2374
  • mariann84
    de hogy játszam végig , ha a szakadék felett nem tudok átmenni?: ) vki dobjon mentést.. pls
  • mariann84
    lent van az első híd.. a rudak meg messzi vannak...
  • mariann84

bocs a minőségért...
  • mariann84
    megtettem. mindjárt vágok be képet :(
  • Kandurex
    Jah hogy már az első híd? az nekem is fent volt már rögtön! Esetleg próbáld meg megrángatni a kapcsolót amikor bejössz!! (lsd: videó)
  • mariann84
    hát ez az , az első híd nekem nincs fent,nem érted??? csak a második, annál messziről látni hogy van rúd, az első híd le van eresztve és nem ugrik át motorral és semmi sincs a falon.

kandur, a 0:50ig el se jutunk, mert az első hídon nem tudunk átugrani...
    mindjárt vágok be printscreent.
  • Broafka
    amúgy nekem az első hídnál is voltak ilyen póznák, mondjuk az nekem is fönt volt (bocsi, nem olvastam végig) de akkor hogyhogy nekem nem bugos? biztos fellehet húzni valahogy
  • Broafka
    ne legyetek hülyék, vannak rudak a falon nem? az első híd fönt van, azt átugratod, utána meg nincs fönt a híd, balra kell lennie egy rúdnak, szépen fölmész rá, és átkapaszkodsz a párkányra, ami lemegy, és a híd följön!
  • Kandurex
    ennyire nem látni, tessék, mert 1000%, hogy te nem vagy figyelmes (0:50 -től figyelj nagyon)

• mariann84
    nincs a falon semmi, se jobbra-se balra, az a következő ugratónál lehet, adjon már vki egy mentést inkább, ahelyett hogy erőltetnék hogy van a falon vmi, mikor nincs...
  • neptum
    a Far Cry miatt kellet frissítenem hogy jó legyen neki de asszem a legújabbat
  • rage
    Melyik drivert használod ?
  • neptum
    fura nekem 7-es szériás karim van és nem akadt meg sehol a játék
  • rage
    Írtam neked, hogy a hivatalos fórumban is tudnak erról a bugról, Geforce 6-os, 7-es kártyákat érinti, lesz majd javítás, de kell majd új driver az Nvidiatól is.
  • Kandurex
    dehogy bugos, ott van a fal mellett egy rúd kapaszkodó, arra rá ugrassz, onnan a falra (Lara mutatja, ha el lehet rugaszkodni) és voila...
  • gregtom6
    HELP!!(válaszok visszanézve erre a hsz-re.)
  • mariann84
    sajna bug, mert nincs semmi kapaszkodó balra, nem lehet mászni a falon. gondolod nem próbáltuk meg?? :)
    ötlet valakinek?
  • rage
    A probléma az, hogy nála nincs balra fenn kapaszkodó.
  • rob05
    Nincs itt semmi bug leszálsz a motorról az ugrató előtt balra fel a kapaszkodóra utánna szemmbe a falra kapaszkodó és a fal lecsúszik az ugrató pedig feljön ennyi..
  • rage
    Várd meg, míg megjelenik a magyar verzió, utána biztosan le lehet tölteni a nyelvi fileokat.
  • matrix5
    jah meg halottam hogy magyar felirattal jelent meg a game de nekem angolul van meg nemtudjátok hoanan lehetne leszedni egy magyaritást mert sehol nem találok
  • matrix5
    hello
    kicsit el akadtam a játékban
    egy nagy medencénél vok amiben egy oriási thor szobor van benne egyik kezében egy kalapács a másikban egy pajzs és ha beleugom a vizbe meg halok
    már le engedtem a vizet azokkala sárkány fejekkel lemásztam és fel vettem az övet most már tudom mozgatni az egyik nagyobb oszlopot kimászam a medencéöl és igy ujra fel ment a viz teljesen és fent van egy kö amit az övnek köszönhetöen tudok mozgatni de nemtom mire kéne használni és nem történik semmi viszafele sem tok menni mert beolmott a barlang
    vagy ha tudtok egy oldalt ahol levan irva a végigjátszás linkeljétek be pls
  • mariann84
    nekünk is bugos, kérjük a fahidas utáni mentést...
    Lefele áll a híd nekünk is, és így nem lehet átugratni a motorral.
    előre is köszi.
  • neptum
    kész kivégeztem én is a vége az érdekes lett
  • barany
    Sziasztok !
    Mexicóban beéllítottam mind a két naptárat, lemegy az animáció,
    de mire odaérek a lejárathoz, az nincs sehol. Már visszamentem az első naptárhoz is, de nem tudok semmit csinálni. Mi lehet a gond?
  • bakkerocsem
    Tudna valaki egy save game-et küldeni, ugyanis így nem tom folytatni...
  • bakkerocsem
    Hali!
    Na szóval bug-os aa játékom!!!!!!
    Az első ugratónak fenn kéne lennie, de nincs, azaz a hídnak fen kéne lennie, de nincs a végigjátszás szerint fenn van az első híd, nekem viszont nincs!
    Belinkeltem, h h kéne kinéznie,egy szenzoros képet, és, h hogy néz ki az én játékomban!

• Dante73
    Látom Lara szorult helyzetben van. Mindegy, ha menni kell, hát menni kell... Azért a nadrágot letolhatta volna előtte... Nem úrilányhoz méltó....
  • MrAndree
    Jó lesz de az is marha rövid és elég egyszerű is.
  • Kandurex
    húh, akkor ez nagyon rövid játék lett :( Na, mindegy, jövő héten megkapom a Legend -et, remélem az is jó lesz :)
  • MrAndree
    Onnan már nem sok. De fentről még szebb. :)
  • Kandurex
    Ezt most készítettem...francba...lépcső nincs? ;) Egyébként mennyi van még vissza a játékból?

• MrAndree
    Egy van közvetlenül a baloldali oszlopok mellett /amikbe majd belerakod a köveket/, kettő a baloldali folyosón amibe be lehet úszni és egy van a jobboldaliban.
  • Emcsy
    Utolsó pályánál vagyok! Hol találom az utolsó követ? 4 darabot kell megszerezni, 3-t eddig összeszedtem, de holvan eldugva az uccsi kőőő???
  • Broafka
    hali, esküszöm Lara néni a játékok folyamán egyre öregszik! :)
    Kedvencem volt anno (sőt szinte még mindig az asszem) a 4. rész, az egyiptomos, drága Croft néni ott szinte mindenbe belekapaszkodott, itt meg csak a megcsinált fémes párkányokon leginkább.

Amúgy még csak msot kezdtem el a játékot, jónak ígérkezik, viszont nagyon kapkod a kamera, és ez baromi idegesítő, néha azt sem tudom hol vagyok!
  • 50cent911
    helo,érdemes megvenni a játékot?mi a véleményetek róla?
  • kiara1907
    Na végigvittem,hát tényleg igaz,ez nem a legnehezebb tomb raider,egyáltalán nem volt nehéz,kivéve azt ahol az ember hiába nézte néha pályát át 1000x nem látta merre van az arra.
  • MerlinW
    bal oldaladon levő oszlopot betolod a helyére, visszaállsz ahol most vagy, kilövöd madzagodat a sárkány gyűrűjére, odalendülsz, felmászol, majd usgyi futás jobbra el.
  • jirzi
    Köszi megoldottam
  • sjucus
    Én is kipörgettem. Tetszett, szép a grafika, jó a sztori és a feladatok, az irányításon még lesz mit javítani a következőnél. Már nagyon várom!