2374
-
#2014 A patch a magyarítást is javítja! Leegyszerűsítette pl a Helyszín ismételt meglátogatása menüt helyszín újralátogatására. :M De most komolyan! -
#2013 Nincsen valakinek ennél a résznél egy mentése, mert lezupáltam miután elforgattam a cuccot aztán kirakott ide és nem tudok rá visszamászni.
-
#2012 Egyszer eltűnt a motorom a halálom után, de azon kívül semmi hiba nem volt.
Viszont a magyar verzióban érdekes, hogy a menük bizonyos sora csupa nagybetű, a másik meg nem. -
#2011 Nekem már vagy harmadjára csinál olyat hogy mentek és hibaüzenettel kilép.
Nektek volt már ilyen? -
#2010 Bocsesz, ez Kingpythonnak akart menni -
#2009 fuss a bal oldali oszlophoz és ugrálj fel a két oszlop között -
#2008 Kép esetleg? -
bodajoci #2007 Nekem simán megy 64 bit ultimate-n, úgyhogy a hiba nálad van. -
#2006 Sziasztok! Egy kérdésem lenne Tájföld elején vagyok és elértem ahogy a templomhoz vagy mihez amin se ajot meg semmi ott mit kell csinálni hogy jutok be vagy tovább? -
#2005 Szerintem alapból nem is látszik, én is csak onnan tudom, hogy elolvastam a readme-t. -
#2004 *nem tudtam h alapból 1.1-es.
(már írni se tudok) :) -
#2003 én felraktam a magyar verzióra az 1.1-es patch-et , nem tudtam h alapból magyar. -
#2002 A feliratot át lehet kapcsolni más nyelvre (van 12db), de mást nem.
A magyar verzió pedig 1.1-es, tehát arra nem kell a javítást telepíteni(ha egyáltalán lehetséges). -
#2001 Elvileg nincs, de gyakorlatilag a magyar verziósban benne van minden nyelv. Lehet, hogy csak registry kérdése. -
#2000 Angol kiadásban nincs magyar felirat. -
#1999 A magyar kiadású tartalmaz több magyar dolgot, mint az angol kiadású? (Tudtommal abban is van magyar felirat) -
#1998 h néz már ki a lába? Elhiszem h piszkolódik a teste, de ENNYIRE????!!!! -
#1997 Túl jó hozzá a géped. :-P Engem egyszer kidobott a Heroes III-ból ezzel : "Élnézését kérjük, de az ön gépe túl erős a játék futtatásához. Az adatok melyekkel dolgozott valszeg elvesztek" :D Na, ez csak poén, de téll nemtom mi a baj sry... lehet h vmi vistás gond. -
#1996 De narancsbőrös Lara combja :D -
#1995 Nem tudom mennie kellene-e 64biten, de szerintem fölösleges azt használnod, mert lesz még olyan játék, amit arra fel sem tudsz telepíteni, miközben szinte semmivel sem leszel előrébb, mintha 32biteset használnál. -
#1994 FINNISH HIM! -
-
pitbulllll #1992 Sziasztok. Vista Home 64b alatt próbálnám elindítani, sajna sikertelenül mert " A program helyes működése hiba miatt megszakadt." üzivel kidob. A legfrissebb driver van mindenből, mindent próbáltam már. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? a gép elég hozzá. -
#1991 bocs, h kiröhöglek, de azért súlyos 100 ezrekért vett géped van és szaggat rajta egy game. Szar érzés lehet, én mondom. Az én gépem olcsóbb volt, de nemis szaggat rajta semmi. :D -
#1990 Na, csak a Krakenes pályán kezdett akadni néha, azóta söpör mint disznó...
De a force rumble a gamepademben 2 órában egyszer műxik...Pfff -
#1989 Az szívás. Vegyél új VGA-t és játszhatsz.Am milyen VGA-d van most?
Amíg nem jött meg ez az új gépem, amiről írok én ATI X1050-bnel próbáltam a demót játszani, hát ugyanezzel az üzivel kidobott. Hiába tettem mindent minimumra. Ha nincs SM3.0 támogatás b@szhatod... -
#1988 Azt tudom, de azért köszi.
(Xbox360 controllerrel játszok) -
#1987 úgy emlékszem a v betűvel tudod aktiválni:) -
#1986 Köszi.
Amikor átjöttem erre a részre nem írt ki semmit, csak azt hogy az életet -amit felvettem- melyik gombbal aktiválhatom. -
#1985 Jobb oldalt a falon kell átkapaszkodni. Közben jó volna ha figyelnéd a segítségeket amiket kiír -
#1984 -
#1983 Itt a kép. -
#1982 Sziasztok!
Légyszi segítsetek! Még az elején tartok a játéknak de elakadtam.
Itt tartok:
Nem birok átjutni a túloldalra kilövöm a csákányt de sehova nem akad be. Hogy lehet itt továbbjutni? -
strebacom #1981 Köszi meg van....boldog karácsonyt!! -
Dave0092 #1980 legjobb az lenne ha elöröl kezdhetném, mert ez igy nagyon kusza lesz -
#1979 minden romoknál van valami tárgy, mennyél be mindenhova, biztos, hogy meglesz minden.:) -
Dave0092 #1978 nemtudok visszamenni, mert nem találok viossza, nem csak egy ut van, és végig mentem az összes uton -
#1977 ha nem szerezted meg vissza tudsz menni az elejére motorral, és megkeresed, ezzel nincs gond, de hülyeség átugrani egy pályát, nem lenne értelme. Akkor miért játszol a játékkal? -
Dave0092 #1976 nem tudjátok hogy lehet egy pályát ugy betölteni hogy elejétől kezdje ne a mentett állástol, vagy átugrani egy pályát? mert most tartok a Dél-Mexico-nál és a legelső pályaszaksznál nem szereztem meg ott a kincset vagy amit kell hanem tovább mentem a motorral, és nem találok vissza, Azse baj ha átugrom a pályát mert nem annyira tetszik, de a legjobb azlenne ha legelejlétől kezdhetném. AutoSave-m van, nincs manuális mentésem -
#1975 Akkor maradt neked az angol!