Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Megérkeztem Mexico -ba motorozni....zsíros, jól el is ütöttem a fekete pumákat (fav animal) 😞...viszont még egyszer nem akadtam el :/...mintha egyszerûbbnek tûnne a régebbi részekhez viszonyítva 😞 viszont észerûbb is, ami jó!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Viktor9202
Köszi

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Erre
Valaki!!!

Robez84
Hogy dobod el a dobozokat?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Klemice
oké 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén amelyik kapun kijöttek.. arról lehet tudni hol van? mert elvileg nepál is és bolivia is felrobbant nem?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

MerlinW
Benne van a nevében😊 Amit nem szedtél eddig össze azt most összeszedheted.

[merlinw.org]

Klemice
na végigtoltam, ez az utolsó rész idegölõ sosem oda ugrik ahova kéne, ed túl vagyok rajta.. mi ez a treasure hunt mode?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

[Jakuza]
A baloldali toronyban van ketto a jobboldaliban egy.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mégse akar menni😊..na lehet mindjárt képet rakok be,mire gondolok hol😊
Légyszi valaki:
Beállítotam az egyik naptárat, de a másikat nem tudom megmozdítani, mit kell tennem???
Köszi!!!<#worship><#worship>

Klemice
a végén ahol le kell csatolni az oszlopokat van egy oszlop kõ amihez nem férek oda, azt hogy tolom be?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

örömmel
jé..feltudok rá?<#vigyor2>megpróba,kösz😊
állj a párkányra és onnan jump
valaki esetleg ? nem találom sehol az ta rohadt követ már mindent bejártam lassan 2-t megtaláltam 1 ilyen töröny részbe ahol viszont 2-nek kellet volna lenni (a jobb oldali toronyba) csak 1 volt hol a másik ? ez az utolsó pályán van a víz alatt
sikerült.köszike
eszembe nem jutott volna

Driver hiba volt..visszatettem a 180.42-et azzal nagyon jól fut....de az oprendszer is valóban csak alpha verzió...
Más:
Beállítotam az egyik naptárat, de a másikat nem tudom megmozdítani, mit kell tennem???
Köszi!!!

sziasztok!

nagyon gyengét kérdeznék...2 fejezet,a hajó elsüllyedése után csini sziklák alatt,vízesés..felmászás...jobbra felmászva mûtárgy..majd balra felmászva tovább,de hogy?..végig kapaszkodok,amíg engedi,de utána bárhogy ugrok,messzebb van és kapaszkodót se látok...
köszi megpróbálom.

felmásztam thor szobrán és eljutottam így az elsõ "emeletre",de innen már csak körbe-körbe megyek nem tudom hol lehetne fel menni.valaki?

Klemice
utolsó pálya nagyteremben való ugrálgatás erre kilép a játék áh utálom az ilyet 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

[Jakuza]
A legegyszerubb modja, ha felallsz arra a ko tetejere ami Thor kesztyujevel mozgathato, a fejed feletti vizkopon talalhato karikaba lovod a koteledet, majd iranyba allsz ahonnan legeloszor lemasztal, belengeted magad arra es elugrasz, ha jolcsinaltad, akkor mar csak fel kell ket parkanyt kapaszkodnod. A nehezebbet nem irom le, mert ez joval rovidebb.

(gondolom ez a veszelyes vizes palya a Thor szobor lesz, ahol a kalapacs es a pajzsa mozgathato.)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

help hogy jutok ismét fel a tetejére a veszélyes vizes pályánál mert sehol nem találom az utat.

[Jakuza]
XP-n is belassul, ha az elsimitas maxra es az arnyekok be vannak kapcsolva. Pedig nincs gyenge gepem, sot...
Az arnyekok kikapcsolasa utan viszont megszunt a belassulas.

[Jakuza]
A 4 tront is betoltad az asztalhoz ?

Mexicóban járok, a Xibalba résznél. Mintha egy trónteremben lennék. Megszereztem mind a 4 követ, belehelyeztem középre. Ráálítottam a motoromat és Larat a négyzet alakú kõre, hogy belesüppelyedjen.....de ezután mit kell még csinálnom?!

Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!

Na nekem itt fagyott le a gép!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

MerlinW
Vista-n belassul valóban, XP-n villám gyors végig.

[merlinw.org]

MerlinW
Talán a Windows7-64bit(beta) -tól... ami még nagyon nem béta. Winbeta a release neve😊 Te most egy a bemutatókon használt pre-alpha verziót használsz. Win7 beta 2009 tavaszán jön.

[merlinw.org]

köszi szépen!!!

most megint nem tudom a továbbra a választ.

az utolsó pályán vagyok, ahol körbe-körbe kell ugrálni, és az oszlopokat hátratolni, majd felmenni a legfelsõbb szintre, és ott is csinálni valamit.

nos, a problémám az, hogy lementem az alsó szintre, betoltam 2 oszlopot a helyére (van egy 3. is, amin van jel, de oda nem tudok ugrani). ezek után viszont hogyan jutok újra fel???
[Jakuza]
A lasssulast az arnyekok okozzak, eppen ezert az arnyekok kikapcsolasa utan altalaban megszunik ez a problema.

Evin
A gyûrûkön a kis ábrák mind egyszerre a mezõ felé nézzenek.

A lassulás meg attól lehet, hogy összeakad egy másik programmal. Nézd meg, hogy egy másik program nem fogja e le a procit. Nálam ez volt az oka.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

jó sikerült oda felmászni,de után hogyan kell tovább menni,mert én csak körbe-körbe megyek.

A naptárt hogyan mire kell beállítani???

sziasztok.Thaiföldön vagyok itt ahol a nagy thor szobor van és a sárkányokból jövõ vizet kell elállítani.már lejutottam,meg is szereztem a következõ ereklyét,el is toltam az oszlopot a helyére,de hogy tudok feljutni,semerre sem lehet vagy csak én nem látom.

Hol tudom megszerezni a mexikói pálya föld alatti kapujánál levõ kapcsolóhoz a fejet? <#help>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

A szobrokat úgy állítsd be, hogy a kezükben levõ "legyezõ" fényes fele a falfelé, kifelé legyen. (Csak akkor mûködik, ha fent beraktad a tükröket és a karokat visszaengedted.)

kihúztad a tartókat a csillárból akkor el kell menni elõször a bal vagy a jobb oldalra felülre az Y-nal tudsz célkeresztet csinálni és ki kell lõni az eltört láncszemeket a jobb oldalról és a baloldalról hogy lezuhanjon a csillár a polipra és megöli a polipot és polip mögött lesz egy ajtó na ez szól neked janihunk 😊
Bejutottunk a templomba a naptáros résznél!
nem neked! Rolikának
ezt most nekem irtad?? és ha igen akor hol a szobor?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

A két szobrot úgy kell tologatnod hogy a legyezõ kifelé álljon és úgy jó lesz.
bogyoka
Ha arra gondolok hol jársz, akkor úgy kell a szobrokat tologatni, hogy a kezükben levõ legyezõk visszaverjék a fényt. Okosabbat nem tudok írni róla, ügyeskedjél.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

csáó..valaki segitsen már az elején vagyok egy vizalatti barlangban ott ahol az a nagy polip van vagy mi már kihúztam mind a 2 tartót a csilárból ami tartya.. de nemtom hova kell tovább meni már 2 napja itt szenvedek valaki irjon már vagy képet vagy valami...köszi

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

valaki mondja már el nekem, hogy thailand nál, hogy kell azt a két szobrot úgy beállítani, hgy ráverõdjön a fény a kezére a fõszernek! már vagy 2 órát baszakodtam vele, de semmi!
valaki pls, írja le, vagy képek dobjon róla!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

MerlinW
Kis logika..😊 Le kell sodorni. Szembe állsz a gyûrûvel kilövöd a kötelet, majd jobbra oldalazva beleakad a kötél és lesodorja a követ.

[merlinw.org]

Klemice
7

Empty
Hány fejezetbõl áll a játék?