Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ennek utána sem néztem, igazatok van. Akkor ezt csak vmi progival lehet összehozni, vhogy úgy, ahogy az anniversary magyarítást is megcsinálták. Asszem xml fájlok voltak, de nem biztos.

Visca El Barça!

leoon
Hali, nem tudom találkozott-e már valaki a következõ problémával. Tehát a Start New Game-re kattintva elkezdõdik a játék, felrobban a kastély, majd ezután elkezdi tölteni a játékot (kb. 10-15 mp-ig) és utánna elfeketedik a képernyõ 1-2 mp-re és bedob 1 oldalnyi szöveget annyi idõre, hogy épphogy el lehet olvasni az elejét miszerint: "A rendszer hibát..."
(Nem játszottam még vele)
Szóval a kérdésem az, hogy mi lehet a baj? Van-e erre a problémára valami megoldás?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Jaja, mert ez a TR az elmúlt részekhez hasonlóan bazi nagy fájlokban tárolja az adatokat (*.bigfile) és kérdés hogyan van benne megosztva. Szal ez nem csak ilyen txt copy oszt csõ.
Evin: pl. a MOHA is felkerült utólag magyarul. Mondjuk a FarCry2-t még nem láttam (csak a magyar nyelvet kiszedve). De lehet azért mert azt már mire megjelent itthon, mindenki végigvitte. 😄

Evin
Nem fogják. Ki lenne olyan idióta, hogy feltölt 7G-t?!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ha esetleg feltenné majd vki a magyar fájlokat...<#wink> Azt megköszönném<#vigyor2>

Visca El Barça!

Maxtreme
No már megvásárolható magyar felirattal is! 😊

Meg kapsz érte egy achivmentet is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi szépen. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Evin
Minden extra elérhetõ lesz.

Attelee
Valaki elárulná h mi van akkor ha felszeded az összes kincset,és relikviát?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Seth
Legmagasabb pontról kell egy szép fejest ugrani egy végigjátszás alkalmával
a 3 legmagasabb pont (ezeket úgy olvastam külföldi fórumon,szóval úgy nézd ^^)

1) a polipos terem legteteje

2) Amanda hajójáról(itt nem világos hogyan, de a hajó 2. szintjérõl)

3) Thailand elején a legmagasabb pontról

PSN ID.: Beegabor

Nekem kb 5 achivmentem hiányzik még. Köztük a három mélytengeri magaslat, vagy mélypont vagy mi a fene. Nem jövök rá, hogy az mit takar. Most le kel úsznom a legmélyebb pontra, vagy legmagasabb pontról kel a vízbe ugranom, vagy mi?

Az nem Agatha Christie meg Poirot volt ha nem Arthur Conan Doyle és Sherlock Holmes. 😊
De Larát nem mutatták, hogy meghal (és nem is halt meg). Amúgy én se rajongok ezért a megöljük-aztán-visszahozzuk dologért.
Elején tényleg marha zavaró volt, hogy nem láttam hova ugorhatok és hova nem, de a végére egész belejöttem, szóval aztán lehet látni mi az amit meg tud fogni és mi az amit nem.
A rengeteg kincs kütyü tényleg zavaró és hülyeség. Az arany-ezüst-bronz kombó sokkal jobb volt. Meg ez a kincsvadászat is... csak menni kell befele a bejárt pályára cuccokat kotorni. Legalább újra kéne ügyeskedni, meg mennének a videók is újra (ha már a menübõl nem lehet újranézni õket).

DJ GamerGirL

Sziasztok, ott akadtam el, hogy 2 legyezõs szoborral kell a napot egy kristályra irányítani (egy szobor homlokára világít utána, legalább is gondolom), ott, hogy kell beállítani a szobrokat, hogy sikerüljön?
A Cd Galaxis-ban mától lehet kapni.
Sziasztok!
Írott végigjátszást találtok itt. http://tombraiders.hu/
Az összes kincs, relikvia benne van. És 100%-os mentések is vannak. Képek, és az összes cutscene 1600*1200-ban.
"Nos, ez a mentés ott készült, amikor Lara a motorral berohant a 45 mp-es száguldás után a kapun. Innen folytathatjátok, a rámpa is fent lesz, lehet haladni tovább."

Köszi Rage. Végre valaki, aki nem csak okoskodik, és használhatatlan tanácsokat ad, hanem tényleg segít másoknak.
Tobacco
hát nagyon rövidre sikeredet a játék.😞😞

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Itt meg szintén: TRU végigjátszás
itt van egy kis segítség azoknak akik elakadnának mint pl én Végigjátszás magyar nyelven
CroftManor
Köszi, közben más is mondta, majd ha lesz kedvem újra Xibalbába menni, majd kiveszem 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Broafka
nah megnéztem neked hogy lehet kivenni azt a követ, én rájöttem 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hajtsd le a fejét azzal a lenti pörgethetõ izével, utána menj föl és állj rá az egyik ilyen kiálló (az egyik mozgatható) kõre, vagyis oszlopra, aztán szépen a vízköpõ gyûrûjérõl himbálózz el a kalapácsra, onnan már kiszedi lara néni 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

segítség kellene megvan az a fénylõ izé jött egy animáció majd elvették robbantottak és nem találom a kiutat körbe körbe járok ott a polipnál láttam egy csávót elfutni de hogy jutok oda?
lol, nem frissítettem az oldalt 😄 Mind1 a lényeg, h megvan akkor 😊
Azthiszem azzal a gombbal amivel gránátot is tudsz dobni. Kézbeveszed a kockát, úgy állsz, hogy még rajta állj a platformon és nyitva maradjon az ajtó és eldobod az ajtó felé. Aztán a másikat is
Broafka
nem, de én is a köveket keresem, csak szerintem rém unalmas ezeket keresgélni, még a Relic-ek hagyjám, mert azokban van kihívás hogy hogy szerezd megõket, de a többi után csak kutakodni kell, és elég uncsi. (kicsit ilyen Assassin Creed utánérzetem van, hogy a készítõk úgy csinálták hosszúra a játékot, hogy még egy hetet eltökölsz ezekkel a vacak kövekkel )

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

caps lock megvan<#hawaii>
ott hogy dobom ki a követ? 😊
CroftManor
Én már két és félszer végigtoltam, de arra nem jöttem rá,hogy itt hogy lehet fölvenni az arany gömböt. Vkinek sikerült?

Nothing is True, Everything is Permitted

igggen köcce igy volt én hülye nem jöttem rá
bogyoka
úgy emlékszem középre is kell egy fejet odatenni, állj oda hátha mutatja a kéz, és beteszi, ha nálad van.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

hali!mexiko pályán az elsõ naptár ahol a kapu alatt kel bemenni nem akar forogni semerre!!a második forog azt sikerûlt beállítani de az elsõ megse moccan pedig berakta a koponyát
Rapid81
Megvan 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Hali mindenki!
Volna egy olyan gondom, hogy kb 1 hete elkezdtem a játékot, de mikor megtaláltam az elsõ nagy arany cuccot a víz alatt a kis helységben a medúzákkal, nem nagyon tudtam vele mit csinálni, és azóta nem játszottam vele. na most megint elkezdtem, és csak ott van meg ez a tekerõ, ahová be kell rakni, a másik a jobbra lévõ kis helyen nincs meg. Mégis hová lett? Mit tudok ilyenkor csinálni?

Elõre is köszi!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Text mod-hoz tud vki más egyéb mûködõ modokat? ->

Dark-blue Lara
ebben a fórumban még van egy csomó csak épp a teljes játékban nem nagyon akarnak mûködni
text mod

jumpman: nm
Igy ment kösszi!
Evin
Az még a demó volt.

The Protector
Hali.H lehet h láttam magyar felirattal a gamet a képeitek közt.Van vmi magyar nyelvi fájl?És ha létezik vki lécci linkelje.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hja ki kell õket dobálni az ajtón, aztán rápakolni 2-t az egyikre, a másikra meg ráállni
van két doboz ott, rakd rá az egyik köszikla elé.. nyomd meg a Q-t, álj rá a másik köszikla elé és nyomogasd ez E betût

Itt van két kõ de nem tudom kihozni az ajtó miatt!
http://iaro.3dmax.hu/kep/1Nevtelen1.jpg
KaszaN
itt nincs semilyen kép

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Sziasztok! Innen nem tudok tovább menni! Tudnátok segíteni?

[/url] [/img]
rage
Igen, elõfordulhat, hogy lesznek nehezebb részek is 😊 De hát mindenkinek el kell valahol kezdenie, majd belejön.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Savegame

Nos, ez a mentés ott készült, amikor Lara a motorral berohant a 45 mp-es száguldás után a kapun. Innen folytathatjátok, a rámpa is fent lesz, lehet haladni tovább.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kandurex
de ha már itt elakadsz, akkor ez nem biztos, hogy a te játékod 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

megvan, köszi 😊
rage
Gondolom, fel kellene ugrani jobb oldalon a falra, s ott végigkapaszkodni, aztán átugrani balra.