Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:D
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A
He?
Chernobili sniper pálya? Konkrétan az elmúlt 2-3 éven belül mindent basz hangulatra, de sebaj.
eléggé doboz ez a játék ami sztem elég szomorú 2007 ben.....
Baromi ronda ez az új dizájn!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
" éppen ideje volt ugrani 50 évet az idõben."
" jól bevált AK47, M16 és társai ugatnak fel"
már nem azért, de az AK47-et a 2. világháborúban fejlesztette ki kalasnyikov bácsi, aki akkoriban tankvezetõ volt. az M16-ost meg a 60-as évek elején rendszeresítették, a US Army-ban, alig 1 évvel a Vietnami bevetés elõtt...
Jó lett volna tényleg vmi új fegyvert látni a programban, mert a legmodernebb csúzli is majd 10 éves.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
http://st0rmy.blog.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A többivel csak próba szintjén jáccottam, mert nekem nemiazán jön be ez a 2.Vh.s dolog, különben is már nagyon lejárt lemez a 2Vh sz.tem.
Mind1 szal ez nagyon bejött.
Meg sz.tem elég élethû. Lehet, hogy a többi is ilyen nemtom :)
Nekem jobban bejött mint a Crysis. Lenyomtam minden fokozaton, arcade módban is :)
A grafika is helyén van. Egyedül az a gond, hogy scriptelt az egész...Dehát annyira nem vész :)
amúgy miért ilyen ratyi felbontásúak a képek?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem úgy van h mindeki meghal csak te nem ? :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Multiplayere érdekes, csak kár hogy mindenki csal ezerrel, már a demohoz is volt wh meg a többi finomság.
Nekem sokkal jobban bejön a II. VH, abban lehetett volna még rengeteg helyszint taláni (pl. sosem foglalkoznak a kezdeti évekkel 39-42 ig amikor a németek végigdaráéták Europát, csak a szövetségesek dicsõ részeibõl kapunk izelítõt).
Ez egyébként egy Cod2 szebb grafikával, igazából semmi sem változott benne.
Sokan elmentek a Cod2 szerverekrõl Cod4 ezni,a krémje hamar visszatért a hangulat miatt(csak sorozatlövõ fegyverek vannak Cod4ben, sokaknak hiányzik a Kar98 <#finom>#finom>) )
Marad a Cod2 multiban, gyertek a szerverünkre :)
193.23.143.82:28882
Baromi ronda ez az új dizájn!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ja, és a Portal a másik nagy kedvenc, utánozhatatlan játékélmény volt, az biztos!
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Meg még mindenhol, ez a genre...
Gyakorlatilag lövöldözöl, nem is keveset, méghozzá elsõ személy nézetbõl... csak az eredmény nem lövésnyom, vagy hullahegyek, hanem lyukak a falon/földön.
nothes: Inkább high-tech, steril folyosóknak mondnám õket, mert ugye az ódon jelzõ nagyon messze áll a Portal világától, de értem és nekem is Cube érzésem volt :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ami a CODot illeti: én egyedül csak ezzel játszottam, mert már hányingerem van a 2. világháborútól, dolgozza fel akárki, akárhogy.
Na mindegy, ezt végigjátszottam és szerintem nem volt rossz. A legjobban az a csernobilos rész tetszett, ahol a végén azt a McMillan századost vagy kit kell a hátamon cipelni. A játék maga rövid, de szinte az összes küldetés nagyon durván összetett és hangulatos, ami egy kicsit egyensúlyozza az elõbb említett negatívumot.
Összességében jó játék lett, de mivel én stratégiabuzi vagyok, ezért nálam idén a World In Conflict áll a dobogó tetején:)
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Igazából... de :-) Volt 2-3 olyan küldetés, ahol teljesen ledöbbentem, nem akartam elhinni, hogy mennyire hangulatos, de közben meseszép, és még baromi gyors is.
Olyan ritka az ilyen élmény, hogy nekem már ezért megérte :-)))
Nálam az év FPS-e a Portal, melyben igazából nem lövünk, csak kapukat hozunk létre :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810