2374
  • genory
    Köszi!
  • Evin
    Nincs és nem is lesz->#1856
  • genory
    Van magyarítás a játékhoz?
  • Kongy
    Már sehol. :) Köszönöm a segítséget. Én voltam vaksi 1ébként. Ott volt az orrom előtt a helyes út,és rosszfele mentem xD Mindegy. A lényeg,h továbbjutottam,és berobbantottam Amanda hajóját. :)
  • csodacsibe76
    Pontosan hol is akadtál el?
  • Kandurex
  • Kongy
    Plz help me! Már mindent bejártam. Vagy 20x az egész termet és semmi! Már kezdem azt hinni,h véglegesen elcsesztem és csak 1 mentés segít. :(((
  • csodacsibe76
    Köszi a válaszokat:)
  • Evin
    Valószínűleg te is belefutottál egy hibába. Vagy újrakezded a pályát a legelejétől, vagy visszaolvasol pár oldalt, mert vki belinkelte az ő mentését, ami ezek után az ugratók után van.
  • Kandurex
    gondolkozz, nézz körbe, ez nem "Sam I'am"
  • Kongy
    Egyszerűen megőrülök!!
    Leestem a vízbe a Kraken termében,holott vissza kéne menni a felszínre! De hogy jutok vissza ha már leestem?? :S
  • csodacsibe76
    Próbáltam átugratni, de mindig lecsúszik a túloldalon.
  • csodacsibe76
    Nincs itt semmi sajnos. A videón ez a rámpa fönt van, ezért nem is értem.
  • bogyoka
    itt csak motorral mehetsz tovább.
  • bogyoka
    itt is nézd meg, jobb vagy baloldalon van-e rúd, ha van, akkor a falra ugrasz, ami majd lecsúszik és felnyilik az ugrató.

#1873 hozzászólás
  • csodacsibe76
    Elég pici, a rudak a másik oldalon vannak, gonsolom azokra kéne felmászni, de hogy jutok át?
  • csodacsibe76
    Na, rájöttem :) Szóval itt dekkolok, ha vki esetleg ráismer.
  • csodacsibe76
  • bogyoka
    Van itt alul, a "Mehet" gomb mellett, hogy képfeltöltés, próbáld meg.
  • csodacsibe76
    Hát ez nem jött össze ..hogy kell képet felrakni?
  • csodacsibe76
    Nem tudok ezen az oldalon semmire felmászni..Itt egy kép:
  • Seth
    Bal vagy jobb oldalon fel lehet mászni és az egyik fal majd a súlyod alatt lemegy, az nyitja fel a hidat
  • csodacsibe76
    http://tombraiderwalkies.com/?q=underworld-hun/del-mexiko/-midgard-kigyomidgard-kigyo
    A legelső videó
  • Gabee667
    Hol van a video végigjátszás?
  • csodacsibe76
    Sziasztok! Elakadtam a The Midgard Serpent pálya elején. Lemegyek a lépcsőn, pár kanyar után odaérek az első szakadékhoz, a rámpa leengedve. Látok rudakat, de a másik oldalon. Néztem videó végigjátszást is, de azon ez a rámpa fel van húzva, simán átugratható a motorral. Hogyan tovább? Kösz
  • Kongy
    Sikerült de megint elcsesztem. Jönnek Amanda zsoldosai,de a krakkenes teremben leesek a vízbe,és az istenért sem tudok feljutni!! :(((
  • Gabee667
    Helló. A thailand pályánál a felmásztam sziklákon valali bejarat nál vagyok ott mit kell csinálni?THX
  • bogyoka
    Ki kell dobálni mindkettőt Caps Lock-kal:)
  • Kongy
    Kösz a helpet!

Most meg Thor kardját nem tom megszerezni. :S A 2 kocka benn van az egyik teremben. Azokat hogy jutattom a fő terembe?
  • bogyoka
    egyébként itt egy videó róla #1849-es szám alatt. Nézd meg!
  • bogyoka
    Mennyél jobbra, amíg el nem érsz egy fogaskerekkel lévő helységet nem találsz, majd balra is kell menned, a fogaskerekeket ki kell szabadítani a polip karjaiból, de ettől még nem esik le, középen lesz valahol egy kapcsolókar.
  • Kongy
    Üdv!

Elakadtam a TRU-ban,a Földközi-tengeres pályán,a Kraken termében. Már sikerült felvinni a feje fölé a nagy csillárt,vagy mi a szöszt,és Lara azt mondja,h mostmár rá tudnánk ejteni a fejére. DE HOGYAN?????

ITT A KÉP!:

Plz HELP!
  • DarkSector
    háát nemnagyon.
    reloaded verzió.
    :P
  • Evin
    Ha nincs magyar nyelv telepítéskor, vagy a beállításokban, akkor neked nem a bolti verzió van meg.
  • balee4
    majd ha vki megveszi és lesz olyan kedves hogy feltölti...
  • DarkSector
    és hol lehet beállítaní?
  • DarkSector
    magyarosítás???
  • sjucus
    Köszi a segítségeket!
    Akkor nem küzdök vele most tovább, hanem megyek végig, míg vissza nem érek ide.
  • Evin
    Magyarul jött ki.
  • AtiRadish
    Klikk