Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
mama kuss

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Krisztiam
szerintem a Legend

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kandurex
Egyébként visszamenõleg melyik jobb, az Anniversary Edition vagy a Legend? Figyelembe véve a játékmenetet és a grafikát is!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valhalla résznél vagyok. Leszakadt alattam a padló. Átugrottam a másik részhez. Egy irányba vezet, de ott forró kékszínû folyadék van, zsákutca elé néztem. Valaki tud segíteni?

Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!

Ne törõdj velük! Amint kipörgették a játékot eltûnnek a fórumról, közben meg nem nagyon képesek segíteni.
Ha nekimész a falnak (vagy ráugrasz) elvileg megkapaszkodik utána elkezdhetsz mászni, ha a megfelelõ nyilakat nyomod.(Bár nem tudom konkrétan merre vagy.)

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Ahol bejöttél a föld alá a motorral (itt zuhant le majdnem a bejátszásban), ott van egy húzókar, az nyitja ki újra a felszíni ajtót. Kell hozzá egy koponya is!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Maxtreme
Ha már ennél a résznél elkadsz, 5 percenként itt fog sírni a szád..

Dante73
Ha az nem segít, hogy menj a másik irányba, azaz fel, amíg tudsz, majd jobbra, akkor tényleg, itt hagyd abba. Késöbb sokkal, de sokkal nehezebb feladatok lesznek. Ez a játék a felfedezésrõl, útkeresésrõl szól. Én 2 helyen akadtam meg, Az egyik egy kis irányítási malõr, a másik egy zsákutca volt, értelem nélkül. Mindet végig játszottam, és így is meg tudtam akadni. Órákra. Szerintem, ez nem neked való játék.

http://www.freetvmaci.info/

mama 2
Hát bazzeg. Ahelyett hogy ilyeneket írtok hogy hadjam abba, inkább nem írnátok le mi a francot kell csinálni? Mert próbálom azt amit Dante mondott, hogy másik irányba menjek, de melyik másik irányba? Nem lehet sehova se menni, még ugrani sem. A vízben próbáltam bejáratot keresni, de nincs...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Most nem bántásból de szerintem várj még ezzel a játékkal pár évet. Ha már itt elakadsz akkor késõbb kb. 3 percenként képeket fogsz berakosgatni ide, hogy segítsünk...

Why so serious?

InfectedMann
www.webforditas.hu

Mivel én inkább a németet preferálom ezért ezt használom.
Viszonylag érthetõen lefordítja. Azért egy nagyon minimális tudás nem árt.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Dante73
Valamivel összeakad a játék, vagy valami eszi a procit.
alt+tab, és nézd meg a feladatkezelõt, mi fogja a gépet. De ha már filmnézésnél is csinálta, akkor kodek probléma nagy valószínûséggel.

rage
Hello ! Én ugyanezt tapasztaltam ugyanezzel a kártyával, a hivatalos fórumon azt írják, hogy készül hozzá majd javítás, de az Nvidianak is kellene új drivert készítenie, mert az sem tökéletes

A hang hardware-es gyorsítását levettem basicre, az segített nekem
(Start menü - futtatás - dxdiag - sound fül, s ott a csúszka.)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Dante73
Ez az a szintû elakadás, amire azt kell mondjam; nem kell ezzel mindenkinek játszani... Egyébként, másik irányt, próbáltad?

Ha lentebb veszem a grafot, akkor is ugyanígy csinálja, talán 1 fokkal ritkábban. Elvileg a Tomb Raiderhez simán megvan a gépem.

Dante73
Hát, azért egy egy szûk alagútból leesés nélkül kijönni... nem volt egyszerû... A kamera azt se tudta, merre áll arccal, így én se nagyon....
De ez legyen a legnagyobb hibája a játéknak.
Én már várom a következõt!

mama 2
#1448-ra valaki! Tudom most linkelték a végigjátszást, de én nem tudok angolul:S. Kösze!

InfectedMann
Aki elakadna annak itt egy angol végigjátszás:

TRU Végigjátszás

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Hy mindenki! Mitõl van az, hogy a Tomb Raider Underworld és a Silent Hill Homecoming is ugyanúgy akad, ha fordatom az egeret, a kép megáll 4,5 másodpercre, és a hang meg ismételgeti magát? Ha megállok egy pontba, akkor tökéletesen fut akadásmentesen a játék. A gépem GeForce 7600 GT, AMD Athlon 64 3500+ 2,2 Giga ram. Amúgy a múltkor még egy videó lejátszásakor is ugyanezt csinálta, de azt csak 1x. PLS HELP!!!!!!

Maxtreme
Viszt azért (sztem.. aztán lehet placebo 😄) valamivel tûrhetõbb volt a kamerakezelés mint a demoban. Nem ugrál olyan szinten össze vissza a kép.

Dante73
Én is a végére értem sajnos.
Most a relic-eket keresgélem. Apropó! tudja valaki, mi a jutalom, ha mind megvan?
Egyetlen gondom volt a játékkal, a kamerakezelés. Messze van a tökéletestõl, de legalább tudták a fejlesztõk, és nem raktak bele olyan ugrálós részt, mint ami az ani végén volt...
Grafikailag szuper volt a játék, és a látványt folyamatos (jó, majdnem folyamatos) 60 FPS-el produkálta, ami ma nagy szó! Jó néhány játék fejlesztõ, kiadó példát vehetne róluk, mi is az az optimalizáció....
Játékmenet, történet, Tomb Raideres, pont a megfelelõ arányban az ugrálós, a fejtörõs, és lövöldözõs részek. Én, különösebb bugot nem találtam benne, mindössze két zsákutcát, amit nem értek... (az utóbit képként be is tettem, azt hittem, arra kell tovább menni, de nem...)
Szóval, nálam 95%-os a játék, viszont ha a többi játékot is figyelembe veszem, akkor egyértelmû a 100%....

Sziasztok!
Már megszereztem Thor övét,meg följöttem a felsõ szintre,ahol bejöttem de most merre kellene menni vissza felé vagy van valami járat vagy mégis merre?
a válaszokat elõre is kösz! <#help>
Klemice
nekem különösen az tetszik hogy az elsõ rész/anniversary és a legend történetének egyfajta folytatása a dolog, tehát új történetet kapunk régebbi szálakkal

kíváncsi vagyok, a következõ rész mikor kerül bejelentésre

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

davidka003
Végeztem én is a játékkal.
Nekem nagyon tetszett. Jó a grafikája és nem is akad maxon. Simán 10/10.<#eljen>
Könnyebb volt, mint az elõzõ részek, mert sehol nem akadtam el.
Az Anniversary nehezebb volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mama 2
Hello. Én is leszedtem, tetszik, de itt elakadtam:

Az addig meg van, hogy itt felmegyek átugrok balra, azt ott lesz egy barlang szerûség, de ott csak ilyen gyémántok voltak, amiket felvettem. Mit kell csinálni?😞

Sziasztok!
Már megszereztem Thor övét,meg följöttem a felsõ szintre,ahol bejöttem de most merre kellene menni vissza felé vagy van valami járat vagy mégis merre?
a válaszokat elõre is kösz!
InfectedMann
Áhhh... megvan 😊 Vissza kell csak menni az elsõ naptárhoz...

InfectedMann
Fasza... és most?
Szívhatom a fogamat? 😞

Klemice
45 másodperced van hogy odaérj

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

InfectedMann
Nem tudom, hogy ez bug -e van én csináltam valamit rosszul.
Mind két naptár a helyén van, volt is szép kis animáció ahogy a föld alatti járat kinyílik. Visszamegyek, erre ez fogad:

HI igen igen megint elakadtam szal ott tartok ahol a demo is kezdõdött.
van ez a siva sokkezü nõ szemben velem igy indul a map. Na, szóval itt találtam egy botot is😊 de akkor mivan mert elvinni nem tom. meg egy kis mászás után nem tudok hova ugorni szal kész káosz nekem
aki érti amit kérdezek az segítsen pls.

Ilyen láma lennék, hát tényleg az vagyok elmentem mellette...Köszi!!<#fejvakaras><#falbav><#worship>

Rögtön a pálya elején, a legelsõ romban. Szerintem elmentél mellette. Pedig még kis video is van amikor elõször megérkezel oda.

Why so serious?

De az elsö naptárnál ott van a koponya csak aközépsö forgatóról hiányzik a "kutyafej"...Hol van a másik koponya egyik a sziklával bezúzott kötábla alatt,ezt tudom!!??

Két koponyát kell elhozni, két különbözõ helyrõl.

Egyébként éppen ez elõtt vittem végig az Anniversary-t, nekem az se tûnt bonyolultabbnak mint ez a rész. De jó is így. Elakadni tényleg nem igazán lehet benne de azért kellemesen megdolgoztat némely feladvány. A régiek azok azért néha kicsit túl durvára voltak véve.

Why so serious?

A lényeg az hogy megvan a koponya a naptáras résznél, az egyik naptárat ott ahol nem volt koponya be is tudom vele állítani, de az elsö naptár ahol hiányzik az a "kutyafej" a középsö forgatón azt meg se tudom mozdítani,miért mit hagytam ki???
Segitsetek légyszi!!
Köszi!!<#worship>

Maxtreme
pedig a demó nem is szép igazán 😊
A full sokkal jobban néz ki (a külsõ tereket nem sikerült igazán szépre megvalósítaniuk)

van ott még egy oszlop,ami elött le van zuhanva egy nagy kö. ott kell a két oszlop között felugrálni a falon
azzal a gombal dobod át a köveket az ajton,amelyikkel gránátot dobsz. asszem CAPS LOCK.
Nos, tegnap kipróbáltam a demóját. Mivel a Legend az egyik kedvenc játékom, ezért elég sokat vártam ettõl a résztõl.
A grafika valami brutális. Rettenetesen jól ki van dolgozva, gyönyörû, és a design is elsõrangú (persze a demóban). Percekig gyönyörködtem Thaiföld lélegzetelállító õserdejében, a szobrokban, a templomokban.
Viszont ami nem tetszett, hogy rohadtul nincsen optimalizálva, legalábbis a demó. A teljes ezzel hogy áll? 1280-800 - ban ugyanúgy szaggatott, mint 1024-ben és néha már élvezhetetlen volt. A kamera mozgás is egy kész katasztrófa, bár meg lehet szokni. A TR-nek sosem ez volt az erõssége 😊
Tetszettek az új mozgások is, van néhány nagyon kreatív ötlet. Viszont minél bonyolultabb Lara mozgásrepertoája, annál nehezebben lehet rájönni, hogy jelen pillanatban mit is kell csinálni. 😛

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Nekem is eltartott egy pár órát, míg rájöttem, mert aki már járt erre senki nem válaszolt erre a kérdésre.
A lényeg, hogy fel kell ugrani a rudakra, ami a falban van. Egyikrõl a másikra, majd át a másik oldalra, onnan a mellette levõ párkányra.
A következõnél pedig majd a faltól falig ugárlással kell feljutnod a felsõ karóhoz, onnan át szembe a falra. A testsúlyával húzza le az oszlopot. Így már mehetsz tovább.

[Jakuza]
Hat akkor keresgeld.
Mivel baloldali toronyban van ketto es nem talalod, ezekszerint ott kellene keresgelni.
Az emlekeim szerint pedig az egyik egy vizalatti toronyszobaban van (baloldali bejaro), a masik pedig egy viz felettiben, amihez ki kell maszni fent es tornaszni felfele kicsit.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

erre rájöttem de akkor is kell 1 kõ még mert 4 kell és az tuolsó követ nem találom ehol az nélkül meg nem mûködik az a hülyeség
thx

Caps Lock
hello! help valaki az elején amikor a kék színû kezet egy ajtó zárja el a két szélén sárkány és a mellékhelyiségben😊 két kõ ügye.
Na szal a köveket hogy rákba lehet átvinni a nagy terembe esetleg a követ elkell dobni? de hogy.
köszke

hello én is vok ahol te esetleg te rájöttél már?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz egy hely, ahol kommandósok támadnak rád. Ott be kell jutni az oszlopokon ugrálva a belsõ részéhez a romnak, a nagy kockát lezúzni az oszlopról. Ha igaz, akkor ott lesz a hiányzó fej a másik naptárhoz.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Maxtreme
a legendnél nem 1xûbb! 😊
a többinél igen, tény.

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget! A Mexikói pályán vagyok és tele van már a ....-om a motorozással! Ott akadtam el, amikor megvan a két naptár, bejöttem a föld alá a motorral és van egy szakadék, amit az istennek sem tudok átugrani! Ahogy visszaolvastam, úgy látom lesz még több is, de már az elsõt sem tudom átugrani.... Kérnék egy kis segítséget, please valaki, hogy csináljam???

Elõre is köszi....