2374
-
strebacom #1614 Segitség....hiába használom a "Q"-t nem tok oda szembe átlendülni, már mennék innen mert megtaláltam amit kell, de merre?
-
#1613 Kreativitás! Lógsz+E-E-E-E -
sjucus #1612 Még hivatalosan ez sincs kint, türelem! (Én is nagyon várom!!!) -
#1611 befejeztem.
mikor jön a következő rész???! -
Rohamoszti #1610 Épp ez az, megvan az öv visszamegyek és nem tudok rárakni arra a fos szarra semmit... -
Dante08 #1609 valaki ha tud segítsen Jan Majen Island pályán vagyok,
azt hiszem a valhallában van egy olyan rész ahol egy teremben
két ködarab fel le megy azon kellene felmenni de a láncok visszafele
mozognak és nem tudok feljutni. -
#1608 Koszi mar megoldottam:)
-
neptum #1607 ha az őv megvan akkor a fejnek is meg kell hogy legyen -
#1606 Es utana a kek kesztyuvel hogyan nyilik ki az ajto? -
#1605 Koszi!Vagy 15x megnyomkodtam es utana ledolt vegre! -
RolandX #1604 Na basszus megvan.... :)
Q-val rálösz majd E, de akkor rázza a fejét, hogy nem-nem; vársz egy 8-10 mp-t, majd újra E és voila...biztos erőt gyűjtött :D -
Rohamoszti #1603 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, a mexikói rész végefelé nem találom sehol azt a kibaszott jaguár fejet amit ott a kapcsoló melett kell rárakni a szarra, hogy lehúzhassam és kimehessek a picsába. SEGÍTSÉÉÉG!!! -
MrAndree #1602 Ne folyamatosan nyomjátok azt a gombot amivel húzni kéne hanem nyomkodjátok. -
MrAndree #1601 1: Ugyanaz mint Amanda-nál. Legend sztori része Lara anyja is.
3: Doppelganger az de ez egy másik /amelyik az Anniversary-ben volt azt ugye kicsit megöltük/ és gondolom Natla küldte Lara után.
4: Nekem meg az első 3 rész volt meg /az első remake-je az Anniversary egyébként/ és a 4-5-6 maradt ki az életemből. -
#1600 végignyomtam
jó meg minden, szép a grafika, de a legend jobban bejött
valahogy ilyen annyversary szerű erősen platform ugrabugra érzésem volt végig, a legendben változatosabb pályák voltak, több eksön (amit sokan nem szeretnek, tudom)
mindezek ellenére is tetszik, a polcon a helye a többi mellet:O)
-
#1599 Nalam ugyanez a hiba .Nem donti le a szobrot.
En sem tudok tovabbjutni.Esetleg valaki tudna nekunk segiteni? -
#1598 hát nem sok minden derült a ki a váalszodból.
1, az anyás kérdésre nem válaszoltál
2, Bocs, egyszer játszottam vele, annyira nem fogott meg, szerintem a régi TR-ek ezerszer jobbak voltak, tényleg nem emlékszem ilyen varázs bigére a Legendből.
3, Duppelunger? hmm?
4, Hát, csak ismételni tudnám RolandX-et. Tulajdonképpen meghalt, nah de hát már hány oylan szuperhős is van aki meghalt aztán feltámadt, nah mind1, az anniversary meg ugye a régiek remake-je (vagyis az egyiké, én mondjuk a régiekkel nem játszottam, csak a 4.től, nah jó a 2-al még játszottam, de már nem emlékszem rá) -
RolandX #1597 A 4. részben (The Last revelation) nagyon úgy tünt, hogy meghalt a csajszi, mi több a következő részben a Chronicles-ben pár öreg összeült és sztorizgattak Lara kalandjairól, amiket végülis te játszottál végig, aztán gondolom én, gondoltak egyet és feltámasztották :)
Más.
Újrakezdtem az egész Thai pályát és a végén (?) megint nem tudtam azt a szobrot ledönteni, amit pár hsz-zel lejjebb linkeltem... kezdek tanácstalan lenni. -
MrAndree #1596 Ha játszottál a Legenddel és nem tudod ki az az Amanda az igen érdekes. Sőt meglepő. Kivéve ha az első pálya után abbahagytad. Natla meg halhatatlan. És így gondolom az se ártott neki, hogy az Anniversary végén Lara rátett egy oszlopot majd a komplett szigetet is. Lara meg nyilván nem halt meg a 4. részben. Legalábbis nekem elég élőnek tűnt. Egyáltalán miért kellett volna meghalnia a 4. részben? Ez a rész /az 5. és 6. részekkel együtt/ kicsit kimaradt az életemből. -
#1595 hmm, nah jó, én most melyik részről maradtam le? melyik részben volt az az anyás rész, hogy kihúzza a kardot? Ki az az amanda vagy ki, aki össze vissza varázsol? Hogy került vissza az a Duppelunger vagy mi a fene? Hogy élte túl Natla a dolgokat. jah és... a 4. részben by the way Lara nem halt meg?
más kérdésem nicsen! :)
(játszottam a Legenddel, az Anniversaryval is, meg ugye most ezzel) -
barany #1594 Sziasztok !
Tudana valaki egy mentést küldeni a mexikói pálya elejéről ?
[email protected] Köszi ! -
RolandX #1593 sorry, remélem így már jó lesz:
-
#1592 Tekeregj csak, fel lehet mászni, illetve a lebegő cuccokat is használni kell. -
#1591 Ide regisztrálni kell... -
RolandX #1590 Oké!
Szóval itt lenne az az ominózis rész:
Coastal Thailand -
#1589 az utolsó pályán (out of time) mi a teendő, mert én balga(??)módon leugráltam az alsó szintre, aztán onnan most sehová sem tudok menni...ott betologattam a 2követ, a többit nem lehet elérni.
ez az első elakadásom az Uworld-ben, de ez most logikátlannak tűnik, mármint a hely maga...:// -
#1588 Kétlem, azért nincs tele a játék bugokkal, szóval linkelj valami képet, hogy lássuk pontosan hol is vagy, akár többet is! -
RolandX #1587 A Coastal Thailand-i pályán, a Shiva utáni téren, ahol van egy nagy szobor, előtte meg egy repedezett felület, amire gondolom rá kell dönteni a szobrot, viszont Lara baba csak rázza a fejét, hogy nem-nem. Van esetleg valami ezen a komplett pályán amit össze kellett volna szednem de elkerültem a figyelmem, vagy esetleg belefutottam egy bugba? Tippek? -
mariann84 #1586 köszi:) -
#1585 De nézd csak itt van egy 100% -os mentés, azaz az összes pálya és köz el van mentve.. -
#1584 Sajnos nincs, megnézegettem még akkor amikor belinkeltem neked a videót, sry :( -
mariann84 #1583 kandurex: Nincs véletlenül mentésed mexikóból, a híd utánról , vagy mexikó vége felől? -
#1582 Közben végigvittem a játékot,...hiányoltam belőle a jól megkomponált jeleneteket, mint pl. amikor Lara a tükörképével szórakozik a házban, az über zsír volt :), remélem a Legend ebből a szempontból jobb lesz. Amúgy meg jó kis játék volt, már amúgy se játszottam Larnya Muffkátlival kb,. 5-6 éve :) -
#1581 sziasztok valaki segítene merre találom a koponyát és a szoborfejet? -
#1580 Megtaláltam! -
#1579 Thanks! Megcsinálom a pályát visszamotorozom az elejére erre a kallantyú melleti szoborfej meg nincs nálam! Hol hagytam el mexicoban? -
Lesusius #1578 Üdvözletem.
Kérnék 1 kis segitséget, elakadtam a mexico-i pályán, ahol asszem a maya naptárat kell forgatni. Megtaláltam a koponyát, a helyére tettem. Megtaláltam a szoborfejet, a helyére tettem. Az 1ik naptárat beállitottam, volt 1 kis animáció, de a másikat akárhogy állitgatom nem történik semmi. Vki help pls! -
#1577 Lefele. -
#1576 Mexico: Land of the dead: vízszint lement az elején. Hogyan tovább? -
#1575 Ez tényleg a legelső ugrató...
Próbálj meg visszamenni a pálya legelejére és ugorj bele a szakadékba. Hátha van ott checkpoint és akkor onnan tölti újra. Hátha...