2374
-
mariann84 #1654 http://www.spacetarget.com/games/pc_tomb_raider_underworld.shtml
egy oldalnyit sem kell visszaolvasni ahhoz, hogy lássátok, már rég
be lett téve (nekem kellett még anno) 100%-os mentés, mert a rámpa nekem is mexikóban lefelé állt.
tessék letölteni. -
MrAndree #1653 Azért ez a +6 óra elég hihetetlenül hangzik, tekintve, hogy az alapjáték végivitele nem volt 6 óra. Mondjuk ha csak Xbox-ra jön akkor úgyse érint. :) -
#1652 érdekelne ez a kieg hogy csak xboxra lesz-e és mit fogtartalmazni -
Dante08 #1651 Én Xbox 360-on nyomtam ki karácsonyra ígérik az első kiegészitést
valami + 6 órányi játékot. -
toten #1650 na gyerköcők, van savem, de sajnos kb 30 percnyi játékidővel van elörébb mint a rámpa:( De nem baj:D Tovább lehet haladni:D Ha valaki feltudja rakni valahová hogy mindnekinek elörhetövé válljon az irjon PMet, azt mondok majd MSN cimet, hogy feltudjon venni:P -
#1649 ugyanott, ahol az elsőn. -
#1648 a második hajón vagyok már, és elakadtam, nem tudok semelyik ajtón bemenni, átnéztem az egész hajót, zsoldosokat mind kinyirtam, és pedig valahol bekellene menni.
Valaki megmondaná hol van azaz ajtó?:)) -
toten #1647 r gomb alapból. -
#1646 Hajón mi lenne a leghatásosabb fegyver? Apropó fegyverváltás hogyan lehetséges? -
#1645 Köszi! -
toten #1644 Olyat nem lehetne, hogy akinek sikerült megcsinálni, annak átdobom a save-met, hogy megcsinálja? Átjut, aztán elmegy a köve checkpointig, odaadja, és a savet pedig feltöltjük valahova. Igy egy csomó ember problémája megoldodna:)
aki kivánkozik hatalmas köszönötekkel segiteni a Tomb Raider rajongók társadalmának, az írjon rám Pü-t. :D Nagyon megkszönném/nénk:P -
toten #1643 nem jött be.... egy savet énis nagyon megköszönnék... de ez tényléeg nagyon gáz hogy emiatt kell elakadnom...:S -
toten #1642 sjucus, én már probáltam nem egyszer, de nem jött össze. Na meghessintem a crackeket amiket szereztem. Majd irok tapasztalatot:P -
#1641 E nyomogatása -
sjucus #1640 Valakinek volt már ilyen gondja, állítólag kifogott valami bugot. Azt javasolták, hogy menjen vissza a föld alatti rész elejére, ahol "csekkpoint" van amíg elment magától és utána essen bele a szakadékba, ahová már majdnem belecsúszott érkezéskor. Amikor visszatölt, állítólag már fent lesz az első szakadék széle. -
#1639 Köszi meglett! Ellenben a végén a viszafele jövő láncsoron hogyan lehet gyorsan haladni? (billentyűkombináció?) -
#1638 be kell menni a szerkezetéhez és kitolni egy követ a fogaskerekek közül -
#1637 A kalapácsos pályán Youtube videó szerint könnyű átmenni! Csakhogy a videón nincs jelezve az üzemen kívűli kalapács! Mi a megoldás az indítására? Vagy más út van? -
Evoluti0N #1636 Valahonnan rémlik mintha a játékban vki mondta volna, vagy vhol írta volna vagy vmi ilyesmi, h a második hajó az első "ikerhajója". -
#1635 Hát igen :) Én is így nyilatkozok.
A mexikói emberek bennem is kérdőjelt hagytak. Nekem az volt feltünő, hogy egy ugyanolyan hajón mentünk Natlához másodszorra is, mint amilyen az első volt. Sztem egy kissé befejezetlen, az anyus résztől meg többet vártam volna, ahhoz képet hamar lerendezték az ügyet, 2 percben. -
kev #1634 Sziasztok, akinek megvan a
Southern Mexiko : The Midgard Serpent - SAVE, AZ ELSŐ UGRATÓ UTÁN, az tegye már fel a data.hu -ra.
Köszi.
-
Evoluti0N #1633 Vmit elfelejtettem. Az utolsó páyán amikor Lara a jég alatt úszkál logikusabb lett volna vmi komolyabb öltözet. Mind2 válaszható öltözékben pár perc alatt halálra kellene fagynia -
Evoluti0N #1632 Végigvittem (2x is ), tetszett. Ami nem tetszett az a replay level hiánya. Kicsit fura volt, h nincs benne 1 főellenség sem, habár nem is hiányoztak. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Azt se bántam volna ha a Legendhez hasonlóan nyomja a 2 faszi a szöveget a fülembe.Mondjuk a hasonmás ellen egy harc nem lett volna rossz :).SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. A mexikói pályán jó lett volna tudni, h kik azok az emberek, mit keresnek ott. Mivel azon kívül, h megtámadtak, nekem meg ki kellett nyírnom őket, nem lehet sokat tudni róluk. Jah még annyi, h gondolom a fejlesztők nem sok természetfilmet láttak, ugyanis a medúzák szoktak úszkálni és nem csak egy helyben lebegnek a vízben.Igaz mondjuk Allister halottan nem tud beszélni, Zipnek meg nem hiszem, h sok kedve lett volna viccelődni :D -
toten #1631 Nincsen semmi kapcsoló (ha nekem írtad bogyóka). Csak menni kell a motorral és majd magától felnyílik.
De most kerestem másik cracket. Reloaded-et. A Reloaded megbizható, nem szokták szét bugolni a játékot:P Remélem beválik. Megislesem mihelyt hazaértem a suliból:) -
#1630 Szerintem ott jársz amire én gondolok. Jobb oldalon kell lenni a falból kiálló két rődnak, azokra ugorj fel és a legfelső rúdről ugorj a falra, ahol van kis kapaszkodó, ha ráugrasz, a fal lecsúszik, és előjön az ugrató. -
#1629 A 2 exkluziv expanzio csak sexbox 360ra jön ugy tudom -
Dante08 #1628 Nagyon rövid és a vége összecsapott,remélem a
kiegészítő jobb lesz.Azért egy végig játszást meg ért! -
#1627 Az eddigi hsz-ek alapján az ugrató egy bug miatt van lent.
Az 1-ben középen hiányzik, a 2-ban a szélén, amihez ott van, ahol a #1620-ban írtam. -
toten #1626 A fejes: Alapvetően úgye 2 forgós rész van, és mind2-ből hiányszik 1-1 fej. Azokat a pályán szétszórt templomokban kell megkeresni:) (nem tudom h az első forgóshóz, kellett-e a fej, de én ráraktam), de a 2ikhoz 100%as hogy kell, mert kül nem lehetne megoldani a feladatot. Már sajnos nem emlékszem, hogy található meg az arany fej templomja, de olyat keress ahol egy oszlopon van egy hatalmas kocka kő, és azt kell lökni onnan...
Kérlek segitsetek rajtamis:D -
#1625 A másikhoz kell a fej, nem? A középen lévőhöz. -
toten #1624 Haliho! Szeretnék segitséget kérni...:( A negyedik chapterben vagyok ahol a motorral kell száguldozni. Amikor sikerült kinyitnom a titkos ajtót, és ugye a motorral berepesztettem, akkor egy ilyen kripta szerüségbe kerültem, ahol egy hosszú folyosó van. Na már most én elindultam motorral, és elérkeztem az első rámpához, de nem tudok átugratni, mert nem nyílik fel... (pedig felkéne, még youtube végigjátszásban is láttam.) Tudna valaki segiteni? Előre is köszönöm! -
#1623 Star Wars zenére! Fasza! :D -
#1622 ha nincs meg neki a fej akkor nehezen "emeli ki"! -
#1621 Odamész ahhoz, amit kijelöltél, és kiemeled. -
#1620 Elindulsz mocival visszafele. Lesz egy kereszteződés, ott jobbra. -
#1619 Elkészült igaz rövidke, de TRU videóm -
laca1984 #1618 Hello all!!!
Souther Mexikóban járok egészen pontosan itt:Kép1
Jól jönne egy kis help, a másik oldalon lévőt sikerült összeállítani de ezen az oldalon mint a lépen is látszik hiányzik a forgatáshoz szükséges kis kar!! Merre található vagy mi a teendő itt?
Köszi -
Dante08 #1617 Köszi
-
strebacom #1616 -
sjucus #1615 Pedig erre kell, csak állj be irányba, nekifutás, ugrás, Q és amikor elég a lendület ugorj, de gyorsan, mert a szmötyi egyre följebb jön! :)