89
-
#49 "Pici" "eliras" a cikkben:
> Az ember viszont olyan, hogy szereti halomra lőni fajtársait...
Némely ember viszont olyan, hogy szereti halomra lőni fajtársait... -
#48 Azért mert mindenkinek más az ízlése, egyébként ha szövegértelmezésben profi lenneél sehol sem írtam, hogy ez vagy az jobb, hanem pozitívumokat emeltem ki. Másrészt meg had legyen már másoknak is véleménye. -
#47 ülj le 1es -
#46 Ilyen cikkek után öröm olvasni ezt a sok loálos hsz-t :DDD
"Tehát aki ezt tartja az év fpsének az még nem látta a halo3mat."
".A BioShock meg behozott valami egészen újat az FPS-ek világába, van egy hangulata, ami engem teljesen megfogott." Vajon aki ezt mondta mikor kezdte az ipart? Pf.
"Sajnos az ilyen "telitalálatok" hiányoznak a mai játékokból, és jelen esetben nekem a CoD4-ből is." Ez meg no comment.. Heli amikor lezuhan, csernobil, vagy az időlimites silós, esetleg a legvége, vagy talán a hajó?
Az egész annyira profin meg van csinálva, hogy képtelen vagyok felfogni, hogy emberek miért nem képesek elismerni, hogy majdnem tökéletes..
-
HUNTick #45 azért mert te balf@sz vagy még nem jelenti azt,hogy más nem lehet ügyes.... -
lekvároshurka #44 qurvára nemhiszem hogy a 2 "nehezebb" fokozaton valaki 1. végigviszi 5-6 ora alatt,ne a könnyü fokozatot eröltese aki még esetlag nem tolta végig(1 honapos? :D ) mivel itt már sebeznek is az ellenfelek ,utolag néztem a 2. nehézségi szintet és már alig volt sebzödés. közepe-vége felé van jopár cumis küldetés ahol nagyon sokx bebukik az ember ahol nem müködik a lelövök mindenkit stilus(1. példa amikor menekülünk a sniper párosal)a multira ajánlom az álltalam alig 1 hete megismert isteni honlapott : www.game-monitor.com ez az álltalam mostmár istenitett honlap kb 1en értékü az x-fire a mamár csak fizetösben jo all sing. és 1ébb ilyen serverkeresö progikal csakhogy van 1 nagyon nagy külömbség :D itt nem töltesz le semmit nem instalozol a HONLAP! megcsinál mindent és totál áttláthato könnyen kezelhetö számomra naon jopofa és ugye a magyar cod4 serverekre( lehetnek patch külömbségek de ez majd 1forma lesz) akármilyen cd-key jo:P jah jotanács mivel van rank és nem a net menti hanem ti a gépre (ezért még sokan lesznek hálásak :D énis szivtam 2x is ( ) na szo a punkbustert leszedni netröl és mindig frisiteni!!! a lényeg viszont hogy nem a játék hanem a pb banol! az elterjedt verziokhoz(ugye mindenki érti? :P) lévö fix keyt ne rakjátok fel mert a legelsö barom aki csaltvele és lebukott lebannolta az összes pb használo serveröl xD (taps) szo ha kimenti valaki a statját nembirja visszamásolni (hibaüzi lesz neis erölködjön aki majd igy jár én sok idöt cumiztam vele sokmindent probáltam)viszont a játékba aszem multi optionsnál ez már közbe is átirhato ugyhogy jegyezétek fel mivel raktátok fel a cucott és nem bukjátok a szintet 1 gép ujrarakásnál :D (a mentés elég feltünö helyen van igazábol a nem olvashato multi mentés a lényeg csak ) -
#43 A cikk eléggé elnagyolt, jónéhány helyesírási és szakmai hibával :|
A perkeket, átlőhető falakat, normális ragdoll fizikát azért szerintem illett volna legalább megemlíteni.
Bioshockhoz hasonlítani hülyeség. Az egyértelműen single playerre kihegyezett FPS (első végigjátszásra nettó 20 óra simán benne van), CoD meg nyílván multi. -
#42 zerintem jó lett ez a gamma, főleg a multi része tetszik.Crysis grafikában jobb, de játékélményben CoD a nyerő.BioShock szerintem egész más, az is nagyon tetszett, de szerintem nem szabadna összehasonlítani a CoD-al.A CoD egy csapatjáték, teljesen másról szól.A BioShock meg behozott valami egészen újat az FPS-ek világába, van egy hangulata, ami engem teljesen megfogott. -
Yv@n #41 "de már nagyon unom az fpseket"
Mintha olyan rengeteg lenne már x360-ra, hogy nehéz fejbentartani :D -
#40 Off: az a baj, hogy egy hónapra kicseréltem a wiimet x360ra, abból még van két hét, de már nagyon szeretném visszakapni, de akivel cseréltem ragaszkodik az egy hónaphoz, tehát még két hétig ilyeneket kell nyomnom, ok, az elején leesett az állam a graftól, de már nagyon unom az fpseket. ON -
#39 A biosokk nekem nem jött be, annyira azért az nem jó. -
#38 "Kocsi mellé például nem mindig érdemes rejtőzni, mert pár tárat beleürítve az ellenfél simán ránk robbanthatja (amit pedig a Myth Busters megcáfolt)"
:D -
#37 Ja a cikk végére oda kellett volna írni, hogy más verziók: ps3, x360, nintendo ds, ps3 és x360 usb billentyűzet és egér támogatás (használatuk javasolt). Szerintem egy ilyen info a cikk végére elfért volna. -
#36 Vagy a Bioshockot ami minden téren jobb szerintem. -
#35 Tehát aki ezt tartja az év fpsének az még nem látta a halo3mat. -
#34 Szerintem sokkal jobb a halo3 mint ez. Ráadásul én nagyon nem értek egyet a fejlesztők politikai nézeteivel XD. -
Yv@n #33 "Sajnos az ilyen "telitalálatok" hiányoznak a mai játékokból, és jelen esetben nekem a CoD4-ből is."
He?
Chernobili sniper pálya? Konkrétan az elmúlt 2-3 éven belül mindent basz hangulatra, de sebaj. -
chm #32 kocka játék kocka gyerekeknek, kocka hálózatban,
eléggé doboz ez a játék ami sztem elég szomorú 2007 ben..... -
Godefroy #31 Az AK47 est a háború után "fejlesztette ki" Kalasnyikov ami annyit tett, hogy a német MP44-et szétszedték jól lemásolták majd egyszerűsítették ennyi...
-
HUmanEmber41st #30 Hmm...egészen kedvet kaptam rá... :D :D ( azért BF foreva :D :D D:) -
Carbine #29 azért a 4. részre végre felhagyhattak volna a scripteléssel, és berakhattak volna végre egy rendes MI-t mert eléggé csökkenti az újrajátszhatóságot, hogy semmi változó sincs benne, mindig ugyan onnan jönnek az emberek, ugyan annyian. Mindenesetre egyszer végig játszató, és akkor tényleg hihetetlen hangulata is van. multiban se rossz, szvsz.
" éppen ideje volt ugrani 50 évet az időben."
" jól bevált AK47, M16 és társai ugatnak fel"
már nem azért, de az AK47-et a 2. világháborúban fejlesztette ki kalasnyikov bácsi, aki akkoriban tankvezető volt. az M16-ost meg a 60-as évek elején rendszeresítették, a US Army-ban, alig 1 évvel a Vietnami bevetés előtt...
Jó lett volna tényleg vmi új fegyvert látni a programban, mert a legmodernebb csúzli is majd 10 éves.
-
bunny #28 nálam az év játéka messze. Jobb mint a stalker, crysis, vagy az évjátéka bishock. Annyira tetszik, hogy meg is veszem, mert ez a gáma megérdemli. -
Inquisitor #27 Sorozatlövő fegyverrel is lehet egyes lövéseket leadni, nem de? Vagy kimaradt az állítási lehetősége a CoD4-ből? -
#26 A Stalingrad mappot sosem felejtem el a CoD1-ben. A zene, a hangok, a hangulat. Eszméletlen volt! Sajnos az ilyen "telitalálatok" hiányoznak a mai játékokból, és jelen esetben nekem a CoD4-ből is. -
xizor #25 Nemtom, hogy nem bírtátok játszani a CoD1-el.Az orosz kampány első része akkorát alkotott akkor, hogy valami hihetetlen. -
kanduhr #24 Multiban nem csak automata fegyverek vannak... -
#23 -
Dany007 #22 Hát eszméletlen jó lett sz.tem a CoD4.
A többivel csak próba szintjén jáccottam, mert nekem nemiazán jön be ez a 2.Vh.s dolog, különben is már nagyon lejárt lemez a 2Vh sz.tem.
Mind1 szal ez nagyon bejött.
Meg sz.tem elég élethű. Lehet, hogy a többi is ilyen nemtom :)
Nekem jobban bejött mint a Crysis. Lenyomtam minden fokozaton, arcade módban is :)
A grafika is helyén van. Egyedül az a gond, hogy scriptelt az egész...Dehát annyira nem vész :) -
gyuri12 #21 most lelőtted a poént:D
amúgy miért ilyen ratyi felbontásúak a képek? -
Cat 02 #20 nekem cod1 5 óra volt : -
Cat 02 #19 ", melyben végül minden jóra fordul,"
nem úgy van h mindeki meghal csak te nem ? :) -
Godefroy #18 Nagyon kellemes szép játék, tényleg kár hogy 6 óra az egész single playerben
Multiplayere érdekes, csak kár hogy mindenki csal ezerrel, már a demohoz is volt wh meg a többi finomság.
Nekem sokkal jobban bejön a II. VH, abban lehetett volna még rengeteg helyszint taláni (pl. sosem foglalkoznak a kezdeti évekkel 39-42 ig amikor a németek végigdaráéták Europát, csak a szövetségesek dicső részeiből kapunk izelítőt).
Ez egyébként egy Cod2 szebb grafikával, igazából semmi sem változott benne.
Sokan elmentek a Cod2 szerverekről Cod4 ezni,a krémje hamar visszatért a hangulat miatt(csak sorozatlövő fegyverek vannak Cod4ben, sokaknak hiányzik a Kar98 ) )
Marad a Cod2 multiban, gyertek a szerverünkre :)
193.23.143.82:28882 -
zserrbo #17 Hangulatos, eredeti jelenetekkel megfűszerezett egyjátékos mód. A multi meg eygszerűen király! Igaz még csak egyszer sikerült a haverokat számszerint akkor is csak 2-t összeverbúválni és a beépített teamspeak-el kommunikálni 3v3-as csatában, de elképszető jó volt :) -
Reg5 #16 Ha 2.vh-s lenne én akkor is a nyálamat csorgattam volna végigjátszás közben -
#15 Mintha az összegzésből kimaradt volna a Ps3 varzió , ahol nem kell csalni mindenféle 'live' al. -
#14 minnyá jönnek a bf2-esek szarozni :) de már megszoktuk -
#13 na végre...erre a cikkre vártam, habár nemtudom miért ilyen nyújtott fos képeket kellet berakni -
#12 tényleg ott a kocka feeling, nem tudtam mihez hasonlítani, de most eszembe jutott:) -
#11 A "kemence" utáni részről beszéltem. Na ott néhol tényleg libabőrös lettem:) -
kmetid #10 Hát igen, nagy COD-rajongóként én is csak szuperlatívuszokban beszélhetek a legújabb részről. Az egyetlen probléma, hogy valószínűleg búcsút mondhatok miatta a jeles vizsgáknak, elég addikt a cucc... XD
Ja, és a Portal a másik nagy kedvenc, utánozhatatlan játékélmény volt, az biztos!