknek a kezében egy ilyen tükör féleség van azokkal mit kell csinálni?
a válaszokat elõre is kösz!
Kandurex
köszi

bogyoka
ugorj a jobb oldali falra, ott megkapaszkodik a párkányon és úgy mehetsz tovább kapaszkodva tovább.

Viktor9202
Egybõl a játék elején, amikot az égõ házban vagyok, van elõttem egy szakadék, de sehogy nem tudom átugrani. Mit kell csinálni? Segítsetek pls

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

böröczk
Nekem van annál a résznél pont egy mentésem, valaki már kérte, épp akkor ott tartottam én is.
Te tudsz nekem küldeni mentést arról, amit az alábbiakban leírtam? : )

Kumiho #2179

Fantasztikus bugba ütköztem...
A mexikói pályán lent vagyok, ahol volt az a 4 szobor, ott lementem a motorral, felszedtem azt a koponyát; na most itt mentettem egyet, kiléptem, és késõbb amikor betöltöttem, akkor az egyik ugrató elé rak le, a motorom meg sehol :S És így kurvára nem tudok semerre sem eljutni, mert az út mind2 végén ugrató van, a motorom meg lent van az ugrató mögött. Amúgy most már gondolom vissza kéne menni a felszínre, de hiába - mert motor nélkül nem tudok.
Ha valaki tudna adni egy mentést ahol kb itt tart (és JÓL tölti be ez a szar) azt megköszönnném, mert nekem csak jópár órával ezelõtti mentésem maradt...
böröczk
Halihó,

Valaki tudna nekem küldeni ettõl a résztõl nem messze lévõ mentést? Semmiképp ne utána legyen, mindenképp elõtte. Vagy akár ha valakinek balesetbõl van mentése ennél a résznél, megköszönném. : )

cím: [email protected]

Kumiho #2179

Klemice
nem kell betenni a botot... menj tovább

helló!

most vagyok az elsõ teles pályán, és elakadtam. méghozzá ott, hogy felmásztam arra a nagy forgó oszlopra, fénysugarak megvoltak, ajtó kinyit, és motorral megyek tovább. na most itt elértem egy részhez, ahol a földön van egy bot. látom a helyét is, ahova be kéne tenni, viszont nem tudom, mert túl magasan van. mi a megoldás?
Krisztiam
az elsõ pályán, hogy kell kijutni? mert nem tudok ott vagyok ahol a két sárkányfej van 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

szivesen pont ott tartottam
böröczk
Utóbbi. : )

Kumiho #2179

Evin
Akkor sem vonatkozik rád, mert nálunk dec5 elõtt nem valószínû, hogy magyarul megjelenik.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kandurex
A pálya elején a ruha választásnak van valami jelentõsége? Vagy csak dekoráció?

bogyoka
ne mász fel rá, hanem ha lent vagy a talajon, akkor nyomd meg a Q-t és az E betüt nyomd meg, lefog esni a feje, ha arra a részre gondolok ahol jársz.

hi! elakadtam még a legelején a vizes pálány ott amikor már bent vagyunk a föld alatt az építméényben és van 2 kígyó szobor....az eggyikhez a bal oldalira oda viszem a két követ amit találok és ha meghúzok egy kart akkkor elkezd lángolni a kígyó szobor szája....de a másikhoz ha odamegyek akkor kiírja hogy nyomjam meg a Q-t....felmászok rá de onnantól nemtudom mit kell csinálni :S ...írja hogy nyomjam az e betût...de nem történik semmi :S ...valaki segítsen plz

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Klemice
nekem meg másra kell a pénz

Krisztiam
engem igen, mert megveszem eredetiben 😛😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Klemice
nemtom, minket itt a fórumban nem érint a hivatalos megjelenés 😛

Krisztiam
vajon mi lesz, ha lejár az idõ? 😊

trunderworld

Klemice
bakker azok a kupák tényleg életet növelnek áá most esett le pedig régebben még olvastam is róla..

CroftManor
Ha lentrõl betolod a két kék követ, akkor a forgó köveken kell felfelé jutnod, és szétütni a kalapáccsal azt a kettõt, amit már alul betoltál, aztán ahol van a gyûrû fent, ott kilengesz a szélére és felmászol, ott van egy életnövelõ kupa... ott is haladsz még feljebb és a végln azon a forgó kõ oszlopon kell, hogy feljuss.

Nothing is True, Everything is Permitted

gond megoldva
azon a pályán amikor már a Valhallába vagyok van egy rész amikor van 2 lógockodó az egyiket nekem kellet berakni arra felmászok lejön és valamit beindít de hogy mit az jó kérdés a másik kart meg ha ráugrok az is lemegy és kinyílik egy ajtó amin nem tok bemeni mert mire oda érnék lecsapódik
Dante73
Azt az izét betoltam, majd vagy vissza, vagy erre lehet menni. Ha jól értem, akkor visszafelé kell mennem. De akkor erre minek kell jönni? Ez most magas nekem...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
<#ravasz1><#idiota>

http://www.freetvmaci.info/

😞((akor végigviszem az Anniversaryt.😞((
Klemice
hát azon nem igen fut

Ott ez van ASUS Extreme AX550 Series
ASUS Extreme AX550 Series Secondary
benőmenő
köszi a segítséget!<#worship>
dante3
vezérlõpult/rendszer/eszközkezelõ

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hogyan tudom megnézni milyen a videó kártyám ??<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>