2374
-
#1694 igekötők és a rájuk vonatkozó szabályok átismétlését neked is javaslom -
#1693 úgy emlékszem amit ott találtál, az kell a naptár középső részébe tenned, ahol forgatni akarod. -
Norsz #1692 kizárt dolog mert néztem a video végigjátszást és ott sikerült a fas*inak ez igy gááááz és van egy ilyen komment lentebb hogy bugok leirása és ott orja hogy ez egy bug amikor nem nyilik le a kigyofej áááá de idegesitőő:@ -
Norsz #1691 bocs hamár el irtam a neved eléggé idegesit ez a bug minnyárt connectelek hozzá egy képet
-
jirzi #1690 szerintem a játék ok csak amatőrök vagyunk -
#1689 Én is lejátszottam, nagyon tetszett, bár az utolsó résznél kissé ideges lettem, nekem kicsit nehéz volt:)) -
Norsz #1688 jizi
egy csonakban evezünk megprobáltam mini imagevel hátha ugy elindul de semmi gondolván én hogy hátha a crack rossz de mini imagevel meg el se indul:@ -
Felipe #1687 már találtam drivert szedem is!!a hang hardware-es gyorsítását meg vedd le basicre" ezt holl kell? -
jirzi #1686 csatlakozom Norsz kérdéséhez !ui akadtam el -
Felipe #1685 hol találom a legújabb nvidia drivert asus geforce 7600gt??+a hang hardware-es gyorsítását meg vedd le basicre" ezt holl kell?
-
Norsz #1684 még annyit hogy hogy kell ujra kezdeni egy adott pályát??? -
Norsz #1683 csácsá
lenne egy nagy problemem ami igy szol ott járok hogy egy teremben ilyen kék folyékony izé van és két kigyo fejjből folyik ki ez a kék izé addig oké na már most az elsőt lezárom nem folyik lejjebereszkedik a folyadék a másodikhoz pedig odamegyek ráugrok a rudra és nem csukodik le na mármost kéne valamit csinálni előtte ez lenne a fő kérdés mivelezt nem tudom vagy csak a crack hibája lenne??? mivel nincs pénzem megvenni az eredetit :(( akár mennyire is szeretném.. -
#1682 Tavaly halt meg Kyle Mannerberg designer, gondolom az ő emlékére -
rage at work #1681 Használd a legújabb Nvidia drivert, a hang hardware-es gyorsítását meg vedd le basicre. -
Torda5 #1680 Van egy masik ut a masik koponyahoz motoral keresd meg! -
Felipe #1679 valaki tud segíteni!!!!felraktam a játékot el indítom rámegyek a új játékra be jön az intro és nem csinál semmit aztán 1 kis idő után újra indul a gép!egyszer véletlenül be jött a játék és akkor meg szaggatott 800x600-on pedig duplamagos 3400mhz procim van 2giga rammal geforce 7600gt videokártya azé sztem nem kéne szaggatnia -
#1678 Erre a templomra gondolsz? Itt már jártam ezerszer, s meg is találtam a koponyát. Csomószor körbejártam az egész körzetét, hátha valahol máshol is van valami mászható rejtett zug, de nem találtam semmit. Kezdem azt hinni hogy valami bugba futottam ami őrli az idegeim napok óta... :-/
-
Torda5 #1677 nEKEM SE VOLT SEMI BUG A JATEK SORAN VAGY NEM VETEM ESZRE amugy most jatszotam le es eleg jonak mondhato jo kis tortenete van remelem lesz kovetkezo resz jovore.Amugy nektek is azt irta ki mikor lejatszotatok hogy FOR KYLE ? -
#1676 Nekem nem volt eddig különösebb problémám szerencsére. -
sjucus #1675 Azért van benne pár bug. Nem nagy, de nálam volt olyan, ahol egy tárgyat kell felvenni és vagy 8-szor körüllépegette, mire megtalálta a megfelelő pozíciót. Na ez viszont nem volt ritka. :) -
LMNO #1674 A mexikói pályán lévő durva bugokba :)
Pl. nekem egy betöltés után eltűnt a motorom, így nem tudtam ott továbbmenni mert ugye ugratók voltak; másoknak meg az egyik ugrató le volt engedve a lenti részen így ott se lehetett továbbjutni.
Amúgy van még jópár kisebb bug, de addig nem zavar annyira amíg nem akadályozza a továbbjutást. -
Evoluti0N #1673 Egyetértek, sztem is nagyon jó lett.
Ami a bugokat illeti én csak eggyel találkoztam, az is csak néha jött elő: amikor közel állt egy olyan helyhez, amerre nem lehet továbbmenni (leomlott fal, meg hasonlók), akkor néha elkezdett egy helyben lépkedni, toporzékolni és addig nem reagált semmilyen billentyűre, ameddig elő nem vettem a fegyókat. -
#1672 Mibe futottak bele sokan?
Amúgy írhatnak itt bármiről hogy így meg úgy rossz, szerintem akkor is király lett! -
#1671 koszonom szepen a segitseget -
kev #1670 ...
Aki végigcsinálta a naptáros - tekergetős pályát, az feltehetné a mentést.
Hol találod a mentést :
\Documents and Settings\Neved\My Documents\Eidos\..
Hova tudod feltenni :
data.hu
... -
toten #1669 Clidey: Menj vissza a pálya kezdési pontjára, ott lesz egy ilyen romhalmaz templom. Ha jól emlékszem, akkor az egyik széttört oszlopon kell elkezdeni felmászni:)
mariann: 100% - os savet énis találtam egy csomót, de nem tudtam hogy, hogy kell visszaugorni a helyszinekre. -
#1668 Bugok listája
Azért van pár bug benne...
Közte az is, amibe sokan belefutottatok
Megoldás : restart level
Remek... :) -
barany #1667 Oké, rendben de igy csak mégegyszer újrajátszom az adott pályát
és összeszedhetem a még elmaradt kincseket. Arra kéne megoldás hogy egy
teljesen szűz pályát kezdhessek. -
Evoluti0N #1666 Caps Lock-al ki tudod dobni a köveket -
MrAndree #1665 Át kell őket dobni. Most hirtelen nem emlékszem melyik gombbal de át lehet. -
#1664 Hello!
Kellene egy kis segitseg:
A nagy polip utan, amikor egy kesztyuhoz erunk, ami egy kapu mogott van, ott hogy kell kinyitni a kaput?
A masik szobaban levo koveket nem tudom atvinni sehogy sem.
Elore is kosz. -
#1663 Ahhaaaa, akkor valahol itt lehet a kutya elesve...ezek szerint akkor még hiányzik egy fejem... :D
Már csak az a kérdés hogy hol lehet. Én úgy érzem bejártam a pálya minden zegét-zugát, ezek szerint mégsem?? :( Mert ugye volt egy koponya lenn a kővelbetörős gödörben, egy volt a pálya másik végén a kötéllel karikalehúzós-ajtónyitós helyen. Emlékeim szerint volt még egy ennek a közelében is valahol kültéren, de akkor hol van még egy? :(
Légyszi ha tudsz egy képet rakj fel róla!
-
#1662 nem tudom hogy van nálad, de kell egy koponya azt a szélső körhöz kell tenni, meg ha középen nincs semmi fej, akkor oda is kell egy fej.
Mutass róla képet esetleg ha tudsz. -
#1661 Elöljáróban annyit hogy lécci ne nagyon csesszetek le... :)
Tudom, már számotokra lerágott csont, de én még mindíg azon a kibeb.szott naptáras résznél tartok...mindkét koponya a helyén, az egyik naptár (ahol az a két ember volt) beforgatva, a másik pedig meg se mozdul. Mi a .csát kellene még tennem?? :((( Ide-oda rohangálok a pályán, már egy deka ellenség sincs se ember se állat, minden rejtett zugot felfedeztem már... :( Egy helyen nem tudok tovább menni ahol nincsen se ugrató se semmi csak egy boltíves épitmény előtte meg egy szakadék de szerintem azért mert onnan jöttem be erre a pályára.
Próbáltam itt böngészni a válaszok között használtam a keresőt is, de nem jutottam előrébb...valaki irjon már legyen szíves egy step-by-step tutorialt legyen oly kedves!
Köszi előreis! -
#1660 elkezded a treasure hunt-ot aztán PDAba kiválasztos a Revisit locaitons fület, onnantól tudni fogod -
barany #1659 Kedves Mariann84 !
Leirnád hogy használjam a 100%-os mentést, hogy Mexikóban kezdjek ?
Nekem csak a Treasure Hunt-ot ajánlja fel, és ugye így elölről
kell kezdenem. -
#1658 Köszi -
#1657 A vízszintesen rudat tartó székes szobrokat elfordítod. A többi adja magát. -
#1656 Na most én is elakadtam. Van egy terem, az óriás pókos részben, ahol közben 7 szobor ül. 2 kezébe belerakom a rudat, majd minden 2. eldúl, és kiemelkedik a középső kőtömb.
És most mi van? Hiába mászok én fel, semerre se jutok sokáig. -
#1655 szombaton uninstalloztam