Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Léci minnél elõb írjatok!
az egy bonusz pálya, ott anyit tehetünk hogy vagy maradunk ott és várunk, vagy kimegyünk megnézni mi zajlik odakint :D
mert több fõszereplõ van, és az egyik ott halt meg....
Megköszönném
vagy el kell jutni vhova?
hogy léphetek azokra a szernerekre fel amit chucki123 írt?
( akarok<#violent>#violent>-ni!
Szeretm a munkát lenyûgöz képes vagyok órákig ülni és nézni:)
és nekem megvan a game (a demót már am. 100x megcsináltam és nem untam)
na szal megvan a teljes és nem tom feltelepíteni
de itt van elöttem de nem toooom!! XDD
Akármilyen is, csak játék marad.
Ami igazán durva háború volt, az Vietnám. Nah, azt senkinek sem kívánom.
Az hogy halomra lovik egymast az emberek jatek alatt, az szerintem fel sem tunik hogy mennyire beteges. Teljesen beepult a koztudatba, hogy vannak ilyen cuccok.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
számomra a játéktörténelem egyik legsokkolóbb jelente a helikopterbõl kimászni az atomviharba...
felõlem lehet olyan a grafika, hogy minden erezet látszik a növény levelén vagy lehet olyan MI, hogy nem kell scriptelni a játékot (cry...), de ha nem ad ilyen élményt a játék, akkor megette a fene az egészet.
Annak ellenére, hogy 12 éve játszom PC-n, a demóig nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen élményben lesz részem.
Fantasztikus volt végig éllni a vertikális szinteket, kezdve a sebesülten fekvõ, pisztojjal még kitartó állapottól a magasban körözõ bombázó-ig.... ÁHHHHH
Elözõ részek is teljesen jók voltak, de valahogy ez most...közelibb, mintha ott lennék, pedig sajna nem tudom milyen ott lenni. Annyi biztos, hogy amikor csipával csúszok, az ellenség pár lépésre melettem...fejhallgatómon vissza vettem a hangerõt, annyira kalapált bennem valami... :D
www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4
Tény hogy nagyon szép grafikája van és még multin is lehet tolni tört szervereken ez nagyon pozitiv.
törtszerver lista:
http://www.game-monitor.com/search.php?search=cracked&type=server&game=cod4
Amugy nem tudom miért oltjátok le lekvároshurkát sajnos én se tudtam visszatölteni a profilomat multiba. Hibaüzenet irt ki rá de nagytudásu Tommyg
leirhatná. Patch váltások miatt kellet volna visszatölteni (1.3 ról 1.2 re)
No comment
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Naná, hogy nem mert elõbújni. Tegyük fel mondjuk ott ültek háttal a lõállásoknak, és csak figyelték ahogy mindenfelõl lövöldöznek feléjük. Sokszor eldönteni se lehet, hogy most melyik fél lõ éppen. Aztán támadnak, kihajolnak és tüzelnek mint az állat. Majd vissza, és te épp látod, ahogy 3-4 társad fejét szétviszi pár golyó és ami megmaradt belõlük az hullik vissza a lõállás mögé.
Na ezek után persze, hogy senki nem mer megint kihajolni.
Megugye más terroristát, túszejtõket gyilkolni, meg más az, amikor 2 ország politikusai összebalhéznak, és valójában annak a katonának semmi köze a másik katonához, nincs vele semmi baja, asse tudja kicsoda, nekik is van ugyanúgy családjuk, gyerekeik, õk is jártak suliba szórakozni stb....De most mégis ki kell írtania, mert az országa vezetõi úgy akarják.
Múltkor írták, hogy amerikai oldalon már jóval kevesebb a halott, és sokkal több a sérült, mint mondjuk a 2.vh-ban, ahol 2:1 volt a túlélõk / halottak száma.
Viszont még ennek ellenére is minden hazatérõ katona hosszú pszihológiai kezeléssel kezdi! Szinte mind.
Én is pont ebbe gondoltam bele, amikor a CoD2(1?)-vel játszottam. Akár az elején az ejtõernyõs rész (pl. az a ... híd), akár az orosz kampány...
"Plusz a félelem...Amit ugye elég nehéz egy számítógépes játékon keresztül megérezni..."
Hát nekem sikerült, pl. a Sztálingrádos küldetésben :)
Amúgy én olyanokat is olvastam, hogy pl. 2. VH alatt az amerikai katonák elég kevés százaléka lõtte pl. az ellenséget. Jó részük a levegõt pumpálta. És ez nem csak abból adódott, hogy nem mertek elõbújni a fedezékbõl, hanem a másik ember megölésétõl kezdve, igen, a félelmen át elég durva érzelemkavalkádban volt részük. Szóval én pl. nem szívesen lettem volna ott.
Abban az idõben, amikor mindenki úgymond háborúban nõtt fel (ugye elsõ vh.) és tisztában voltak vele, hogy mirõl is van szó, meghát a német katonákat a történelem nem beszari emberkéknek írta le, de még nekik is drog kellett, hogy ne féljenek annyira!
Pont azért mert tisztában voltak vele, hogy a nagyrészük meg fog pusztulni. Csak az volt a kérdés, hogy az elsõ fél órában, vagy esetleg késõbb, és hogy kik lesznek azok a szerencséssek akik túlélik. Azért elég kemény lehet így elindulni harcolni.
Az a helyzet, hogy magyar o.-on talán a mi generációnk a 2., akik még nem láttak háborút (szerencsére). Amit a játékban lát az ember az egy dolog. Vigyed a Call of 4-et veterán módon. Persze az esélyeidet oszd el 5-tel, (az #55-ös hszem alapján) aztán amikor elsõnek elatlálnak, és már piroslik a képernyõ, akkor gondolj csak bele, hogy a valóságban ott halnál meg egybõl, vagy egy kicsit késõbb, mert 1-2lõtt sebbel nemsok esélyed van.
Ott van pl a Kanadai katonák esete. Nemsokat vettek részt mint gyalogság a 2vh-ban, de a múltkor volt egy elég érdekes dokumentum film. Eredeti felvételekkel levelekkel ahogy azt kell.
A lényeg az volt, hogy szegények, amikor behívták õket, kajak bulinak hitték az egészet. A kiképzésük is a buliról szólt! Olyanokat írtak haza a családjuknak, hogy milyen unalmas ott egész nap, és hogy várják az esti bulit. Aztán meg, hogy végre mehetnek harcolni a frontra európába. Mert az is eljött, amikor ténylegessen kivitték õket a frontra.
Aztán mind egy szálig lemészárolták õket...Talán 3-4en jutottak vissza élve.
Szerencsétleneknek lövésük nem volt, hogy mi is az a háború. Látták a propagandát a tv-ben, hogy a szövetségesek írtják a németeket, és gondolták, mennek õk is lövöldözni egyet. Esélyük nem volt.
De amiket leírtál, azokat pont, hogy a félelem, és a túlélési ösztön hozza elõ, és nem feltétlenül a hû de jó szabadon gyilkolhatok érzés :)
Nemtok jobb példát, de mondjuk a Ryan közlegény megmentésében a partraszállós rész az elején...na ott abban a szituációban nem hinném, hogy a bosszúszomj vezérelte volna õket.
En igy latom
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Pedig kényelvessen egy székbõl ülve az egeret mozgatom...
Ha a valóság mégrosszabb ennélis (márpedig az) akkor nemsok esélyem lenne, egy valós ilyen szituációban :) Fõleg mivel 2 telitalálat után, nemhiszem, hogy harcképes lennék...
Szal elgondolkodtatott, hogy egy valós harci helyzet, is hasonló lehet, mint ez. Mondjuk a WarPig-es pálya.
Csak ugye a valóságban több kilónyi felszerelés, meg az 5-6 kilós puska terhe mellett futkosni, miközben össze vissza tüzelnek ránk...Plusz a félelem...Amit ugye elég nehéz egy számítógépes játékon keresztül megérezni...Meg egyéb lelki dolgok, például amikor látom, hogy a társam fejét épp most szaggatta szét egy-két golyó és cafatokban hullik a földre.
Szal összeségében úgy érzem ezekután, hogy nemsok esélyem lenne a valóságban ilyen szituban :) (másnak nem jutott ez még eszébe? Csak én idióta agyam gondolkodik ilyeneken? :S )
A
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A
> Az ember viszont olyan, hogy szereti halomra lõni fajtársait...
Némely ember viszont olyan, hogy szereti halomra lõni fajtársait... <#eljen>#eljen>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Tehát aki ezt tartja az év fpsének az még nem látta a halo3mat." <#idiota>#idiota>
".A BioShock meg behozott valami egészen újat az FPS-ek világába, van egy hangulata, ami engem teljesen megfogott." Vajon aki ezt mondta mikor kezdte az ipart? Pf. <#miaz>#miaz>
"Sajnos az ilyen "telitalálatok" hiányoznak a mai játékokból, és jelen esetben nekem a CoD4-bõl is." Ez meg no comment.. Heli amikor lezuhan, csernobil, vagy az idõlimites silós, esetleg a legvége, vagy talán a hajó?
Az egész annyira profin meg van csinálva, hogy képtelen vagyok felfogni, hogy emberek miért nem képesek elismerni, hogy majdnem tökéletes..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A perkeket, átlõhetõ falakat, normális ragdoll fizikát azért szerintem illett volna legalább megemlíteni.
Bioshockhoz hasonlítani hülyeség. Az egyértelmûen single playerre kihegyezett FPS (elsõ végigjátszásra nettó 20 óra simán benne van), CoD meg nyílván multi.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mintha olyan rengeteg lenne már x360-ra, hogy nehéz fejbentartani :D
A