Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs a minõségért...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kandur, a 0:50ig el se jutunk, mert az elsõ hídon nem tudunk átugrani...
mindjárt vágok be printscreent.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ötlet valakinek?
kicsit el akadtam a játékban
egy nagy medencénél vok amiben egy oriási thor szobor van benne egyik kezében egy kalapács a másikban egy pajzs és ha beleugom a vizbe meg halok
már le engedtem a vizet azokkala sárkány fejekkel lemásztam és fel vettem az övet most már tudom mozgatni az egyik nagyobb oszlopot kimászam a medencéöl és igy ujra fel ment a viz teljesen és fent van egy kö amit az övnek köszönhetöen tudok mozgatni de nemtom mire kéne használni és nem történik semmi viszafele sem tok menni mert beolmott a barlang
vagy ha tudtok egy oldalt ahol levan irva a végigjátszás linkeljétek be pls
Lefele áll a híd nekünk is, és így nem lehet átugratni a motorral.
elõre is köszi.
Mexicóban beéllítottam mind a két naptárat, lemegy az animáció,
de mire odaérek a lejárathoz, az nincs sehol. Már visszamentem az elsõ naptárhoz is, de nem tudok semmit csinálni. Mi lehet a gond?
Na szóval bug-os aa játékom!!!!!!
Az elsõ ugratónak fenn kéne lennie, de nincs, azaz a hídnak fen kéne lennie, de nincs a végigjátszás szerint fenn van az elsõ híd, nekem viszont nincs!
Belinkeltem, h h kéne kinéznie,egy szenzoros képet, és, h hogy néz ki az én játékomban!
http://www.freetvmaci.info/
Why so serious?

Why so serious?

Why so serious?
Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!
Kedvencem volt anno (sõt szinte még mindig az asszem) a 4. rész, az egyiptomos, drága Croft néni ott szinte mindenbe belekapaszkodott, itt meg csak a megcsinált fémes párkányokon leginkább.
Amúgy még csak msot kezdtem el a játékot, jónak ígérkezik, viszont nagyon kapkod a kamera, és ez baromi idegesítõ, néha azt sem tudom hol vagyok!
[merlinw.org]
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Nincs kész végig?