2374
-
genory #1894 Köszi! -
#1893 Nincs és nem is lesz->#1856 -
genory #1892 Van magyarítás a játékhoz? -
#1891 Már sehol. :) Köszönöm a segítséget. Én voltam vaksi 1ébként. Ott volt az orrom előtt a helyes út,és rosszfele mentem xD Mindegy. A lényeg,h továbbjutottam,és berobbantottam Amanda hajóját. :) -
csodacsibe76 #1890 Pontosan hol is akadtál el?
-
#1889 #1849 -
#1888 Plz help me! Már mindent bejártam. Vagy 20x az egész termet és semmi! Már kezdem azt hinni,h véglegesen elcsesztem és csak 1 mentés segít. :((( -
csodacsibe76 #1887 Köszi a válaszokat:) -
#1886 Valószínűleg te is belefutottál egy hibába. Vagy újrakezded a pályát a legelejétől, vagy visszaolvasol pár oldalt, mert vki belinkelte az ő mentését, ami ezek után az ugratók után van. -
#1885 gondolkozz, nézz körbe, ez nem "Sam I'am" -
#1884 Egyszerűen megőrülök!!
Leestem a vízbe a Kraken termében,holott vissza kéne menni a felszínre! De hogy jutok vissza ha már leestem?? :S -
csodacsibe76 #1883 Próbáltam átugratni, de mindig lecsúszik a túloldalon. -
csodacsibe76 #1882 Nincs itt semmi sajnos. A videón ez a rámpa fönt van, ezért nem is értem. -
#1881 itt csak motorral mehetsz tovább. -
#1880 itt is nézd meg, jobb vagy baloldalon van-e rúd, ha van, akkor a falra ugrasz, ami majd lecsúszik és felnyilik az ugrató.
#1873 hozzászólás -
csodacsibe76 #1879 Elég pici, a rudak a másik oldalon vannak, gonsolom azokra kéne felmászni, de hogy jutok át?
-
csodacsibe76 #1878 Na, rájöttem :) Szóval itt dekkolok, ha vki esetleg ráismer. -
csodacsibe76 #1877 -
#1876 Van itt alul, a "Mehet" gomb mellett, hogy képfeltöltés, próbáld meg. -
csodacsibe76 #1875 Hát ez nem jött össze ..hogy kell képet felrakni?
-
csodacsibe76 #1874 Nem tudok ezen az oldalon semmire felmászni..Itt egy kép: -
#1873 Bal vagy jobb oldalon fel lehet mászni és az egyik fal majd a súlyod alatt lemegy, az nyitja fel a hidat -
csodacsibe76 #1872 http://tombraiderwalkies.com/?q=underworld-hun/del-mexiko/-midgard-kigyomidgard-kigyo
A legelső videó -
Gabee667 #1871 Hol van a video végigjátszás?
-
csodacsibe76 #1870 Sziasztok! Elakadtam a The Midgard Serpent pálya elején. Lemegyek a lépcsőn, pár kanyar után odaérek az első szakadékhoz, a rámpa leengedve. Látok rudakat, de a másik oldalon. Néztem videó végigjátszást is, de azon ez a rámpa fel van húzva, simán átugratható a motorral. Hogyan tovább? Kösz -
#1869 Sikerült de megint elcsesztem. Jönnek Amanda zsoldosai,de a krakkenes teremben leesek a vízbe,és az istenért sem tudok feljutni!! :((( -
Gabee667 #1868 Helló. A thailand pályánál a felmásztam sziklákon valali bejarat nál vagyok ott mit kell csinálni?THX -
#1867 Ki kell dobálni mindkettőt Caps Lock-kal:) -
#1866 Kösz a helpet!
Most meg Thor kardját nem tom megszerezni. :S A 2 kocka benn van az egyik teremben. Azokat hogy jutattom a fő terembe? -
#1865 egyébként itt egy videó róla #1849-es szám alatt. Nézd meg! -
#1864 Mennyél jobbra, amíg el nem érsz egy fogaskerekkel lévő helységet nem találsz, majd balra is kell menned, a fogaskerekeket ki kell szabadítani a polip karjaiból, de ettől még nem esik le, középen lesz valahol egy kapcsolókar. -
#1863 Üdv!
Elakadtam a TRU-ban,a Földközi-tengeres pályán,a Kraken termében. Már sikerült felvinni a feje fölé a nagy csillárt,vagy mi a szöszt,és Lara azt mondja,h mostmár rá tudnánk ejteni a fejére. DE HOGYAN?????
ITT A KÉP!:
Plz HELP! -
#1862 háát nemnagyon.
reloaded verzió.
:P -
#1861 Ha nincs magyar nyelv telepítéskor, vagy a beállításokban, akkor neked nem a bolti verzió van meg. -
#1860 majd ha vki megveszi és lesz olyan kedves hogy feltölti... -
#1859 és hol lehet beállítaní? -
#1858 magyarosítás??? -
sjucus #1857 Köszi a segítségeket!
Akkor nem küzdök vele most tovább, hanem megyek végig, míg vissza nem érek ide. -
#1856 Magyarul jött ki. -
#1855 Klikk