Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudok ezen az oldalon semmire felmászni..Itt egy kép:

Seth
Bal vagy jobb oldalon fel lehet mászni és az egyik fal majd a súlyod alatt lemegy, az nyitja fel a hidat

PSN ID.: Beegabor

http://tombraiderwalkies.com/?q=underworld-hun/del-mexiko/-midgard-kigyomidgard-kigyo
A legelsõ videó

Hol van a video végigjátszás?

Sziasztok! Elakadtam a The Midgard Serpent pálya elején. Lemegyek a lépcsõn, pár kanyar után odaérek az elsõ szakadékhoz, a rámpa leengedve. Látok rudakat, de a másik oldalon. Néztem videó végigjátszást is, de azon ez a rámpa fel van húzva, simán átugratható a motorral. Hogyan tovább? Kösz

Kongy
Sikerült de megint elcsesztem. Jönnek Amanda zsoldosai,de a krakkenes teremben leesek a vízbe,és az istenért sem tudok feljutni!! 😞((

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Helló. A thailand pályánál a felmásztam sziklákon valali bejarat nál vagyok ott mit kell csinálni?THX

bogyoka
Ki kell dobálni mindkettõt Caps Lock-kal😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Kongy
Kösz a helpet!

Most meg Thor kardját nem tom megszerezni. :S A 2 kocka benn van az egyik teremben. Azokat hogy jutattom a fõ terembe?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bogyoka
egyébként itt egy videó róla #1849-es szám alatt. Nézd meg!

bogyoka
Mennyél jobbra, amíg el nem érsz egy fogaskerekkel lévõ helységet nem találsz, majd balra is kell menned, a fogaskerekeket ki kell szabadítani a polip karjaiból, de ettõl még nem esik le, középen lesz valahol egy kapcsolókar.

Kongy
Üdv!

Elakadtam a TRU-ban,a Földközi-tengeres pályán,a Kraken termében. Már sikerült felvinni a feje fölé a nagy csillárt,vagy mi a szöszt,és Lara azt mondja,h mostmár rá tudnánk ejteni a fejére. DE HOGYAN?????

ITT A KÉP!:

Plz HELP!<#help>

DarkSector
háát nemnagyon.
reloaded verzió.
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Ha nincs magyar nyelv telepítéskor, vagy a beállításokban, akkor neked nem a bolti verzió van meg.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

balee4
majd ha vki megveszi és lesz olyan kedves hogy feltölti...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
és hol lehet beállítaní?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
magyarosítás???

Köszi a segítségeket!
Akkor nem küzdök vele most tovább, hanem megyek végig, míg vissza nem érek ide.<#worship>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Evin
Magyarul jött ki.

AtiRadish
Van magyar felírat a játékhoz?

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Seth
Oda még nem kell menni, majd a pálya végérõl amikor jössz vissza, akkor ott fenn fogsz kilyukadni.

Én sem. 😊
Azért játszom most másodszor végig, de még eléggé az elején vagyok. CSak a maradék kincsért jöttem. 😛

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Kandurex
jah, nem tudom, ez valami amcsi csávótól végigjátszás, azt hittem elakadtál, ilyen extra, titkos nyalánkságokról passz, én pl. amikor végigjátszottam nem törekedtem rá, hogy 100% -os legyen a játék,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi a segítséget!
De ezek szerint vagy nem lehet feljutni a "piros" szintre, vagy ez a video nem azt mutatja. (Láttam már ezt mások elõadásában, csak azok nem voltak ennyire kezdõk, mint aki ezt játszotta. LOL)
Azért még egyszer kössz!

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pirossal jelöltem a legfelsõ részt, ahová nem tudok feljutni a polip után. HELP valaki! Köszi!

nekem még azt se kellett levenni, 256mb-os Geforce 7600gt-vel simán megy. nem csak a videókártya számít 😛
nagyon jól sikerült játék ez is 😊 tetszett a vége is

köszönöm a segítségeteket
rage
Nekem megoldotta az,hogy a hang hardware-es gyorsítását levettem basicre. Azóta ugyanúgy fut, mint az Anniversary
(Gef 7600GT)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ha 256 megás a vidikarid akkor sajnos ilyen marad.
<#worship>

Evin
Felmész a hídhoz, és a szobor karján körbe lehet menni a túloldalra. De azt hiszem elugorva a hídtól, elérheted még a középsõ részt is.

A polipos pályán hogy tudok feljutni a terem legfelsõ szintjére?
Akkor is fel lehet jutni, ha már az egyik hidat visszahúztam?
Elõre is köszi!

Heuro
Nna ... még egy végigjátszás :-)
Csak ez legalább authentikus.
Vegyétek, s vigyétek :-))
KATT

Hy! Ugrál a hang, a kép megáll pár sec-re, és utána pár másodpercig megy a játék 30 FPS-el. Utána ugyanez. Mi miatt??? Meg tudta már vki oldani??? Nvidia 7-es és 6-os tulajok is jelezhetnének, h nekik hogy fut ez, és a Silent Hill Homecoming?

Evin
Csakhogy nem a teljes játékról volt szó, hanem csak a magyar nyelvrõl. Meg arról hogy, ez nem olyan játék, hogy a nyelveket külön fel lehet tölteni, és hogy annak nincs értelme, hogy csak a 7G-s fájlt valaki feltöltse csak azért, mert benne van a nyelv.
Még szép, hogy fel fog kerülni a full-os magyar, ez már szinte törvényszerû manapság.
(Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.)

Mr Bishop
Nah... végigjátszottuk.
Nagy játék volt, mi meg kicsit lassúak vagyunk.
De életemben még ennyit nem káromkodtam, az biztos.
Jó, hogy vége.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Ez ugyan sajnálatos, de egy ilyen mondatoddal aligha fogod elvenni a kedvét a kérdezõknek. ha hallgatsz, bölcsebb maradsz. Emelkedjünk már felül az ilyeneken, mindig is lesznek hülyék, akik megkérdezik, hogy honnan lehet leszedni a magyar változatot, ennyi. Nem kell válaszolni.
Van, aki megveszi, és van, aki letölti. Ezen kár vitázni.

Ugye csak viccelsz.. Akik eddig is...
Sosem láttál még magyar nyelvû release-t a szokott helyeken? Persze hogy nem töltik fel a magyar fájlokat, fölteszik az egész játékot inkább, ebben igazad van, jézusom..

Seth
Elég az egyiket

olyan mentésem van hogy eltekertem az elsõt és megvan a koponya vagy mi és megyek a másikhoz
Ha jól tudom, akkor mind a kettõt újra kell tekergetni, az elsõvel kezdve. Így talán jobban jársz, ha visszatöltesz egy mentést. Már ha van. :-)
Seth
Újból el kell tekerni vmelyik naptárat vagy mi volt az

az oké de ha most bezáruélt hogy nyílik ki újra ?
Seth
Legközelebb gyorsabb legyél, ennyi

Xibalba: megvolt az animáció a tûz de mire odaértem visszazáródott az üreg ilyenkor mi van ? <#fejvakaras>
rotator
Megjött a játék, nagyon szép, igényes kiadvány, ismét gratulálok a CD Projektnek! <#eljen>

sherlock1
Nem tudjátok hogy a swappolást hogy lehet megszûntetni a játékban? Azt csinálja hogy kb 5mp-ig tökéletesen megy, utána lefagy 2mp-re, utána megint 5 mp-ig jó, aztán lefagy 2 mp-re és így tovább, bármilyen grafikai beállításnál, minimumnál és highnál is.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Evin
Igen, de azoknak azért elfogadható mérete volt. Talán itt is megoldható lenne kisebb méretben, de nem ez a megfelelõ hely, ennek megvitatására.

bodajoci
Az valamennyire legális cucc volt, ez viszont nem lenne az.