2374
  • bogyoka
    magyarul két kocka bal oldalt a kövön, kart meghúz, aztán a csákjád a jobb oldali fejre E betüvel meghúzva és kész:)
  • rage
    link

Ha itt akadtál el, akkor kb az 5. perctől nézd.
  • KaszaN
    ez nemlehet. énmá huzogattam eleget azt a szoborfejet.semmise történt!
  • rage
    2 kockát tedd rá a süllyedő kapcsolóra, az így lent marad
    Az egyik szobornál meg jelzi Q-val, hogy a mágneses csáklyát tudod használni. Rántsd le vele a szobor fejét a másik süllyedő kapcsolóra
    Az ajtó így kinyílik.
  • KaszaN
    Szevasztok segítsetek lécci elakadtam!
    Még a játék elején van egy rész ahol van középen egy kar esöttem egy nagy ajtó és oldalt két szobor ahol két kis kockát lehet hurcolászni. Hogyan továb????
  • Kongy
    További képek:

Lara ollyan cuki amikor ilyen meglepődött. :)

RIP Lady Croft

Basszus! Hajléktalanok lettünk Zip!

Ez no comment. Az MI az egekben,ugyanis a tigris szarik rám...elvan.

A grafika azért fejlődött,bár nem dolgoztatta meg túlságosan a gépemet...

Búvárkodás

Amúgy ez a ruha szexis. :)

• Kongy
    Ja,amúgy vannak félrefordítások,de ez elnézhető. A szándék a fontos! :) pl "ha megbocsátasz van egy kígyóm amit fel kell emelnem" (a lenti képen) Nem inkább fel kell támasztanom?
  • Kongy
    Mikor jön a patch? Lesz egyáltalán? Tud vki vmit?
    Na,végigjátszásom gyümölcse a sok screenshot:

SPOILER VESZély!!!

• Heuro #1926
    Pl. a CD Projekt Magyarország Kft. által boltba helyezett terméknél.
  • bogyoka
    csak ha megveszed a játékot, az magyarul van, másképp nincs magyarítása ez van.
  • elijahwood
    hali mindenkinek!
    ehhez a játékhoz hol tudom szerezni magyarositást? ha valaki tudja irjon. előre is köszi
  • MrTwister
    Csatlakozom én is a csapathoz egy eredeti magyar példánnyal. Gyönyörű a kis "képeskönyv" valóban ami hozzá jár. Most pedig végigjátszom végre magyarul!
  • rage
    Próbáld meg elölről kezdeni azt a pályát, vagy visszatölteni egy mentést.
  • Evin
    Nálam csak 1x volt hiba, akkor is csak annyi, hogy meghaltam és nem volt mellettem a motor. Ettől eltekintve, más gond nem volt. Lehet, hogy a tesztelés alatt meg nem jött elő egy sem.
  • radeer
    Hi.
    Elkészült a Chips&Cola magazin 06 benne GTA IV és Tomb Raider : Underworld videóteszt.

Chips & Cola magazin 06 ( Tomb Raider Underworld videóteszttel)

Hétfőn lesz ÉLŐ adás, erről részletesen szó van a magazinban ha végígnézitek. Aki kedvet kap hozzá az HÉTFŐN 20h magasságában csatlakozhat hozzánk, ahol be tudtok telefonálna ( Skype ) vagy chaten kommentálhatjátok a műsorban elhagzottakat.

ChiPs & Cola ShoW műsor ( hétfő 20h )

Mindenkinek jó szórakozást kívánok !
  • Istencsászár
    Ás van rá megoldás? vagy adhatom el azonnal a játékot?
  • Broafka
    búúúg.

már más is panaszkodott rá.

azért az ilyeneknél mindig elgondolkozom, hogy az ilyen játékokat egyszer tesztelik azt csá? mert nem is lehet azt mondani hogy egy GTA világot bejáró nagyságú térképe van, és beleragad a lábam egy sziklába, de ez azért mégis...

vaaagy, ez amolyan műsolt játék bug?
  • Istencsászár
    De nem megy ez a vicc...
  • rage
    Igen, ráugrasz, felállsz rá (vagy lehet, még az sem kell) s lejjebb megy a víz.
  • Istencsászár
    Valaki help... ( megnéztem a videó végigjátszást ahol ráugrik és lehúzza egyből, szóval csak a bug maradt szvsz ) Vagy én vagyok béna, vagy bug... elvileg ha erre rákapaszkodok akkor le kell hogy húzza és a száj becsukódik amin ez a kék izé jön ki, de hiába ugrok rá nem történik semmi... azt hittem valamit kihagytam, de az elsőnél működött, azóta 4szer körberohantam a termet ahol már voltam de semmi, már kezdek idegösszeomlást kapni...
  • rage
    Közben sikerült végigjátszanom. Szerintem az egyik legjobb rész, izgalmas, látványos,monumentális pályák, kellően változatos akció,puzzle,ügyességi elemek. Hangulat megvan, zene nagyon jó, jól is fut, miközben jól néz ki, s végre nem abból áll, hogy káromkodva verjük a billentyűzetet, hanem szórakoztató, magával ragadó - játszható.

Talán az eddigi legkönnyebb rész volt. Lehetett volna kicsit hosszabb is, de nem baj, van még más játék is, amit meg szeretnék nézni :)
  • rage
    Vagy a videokártyád kevés a játékhoz, vagy a driver régi-
  • rage
    Próbálj meg meghalni, jó szerencsével egyszer csak úgy tölti majd be, hogy ott lesz a motor melletted
  • crusaderzoli
    Sziasztok!

A havas pályán vagyok, ahol a motorral le kell menni egy szerpentinen melyből néhány szakaszon hiányzik az út. Leértem a motorral már megforgattam a toronyot is. Viszont ki kellett szállnom a játékból. amikor visszatöltöttem, újra fenn voltam a szerpentin elején viszont a motor lenn van alján. Gyalogosan nem tudom leküzdeni az út hiányosságait. Valaki találkozott már ezzel a buggal? Ha igen, akkor mi a megoldás ?

Előre is kösz
  • Doroghy
  • Doroghy
    Sziasztok! A képen látható problémával rendelkezem! Meg tudnátok mondani mi lehet a probléma? Valaki találkozott ilyennel? Előre is köszönöm!
  • Kongy
    1ébként a játékban készített videóimat hova menti el a game??
  • Kongy
    Kipörgettem a gamet. :) Nem volt egy olyan hú,de nextgen játék,de azért jó volt... Nekem hiányoznak az extrákból az átvezető jelenetek,és a pályák visszatöltése is. Úgy el lett a game kapkodva mint az isten nyila! egyszerűen összecsapott,és csupa bug... Amúgy jó játék lehetne,de azért nem fogom újrakezdeni a játékot mert pl újra akarok jáccani egy pályát...
  • gregtom6
    Üdv. Kiszedné vki a magyar nyelvi fájlokat a játékból? Vagy a neten fellelhető vhol????
  • Kongy
    Ja bocs még van hozzá magyar felirat is meg soundtrack a bónusz dvd-n. :D
  • bogyoka
    Igen, minden azon van, csak meg kell venni, nem is olyan sok az Annyversarit én 13 ezerért vettem meg mikor bejött, ez még olcsó ahhoz képest:))
  • AtiRadish
    Es mindezt 7990ft os verzioert vagy ez 1 masik ami neked van?
  • DarkSector
    Nem mondod...
  • Kongy
    Korábbi trailerek,gameplay videók,így készült...videók (Developer Diary) Alison Carrol-ról (Lara Coft TRU beli megformálója) videó,interjúk. Artwork képek,sok screenshot és még sok más kép. Kb ezek vannak rajta. Érdemes megvenni.
  • rage
    Bonus DVD-n mik vannak ?
  • Kongy
    Nekem magyarul van meg. Eredeti CD projektes version. Jár hozzá bónusz DVD meg fotóalbum és 2 db képeslap is. :S Nameg persze kézikönyv. Szóval jó vétel sztem. Ja,és van magyar felirat is.
  • Evin
    Nincs olyan elmebeteg aki lefordítaná megint a játékot, mikor kiadták magyarul.
    De ha arra gondoltál, hogy vki kiszedi a játékból a magyar szöveget, az nem magyarítás, az lopás. Az valószínűleg lesz, vagy a full magyar gém.
  • gaspijoci
    Miért vagy ebben olyan biztos????????
  • csodacsibe76
    kukk

Videón is megnézheted, hogyan tovább...
  • Kongy
    Magyarul jött ki,ha megveszed magyar lesz! XD

Én meg megint elakadtam. dél Mexikóban vagyok,a pecsétes teremben. 2 pecsét már megvan,és mennék is a harmadikért,de nemtok feljutni az ajtóhoz. Hogyan kellene?

KÉP