Call of Duty 4: Modern Warfare

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
A biosokk nekem nem jött be, annyira azért az nem jó.

A

ColdFire
"Kocsi mellé például nem mindig érdemes rejtõzni, mert pár tárat beleürítve az ellenfél simán ránk robbanthatja (amit pedig a Myth Busters megcáfolt)"

:D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

zola2000
Ja a cikk végére oda kellett volna írni, hogy más verziók: ps3, x360, nintendo ds, ps3 és x360 usb billentyûzet és egér támogatás (használatuk javasolt). Szerintem egy ilyen info a cikk végére elfért volna.

A

wedge31
Vagy a Bioshockot ami minden téren jobb szerintem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zola2000
Tehát aki ezt tartja az év fpsének az még nem látta a halo3mat.

A

zola2000
Szerintem sokkal jobb a halo3 mint ez. Ráadásul én nagyon nem értek egyet a fejlesztõk politikai nézeteivel XD.

A

"Sajnos az ilyen "telitalálatok" hiányoznak a mai játékokból, és jelen esetben nekem a CoD4-bõl is."

He?

Chernobili sniper pálya? Konkrétan az elmúlt 2-3 éven belül mindent basz hangulatra, de sebaj.

kocka játék kocka gyerekeknek, kocka hálózatban,
eléggé doboz ez a játék ami sztem elég szomorú 2007 ben.....

Az AK47 est a háború után "fejlesztette ki" Kalasnyikov ami annyit tett, hogy a német MP44-et szétszedték jól lemásolták majd egyszerûsítették ennyi...

Baromi ronda ez az új dizájn!

Hmm...egészen kedvet kaptam rá... :D :D ( azért BF foreva :D :D D:)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

azért a 4. részre végre felhagyhattak volna a scripteléssel, és berakhattak volna végre egy rendes MI-t mert eléggé csökkenti az újrajátszhatóságot, hogy semmi változó sincs benne, mindig ugyan onnan jönnek az emberek, ugyan annyian. Mindenesetre egyszer végig játszató, és akkor tényleg hihetetlen hangulata is van. multiban se rossz, szvsz.
" éppen ideje volt ugrani 50 évet az idõben."
" jól bevált AK47, M16 és társai ugatnak fel"
már nem azért, de az AK47-et a 2. világháborúban fejlesztette ki kalasnyikov bácsi, aki akkoriban tankvezetõ volt. az M16-ost meg a 60-as évek elején rendszeresítették, a US Army-ban, alig 1 évvel a Vietnami bevetés elõtt...
Jó lett volna tényleg vmi új fegyvert látni a programban, mert a legmodernebb csúzli is majd 10 éves.

nálam az év játéka messze. Jobb mint a stalker, crysis, vagy az évjátéka bishock. Annyira tetszik, hogy meg is veszem, mert ez a gáma megérdemli.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Sorozatlövõ fegyverrel is lehet egyes lövéseket leadni, nem de? Vagy kimaradt az állítási lehetõsége a CoD4-bõl?

St0RmTr00pEr
A Stalingrad mappot sosem felejtem el a CoD1-ben. A zene, a hangok, a hangulat. Eszméletlen volt! Sajnos az ilyen "telitalálatok" hiányoznak a mai játékokból, és jelen esetben nekem a CoD4-bõl is.

http://st0rmy.blog.hu

Nemtom, hogy nem bírtátok játszani a CoD1-el.Az orosz kampány elsõ része akkorát alkotott akkor, hogy valami hihetetlen.
Multiban nem csak automata fegyverek vannak...
reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hát eszméletlen jó lett sz.tem a CoD4.
A többivel csak próba szintjén jáccottam, mert nekem nemiazán jön be ez a 2.Vh.s dolog, különben is már nagyon lejárt lemez a 2Vh sz.tem.
Mind1 szal ez nagyon bejött.
Meg sz.tem elég élethû. Lehet, hogy a többi is ilyen nemtom :)
Nekem jobban bejött mint a Crysis. Lenyomtam minden fokozaton, arcade módban is :)
A grafika is helyén van. Egyedül az a gond, hogy scriptelt az egész...Dehát annyira nem vész :)

most lelõtted a poént:D

amúgy miért ilyen ratyi felbontásúak a képek?

nekem cod1 5 óra volt :

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

", melyben végül minden jóra fordul,"

nem úgy van h mindeki meghal csak te nem ? :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nagyon kellemes szép játék, tényleg kár hogy 6 óra az egész single playerben <#levele>
Multiplayere érdekes, csak kár hogy mindenki csal ezerrel, már a demohoz is volt wh meg a többi finomság.
Nekem sokkal jobban bejön a II. VH, abban lehetett volna még rengeteg helyszint taláni (pl. sosem foglalkoznak a kezdeti évekkel 39-42 ig amikor a németek végigdaráéták Europát, csak a szövetségesek dicsõ részeibõl kapunk izelítõt).
Ez egyébként egy Cod2 szebb grafikával, igazából semmi sem változott benne.
Sokan elmentek a Cod2 szerverekrõl Cod4 ezni,a krémje hamar visszatért a hangulat miatt(csak sorozatlövõ fegyverek vannak Cod4ben, sokaknak hiányzik a Kar98 <#finom>) )

Marad a Cod2 multiban, gyertek a szerverünkre :)

193.23.143.82:28882

Baromi ronda ez az új dizájn!

Hangulatos, eredeti jelenetekkel megfûszerezett egyjátékos mód. A multi meg eygszerûen király! Igaz még csak egyszer sikerült a haverokat számszerint akkor is csak 2-t összeverbúválni és a beépített teamspeak-el kommunikálni 3v3-as csatában, de elképszetõ jó volt :)

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Ha 2.vh-s lenne én akkor is a nyálamat csorgattam volna végigjátszás közben<#worship>

HAF Rigel
Mintha az összegzésbõl kimaradt volna a Ps3 varzió , ahol nem kell csalni mindenféle 'live' al.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

tommyg
minnyá jönnek a bf2-esek szarozni :) de már megszoktuk

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
na végre...erre a cikkre vártam, habár nemtudom miért ilyen nyújtott fos képeket kellet berakni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Rage47
tényleg ott a kocka feeling, nem tudtam mihez hasonlítani, de most eszembe jutott:)
nothes
A "kemence" utáni részrõl beszéltem. Na ott néhol tényleg libabõrös lettem:)

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Hát igen, nagy COD-rajongóként én is csak szuperlatívuszokban beszélhetek a legújabb részrõl. Az egyetlen probléma, hogy valószínûleg búcsút mondhatok miatta a jeles vizsgáknak, elég addikt a cucc... XD
Ja, és a Portal a másik nagy kedvenc, utánozhatatlan játékélmény volt, az biztos!

Vorpal
Ohóóó gyerekek - hol van már ez a játék. régen volt.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Tinman
Ööö, de.

Meg még mindenhol, ez a genre...

Gyakorlatilag lövöldözöl, nem is keveset, méghozzá elsõ személy nézetbõl... csak az eredmény nem lövésnyom, vagy hullahegyek, hanem lyukak a falon/földön.

nothes: Inkább high-tech, steril folyosóknak mondnám õket, mert ugye az ódon jelzõ nagyon messze áll a Portal világától, de értem és nekem is Cube érzésem volt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

skinnyman
A Portal... nem FPS??? Nooormális? :)

Regards,

Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a Bill Murray nem az a Bill Murray, aki a Szellemirtókban vagy az Elveszett jelentésben játszott, és bár nem biztos, hogy így anyakönyvezték, de pontosan Billy Murray-nek hívják, bár biztos van ismerõse, aki Bill-nek szólítja.
LeonSilver
... és emiatt a Portal nem FPS.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nothes
Áh, a Portal eszméletlen, habár egy kicsit Kocka érzésem volt. Tudtam, hogy nem lesznek szörnyek meg ilyesmik, de amikor azokon az ódon folyósókon jártam a végén, néhol kirázott a hideg:)

Ami a CODot illeti: én egyedül csak ezzel játszottam, mert már hányingerem van a 2. világháborútól, dolgozza fel akárki, akárhogy.
Na mindegy, ezt végigjátszottam és szerintem nem volt rossz. A legjobban az a csernobilos rész tetszett, ahol a végén azt a McMillan századost vagy kit kell a hátamon cipelni. A játék maga rövid, de szinte az összes küldetés nagyon durván összetett és hangulatos, ami egy kicsit egyensúlyozza az elõbb említett negatívumot.
Összességében jó játék lett, de mivel én stratégiabuzi vagyok, ezért nálam idén a World In Conflict áll a dobogó tetején:)

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

A játék isten, teljesen korrekt minden szerintem is. Neten próbáld ki mert nagyon nagy csaták és több féle mód is vár téged majd, plusz rengeteg magyar szerver van és létezik és éldegél :) Ajánlom google-ön keress rá az all seeing eye ra és a magyarok által használt javításokra. Amúgypedig azistenfaszába van mindenkinek ilyenkonfigja mint neked janika? :DDD 15 éves vagy és ilyen gép.... loptad a motyót? :DDDD

Tinman
"Sõt amiatt nem érdemes."

Igazából... de :-) Volt 2-3 olyan küldetés, ahol teljesen ledöbbentem, nem akartam elhinni, hogy mennyire hangulatos, de közben meseszép, és még baromi gyors is.
Olyan ritka az ilyen élmény, hogy nekem már ezért megérte :-)))

Nálam az év FPS-e a Portal, melyben igazából nem lövünk, csak kapukat hozunk létre :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

a játéknak nagyon jo a feelingje, kitûnõen van optimalizálva, hangok tutik, multit nem próbáltam, irányítás szokásos, grafika is ott van a szeren a robbanások különösen szépek! egy a probléma: nagyon nagyon rövid!!!!!!!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

← ElőzőOldal 2 / 2