Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl nem sok látszik de még ígyis nagyon üt!
És tetszik hogy kicsit darkos a trailer a hang meg minden<#eljen>#eljen>
megalodon: Vicc lett volna, de úgy tûnik, nem koppant. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Picit olvass visszább és rájössz mi a pálya!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De a 2.résznek mi a story-ja??
Jönnek a rosszak bosszút állni vagy mi?? MErt a kocka ugye kaput. Ill.kis darabja van Optimus-nál.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem csak pár órával az elsö rész után folytatódik a film,hogy beleszállnak a vízbe,h.Megatront mentsék nem??
Ez amugy egy másik mozifilm elötti bemutató ugye?
sokkal többet nem mutat a teasernél, az a vicc 😊
emiatt gondolom én, hogy a medencés robot a fõvezér:
G1 Optimuszfej
a G1-es Optimusznak van a fején egy ötszögletû nagyon jellegzetes rész, a medencénél lezuhant robotot mikor mutatják - (visszafordul a fáknál), a fején nagyon világosan kivehetõ, hogy ott az az ötszögletû rész..
utánna viszont már a pálya mellett tünik fel, amikor átveszi a kamion alakját.
Pontiac--Jazz
Terepjáró-Ironhide
Mentöauto-Rachet
Kamion-Optimus
1-mentöauto
2-pontiac
3-terepjáró
4-kamion
4en jönnek.
1-Valami mezõn zuhan le de az szerintem egy park mert Sam-ék odamennek megnézni és bõven a városban vannak.
2-stadion
3-utca(mentõauto)
4-medence
+az arányokat megnézve,amikor a medencés(nevezzük igy😊 a fák mögött elbujik és amikor az apa odaszalad a gyerekhez az arányokból kivehetö,h.elég nagy a feje is ha lehajolna kb olyan lenne amikor Optimus a sikátorban Sam-hez hajol.
+vegyük figyelembe a zuhanási és átalakulási sorrendet,hogy hogy mutatják öket.
Azért az milyen lenne,amikor a medencébõl kijön és a kislány közelebb állna a létrához lecsapná 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Optimus az autópálya mellé érkezik tudtommal..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most nézem a medencés jelenetet,de nemtudom eldönteni.
Szerintem azért Optimus az mert kell egy ilyen kissé vicces-aranyos jelenet mint amikor a kislány megkérdi õ e a fogtundér. Ez azt mutatja,hogy a legnagyobb robottól sem kell félni,hisz egy kislány vakon bízik benne és nem fél töle.
Go Jeff Go!!!!
Épp most járok utánna. Csak az a baj nem lehet egyszerüen csak oda tekerni megnézni. Máshol leragad az ember. 😊
Bár usznia nemigen kellett és nem is sós viz volt. 😊
Ha megnézitek Ravage is a vízbõl jön ki a superbowl spotban<#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy YouTube-on már fenn van a kamerás trailer...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Hajó transformer nincsen? Földi és légi robotok már voltak, lehetne valami vízi is a 2. részben. Egyszer mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy van egy Álca, akinek anyahajó a jármû alakja...de lehet, hogy csak képzelõdöm.