2374
  • strebacom
    Sziasztok...itt elakadtam:

illetve az második képen a lánc visszafelé megy hogyan jutok át??
    Segitsetek légyszi!!
  • bogyoka
    a külső kört kell jobbra mozdítani, nem a belsőt, nézd meg jobban az első naptárnál elmozdult kicsit a forgató. Nem lehet bug.
  • Evoluti0N
    Kíváncsiságból leszedtem 100%-os végigjátszást (ahol megvan az összes-csillogó villogó izé) miután végigvittem a játékot. Az összes dolgot meg lehet nézni az extráknál, mást nem ad.
  • rucinho
    mindkét naptárat próbáltam de nem megy!meg sem mozditja!
    lehet hogy bug!
  • bogyoka
    Pedig Rage jól írta, más ötlet erre nincs.

Az első naptár elmozdul, mikor bezárul az átjáró, vissza kell menni, és újra elfordítani a külső gyűrűt, akkor megint kinyilik az átjáró, és gyorsan a motorra felülni, és odamotorozni.

Én többször bejártam az utat direkt begyakoroltam, és úgy sikerült.
  • il
    Én "városnéző" üzemmódban vittem végig. Ott belehetett állítani újra mind a kéttőt. Lehet normálon vagy hardon ez már nem mükszik, így a pályát restartolni kell.
  • rucinho
    sajnos az úgy nem műxik!vmi más ötlet?
    kösz
  • jirzi
    E E E
  • jirzi
    Köszi a segítséget amit kaptam .Végeztem!
  • sjucus
    Nem tudom, akkor mi van, de én most elkezdem elölről és rágyúrok a "csillogo izé bizé"-kre.
  • Norsz
    Na csak befejeztem kár a végéért de remélem lessz folytatás
    csak azt nem értem minek kellet larának eldobni a kalapácsot a játékba miondig messziről dobálom le az ellenfelet na mind1 ha már ő igy döntött
    legalább treasure hunt ba nálam lehetett volna afféle vigasz díj ként hamár sz*rt se kaptam a játék után se valami extra semmi credits és vissza a menübe:s vajon mi van akkor ha megvan az összes csillogo izé bizé? aki tudja mondja meg plz
  • rucinho
    kösz,ránézek
  • rage
    Igen, de az első naptárat forgasd be újra, ne a másodikat.
  • rucinho
    hoy!

a maja pályán ki lehet nyitni mégeccer az átjárót?
    nem értem oda mocival és bezárult...
    köszi
  • adam46
    :) máris könnyebb köszi
  • Broafka
    lehet Lara nénit gyorsítani, hogy csípkedje a praclijait :) (E gomb)
  • adam46
    sziasztok tudna valaki segíteni Maya pályán járok ahol a nagy kalapácsok leviszik az átjárót már majdnem a végén vagyok viszont az urolsó kalapács mozgató mehanikánál a láncok visszafele jönnek és sehogy se lehet így feljutni a tetejére mi a megoldás? előre is köszi
  • Norsz
    amugy már megvan a kalapács
    tök király XD
    megverem vele a faszit és elrepül vagy 6 métert jó hogy még megvan :)
  • jirzi
    Köszi Valami gáz lehetett, mert mikor újraindítottam a játékot rögtön sikerült
  • sjucus
    Nagy lendülettel menj neki!
  • sjucus
    Elvileg ugyanazzal a technikával kell lenyitni, ahogy bemenet lenyitottad, csak most visszafele működik. (asszem)
  • Clidey
    Hát fiúk, köszönöm mindenkinek a segítséget! Rambuu linkje végre meghozta a sikert mely bebizonyította mekkora ökör vagyok! :D Az a kis apróság kerülte el figyelmemet, hogy arra az istenverte forgatókához két helyen is oda lehet állni, az egyiknél forgatni akar a kislány a másikon meg odarakja a fejet...a durvaéletbe! :D
    Mondjuk az továbbra is tény, hogy még mindenek előtt - javaslatotokra - megnéztem, az invertorimban nem mutatta hogy lenne nálam mégvalami cucc, pedig az összes "mappát" végignéztem. Na mindegy...köszönöm mégegyszer mindenkinek!
    Előre az újabb nagy elakadások felé! :D
  • Broafka
    akkor már a minnyárt-ba is kössünk bele :P (mindjárt, nem? :) )
  • Broafka
    apropó, kíváncsiságból használtam a víz alatt a(z) (ÁRAMOS) kalapácsot. Azt hittem hogy azzal a csapással magamat is az elektromos hulla mezőkre teremtem, ohh, de ez valami egész érdekes villámokat lövel, tök cél irányosan azt öli meg amire célzok
  • Broafka
    pedig feltud, de mint már mondottam volt Lara néni öregszik, és egyre bénább, először elkapja, majd úgy dönt hogy azzal a lendülettel el is engedi. nah se baj, próbálgasd azért, egyszer csak megmakacsolja magát :)
  • Norsz
    látom sikerülj Jirzi csak igy tovább
  • jirzi
    Hello valaki ! Mexikóban az utolsó hídon hogy lehet átjutni visszafelé?Lenyitottam de nem bírok vele.Előrre is köszi
  • rambuu
    Mindenkinek ajánlom aki le van akadva valahol!

http://tombraiderwalkies.com/?q=underworld-hununderworld-hun
  • tboy01
    Nah basszus, arra meg nem akar az idióta csaj felkapaszkodni
  • Clidey
    Azt néztem már, de semmi ilyesmi nincs az invertory-m azon "zsebében". Meg eddig legalábbis ha valami kellett valahova azt automatice odarakta, nem kellett válogatnom...
  • Evin
    Menj fel a legfelső szintre, amerre most fel tudsz jutni. Ott lennie kell egy résnek, amit egy gyűrű-kötél párossal tudsz átugrani. A gyűrű falának szélén lennie kell egy élet kupának. Na oda kell feljutnod.
  • sjucus
    A feletted keringő "kockáról"sem?
  • tboy01
    Oda sehogy sem bírok felugrani, már próbáltam
  • bogyoka
    De ha odaáll a középső részhez, egy kéz jelenik meg, ami azt jelenti, hogy nála van és berakja Lara.
  • sjucus
    Nézd meg, hogy nincs-e már meg az inventoridban! Én jártam már úgy mexikóban, hogy 6- szor végigbolyongtam a z egész pályát, mire megnéztem és már nálam volt a koponya!
  • CroftManor
    Ami a hátad mögött van nagy oszlop, arra kell feljutnod, aztán onnan lecsúszni arra a lejtős részre.
  • tboy01
    Erre a részre gondoltam
  • jirzi
    most értem haza
    mindjárt próbálom
  • tboy01
    Valaki tudna segíteni??? A vége felé járok, ott amikor már nálam van a kalapács, és egy barlangban vagyok benn, ahol van az ördögi angyal néni. Már az alsó csúszka mögött szétvertem a követ, de a legfelső kettőhöz nem tudok feljutni.
  • Norsz
    MEGTALÁLTAM!Megvan a megoldás a bugra! Na szal, van az első kigyófej amivel le lehet ereszteni a kék izét. Azt újra fel kell emelni. Ezt pedig, úgy , hogy belekapaszkodsz a kötéllel és áthimbálozol a mellette bal oldalt kiálló csücsökre. Kiszaladsz addig amíg lehetséges(mondjuk a motorig :p) aztán vissza egész a vízköpőig, leereszted, és megint vissza a második kigyófejig. Oda úgy, hogy amikor alattad van a kigyófej legalábbis a platform (ahonnan átugrassz a kiálló rúdra, nekem igy sikerült) 2-3 alkalommal meghaltam az eséstől, de egyszer már ott töltött vissza, hogy ott állok lent. Felugrottam a rúdra és leeresztette végre. :)