89
-
#9 Ohóóó gyerekek - hol van már ez a játék. régen volt. -
#8 Ööö, de.
Meg még mindenhol, ez a genre...
Gyakorlatilag lövöldözöl, nem is keveset, méghozzá első személy nézetből... csak az eredmény nem lövésnyom, vagy hullahegyek, hanem lyukak a falon/földön.
nothes: Inkább high-tech, steril folyosóknak mondnám őket, mert ugye az ódon jelző nagyon messze áll a Portal világától, de értem és nekem is Cube érzésem volt :-) -
#7 A Portal... nem FPS??? Nooormális? :) -
Juszufka #6 Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a Bill Murray nem az a Bill Murray, aki a Szellemirtókban vagy az Elveszett jelentésben játszott, és bár nem biztos, hogy így anyakönyvezték, de pontosan Billy Murray-nek hívják, bár biztos van ismerőse, aki Bill-nek szólítja. -
#5 ... és emiatt a Portal nem FPS. -
#4 Áh, a Portal eszméletlen, habár egy kicsit Kocka érzésem volt. Tudtam, hogy nem lesznek szörnyek meg ilyesmik, de amikor azokon az ódon folyósókon jártam a végén, néhol kirázott a hideg:)
Ami a CODot illeti: én egyedül csak ezzel játszottam, mert már hányingerem van a 2. világháborútól, dolgozza fel akárki, akárhogy.
Na mindegy, ezt végigjátszottam és szerintem nem volt rossz. A legjobban az a csernobilos rész tetszett, ahol a végén azt a McMillan századost vagy kit kell a hátamon cipelni. A játék maga rövid, de szinte az összes küldetés nagyon durván összetett és hangulatos, ami egy kicsit egyensúlyozza az előbb említett negatívumot.
Összességében jó játék lett, de mivel én stratégiabuzi vagyok, ezért nálam idén a World In Conflict áll a dobogó tetején:) -
kovadam87 #3 A játék isten, teljesen korrekt minden szerintem is. Neten próbáld ki mert nagyon nagy csaták és több féle mód is vár téged majd, plusz rengeteg magyar szerver van és létezik és éldegél :) Ajánlom google-ön keress rá az all seeing eye ra és a magyarok által használt javításokra. Amúgypedig azistenfaszába van mindenkinek ilyenkonfigja mint neked janika? :DDD 15 éves vagy és ilyen gép.... loptad a motyót? :DDDD -
#2 "Sőt amiatt nem érdemes."
Igazából... de :-) Volt 2-3 olyan küldetés, ahol teljesen ledöbbentem, nem akartam elhinni, hogy mennyire hangulatos, de közben meseszép, és még baromi gyors is.
Olyan ritka az ilyen élmény, hogy nekem már ezért megérte :-)))
Nálam az év FPS-e a Portal, melyben igazából nem lövünk, csak kapukat hozunk létre :-D -
janika15 #1 a játéknak nagyon jo a feelingje, kitűnően van optimalizálva, hangok tutik, multit nem próbáltam, irányítás szokásos, grafika is ott van a szeren a robbanások különösen szépek! egy a probléma: nagyon nagyon rövid!!!!!!!