Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Beállítotam az egyik naptárat, de a másikat nem tudom megmozdítani, mit kell tennem???
Köszi!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
eszembe nem jutott volna
Más:
Beállítotam az egyik naptárat, de a másikat nem tudom megmozdítani, mit kell tennem???
Köszi!!!
nagyon gyengét kérdeznék...2 fejezet,a hajó elsüllyedése után csini sziklák alatt,vízesés..felmászás...jobbra felmászva mûtárgy..majd balra felmászva tovább,de hogy?..végig kapaszkodok,amíg engedi,de utána bárhogy ugrok,messzebb van és kapaszkodót se látok...
(gondolom ez a veszelyes vizes palya a Thor szobor lesz, ahol a kalapacs es a pajzsa mozgathato.)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az arnyekok kikapcsolasa utan viszont megszunt a belassulas.
Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!
Na nekem itt fagyott le a gép!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
[merlinw.org]
az utolsó pályán vagyok, ahol körbe-körbe kell ugrálni, és az oszlopokat hátratolni, majd felmenni a legfelsõbb szintre, és ott is csinálni valamit.
nos, a problémám az, hogy lementem az alsó szintre, betoltam 2 oszlopot a helyére (van egy 3. is, amin van jel, de oda nem tudok ugrani). ezek után viszont hogyan jutok újra fel???
A lassulás meg attól lehet, hogy összeakad egy másik programmal. Nézd meg, hogy egy másik program nem fogja e le a procit. Nálam ez volt az oka.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
valaki pls, írja le, vagy képek dobjon róla!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
[merlinw.org]