2374
-
#1974 Hát ezért nem akarom leszedni még1x e miatt :'( Nem vmi gyors a netem -
#1973 Sziasztok!
Szerintetek az én gépemen elfutna? + az Xbox360 controllert támogatja? -
#1972 Torrentre feltették az egészet magyarul! -
#1971 A magyar szöveget nem lehet kiszedni, szóval nem. -
#1970 Szabad itt ilyet kérdezni, hogy:
A magyarítási fájlokat meg lehet szerezni vhonnan? :) -
Brinn #1969 tehát nincs játék? :/ -
#1968 Nem támogatja Shader model 3.0 át a VGA-d -
Brinn #1967 failed to initialize direct3d with current settings.
mi a baj? -
#1966 Boltban még fotóalbumot és bónusz DVD-t is adnak hozzá... de ha te így tekintesz rá... -
#1965 + 1 nek a sok név között jó.Már ha valaha végig lesz játszva! -
#1964 Akkor nem kell vele játszani. -
#1963 Kinek mi a remek! -
#1962 Kinek mi a remek! -
#1961 7990 a boltba... nem igaz hogy ezt a remek játékot nem lehet megvenni -
#1960 Csak felkerült a magyar nyelvű is -
#1959 már letöltöttem, mondom, de nem segített... -
#1958 Patch az javít ilyeneket... sztem töltsd le 300 akárhány MB. -
#1957 Ja, mind. Mind1, együtt tudok vele élni. Abban bízom, hogy későbbi pályákon nem jön majd elő. -
#1956 Minden drivered friss? -
#1955 Patch nem oldotta meg, de egyelőre csak a Kraken teremben jött elő 1 óra alatt 2x, és alt+tab megoldja.
Mellesleg a patch readme-jében írt javítások qrvára nem látszódnak, érdekes... -
tmisi #1954 Végigvittem, nagyon jó lett az a rész. Mentési problémáim nem voltak, csak néha behülyült a kamera. Ja még az elején nekem is volt egy 5 fps-sel bug, érdekes módon többet nem jött elő. Lehet a drivercsere oldotta meg (Akkor váltottam 8.11-ra). -
#1953 Nálam egy percre sem csökkent az FPS 30 alá... Úgyhogy nem értem. Sztem patcheld meg,hátha jó lesz. Nekem javította a mentési pronlémáimat. -
#1952 Nem tudom, de nálam simán futott a játék:) -
#1951 Valami bug okozza. Más fórumon olvastam, hogy másnál is előjön. -
#1950 azt meg hogy...?! Ilyen géppel... 5 fps-t? Na neee. -
#1949 Az jó, akkor megpatchelem, mert nekem néha hirtelen lezuhan a framerate kb 5-re, és csak alt-tab segít rajta.
A gamepademet is furán kezeli. Force-os. De csak egyetlen alkalommal jött ki rajta a force effekt (érdekes módon pont egy ilyen belassulási roham alkalmával) -
#1948 Van törés, láttam gamecopyworld-ön. -
#1947 És a patchez van törés? Vagy jó a régi hozzá? -
#1946 Azt én sem tudtam először hogy csináljam meg,Jan-Mayen-ben,de azán mérgemben csak mentem int az állat,aszittem meghalok,és továbbjutottam. :D -
Jocisan #1945 Sziasztok!
Nagyon ütős játék volt. Ha segítség kell, akkor VIDEO - végigjátszás ITT tudod megtekinteni!Nagyon jó játékot! -
Tibbor #1944 Tegnap én is ugyanezzel szívtam, ui. elfelejtettem, hogy az E-t nem folyamatosan kell nyomni, hanem ismételgetve.Azaz: nem Eeeeeeee...., hanem E-E-E-E....!! -
#1943 Koszonom szepen :) -
#1942 Ne állj fel, lójg és közben E-E-E-E... -
#1941 Udv!
En most itt akadtam el, ha felugrok a lancra, ami itt visszafele megy, akkor ha fel is ugrok a tetejere, lep 2ot, es megall, aztan leeseik, az utolso kalapacsnal lennek (Jan Mayen Islnad - Valhalla)
-
#1940 Leszedtem a patchet,mert a mentés menüben rendre összeomlott a game,és egy hibaüzivel kilépett. A patch miatt nem kell új gamet kezdeni. Régi mentések is működnek. Szal ha egyszer is fagyott a játék akkor ajánlatos letölteni. Télleg orvosol pár hibát. -
#1939 Szerintem nem, de kipróbálod és megtudod.
Én csak egy halál utáni motoreltűnésbe botlottam, de a lent maradt rámpás dolgot javították. -
#1938 vajon kell új játékot kezdeni ha aztakarom hogy hatása legyen? -
#1937 Ugye minden buggal küszködő tudja már, hogy kijött az 1.1-es javítás? -
#1936 angolul nemtom Ott logika kell nah -
#1935 És angolul?