Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hogy játszam végig , ha a szakadék felett nem tudok átmenni?: ) vki dobjon mentést.. pls
lent van az elsõ híd.. a rudak meg messzi vannak...

bocs a minõségért...
megtettem. mindjárt vágok be képet 😞
Kandurex
Jah hogy már az elsõ híd? az nekem is fent volt már rögtön! Esetleg próbáld meg megrángatni a kapcsolót amikor bejössz!! (lsd: videó)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát ez az , az elsõ híd nekem nincs fent,nem érted??? csak a második, annál messzirõl látni hogy van rúd, az elsõ híd le van eresztve és nem ugrik át motorral és semmi sincs a falon.

kandur, a 0:50ig el se jutunk, mert az elsõ hídon nem tudunk átugrani...
mindjárt vágok be printscreent.
Broafka
amúgy nekem az elsõ hídnál is voltak ilyen póznák, mondjuk az nekem is fönt volt (bocsi, nem olvastam végig) de akkor hogyhogy nekem nem bugos? biztos fellehet húzni valahogy

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ne legyetek hülyék, vannak rudak a falon nem? az elsõ híd fönt van, azt átugratod, utána meg nincs fönt a híd, balra kell lennie egy rúdnak, szépen fölmész rá, és átkapaszkodsz a párkányra, ami lemegy, és a híd följön!

Kandurex
ennyire nem látni, tessék, mert 1000%, hogy te nem vagy figyelmes (0:50 -tõl figyelj nagyon)

nincs a falon semmi, se jobbra-se balra, az a következõ ugratónál lehet, adjon már vki egy mentést inkább, ahelyett hogy erõltetnék hogy van a falon vmi, mikor nincs...
a Far Cry miatt kellet frissítenem hogy jó legyen neki de asszem a legújabbat
rage
Melyik drivert használod ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

fura nekem 7-es szériás karim van és nem akadt meg sehol a játék
rage
Írtam neked, hogy a hivatalos fórumban is tudnak erról a bugról, Geforce 6-os, 7-es kártyákat érinti, lesz majd javítás, de kell majd új driver az Nvidiatól is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kandurex
dehogy bugos, ott van a fal mellett egy rúd kapaszkodó, arra rá ugrassz, onnan a falra (Lara mutatja, ha el lehet rugaszkodni) és voila...

HELP!!(válaszok visszanézve erre a hsz-re.)

sajna bug, mert nincs semmi kapaszkodó balra, nem lehet mászni a falon. gondolod nem próbáltuk meg?? 😊
ötlet valakinek?
rage
A probléma az, hogy nála nincs balra fenn kapaszkodó.

Nincs itt semmi bug leszálsz a motorról az ugrató elõtt balra fel a kapaszkodóra utánna szemmbe a falra kapaszkodó és a fal lecsúszik az ugrató pedig feljön ennyi..
rage
Várd meg, míg megjelenik a magyar verzió, utána biztosan le lehet tölteni a nyelvi fileokat.

jah meg halottam hogy magyar felirattal jelent meg a game de nekem angolul van meg nemtudjátok hoanan lehetne leszedni egy magyaritást mert sehol nem találok
hello
kicsit el akadtam a játékban
egy nagy medencénél vok amiben egy oriási thor szobor van benne egyik kezében egy kalapács a másikban egy pajzs és ha beleugom a vizbe meg halok
már le engedtem a vizet azokkala sárkány fejekkel lemásztam és fel vettem az övet most már tudom mozgatni az egyik nagyobb oszlopot kimászam a medencéöl és igy ujra fel ment a viz teljesen és fent van egy kö amit az övnek köszönhetöen tudok mozgatni de nemtom mire kéne használni és nem történik semmi viszafele sem tok menni mert beolmott a barlang
vagy ha tudtok egy oldalt ahol levan irva a végigjátszás linkeljétek be pls
nekünk is bugos, kérjük a fahidas utáni mentést...
Lefele áll a híd nekünk is, és így nem lehet átugratni a motorral.
elõre is köszi.
kész kivégeztem én is a vége az érdekes lett
Sziasztok !
Mexicóban beéllítottam mind a két naptárat, lemegy az animáció,
de mire odaérek a lejárathoz, az nincs sehol. Már visszamentem az elsõ naptárhoz is, de nem tudok semmit csinálni. Mi lehet a gond?
Tudna valaki egy save game-et küldeni, ugyanis így nem tom folytatni...

Hali!
Na szóval bug-os aa játékom!!!!!!
Az elsõ ugratónak fenn kéne lennie, de nincs, azaz a hídnak fen kéne lennie, de nincs a végigjátszás szerint fenn van az elsõ híd, nekem viszont nincs!
Belinkeltem, h h kéne kinéznie,egy szenzoros képet, és, h hogy néz ki az én játékomban!

Dante73
Látom Lara szorult helyzetben van. Mindegy, ha menni kell, hát menni kell... Azért a nadrágot letolhatta volna elõtte... Nem úrilányhoz méltó....

http://www.freetvmaci.info/

Jó lesz de az is marha rövid és elég egyszerû is.

Why so serious?

Kandurex
húh, akkor ez nagyon rövid játék lett 😞 Na, mindegy, jövõ héten megkapom a Legend -et, remélem az is jó lesz 😊

Onnan már nem sok. De fentrõl még szebb. 😊

Why so serious?

Kandurex
Ezt most készítettem...francba...lépcsõ nincs? 😉 Egyébként mennyi van még vissza a játékból?

Egy van közvetlenül a baloldali oszlopok mellett /amikbe majd belerakod a köveket/, kettõ a baloldali folyosón amibe be lehet úszni és egy van a jobboldaliban.

Why so serious?

Utolsó pályánál vagyok! Hol találom az utolsó követ? 4 darabot kell megszerezni, 3-t eddig összeszedtem, de holvan eldugva az uccsi kõõõ???

Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!

Broafka
hali, esküszöm Lara néni a játékok folyamán egyre öregszik! 😊
Kedvencem volt anno (sõt szinte még mindig az asszem) a 4. rész, az egyiptomos, drága Croft néni ott szinte mindenbe belekapaszkodott, itt meg csak a megcsinált fémes párkányokon leginkább.

Amúgy még csak msot kezdtem el a játékot, jónak ígérkezik, viszont nagyon kapkod a kamera, és ez baromi idegesítõ, néha azt sem tudom hol vagyok!

helo,érdemes megvenni a játékot?mi a véleményetek róla?
Na végigvittem,hát tényleg igaz,ez nem a legnehezebb tomb raider,egyáltalán nem volt nehéz,kivéve azt ahol az ember hiába nézte néha pályát át 1000x nem látta merre van az arra.

MerlinW
bal oldaladon levõ oszlopot betolod a helyére, visszaállsz ahol most vagy, kilövöd madzagodat a sárkány gyûrûjére, odalendülsz, felmászol, majd usgyi futás jobbra el.

[merlinw.org]

Köszi megoldottam
Én is kipörgettem. Tetszett, szép a grafika, jó a sztori és a feladatok, az irányításon még lesz mit javítani a következõnél. Már nagyon várom! <#integet2>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Evin
Ha felvetted az övet, fel a kalapácsra, és onnan át kell lengeni. Nem biztos, hogy elsõre sikerülni fog!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Én azt hittem eddig, hogy a proci. A Silent Hill a Tombtól sokkal jobban akadt a tolókocsis résznél, amikor meg in-game lett, nem is mutatott képet. Most olyat csináltam, alapgyorsításról kikapcsoltam a hardveres gyorsítást a hangról, így már 1,2 sec helyett csak 6,7 sec-ként akad meg a játék, valamint az elsõ in-game jelenet is látható lett, és amikor megáll a kép, a hang is megszûnik, nem akad, csak ha megint megindul a kép, akkor megy a hang megint. Fraps-al megnéztem, mind2 játékban 25-30 FPS-el fut lazán, amikor épp nem akad be.

ult1mate
ult1mate
Innen hogyan lehet kijutni ?

Az utolsó pályán hogyan tudom betolni a legalsó követ, ahol hiányzik a híd?

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Klemice
rewardos videó végigjátszás van amúgy? kíváncsi vagyok hol vannak azok amiket nem találtam meg

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Robez84
Király vagy! köszi hogy feltetted!!!<#eljen>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Megoldottam, végig vittem. Köszi mindenkinek a segítségét. Jó volt a játék, bár úgy érzem kicsit rövid volt a story. A feladványok viszont sokkal nehezebbek, mint a Legendben. A zene nagyon táposra sikerült, szóval összességében egy 7/10-es a játék. Még mindig a Legend a király(nõ). 😊 Mondjuk Lara baba rövidszárú úszófelszerelése állat volt. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

MerlinW
Egész nap errõl volt szó. Tessék visszaolvasni.

[merlinw.org]

Ebben sajna nincs benne az a rész, ahol tartok.😞
Nincs kész végig?