Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Olvastam ma a gamestar cikkjét a TRUról és ezen megakadt a szemem:
"mi is vehetünk fel a kamerával mindenfélét - soha nem használtam ezt a lehetõséget"
Hogy kell a kamerával felvenni?
Nothing is True, Everything is Permitted
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
amúgy lehet igazad van. Az a baj, hogyha egy játéknak sikere van, és elkövetik azt a hibát hogy meghal a fõhõs, a tömeg meg hisztizik, akkor hajlamosak elkövetni a következõ hibát, hogy feltámasztják.
Itt is ez volt (meg asszem Agatha Christie Poirote-t is feltámasztotta) de szerintem ezzel így esik egy kicsit a varázsa a játéknak.
volt asszem még1 olyan játék amiben fõhõs kaputt, aztán nini egy új rész...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
rage at work: úgy mutatja, mintha még mindig be lenne ragadva. Pedig lecsekkoltam mind2 helyen, h nincs már ami fogná a kötelet. A PDA-ban a szöveges segítség meg vmi olyasmit mond, h "something is stopping the lift from working", szóval, h még mindig akadályozza vmi, pedig gyakorlatilag nincs ott semmi. Videó végigjátszást is néztem errõl a részrõl, abban se volt semmi egyéb amit én nem tettem meg.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
u.i:csak nekem tünt fel hogy Lara ha leesike egy székrõl, már meghal? Régen azért többet bírt. Az életerõ meg adrenalin tiszta követhetetlen, de talán majd megszokom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ugyanis bebugolt a dolog. A 2 kötelet kellett kiszabadítanom, az egyiket úgy, h kihúzom a rudat, a másikat meg úgy, h a gyûrût kihúzom a csáklyával. Meg is lett oldva mindkettõ, de valamiért mégse esik le a híd (vagy lift), pedig mást elvileg nem kell már csinálni, a köteleknek szabad útja van. És persze 3x is lementettem a játékot mielõtt ezt észrevettem volna, nehogy megint felülírja a mentésemet mással.. aztán így jártam 😞
Szerintem csak az újdonság varázsa veszett el neked 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Odasétálni a peremhez (sétálva pont a peremnél megállt lara néni) aztán egy lefele nyíl, erre hátraszökkelt egyet és már mehetett is a nekifutásos ugrás, és ha nyomtad a kapaszkodás gombot akkor õ bizony úgy odatapadt a perem szélére hogy ihajj, most meg semmit nem képes megfogni.
lehet elõveszem a 4-et, annak oylan hangulata volt, hogy beleborzongott az embe,r nem tudom de jobbak ovltak a régiek 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ezen a pályán lesz vége.
Messze van még a vége???<#conf>#conf><#worship>#worship>
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Nothing is True, Everything is Permitted
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(Nem sikerül odaérni idõben, visszamész a naptárhoz, de nem mozdul meg)
illetve az második képen a lánc visszafelé megy hogyan jutok át??
Segitsetek légyszi!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Az elsõ naptár elmozdul, mikor bezárul az átjáró, vissza kell menni, és újra elfordítani a külsõ gyûrût, akkor megint kinyilik az átjáró, és gyorsan a motorra felülni, és odamotorozni.
Én többször bejártam az utat direkt begyakoroltam, és úgy sikerült.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"