2374
-
strebacom #1734 Sziasztok...itt elakadtam:
illetve az második képen a lánc visszafelé megy hogyan jutok át??
Segitsetek légyszi!! -
#1733 a külső kört kell jobbra mozdítani, nem a belsőt, nézd meg jobban az első naptárnál elmozdult kicsit a forgató. Nem lehet bug. -
Evoluti0N #1732 Kíváncsiságból leszedtem 100%-os végigjátszást (ahol megvan az összes-csillogó villogó izé) miután végigvittem a játékot. Az összes dolgot meg lehet nézni az extráknál, mást nem ad. -
#1731 mindkét naptárat próbáltam de nem megy!meg sem mozditja!
lehet hogy bug! -
#1730 Pedig Rage jól írta, más ötlet erre nincs.
Az első naptár elmozdul, mikor bezárul az átjáró, vissza kell menni, és újra elfordítani a külső gyűrűt, akkor megint kinyilik az átjáró, és gyorsan a motorra felülni, és odamotorozni.
Én többször bejártam az utat direkt begyakoroltam, és úgy sikerült. -
il #1729 Én "városnéző" üzemmódban vittem végig. Ott belehetett állítani újra mind a kéttőt. Lehet normálon vagy hardon ez már nem mükszik, így a pályát restartolni kell. -
#1728 sajnos az úgy nem műxik!vmi más ötlet?
kösz -
jirzi #1727 E E E -
jirzi #1726 Köszi a segítséget amit kaptam .Végeztem! -
sjucus #1725 Nem tudom, akkor mi van, de én most elkezdem elölről és rágyúrok a "csillogo izé bizé"-kre. -
Norsz #1724 Na csak befejeztem kár a végéért de remélem lessz folytatás
csak azt nem értem minek kellet larának eldobni a kalapácsot a játékba miondig messziről dobálom le az ellenfelet na mind1 ha már ő igy döntött
legalább treasure hunt ba nálam lehetett volna afféle vigasz díj ként hamár sz*rt se kaptam a játék után se valami extra semmi credits és vissza a menübe:s vajon mi van akkor ha megvan az összes csillogo izé bizé? aki tudja mondja meg plz -
#1723 kösz,ránézek -
#1722 Igen, de az első naptárat forgasd be újra, ne a másodikat. -
#1721 hoy!
a maja pályán ki lehet nyitni mégeccer az átjárót?
nem értem oda mocival és bezárult...
köszi -
#1720 :) máris könnyebb köszi -
#1719 lehet Lara nénit gyorsítani, hogy csípkedje a praclijait :) (E gomb) -
#1718 sziasztok tudna valaki segíteni Maya pályán járok ahol a nagy kalapácsok leviszik az átjárót már majdnem a végén vagyok viszont az urolsó kalapács mozgató mehanikánál a láncok visszafele jönnek és sehogy se lehet így feljutni a tetejére mi a megoldás? előre is köszi -
Norsz #1717 amugy már megvan a kalapács
tök király XD
megverem vele a faszit és elrepül vagy 6 métert jó hogy még megvan :) -
jirzi #1716 Köszi Valami gáz lehetett, mert mikor újraindítottam a játékot rögtön sikerült -
sjucus #1715 Nagy lendülettel menj neki! -
sjucus #1714 Elvileg ugyanazzal a technikával kell lenyitni, ahogy bemenet lenyitottad, csak most visszafele működik. (asszem) -
#1713 Hát fiúk, köszönöm mindenkinek a segítséget! Rambuu linkje végre meghozta a sikert mely bebizonyította mekkora ökör vagyok! :D Az a kis apróság kerülte el figyelmemet, hogy arra az istenverte forgatókához két helyen is oda lehet állni, az egyiknél forgatni akar a kislány a másikon meg odarakja a fejet...a durvaéletbe! :D
Mondjuk az továbbra is tény, hogy még mindenek előtt - javaslatotokra - megnéztem, az invertorimban nem mutatta hogy lenne nálam mégvalami cucc, pedig az összes "mappát" végignéztem. Na mindegy...köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Előre az újabb nagy elakadások felé! :D -
#1712 akkor már a minnyárt-ba is kössünk bele :P (mindjárt, nem? :) ) -
#1711 apropó, kíváncsiságból használtam a víz alatt a(z) (ÁRAMOS) kalapácsot. Azt hittem hogy azzal a csapással magamat is az elektromos hulla mezőkre teremtem, ohh, de ez valami egész érdekes villámokat lövel, tök cél irányosan azt öli meg amire célzok -
#1710 pedig feltud, de mint már mondottam volt Lara néni öregszik, és egyre bénább, először elkapja, majd úgy dönt hogy azzal a lendülettel el is engedi. nah se baj, próbálgasd azért, egyszer csak megmakacsolja magát :) -
Norsz #1709 látom sikerülj Jirzi csak igy tovább -
jirzi #1708 Hello valaki ! Mexikóban az utolsó hídon hogy lehet átjutni visszafelé?Lenyitottam de nem bírok vele.Előrre is köszi -
#1707 Mindenkinek ajánlom aki le van akadva valahol!
http://tombraiderwalkies.com/?q=underworld-hununderworld-hun -
tboy01 #1706 Nah basszus, arra meg nem akar az idióta csaj felkapaszkodni -
#1705 Azt néztem már, de semmi ilyesmi nincs az invertory-m azon "zsebében". Meg eddig legalábbis ha valami kellett valahova azt automatice odarakta, nem kellett válogatnom... -
#1704 Menj fel a legfelső szintre, amerre most fel tudsz jutni. Ott lennie kell egy résnek, amit egy gyűrű-kötél párossal tudsz átugrani. A gyűrű falának szélén lennie kell egy élet kupának. Na oda kell feljutnod. -
sjucus #1703 A feletted keringő "kockáról"sem? -
tboy01 #1702 Oda sehogy sem bírok felugrani, már próbáltam -
#1701 De ha odaáll a középső részhez, egy kéz jelenik meg, ami azt jelenti, hogy nála van és berakja Lara. -
sjucus #1700 Nézd meg, hogy nincs-e már meg az inventoridban! Én jártam már úgy mexikóban, hogy 6- szor végigbolyongtam a z egész pályát, mire megnéztem és már nálam volt a koponya!
-
#1699 Ami a hátad mögött van nagy oszlop, arra kell feljutnod, aztán onnan lecsúszni arra a lejtős részre. -
tboy01 #1698 Erre a részre gondoltam
-
jirzi #1697 most értem haza
mindjárt próbálom -
tboy01 #1696 Valaki tudna segíteni??? A vége felé járok, ott amikor már nálam van a kalapács, és egy barlangban vagyok benn, ahol van az ördögi angyal néni. Már az alsó csúszka mögött szétvertem a követ, de a legfelső kettőhöz nem tudok feljutni. -
Norsz #1695 MEGTALÁLTAM!Megvan a megoldás a bugra! Na szal, van az első kigyófej amivel le lehet ereszteni a kék izét. Azt újra fel kell emelni. Ezt pedig, úgy , hogy belekapaszkodsz a kötéllel és áthimbálozol a mellette bal oldalt kiálló csücsökre. Kiszaladsz addig amíg lehetséges(mondjuk a motorig :p) aztán vissza egész a vízköpőig, leereszted, és megint vissza a második kigyófejig. Oda úgy, hogy amikor alattad van a kigyófej legalábbis a platform (ahonnan átugrassz a kiálló rúdra, nekem igy sikerült) 2-3 alkalommal meghaltam az eséstől, de egyszer már ott töltött vissza, hogy ott állok lent. Felugrottam a rúdra és leeresztette végre. :)